Orijinalini görmek için tıklayınız : HTC Desire HD Kullananlar yardım?
Arkadaşlar bir kaç gündür bu telefonu almak için araştırıyorum.Özelliklerini falan biliyorum ama kullananların söylüyeceği şeyleri duymak gerek,özellikle şarj konusu kafamı karıştırıyor:icon_wack
ben kullanıyorum normal kullanımda 1-2 gün hiç ellemezsen 2-3 gün anasını ağlatırsan 9-10 saatte bitiyor şarjı :)
şarj derdin varsa tavsiye etmem,kurcukladın mı akşama kadar bitirirsin. çok fazla özelliği var bunun yanında dev gibi ekran olunca şarjı ekstrem uzun gitmiyo..
ben kullanıyorum normal kullanımda 1-2 gün hiç ellemezsen 2-3 gün anasını ağlatırsan 9-10 saatte bitiyor şarjı :)Eyvallah.baya açıklayıcı oldu benim için sağol:icon_tup:
şarj derdin varsa tavsiye etmem,kurcukladın mı akşama kadar bitirirsin. çok fazla özelliği var bunun yanında dev gibi ekran olunca şarjı ekstrem uzun gitmiyo.. bn asteğmen olarak askerlik yapıyorum gündüz boş vakit çok oluyo onun için alıyorum telefonu baya kurcalancak yani aslında.Ama akşama kadar yetsin bana yeter şarjı.
akşama kadar rahat yeter nromal kullanımda da 2 güne yakın gidiyor
HondatugraL
01-11-2011, 15:04
benım açtığım konuda 1-2 yorumlayan oldu HD yı burdan da bılgı edınmıs olursun abıcım
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/100039-htc-de-hangisi.html
Arkadaşın Desire HD'sini 1 Hafta Kullandım. :) Sıfır Alıcaksan Sony Arc S 2. El Alacaksan Desire HD Tavsiye Ederim. :)
her kelimeye büyük harfle başlama!