PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : stock ca18det hakkinda(garip bir ses sorunu/rahatsizligi)

Muvaffak
10-11-2007, 01:03
contalar yandiktan sonra hepsini orjinal contalarla degistirdik ve motor toplandi bitti(saglam turbo sorunu ondan sonra basladi neyse geciyorum onu) aracimda hic duymadigim bir ses i ilk marsa bastiktan sonra duymaya basladim aracimi daha ilk duydugumda fark ettim sanki bir sey donuyor ve bosluk yapiyor oda ses yapiyor gibi bilmiyorum nasil anlatayim bu aksam bir arkadasim dinledi ve subab citirtisi gibi diye tabir etti neyse daha ne oldugu belli degil ama boyle bir ses contalar degistikten sonra neden gelir nedir fikir sahibi olan olabilir diye yazayim dedim

simdiden tesekkur ederim:icon_tup:

TünayK
10-11-2007, 01:36
ilk calıstırmada simlerinden ses gelebılır...

Muvaffak
10-11-2007, 01:51
ilk calıstırmada simlerinden ses gelebılır...

simler ne oluyor? neresi yani hangi parca

bu arada ses rolantideyken hep geliyor inceden inceden ama insani huzursuz ediyor sonucta yoktu conta degistirip tekrar toplanmasi asamasinda ne gibi bir yanlislik yapilmis olabilir ki boyle bir ses ciksin..:icon_wack neyse yarin sabah ilk isim bu:o

TünayK
10-11-2007, 01:52
sım dedıgım yaglı ıtıcıler oluyorılk calıstırmada tam dolamayıp subablara tammudahalae demeıyor buda ses yapıyor olabılır dıe dusundum ama sesı duymak lazım tabe...

Muvaffak
10-11-2007, 01:55
sım dedıgım yaglı ıtıcıler oluyorılk calıstırmada tam dolamayıp subablara tammudahalae demeıyor buda ses yapıyor olabılır dıe dusundum ama sesı duymak lazım tabe...

himm anladim ses rolantideyken surekli geliyor yolda ses yok yada biraz gaz veridigmde sadece rolantide var (varsa da duyulmuyor) evet sesi boyle anlatmak olmaz neyse tesekkur ederim