Orijinalini görmek için tıklayınız : EV Rc vs VE Rs
percussionali
01-11-2011, 21:56
İYİ SEYİRLER By percussionali ;)
EV RC =flitre,egzoz PPR motorsport emme gaz kelebeği----17 jant leş flitre :D
VE Rs =flitre egzoz kelebek emme polish
_2332125.htm
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 22:23
eline sağlık alicim video güzel hazırlnmış olması gereken maşallah araclara....
percussionali
01-11-2011, 22:23
eleeeediimmm eeeellleeeeeediiimmmm :D
Ne yalan söyliyim ayardan sonraki fark en son denemede en az 3 boy var.
percussionali
01-11-2011, 22:25
Ne yalan söyliyim ayardan sonraki fark en son denemede en az 3 boy var.
orda bırakıyo rc o yüzden bide 250 lere kadar çevirnce farklı oluyo durum
Walla Ali son denemeye tekrar baktım da RC epeği bir süre bırakmamış. Yani 3 boy net olana kadar bırakmamış. Zaten bıraksaydı 3 boy değil 13 boy olurdu çünkü Selçuk RC bıraktıktan sonra bırakıyor.
Maşallah her iki araca da.
Yani tam 1:51 nci saniyelerde RC bırakıyor ve tam o sırada fark en az 2.5 boy var. Fazlası var eksiği yok. Kaldı ki RS' in tünelinde kalmış RC. Mecburdur değildir birşey demiyorum. Ama daha da uzun yürürlerse RC yetişiyorsa orasını bilemem.
PPR engineering
01-11-2011, 22:34
rc jant yazılımla eler selçuğu alide eledim eledimi söletir ahaha ama selçuk benimde yapıcaklarım var diyor ikinci bir white rs:D mi doğuyor selçuğun planları var:D
ula ali nerden buluyon böle parçaları maşallah araçlara ayarlı kasnak bayaa işe yaradı şu 17 jantlardan kurtulursa bide daha iyi olacak
mami_makinen
01-11-2011, 22:34
ayarmı yapıldı temızlıkmı yapıldı...
maşallah ellerinize sağlık..elleyin bakalım :D
percussionali
01-11-2011, 22:35
Walla Ali son denemeye tekrar baktım da RC epeği bir süre bırakmamış. Yani 3 boy net olana kadar bırakmamış. Zaten bıraksaydı 3 boy değil 13 boy olurdu çünkü Selçuk RC bıraktıktan sonra bırakıyor.
Maşallah her iki araca da.
neyse biz biliyoz nekadar geçildiğini 1.5 2 boy geçiyliyo tekrar ayarındndan sonra makara olsun diye yapılmış bi video boyların önemi yok emek karşılığı alınıyo PPR kaan ve AHM performance tarafında yapıldı o yüzden amaç farklı maşşallh okadar eksilere rağmen iyi bile tutundu ve Rs e Rs kullanıcısı olarak iyi bilirim rsin gidişini ;)
neyse biz biliyoz nekadar geçildiğini 1.5 2 boy geçiyliyo tekrar ayarındndan sonra makara olsun diye yapılmış bi video boyların önemi yok emek karşılığı alınıyo PPR kaan ve AHM performance tarafında yapıldı o yüzden amaç farklı maşşallh okadar eksilere rağmen iyi bile tutundu ve Rs e Rs kullanıcısı olarak iyi bilirim rsin gidişini ;)
Yok yaw bence Kaanın işçiliği pek etki yapmamıştır sanmam.
Kaannnnnnn olm Vodkan hala bende geliyosan gel yoksa ortadan kaybolacak Vodkaaa:hehe:
PPR engineering
01-11-2011, 22:39
Yok yaw bence Kaanın işçiliği pek etki yapmamıştır sanmam.
Kaannnnnnn olm Vodkan hala bende geliyosan gel yoksa ortadan kaybolacak Vodkaaa:hehe:
he versene bana onu ukraynadan getirdiğin dimi yakıt yapıcam ben onla içme sakın :D:D tamam alıyım et domates suyu geliyim yarın öbürgün ayarla bi gün..
mami_makinen
01-11-2011, 22:40
ula ali nerden buluyon böle parçaları maşallah araçlara ayarlı kasnak bayaa işe yaradı şu 17 jantlardan kurtulursa bide daha iyi olacak
99 model 206 gtı larda ayarlı kasnak var o yuzden cıkmacılarda baya var ...ıstersen bulabılırsın ..
ayarmı yapıldı temızlıkmı yapıldı...
ayarlı kasnak takılıp yolda tımıng ayarı yapıldı
percussionali
01-11-2011, 22:40
he versene bana onu ukraynadan getirdiğin dimi yakıt yapıcam ben onla içme sakın :D:D tamam alıyım et domates suyu geliyim yarın öbürgün ayarla bi gün..
EleeeDimmmm EEEeeeLeeeeeeDiiimmmm :hahaha::D:D
Tamam bu hafta arıcam. Eserle Alicanı da arıcam. Bu arada Kaan Selçuğun portları sen mi işledin?
mami_makinen
01-11-2011, 22:41
maasallah maasallah ...
freelife
01-11-2011, 22:42
maşallah araçlara...
BthnKrkt
01-11-2011, 22:43
99 model 206 gtı larda ayarlı kasnak var o yuzden cıkmacılarda baya var ...ıstersen bulabılırsın ..
benim anahtar sözcüğüm bu mesajda gizli kimde nerde var banada lazım kasnakk:)
PPR engineering
01-11-2011, 22:44
Tamam bu hafta arıcam. Eserle Alicanı da arıcam. Bu arada Kaan Selçuğun portları sen mi işledin?
yok onları ilk reno servis müdürü bir arkadaşım var 2008 de ilk o işledi selçukda üstünden düzeltti selçuktan sonrada ahm..ara ara.közlenmiş biber al ama o kediyede tasmamı takıyon zincirmi takıyon sapık kediye :D:D
maş. her iki aracada rc de orjinal jantları war değil mi???
percussionali
01-11-2011, 22:45
maş. her iki aracada rc de orjinal jantları war değil mi???
aynen 17 flitre berbat şekilde hava almıyo :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
01-11-2011, 22:46
evet kardeşim orjinal jantları berbat bi filtre var
BthnKrkt
01-11-2011, 22:49
videoyu şimdi izledim maşallah araçlara... Akşam üstü halil abiyle konuştukta onun araba 6600 dönüyomuş ki yazılımdan sonra rc çok çok değişir bence en çok ta 4 bitip 5 başlarken
mami_makinen
01-11-2011, 22:51
benim anahtar sözcüğüm bu mesajda gizli kimde nerde var banada lazım kasnakk:)
97 306 gtı lardada var ayarlı kasnak cıkmacılarda vardır ...
aynen 17 flitre berbat şekilde hava almıyo :D
evet kardeşim orjinal jantları berbat bi filtre var
orjnal jantları sanrm çok ağırmış hafif bi jant almalısın bence walla berbat bi filtreyi mrk ettm doğrusu :D ayrıca neden berbat bi filtre kullanıyosunz araçta bi sebebi war mı???
percussionali
01-11-2011, 22:52
videoyu şimdi izledim maşallah araçlara... Akşam üstü halil abiyle konuştukta onun araba 6600 dönüyomuş ki yazılımdan sonra rc çok çok değişir bence en çok ta 4 bitip 5 başlarken
daha arabaya yapılacaklar var tabi bu gidişin üstüne
jantlar değşecek
yazılım yapılacak
flitre değişip çok düzgün flitre yeri yapılacak
bikaç da tefarruat ;)
percussionali
01-11-2011, 22:54
orjnal jantları sanrm çok ağırmış hafif bi jant almalısın bence walla berbat bi filtreyi mrk ettm doğrusu :D ayrıca neden berbat bi filtre kullanıyosunz araçta bi sebebi war mı???
aynen ağır ve fazla tur dönüyo flitre öylesine değişecek ;)
selçuk kardeşimiz saolsun yolda daynomuz oldu ayar için:D:D
Cliosportve
01-11-2011, 22:58
Öncelikle İbrahim Mey dostuma teşekkürler kırmadı çkıktık bastık eğlendik...
Kaan - Ozan arkadaşlarımız bir telefonumuzla yanımıza geldiler Anadolu yakalarından onlarada ayrıca teşekkürler...
AHM performance zaten işin piri ...Herkezin korktuğu ellemeye çekindiği 206rc ye timing yaptı :)
Maşallah ...
Bu arada Ali senide unuttum zannetme video çok başarılı olmuş ellerine sağlık
Ayrıca speclere bakınca bende şöyle yazasım geldi
VE RS SPECS
- İp gibi boğumsuz dümdüz eksozt
-Buz gibi hava çeken Cai sistemli temizler temizi filtre
-Kuşlar kuşu hafifler hafifi 15 inç 45 yanak lastikli tekerlerim
:D:D:D
percussionali
01-11-2011, 23:06
Kaan - Ozan arkadaşlarımız bir telefonumuzla yanımıza geldiler Anadolu yakalarından onlarada ayrıca teşekkürler...
AHM performance zaten işin piri ...Herkezin korktuğu ellemeye çekindiği 206rc ye timing yaptı :)
Maşallah ...
VE RS SPECS
:D:D:D
parçam nasıl
EleeeDimmmm EEEeeeLeeeeeeDiiimmmm :D:D:D
Cliosportve
01-11-2011, 23:09
İyi iyi çalıştıkça bence daha iyileri çıkcaktır
Bu videolu montajlı şarkılı türkülü rollingler farklı bir hava kattı
Perküsyonaliyi ayakta alkışlıyorum :D
percussionali
01-11-2011, 23:12
İyi iyi çalıştıkça bence daha iyileri çıkcaktır
Bu videolu montajlı şarkılı türkülü rollingler farklı bir hava kattı
Perküsyonaliyi ayakta alkışlıyorum :D
öhü öhü öhü vesgettevesvele :D
Cliosportve
01-11-2011, 23:14
öhü öhü öhü vesgettevesvele :D
Hee aynısından işte :)
extrenal extrenal:hahaha::hahaha:
Cliosportve
01-11-2011, 23:19
Bu eledim şarkısının linki varmı youtube olarak Perküsyonali ?
percussionali
01-11-2011, 23:21
Bu eledim şarkısının linki varmı youtube olarak Perküsyonali ?
yok kanka parçayıda montajladım :D kaan gibi herşeyi polish liyorum :D
aynen ağır ve fazla tur dönüyo flitre öylesine değişecek ;)
hadi bakalım inş. daha ii yerlerde görmek isteriz rc yi :)
Cliosportve
01-11-2011, 23:23
Kaan konuya salça zaten yazmıyor kitlendi kesin salise hesapları yapıyor manifoldu kağıt gibi bırakırsak delersek RC 2 boy alır VE RS 1 boy geriye düşer diye :D
Selcuk_RoL
01-11-2011, 23:39
maşşallah araçlara
ulan iyice ruslara benzemişsin, vodka içip et mi yiyeceksin ? =))
İBRAHİM_MEY_GTİ
02-11-2011, 07:48
selçuk kardeşim önleri tenek yapıcam filtre değiştirip yazılım dan önce bidaha snele bi deniyelim ondan sonra yazılım yapıp durumu bi gözden gecirelim:):)
ozkan_tr
02-11-2011, 08:01
selçuk kardeşim önleri tenek yapıcam filtre değiştirip yazılım dan önce bidaha snele bi deniyelim ondan sonra yazılım yapıp durumu bi gözden gecirelim:):)
arabayı satıyormusunuz ? ev ?
İBRAHİM_MEY_GTİ
02-11-2011, 08:20
suan satma fikrim yok ama biraz eksiklerini halletyim brazhadaha keyfini çıkarıyım satmayı düşünürüm...
İBRAHİM_MEY_GTİ
02-11-2011, 08:26
aynen kanka ben bilsem bırakırmıyım hiç ama dedğim eksikleri halledip ve rs canını yakıcam:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
02-11-2011, 08:31
Maşallah ...
VE RS SPECS
:D:D:Deyw kardeşim saolsın eksikleri halledip bidaha çıkmak lazım bnm arabmda özel sekilde ilginen kaan ve ahm performans eksikleri halletikten sonra ve yazılımdan sonra ucurun beni:D:D
BthnKrkt
02-11-2011, 08:32
aynen kanka ben bilsem bırakırmıyım hiç ama dedğim eksikleri halledip ve rs canını yakıcam:D:D
rc lerin orjinal yazılımda 1 2 3 farklı 4 5 farklı devir dönüyor diye okumuştum. Sen 6600 de 5 e verince zaten bi oturma olmuştur.
İBRAHİM_MEY_GTİ
02-11-2011, 08:41
rc lerin orjinal yazılımda 1 2 3 farklı 4 5 farklı devir dönüyor diye okumuştum. Sen 6600 de 5 e verince zaten bi oturma olmuştur.söle bişey var kanka yazılım ve tenekeden sonra bu aradaki 1,5 2 boy kapanır ve dğişik şeyler olur diye düşüncesindeyim:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
02-11-2011, 08:52
orjnal jantları sanrm çok ağırmış hafif bi jant almalısın bence walla berbat bi filtreyi mrk ettm doğrusu :D ayrıca neden berbat bi filtre kullanıyosunz araçta bi sebebi war mı???evet kardeşim jantlar baya agır önleri teneke yapıp 195 45 15 lastiği çakınca inşallah daha iyi olucak filtreye gelince aem filtresi var suan biraz kötü durumda ama siparişi verdik bu hafta sonuna kadar hks mantar geliyo inşallah ...
Cliosportve
02-11-2011, 10:06
Yapılması gerekenler
- Önlere teneke veya hafif jant 15 inç
-Hava filtresi
-Gerekirse yazılım...
Mesela RS lerde orjinal yazılım şu şekilde dönüyor
-1. ve 2. vitesler 7250 döner 3.4.5. vitesler 7000 döner
Sizdede böyle bir durum olabilir
PPR engineering
02-11-2011, 10:24
evet kardeşim jantlar baya agır önleri teneke yapıp 195 45 15 lastiği çakınca inşallah daha iyi olucak filtreye gelince aem filtresi var suan biraz kötü durumda ama siparişi verdik bu hafta sonuna kadar hks mantar geliyo inşallah ...
ya ne tenekesi olm düzgün 15 jant koy arabana..
PPR engineering
02-11-2011, 10:27
Kaan konuya salça zaten yazmıyor kitlendi kesin salise hesapları yapıyor manifoldu kağıt gibi bırakırsak delersek RC 2 boy alır VE RS 1 boy geriye düşer diye :D
rc ii oldu gercekten ahm nin eline sağlık..olm senin arabanda ahm de yapılıyo rica et yeter:D hızlandırsın
by serçe
02-11-2011, 11:13
maşallah araçlara ...
rc ii oldu gercekten ahm nin eline sağlık..olm senin arabanda ahm de yapılıyo rica et yeter:D hızlandırsın
koptum hauahuahuah :D :D
Cliosportve
02-11-2011, 11:18
:)
Onu bunu bırak
Senin tayyarla benim basmam lazım 2-3 boy peşinden gelirsem 2-3 video çıkarsa bana ne ala :D
PPR engineering
02-11-2011, 17:14
:)
Onu bunu bırak
Senin tayyarla benim basmam lazım 2-3 boy peşinden gelirsem 2-3 video çıkarsa bana ne ala :D
12 13 boy arkamda gidersen yine iyi alican olan videoyu gördün :D hesap et
Cliosportve
02-11-2011, 19:59
Eledim türküsü ağzıma dolandı durdu valla :D
eledim türküsü eskidi şimdi moda çikita muz:hahaha::hahaha:
evet kardeşim jantlar baya agır önleri teneke yapıp 195 45 15 lastiği çakınca inşallah daha iyi olucak filtreye gelince aem filtresi var suan biraz kötü durumda ama siparişi verdik bu hafta sonuna kadar hks mantar geliyo inşallah ...
45 yanak mı takcaksn bende saç takcam ama 50 yanak düşünüyorum 45lerle yerde olmaz mı cok???sadece normal filtre mi war cai fln mı war???ndn mantar alıyosun peki geçirgenliği daha ii olduğu için mi???mantar genelde turbolarda sağlıklı oluyo ama inş. rc dede sağlıklı olur :)
15 tenekelerle bişey farketmiyor rc, ben bi farkını görmedim yani. Senin janttan çok chip ve adam gibi filtreye ihtiyacın var bence. Bu arada benim araba da bu sıra psikopat gibi gidiyor jantları griye boyattım diye mi acaba belki de psikolojik ibo bi deneyeydik iyiydi :)
Mantar filtreyi de denedim, bence koton filtre daha iyi, aem kullanıyordum ben rslere saplerken :p hahaha :)
percussionali
03-11-2011, 02:02
eledim türküsü eskidi şimdi moda çikita muz:hahaha::hahaha:
:D:D:D:D:D:D:icon_tup:
İBRAHİM_MEY_GTİ
03-11-2011, 09:54
45 yanak mı takcaksn bende saç takcam ama 50 yanak düşünüyorum 45lerle yerde olmaz mı cok???sadece normal filtre mi war cai fln mı war???ndn mantar alıyosun peki geçirgenliği daha ii olduğu için mi???mantar genelde turbolarda sağlıklı oluyo ama inş. rc dede sağlıklı olur :)kanka valla195 45 15 yanak koycam ben %7 gbi oynama olcak inşallah.cai var kardeşim filtrem aem braz yıpranmış:Donu mantar yapıcam havayı daha iyi cekebilmesi için inşallah yazılmdan sonran kaderim değişcek inşallah..
Ö.öztüRk
03-11-2011, 09:55
kanka valla195 45 15 yanak koycam ben %7 gbi oynama olcak inşallah.cai var kardeşim filtrem aem braz yıpranmış:Donu mantar yapıcam havayı daha iyi cekebilmesi için inşallah yazılmdan sonran kaderim değişcek inşallah..
teneke konusuna yazdım , düşünürsen ayarlamaya çalışırız
İBRAHİM_MEY_GTİ
03-11-2011, 09:55
15 tenekelerle bişey farketmiyor rc, ben bi farkını görmedim yani. Senin janttan çok chip ve adam gibi filtreye ihtiyacın var bence. Bu arada benim araba da bu sıra psikopat gibi gidiyor jantları griye boyattım diye mi acaba belki de psikolojik ibo bi deneyeydik iyiydi :)
Mantar filtreyi de denedim, bence koton filtre daha iyi, aem kullanıyordum ben rslere saplerken :p hahaha :)batu kanka zaten konustuk senle ama senle debi denemk isterim hem aracımı görmek yönünden ama benim arac suan hayvani bişey oldu horul horul ötüyom valla:D:D
İBRAHİM_MEY_GTİ
03-11-2011, 09:58
teneke konusuna yazdım , düşünürsen ayarlamaya çalışırızsize cvp yazdım pim bekliyorum..
BthnKrkt
03-11-2011, 10:09
filtrenin geçirgen olmasından zarar gelceğini sanmıyorum SS in filtre videosunu gördükten sonra:) bu arada arabamız satılık:D varsa arayan eden soran verelim:D
Cliosportve
03-11-2011, 10:45
HKS mantar yaptığımız ölçümlerde normal AEM ve diğer filtrelere göre geçirgenliği baya iyi...
Zaten RC de port polish var havayı fazla çekmemiz lazım
janer106
03-11-2011, 10:50
kanka benm kasnaklar işe yaradı mı acep
Ek.Civic_Spoon
03-11-2011, 12:49
HKS mantar yaptığımız ölçümlerde normal AEM ve diğer filtrelere göre geçirgenliği baya iyi...
Zaten RC de port polish var havayı fazla çekmemiz lazım
maşallah araçlara özellikle ve rs e ;) Selçuğum benim GTI 'da bi filtre sistemi yapalım yaa BARZO Performance şekli :D:D
kanka valla195 45 15 yanak koycam ben %7 gbi oynama olcak inşallah.cai var kardeşim filtrem aem braz yıpranmış:Donu mantar yapıcam havayı daha iyi cekebilmesi için inşallah yazılmdan sonran kaderim değişcek inşallah..
50 yanakla 45 arasi mi yuzde7 oynuyo yoksa 17 janttan 15 e gecince mi yuzde7 45 secmenin ince bi ayrintisi warsa sole kanka da bende daha lastik almadim :) 50 yanak dusunuydm aynn filtreni hallet snrada ustune bi yazilim yola dewam :D
BthnKrkt
03-11-2011, 14:03
205 40 17 ile 195 45 15 arasında %7 bir turda alınan yol farkı oluyor sanırım bunda şanz. da %7 lik bir kısalmaya sebep oluyor.
45 yanak ile sarma problemi yoksa 195-45-15e geçiş yapın derim RC'cilere.
İBRAHİM_MEY_GTİ
03-11-2011, 14:57
evet kanka 17 lik janttan 195 45 15 geçiş yapınca %7 lik azalma payı oluyo:)
BthnKrkt
03-11-2011, 15:08
45 yanak ile sarma problemi yoksa 195-45-15e geçiş yapın derim RC'cilere.
şuanda kullandıgı çok iyi bir lastik deilsse ve yerıne guzel bir 15 '' taktıgını düşünürsek pek saracagını sanmıyorum. yani en azından eskisinden fazla saracagını...
Mantar filtreyi de denedim, bence koton filtre daha iyi, aem kullanıyordum ben rslere saplerken :p hahaha :)
15 jantı kaç yanakla kullandınız?
45 yanakla çok çok güzel fark edecektir 15 jant. hele ki hafif olursa jant şöyle 5-6kg aman aman diyim :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
03-11-2011, 15:17
kanka 5 6 kilo luk sac jant bulamıyorum kanka varmıdır yoksa bunlar ort 7 8 kilo arası oluyomus tahmini 195 45 15 lastiği kaoyarsak kaç kilo eder varmı tartan deneyen?
BthnKrkt
03-11-2011, 15:18
ben sana dedim 14 15 kg nin altına inmez bence:)
saç jant hafif bi jant değil sen dönenden kazanıcaksın.
gerçi senin 17ler de sac janttan ağırdır.
sen saç jant + 45 yanak lastik al devam et hafif sac jant bulamazsın.
sac jant +45 yanak lastik alıp tekrar denerdim ve rs'le herşeyden önce:)
BthnKrkt
03-11-2011, 15:35
bence kıy paraya yadaa sat rc ninkileri git adam gibi markanın 4 tane 15 '' hafif jantını al hepte onu kullan.
almadın gitti 15 sac lardan ya 45 yanaklarıda tak alicanda aynısını diyo işte onun araba o şekilde benimkide öyle :D şimdi 17 lerle gezme bende zaplarım :D
bana günde 60kere telefon acıyor söylüyorum napıcağını da gecikmeli yapıyor dediğimi olsun o da bişey :D :D
emre beni dinledi adam farkı kendi söylesin ibrahim bey :)
Maşallah araçlara. Özellikle silah arkadaşım Selçuğa ;)
En hafif 15 tene c5 lerde cıkar 5.5 kg idi yanlış hatırlamıyorsam.
Farkim ortada :D taktim 4kg lik jantlari ama satilik dill :P
Farkim ortada :D taktim 4kg lik jantlari ama satilik dill :P
16mı onlar 4kg?
Cliosportve
03-11-2011, 19:19
maşallah araçlara özellikle ve rs e ;) Selçuğum benim GTI 'da bi filtre sistemi yapalım yaa BARZO Performance şekli :D:D
Eyvallah :)
Duydum GTİ almışsın çok sevindim dostum :)
Umarım istediğin gibi kafanı ağrıtmıycak değiştirdiğine değicek bir araç almıssındır...
Barzo performans için bütün desteklerim tamdır sana :)
şuanda kullandıgı çok iyi bir lastik deilsse ve yerıne guzel bir 15 '' taktıgını düşünürsek pek saracagını sanmıyorum. yani en azından eskisinden fazla saracagını...
Benim aracım 2. vites çoğu yerde sarıyor fakat rolling yaparken 5000 devirden basıldığı için yol çok düz asfalt kaygan değilse sardırmak imkansız oluyor
Sarmadan ziyade frenajı düşüyor
Esas önemli ve hayati yer bu kısım
Frenaj bariz bir şekilde düşcek
ABS ler devreye gircek
Dikkat etmek lazım
Maşallah araçlara. Özellikle silah arkadaşım Selçuğa ;)
Eyvallah Pulat :)
15 inc 4.6 kg
O janttan bende istiyorum :)
Janttan tek takim var selcugum :D
Cliosportve
03-11-2011, 19:32
Resim veya pm alabilir miyim Emre bey :D
BthnKrkt
03-11-2011, 23:16
Benim aracım 2. vites çoğu yerde sarıyor fakat rolling yaparken 5000 devirden basıldığı için yol çok düz asfalt kaygan değilse sardırmak imkansız oluyor
Sarmadan ziyade frenajı düşüyor
Esas önemli ve hayati yer bu kısım
Frenaj bariz bir şekilde düşcek
ABS ler devreye gircek
Dikkat etmek lazım
iyi bir lastikten sonra ve 4 jant lastik ebatı aynı olduktan sonra abs ye bişey olmaz diye düşünüyorum ki ondan 4 adet iyi jant alıp takmasını önermiştim.
Cliosportve
05-11-2011, 21:12
Batu nerdesin :D
BthnKrkt
05-11-2011, 21:15
Bu bahsedilen batu bensem hamamdan yeni çıktım arabada oturuyorum Samsun'da :D
Cliosportve
05-11-2011, 21:26
Ohhh kaslar gevşemiş KG ler atılmış tam vites atmalık kıvamdasındır şimdi :)
BthnKrkt
05-11-2011, 21:41
Ohhh kaslar gevşemiş KG ler atılmış tam vites atmalık kıvamdasındır şimdi :)
Aynen abi masajida yaptırdım şimdi focus sw ile viraj kascam eve giderken :D
Cliosportve
05-11-2011, 21:47
Aynen abi masajida yaptırdım şimdi focus sw ile viraj kascam eve giderken :D
Finali mutlu :D
The happy end hahahah :D
BthnKrkt
05-11-2011, 22:15
Finali mutlu :D
The happy end hahahah :D
Final viraj anlamında güzeldi :D evdeyim. Ama diğer anlamda atraksiyon yok:D
Cliosportve
16-01-2012, 14:10
Artık İbrahimden ciddi bir atak bekliyoruz
Hortlayan bi gider var :D
ibrahimin son şekliyle önde olucağı aşikar ama ne kadar? bekliyoruz sabırsızlıkla :D
Selçuğa tövbesini bozdurur, geri egzozu taktırır bu giderler :D
maşallah her iki aracada rs fena yanlız...
Haydi ibo bekletme bizi artik :)
Maaşallah kardeşim ....
Ayardan sonra seni arama konusunda teredütte düştüm :D
Cliosportve
16-01-2012, 20:06
Hortlayan bi gider var :D
Emre bu bizim İboyu sırf şu giderleri yaptığımdaki yüz ifadesini görmek için yapıyorum :D
Adamın kafa gidik :D
ibrahimin son şekliyle önde olucağı aşikar ama ne kadar? bekliyoruz sabırsızlıkla :D
Her zamanki gibi ayır bacakları yapcam RC ye ne olcak başka :D
Kapaktan yazılımdan 5-6 boy alması lazım ki rahatça geçsin
İmkan vermiyorum :D
Selçuğa tövbesini bozdurur, geri egzozu taktırır bu giderler :D
Valla Eksozt arabanın içinde hali hazırda duruyor taktırması 15 TL :D
Tövbe ettim artık
Son rolling pahalıya patladı
Öyle zengin adamlar değilizki
Araba bağlansa mındar olduk :D
maşallah her iki aracada rs fena yanlız...
RS her zamanki adaletini yaptı RC görünce dayanamıyor :D
Haydi ibo bekletme bizi artik :)
Abi o bugün yazılımdı zart zurttu birşeyler kovalıyor ama işin özü kıllandırdım ben onu bugün aşıladım
Yarın direk KB RS i arar :D
Maaşallah kardeşim ....
Ayardan sonra seni arama konusunda teredütte düştüm :D
:D Hahahaha
bildiğim kadarıyla kapak chip ve jantlara el atılıyo bu şekilde 5-6 boyu olabilir heleki o jantlardan kurtulduysa araba huzura ermiştir:D
(hadi bi cliocu bişi yazsn kavga edek:D bünyem tartışmaya alıştı bu durumları yadırgıyom:D)
Cliosportve
16-01-2012, 20:23
Kadıköydeki CD cileri bile salarım üzerine yeterki atar gider yap Kemal :D
zuahah onlara bitiyodm ya 'oyun var program var kulağa yaklaşıp borno var:D '
Cliosportve
16-01-2012, 20:32
zuahah onlara bitiyodm ya 'oyun var program var kulağa yaklaşıp borno var:D '
Pulata attığım boy hesabından sonra sana kaç yaparmışım hesaplayamadım :D
Oderece ayırmışım
Pulata attığım boy hesabından sonra sana kaç yaparmışım hesaplayamadım :D
Oderece ayırmışım
haha pulat aracını sökseydi o kdr fark atamazdın hatta belkide geçerdi seni:D
Cliosportve
16-01-2012, 20:36
haha pulat aracını sökseydi o kdr fark atamazdın hatta belkide geçerdi seni:D
Benim bir lafım vardır ''Fakirin Ümidini S..keyim '' :hehe:
umut fakirin ekmeğidir:D
konu mındar:D
Cliosportve
16-01-2012, 20:50
Yalnız arabam eksoztsuz gene devir kestiriyordu geçen gün Pulatla denerken
Demekki pek bir zararı olmadı eksozt sisteminin :D
Olmadi olmadi zarari ev ile denerken takma :D kemal benim jantlar ibonun :D 4,6 kg boy garantili o.z. :D rc sapladiktan sonra hdi ile denermiyiz pampa :D
Cliosportve
16-01-2012, 21:04
Olmadi olmadi zarari ev ile denerken takma :D kemal benim jantlar ibonun :D 4,6 kg boy garantili o.z. :D rc sapladiktan sonra hdi ile denermiyiz pampa :D
Benimle uçmak ister misin bu gece
Yükseklerde olmaktan korkar mısın pampa :D
Yuksekler benim isim :D ucalimmmmmm ucalimmmmm havada super :D
Cliosportve
16-01-2012, 21:08
Yuksekler benim isim :D ucalimmmmmm ucalimmmmm havada super :D
Pale zamanlarını unutma pampa :D
Eserine iyi bak
RS logosu koyduğun dönemler
Unutma unutturma :hehe:
http://img718.imageshack.us/img718/9906/palezamanlar.jpg (http://img718.imageshack.us/i/palezamanlar.jpg/)
rs unutmamki halen daha duruyo logosuda üstünde :D
yerleri ayrı pampa valla ayrı dünya şimdi sende bilinn ;)