Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 yıllık muayene borcu nekadar tutar
mcolgecen
02-11-2011, 01:02
s.a arkadaşlar muayenesi 3 yıl geçmiş bir otomobilin muayenesi borcu nekadardır faizler nasıl hesaplanıyor..
her ay için 7 tl mi öyle birşeydi sanırım. frid yada öme_rs bi konuda öyle yazmışlardı
cabriolet
02-11-2011, 01:55
tüvtürkün sitesinden randevu alırken yazıyodu orda kaç para olduğu :) ben öyle öğrenmiştim :)
5ani5 mk3
02-11-2011, 08:55
her ay için %5 faizalıyolar. ana para ile beraber 400 tl yi bulur senin hesap:)
max 5yıl olsa zaten daha fazlasını almıyor 470 lıra
her ay için 7 tl mi öyle birşeydi sanırım. frid yada öme_rs bi konuda öyle yazmışlardı
aynen levo 6.79 tl
max 5yıl olsa zaten daha fazlasını almıyor 470 lıra
aynen "01.01.2005 tarihi esas alınarak gecikme bedelinin tahsil edilmektedir" :icon_tup:
buradan kendinizde sorgulayabilirsiniz
TÜVTURK Araç Muayene İstasyonları (http://www.tuvturk.com.tr/gecikme-bedeli.aspx)
benimde 2 yıldır muyanem yok araç çok gezmediği için sorun çıkmadı çok. ancak bayramda bir uzun yol yapmam gerekebilir eğer polis çevirirse bağlayabilirmi ilk seferde ?
benimde 2 yıldır muyanem yok araç çok gezmediği için sorun çıkmadı çok. ancak bayramda bir uzun yol yapmam gerekebilir eğer polis çevirirse bağlayabilirmi ilk seferde ?
elbette muayene sevk eder aracınızı 7 gün süre verir tescil belgesini elinizden alır, trafık belgesi sizde kalır. muayeneden sonra tescili gidip alırsınız.
birde ceza keser
36x9 küsür tl bak işte ne yapıo..
7.50 TL galiba aylık ücreti
elbette muayene sevk eder aracınızı 7 gün süre verir tescil belgesini elinizden alır, trafık belgesi sizde kalır. muayeneden sonra tescili gidip alırsınız.
birde ceza keser
teşekkür ederim İnşallah çevirme olmaz yolda.
tüv işleriniz halledilir :D
tüv işleriniz halledilir :D
benim iş baya zor :) ilk önce arabayı muayeneye hazır hale getirmek gerekiyor :)
muayene ve sigortasızlıktan bende kaptırdım mitsubishi eclipse'i Sigortayı yaptırdım şimdi aracı çıkartmaya gidecem 7 emin otoparkından. 132 TL ceza kestiler 61 TL muayenesizlikten 61 de sigortadan.Ben şimdi muayeneyi yaptırmasam yine birdaha yakalanırsam yinemi bağlayacaklar aracı? aracın arka camı kırık o yüzden geçemez diye bililiyorum.Bu arabaya cam da bulamıyoruz.Nasıl olacka bilmiyorum
muayene ve sigortasızlıktan bende kaptırdım mitsubishi eclipse'i Sigortayı yaptırdım şimdi aracı çıkartmaya gidecem 7 emin otoparkından. 132 TL ceza kestiler 61 TL muayenesizlikten 61 de sigortadan.Ben şimdi muayeneyi yaptırmasam yine birdaha yakalanırsam yinemi bağlayacaklar aracı? aracın arka camı kırık o yüzden geçemez diye bililiyorum.Bu arabaya cam da bulamıyoruz.Nasıl olacka bilmiyorum
Zaten sana arabayı verdikleri zaman sana belirli bir süre icerisinde muayne yaptırmanı söyleyecekler, o süre içinde yaptırmazsan araç trafikten men ediliyor, satış yapamıyorsun +yakalarlarsa naparlar bilmiyorum :) Eclipse kaç model? özelden ulaşırsan yardımcı olmaya çalışırım