Orijinalini görmek için tıklayınız : 300zx vs 535 vs S3 vs 200sx vs mustang 4.6 GT
300zx vs 535 vs S3 vs 200sx vs mustang 4.6 GT - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_8J1qj_r694)
Birbirini seven arkadaşların buluşup gazlaması neticesinde kayıt alınmıştır.
Araçların specleri;
535'in sahibi kapakla oynadım dedi, lastikleri kötüydü,
mustang 4.6 GT aşırı besleme hariç tam dolu ancak ayarsız, parça bekliyor
S3 tamamen orjinal sadece yazılım var,
200sx basıncı düşük ancak o haliyle bile kamera kayıtta olmadığı dakikalarda bana zor anlar yaşattı,
300zx 14psi ile yürüdü sadece 200sx ile denerken 19 psi açtım
Lütfen youtubede takılırken karşılaştığınız bir video edasıyla izleyin zira araç sahipleri siteye üye değil, haliyle de hepsinin sorumluluğu benim üzerimde,
İyi seyirler..
S3 kim yaw tanıyamadım plakayı :)
Maşallah :)
S3 kim yaw tanıyamadım plakayı :)
Maşallah :)
Arkadaşımın biri :) aracını yeni aldı alışmaya çalışıyor,
Güle güle kullanın :)
Bir ara ben de denemek isterim S3 le sadece yazılımla kalacaksa :)
Güle güle kullanın :)
Bir ara ben de denemek isterim S3 le sadece yazılımla kalacaksa :)
Konuşurum ayarlarız,
kickbuttowski
02-11-2011, 01:53
bildigin iyi gidiyo iste zx.. su 2. turboyuda yenilesenizde keske oylede gorsek :)
maşallah hepsine abi, 200sx biraz daha mıncıklansa keyifli olur ikinizin çekişmesi diye düşünüyorum. ayrıca mustang tamamlanınca tekrarını bekliyorum kendi adıma :)
mustang eski kasa sanirsam parca ne varmis ustunde? egzantrkle fln tekerde 40 hp alinabiliyo eger ayar yapilirsa...
turbo&quattro
02-11-2011, 06:14
Ozan sonunda birini gectigini gorebildik :D
Guzel denemeler olmus ellerinize saglik .
Emre İlbi
02-11-2011, 08:46
maşallah araçların hepsinede,
kazasız, belasız abi :)
life is life
02-11-2011, 09:01
maşallah bütün araçlara..
maşallah hepsine abi, 200sx biraz daha mıncıklansa keyifli olur ikinizin çekişmesi diye düşünüyorum. ayrıca mustang tamamlanınca tekrarını bekliyorum kendi adıma :)
Denedigim en hizli 200sx, beni geride birakmasi an meselesi
mustang eski kasa sanirsam parca ne varmis ustunde? egzantrkle fln tekerde 40 hp alinabiliyo eger ayar yapilirsa...
Egzantrik, kelebek, borla komple egzoz v.b var, ancak yukarida yazdigim gibi iyi bir ayar istiyor, disk ve balata bekliyor frenleri iyi olmadigi icin fazla yurutmedik
tahtelbahir
02-11-2011, 23:17
Güzel deneme olmuş...
Ertug_T.
02-11-2011, 23:33
300zx hayranı olarak maşallah diyorum =)
kickboxer
02-11-2011, 23:38
su 300zx ın turboları büyütüp bi beyinle bence fantezi arabası olur diye düşünüyorum
maşallah diyorm
ozan hani haber vericektin bana ?
araçların hepsi çok güzel. Genelde kaçıncı viteslerde denendi?
ozan hani haber vericektin bana ?
önceki çıktığımda haber vermiştim bu sefer benim de son anda haberim oldu, aklımdasın 2 günde bir çıkıyoruz zaten, haber vereceğim
araçların hepsi çok güzel. Genelde kaçıncı viteslerde denendi?
genelde 2. viteste denendi,
Gecenin kahramanı 300zx olmuş , yavaş yavaş haketiği yerlere geliyor sanki kara şimşek :)
Gecenin kahramanı 300zx olmuş , yavaş yavaş haketiği yerlere geliyor sanki kara şimşek :)
sr20det'in debriajı kaçırmasına rağmen deli gidiyor, gelecek buluşma basıncını biraz açıp beni geçecektir, zira ben 19psi basarak orjinal turboların sınırlarını zorladım.
535 o cüsseyle nasıl o kadar hızlı gidebiliyor şaşkınlık yarattı,
s3 ise neredeyse tamamen orjinal, outlaw dan a3'ün ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorum, s3'ün turbosu değişecek tekrar deneyeceğiz
Arkadaşların avukatlığını yaptığım için kendim için yorum yazmayacağım :)
s3 u utkunun a3 ıle denetsek nasıl olur acep:rolleyes: yazılımlı s3 un muadılı k03s lı gırtlak a3 olabılır :)
rockford34
04-11-2011, 20:51
ozan ben selami ellerine saglık videolar güzel olmus kasko borcum bitsin mıncıklamaya baslıyoruz :D