Orijinalini görmek için tıklayınız : Xp kurulum tek part
format atmam gerekiyo pc`me . Elinde tek part bildigi bir kaynak olan varsa paylasabilir mi PM yoluyla..
sp3 dahil olursa iyi olur olmasada olur dert degil ama driverlari otomatik yuklesin yeterli..
tesekkurler..
Yokmu kimse yahu yardimci olcak
SerhatA.
02-11-2011, 15:20
Valla bende sp3 CD si var ama nasıl yardımcı olurum sana hiç bilemedim
Day Walker
02-11-2011, 15:24
onur başka bişey istesen bulursunda hemde tek part istiyosun hem sen nerdesin geldinmi?
XP belki bulabilirsiniz torrentz den falan da, driverleri nası otomatik kuracaksınız? windows 7 yada wista olsa tamam da, xp de kendiniz kurmanız lazım. yada driverlerinizi önce bir programla yedekleyin, ondan sonra onu bi cd ye attıktan sonra format atın, ondan sonra da driverleri kurun. olmaz mı? Katılımsız xp ler var ama, her makinanın driverleri kendine özel olduğu için driverli bulma şansınız biraz düşük.
onur başka bişey istesen bulursunda hemde tek part istiyosun hem sen nerdesin geldinmi?
oguz 3part olsun tamam senı mı kırcam :D
yok daha gelmedım TR'ye..
bı ust mesajdakı arkadasa cevap'alıntı yapmayı unuttum:D'
vala bugune kadar hıc drıver yuklemedım(yanı bugra arkadasım olsun onur arkadasım olsun cddn kurdular hersey kurulu geldı..)
suan drvıerlarımda ztn sorun var yedeklesem nolcak:D
O zaman benim bildiğim tek çare internetten driverlerinizi tek tek indirip yedeklemeniz ki en sağlıklısı budur sanırım. veya cd leri alabilirseniz arkadaşlarınızdan. onlarda büyük ihtimalle siz cd göndermediyseniz internetten indirip kurmuşlardır driverleri. windows 7 yada wista olsa otomatik kurardı, bu işten kurtulurdunuz ama. benim bildiğim böyle bir özellik yok xp de.
Index :: Warez-BB.org (http://www.warez-bb.org)