Orijinalini görmek için tıklayınız : OGS ile KGS'den geçiş
Bugün ikinci köprüden OGS'li arabam ile KGS'den geçtim. Alarm falan çalmadı. Bu durumda benim yapmam gereken birşey var mı acaba? KGS fotoğraf çektiyse, kayıtlarda OGS görünüp, oradan düşüm yaparlar mı?
1 hafta sonra filan 444 1117'yi arayıp işlem ve ceza hakkında bilgi alırsın, aynı sistemde takip ediliyor, kredili kgs ya da ogs hesabın aktif ise sana sormadan bile düzeltirler ...
bişey olmaz ogs bakıyenden normal ucret dusulur
KGS ile yanlışlıkla OGS'den geçersek ne olur? Cezayı nasıl iptal ettirebiliriz?
KGS ile yanlışlıkla OGS'den geçersek ne olur? Cezayı nasıl iptal ettirebiliriz?
10 gün içinde ogs alırsan , yeni ogsdeki bakiyeden normal geçiş gibi düşerler diğer türlü cezayı ödüyorsun.
Her türlü kaçtı o zaman:)
Bende OGS den giriş yaptım ama yanlışlıkla yada dalgınlıkla KGS gişesinden çıkmışım. Bariyerde açıkmış. 11 kat ceza ödedim. Derdimi de kimseye anlatamadım. Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz. Bariyeri açmışlar resmen yanlışlığa teşvik edip ceza kesiyorlar. Normalde bakiye OGS den düşülmeli ama şerit ihlali cezası geliyor. Teknik bir uygulama açığı ama cezasını vatandaş çekiyor. Para kolay kazanılmıyor, zaten para aldıkları yolda on tane yol çalışması var... KGM ye haram zehir zıkkım olsun.
63owen63
01-07-2012, 12:08
karayollarının arayın, ogs kgs ile iligili şeyleri düzeltiyorlar, düşüyorlar , bir çözüm buluyorlar :)
anil_kus
01-07-2012, 21:59
Bende OGS den giriş yaptım ama yanlışlıkla yada dalgınlıkla KGS gişesinden çıkmışım. Bariyerde açıkmış. 11 kat ceza ödedim. Derdimi de kimseye anlatamadım. Ne biçim bir ülkede yaşıyoruz. Bariyeri açmışlar resmen yanlışlığa teşvik edip ceza kesiyorlar. Normalde bakiye OGS den düşülmeli ama şerit ihlali cezası geliyor. Teknik bir uygulama açığı ama cezasını vatandaş çekiyor. Para kolay kazanılmıyor, zaten para aldıkları yolda on tane yol çalışması var... KGM ye haram zehir zıkkım olsun.
Abi bence dua et bariyer açıkmış :)