PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Php Oto ilan sistemine modül yazdırılma hakkında yardım..

aliozel
02-11-2011, 15:38
Merhabalar.

Mevcut oto/emlak ilan sistemine(script'ine) modül yazdırmak istiyoruz.
İlan sistemi PHP ile yazılmıştır. Hazır ilan sistemidir.
İstenen özellikler;

* Kredi satın alma ve sistem üzerinde mevcut kredi ile ürün/hizmet satın alabilme modülü,
* Mevcut başka bir sitemizde Trkcll Mobil ödeme sistemi mevcut, bu sistemde ödeme alabileceğimiz bir modül,
* 10 arkadaşını getiren üyeye(Referans modülü) 1 ay GOLD yada PLATIN üyelik hediye edilmesi modülü,
* İlan kayıt sayfasında; ilanın görüntüleneceği sayfada görünecek standart renk’in değiştirilmesi ve İlanın görüntüleneceği sayfada üst sıralarda görünebilmesi modülü (bu özellikler ücret/kredi ile satın alınabilir) ör: Arabam yada Sahibinden gibi sitelerde ilanı verirken ilanın görüntülendiği sayfada ilk sıralara çıkması için ekstra ücret ödeniyor, bunun gibi ilanın dikkat çekmesi için; ilanların bulunduğu sayfada kişinin ilanın rengini ücret/kredi karşılığı değiştirmesi gibi.

Bu modüllerin ücret ve zaman bilgisini Özel mesaj ile iletmenizi rica ederim. Ücret, zaman ve kaliteden memnun kalırsak başka projelerde de çalışacağız.

Teşekkür ederim.

redbaron
02-11-2011, 15:41
php yazılımcı arkadasım var onunla iletisime gecip size donucem

aliozel
02-11-2011, 17:47
Haberinizi bekliyoruz.
İyi akşamlar

baretta
02-11-2011, 17:49
Web grafik kursundayım benim yapabileceğim bir iş değil ama işini çok iyi yapan hatta adobe nin Tr deki en yüksek puanlı hocasından egitim alıyoruz şansımıza , konuşabilirim onunla istersen

berkay_aydin
02-11-2011, 17:54
Benim çok az bir php bilgim var ama bu kadarını hayatta yapamam :)

GokhanRS
02-11-2011, 18:01
sitemizde yani techturkeyde php yazılımcı var. imzasında hatta sürekli php script site tasarım yapılır yazılır filan yazıyordu. sanırım php yazılımcısı.

nickini hatırlamıyorum ama konuyu görürse muhtemelen yazıcaktır.

berkay_aydin
02-11-2011, 18:03
sitemizde yani techturkeyde php yazılımcı var. imzasında hatta sürekli php script site tasarım yapılır yazılır filan yazıyordu. sanırım php yazılımcısı.

nickini hatırlamıyorum ama konuyu görürse muhtemelen yazıcaktır.

5500 nickli abi olabilir :)

A.Kepez
02-11-2011, 19:56
alperx ti galiba üyenin nick i onun imzasındada php web tasarım tarzı seyler yazıyordu

5500
02-11-2011, 21:44
gerekli pm yi attım

redbaron
02-11-2011, 21:50
pm atıldı ....

aliozel
03-11-2011, 15:06
İlginiz için teşekkür, ilgilenen arkadaşların pmlerini bekliyoruz.

aliozel
09-11-2011, 22:57
Henüz profesyonel Php programcısı bulamadık.
Teşekkür