Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.6 HDi 207 mi yoksa 1.6 HDi yeni C3 mü?
2009-2011 modelleri arasında aynı motora (1.6 HDi 90 ps) sahip Pejo 207 mi, yoksa yeni C3 mü? hangisini tercih ederdiniz?
C3 yaklaşık 100 kg daha hafif ve yakıt tüketimi 207'den biraz daha düşük.
C3 yakıt tüketimi:
Şehir içi: 5.3 lt
Uzun yol: 3.7 lt
Karma CO2: 110 g/km
207 yakıt tüketimi:
Şehir içi: 5.7 lt
Uzun yol: 3.7 lt
Karma CO2: 117 g/km
207, C3'ten 89 mm daha uzun, 52 mm daha alçak, 74 mm fazla aks mesafesine sahip...
207 artık eski kasa oluyor sanırım. 208'ler çıkıyor piyasaya. bu 207 için bir handikap..
Fiyatları aşağı yukarı birbirine yakın.. 32-33 milyar civarı..
yoksa yine 33-34 milyar civarlarında 2007-2008 model Golf 1.4 TSi 140 hp mi alsam? :D
EmrahErdogan
03-11-2011, 08:06
C3'ün 1 depo ıle sehır ıcınde 1000 km yapılabılecegını duydum bır arkadasımdan..Yakıt olarak c3 daha ıyıdır tahmınımce.Peugeot kullanıcısı olarak onu yapamaz kı zaten duymadım da . Dış görunus ve konfor olarak bende 207 . C3 un bı eskı kasası yenı kaadan daha yakısıklı bence.ıkısıde fransız uretımı baktıgınız zaman cam acma tusları bıle aynıdır muhtemelen :) bu arada Çıkan 208 çok kötu bır uretım olmus tutulacagını sanmıyorum 207 cok daha yakısıklı ol aractan ..
ama içimdeki aslan aşkı bana pugu tercıh ettırırdı :)
C3'ün 1 depo ıle sehır ıcınde 1000 km yapılabılecegını duydum bır arkadasımdan..Yakıt olarak c3 daha ıyıdır tahmınımce.Peugeot kullanıcısı olarak onu yapamaz kı zaten duymadım da . Dış görunus ve konfor olarak bende 207 . C3 un bı eskı kasası yenı kaadan daha yakısıklı bence.ıkısıde fransız uretımı baktıgınız zaman cam acma tusları bıle aynıdır muhtemelen :) bu arada Çıkan 208 çok kötu bır uretım olmus tutulacagını sanmıyorum 207 cok daha yakısıklı ol aractan ..
ama içimdeki aslan aşkı bana pugu tercıh ettırırdı :)
sağol emrah.. C3 ün eski kasasını henüz yeni sattım.. son sürate çıkmakta alçak olmasından ötürü pejo daha avantajlıdır değil mi? :confused:
çok alakasız olacak ama bunların ikisi yerine 2007-2008 model 1.4 TSi Golf 140 hp mi alsam? :D :D
dizelin 2 katı bir yakıt tüketimi ama çok daha keyifli bir sürüş keyfi..
EmrahErdogan
03-11-2011, 08:20
Peugeot motorları çok serıdır 1,6 hdı motoru cok guzel bır chıp yardımı ıle 120 ps ye kadar cıkar abi...
Gerek varmı bence yok yeterlı olur dıye dusunuyorum orjinalının alcak olması pek fark etmez bence sonucta ıne leylek araba :)
EmrahErdogan
03-11-2011, 08:21
çok alakasız olacak ama bunların ikisi yerine 2007-2008 model 1.4 TSi Golf 140 hp mi alsam? :D :D
dizelin 2 katı bir yakıt tüketimi ama çok daha keyifli bir sürüş keyfi..
Bir ara gerı toplanıyordu bu araçlar yanlış hatırlamıyorsam ?
Ww bambaşka bır sey tabı :D 104 hp olusu cok guzel ama 1.4 olusu kotu 1.6 motor ustune koysalarmıs dah ıyı olurmus motorlarında sıkıntı var dıye duydum ama bılmıyorum tam olarak
Peugeot motorları çok serıdır 1,6 hdı motoru cok guzel bır chıp yardımı ıle 120 ps ye kadar cıkar abi...
Gerek varmı bence yok yeterlı olur dıye dusunuyorum orjinalının alcak olması pek fark etmez bence sonucta ıne leylek araba :)
C3 daha leylek... 5 cm daha yüksek pejodan...
şeytan diyor 140 hp TSi al, melek diyor gel etme dizelle devam et ucuz ucuz gez.. :D
ne deyim? A mı deyim, B mi deyim C mi deyim? :hahaha:
EmrahErdogan
03-11-2011, 08:25
ahahaha :D Forewer Dizel :)
30 lıra atıyroum dunyayı gezıyorum bır de ustune arac tokatlıyorum :D
ahahaha :D Forewer Dizel :)
30 lıra atıyroum dunyayı gezıyorum bır de ustune arac tokatlıyorum :D
yoksa Focus alıp seni mi tokatlasam :hahaha: :D :D
EmrahErdogan
03-11-2011, 08:29
yoksa Focus alıp seni mi tokatlasam :hahaha: :D :D
ahaha :D stoch motorda öle bir ihtimal vermiyorum :p :) :)
Konuyu dagıtmayalım fazla :) ben pug dıyorum :D
abi pd130 motorlu bir araba al ozaman hem gazlarsın hem ekonomi:)
az önce 208 sayfasını inceledim.. 208 ikisinden de daha güzel ya...
EmrahErdogan
03-11-2011, 08:47
Abi 208 iç tasarım olarak guzel gozukuyor ama dış kötü yaaa bi fiesta havası vermişler :D
Güncel....................
bir güncel daha.. yok mu yorum yapan :D
bu arada 207 daha bi oturaklı duruyor C3 e göre...
Ahmet_28
03-11-2011, 15:45
bütçe elveriyor ve tek kapı sorunu yoksa dizel ds3 te tercih edilebilir
bütçe elveriyor ve tek kapı sorunu yoksa dizel ds3 te tercih edilebilir
tek kapı olmaz... ;)
abi pd130 motorlu bir araba al ozaman hem gazlarsın hem ekonomi:)
Bencede bazen komik rakamlara gidiyor PD130 denk gelir.
Golf4 Cordoba Toledo vs
Yada Passat-superb :)
B segmenti alma dayı.B sattın daha yeni imkan var C al...
ya soner abi iki farklı dünya 140 lık tsi ya binersen tabiki daha iyi :D ama yok 207 c3 dersen c3 daha kullanışlı bindim ikisinede artıııı c3 çok keyifli geldi bana pejoya göre tavsiyem ;)
ya soner abi iki farklı dünya 140 lık tsi ya binersen tabiki daha iyi :D ama yok 207 c3 dersen c3 daha kullanışlı bindim ikisinede artıııı c3 çok keyifli geldi bana pejoya göre tavsiyem ;)
bir pejocu olarak C3 diyorsan tabiki önerilerini dikkate alacağım. zaten eski arabam da C3'tü..
B segmenti alma dayı.B sattın daha yeni imkan var C al...
yeğenim şimdi C segmentine 40 ve üzeri para vermek istemiyorum.. 30-35 civarı adam gibi C segmentinde ne var alınacak?
Bencede bazen komik rakamlara gidiyor PD130 denk gelir.
Golf4 Cordoba Toledo vs
Yada Passat-superb :)
bu bahsettiğiniz arabaların alayı 100.000 km'yi devirmiş, 3'ten fazla sahibi olmuş, model olarak da yaşlı arabalar.. var mı 2007-2008 model 80.000 km'den az olanı, boyasız kazasız olanı? varsa alayım ;)
bu bahsettiğiniz arabaların alayı 100.000 km'yi devirmiş, 3'ten fazla sahibi olmuş, model olarak da yaşlı arabalar.. var mı 2007-2008 model 80.000 km'den az olanı, boyasız kazasız olanı? varsa alayım ;)
PD130 da km nin önemi yok :)
500,000km'de sadece turbo revizyonu yapmış passat biliyorum.
2007 2008 30 küsüre mümkün değil zaten.
ammaaaaannnn 2 günlük dünya birazda benzinli turbonun tadına bakayım. Sonra satar dizele geçerim diyorsan TSI... Ama C segmentinden sonra B segmenti de kütük gibi oluyor maalesef. :( C3 ile 207 karoser hariç zaten aynı araba... Ancak pug satış rakamları ve distribütör kullanmadan direk satış ve servis sonrası kendilerine ait olduğundan yedek parçası daha ucuzdur.
B segmentindeki diğer dizel araçlara neden bakmıyorsun? Fiyat aralığı mı uymuyor?
güncel......
B segmentindeki diğer dizel araçlara neden bakmıyorsun? Fiyat aralığı mı uymuyor?
B segmetinde C3 kadar hızlı ve az yakanını tanımıyorum ondan sanırım...
2araç arasında hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al derim ben olsam 207yi tercih ederdim.yoksa aynı pokun laciverti:D
dizel candır yaşda var evlilikde vardır herhalde rolling fln koşturmuyorsanız dizele devam derim..
2araç arasında hangisinin tipi hoşuna gidiyorsa onu al derim ben olsam 207yi tercih ederdim.yoksa aynı pokun laciverti:D
dizel candır yaşda var evlilikde vardır herhalde rolling fln koşturmuyorsanız dizele devam derim..
evlilik şimdilik yok :D :D aslında yeni 208 en çok hoşuma giden araba oldu :)
İbrahim33
10-11-2011, 19:13
c3 daha yeni bir araç , pejonun yüzü çok eskidi artık.Aynı motora sahipler ama citroenin verileri daha iyi.İyi bir yazılımla çok zevkli , güzel yürüyen ve az yakan bir araç haline getirilebilir c3.
yeni C3 1.6 HDi mi yoksa Polo 1.6 TDi mi?
Abi polo al madem :D
polo 2-3 milyar daha pahalı ve donanım olarak zayıf. tek artısı markası..
C3 te cruise, far-yağmur sensörleri, dijital klima var polo'da yok.. motor güçleri ve tüketimleri aşağı yukarı aynı..
Satmam binerim dersen c3 ama yoook satarsan polo solede bisey citroenlerinde piyasasi artik guzel keyfine kalmis ama polonun gorunusu falanda guzel be abi
Satmam binerim dersen c3 ama yoook satarsan polo solede bisey citroenlerinde piyasasi artik guzel keyfine kalmis ama polonun gorunusu falanda guzel be abi
C3 ün ön konsolu boş görünüyor biraz... ulan nerden sattım megane 3 ü... :o
Polo al ya vag gurubu iyidir birazda onu tat c3u yeni sattin zati