Orijinalini görmek için tıklayınız : Streetview Turkiye'de
Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur Google da street view diye bir sistem var Amerika gibi ülkelerde sokak sokak dolaşabiliyorsunuz
Google yapmadı ama rusyanın bilişim devi yandex Türkiye için bu uygulamaya geçmiş
Yandex.Haritalar (http://harita.yandex.com.tr) panorama derseniz olan yerler çizgi halinde çıkıyor.Cidden resimler çok kaliteli boğaz turu bile yapabiliyorsunuz.Bu kadar teknoloji evimizin kapı önünü bile göstermesi nekadar iyi tartışılır:soru: ama adamlar yapmış
İyi gezintiler :icon_tup:
Day Walker
03-11-2011, 09:05
Güzel olmuş ben beğendim.
snan1910
03-11-2011, 09:06
benim arabayı direk evin önünde yakalamışlar :D
çok güzel gerçektende.. :D
Güzelmiş evin önünde arabam bile çıkmış :)
süper olmuş bende acaip beğendim
Painkiller
03-11-2011, 09:10
vay arkadaş diyorum.:D
Resimler çokta kaliteli teknolojiye akıl sır ermiyor artık
berkay_aydin
03-11-2011, 09:11
Böyle kalır mı acaba? Bizim araba gözüküyor ancak sokağa giremiyorum :D
en komik fotoğraflar TR'de çıkacaktır bence :D, üst sokağıma kadar gelmiş bizim site yok :)
bide bu görüntüler nasıl oluşturuluyor? sokak sokak gezip panoramik fotoğraf çekerek mi yoksa başka bir yöntemi var mı? :soru:
B.Aktepe
03-11-2011, 09:14
çok güzel olmuş yaf :)
deeperblack
03-11-2011, 09:15
en komik fotoğraflar TR'de çıkacaktır bence :D, üst sokağıma kadar gelmiş bizim site yok :)
bide bu görüntüler nasıl oluşturuluyor? sokak sokak gezip panoramik fotoğraf çekerek mi yoksa başka bir yöntemi var mı? :soru:
Ben geçenlerde nissan note un üzerinde yaklaşık 70cm lik bir direk ve ucunda dönen garip bi cisim görmüştüm :) Tahmin ettim bu tarz birşey olduğunu fakat bukadar iyi olacağını yahmin etmemiştim. Birçok yeri pazar sabahı çekmişler. Birde yaklaşık 5-6 aylık bir periyot diyebiliriz.
iphone versiyonu da mevcut ayrıca :)
3 haftadır gayet sağlıklı bir şekilde anlık trafik durumunu izleyebiliyorum en ara sokaklarda bile.. İBB trafikten daha ayrıntılı ve stabil çalışıyor.
ben yazın bizim evin orda yururken gri sedan bir araba üstünde kameralar wardı sanırım onlar çekti. bende navigasyon la ilgili bişi yaptıklarını dusunmustum
timucintt
03-11-2011, 09:20
çok iyi olmuş... google gibide yavaş dğeil :)
Resim olayı sadece ankara ve istanbulda var sanırım şimdilik
iphone versiyonu da mevcut ayrıca :)
3 haftadır gayet sağlıklı bir şekilde anlık trafik durumunu izleyebiliyorum en ara sokaklarda bile.. İBB trafikten daha ayrıntılı ve stabil çalışıyor.
iphone versiyonunun adı nedir paralımıdır?
Ben geçenlerde nissan note un üzerinde yaklaşık 70cm lik bir direk ve ucunda dönen garip bi cisim görmüştüm :) Tahmin ettim bu tarz birşey olduğunu fakat bukadar iyi olacağını yahmin etmemiştim. Birçok yeri pazar sabahı çekmişler. Birde yaklaşık 5-6 aylık bir periyot diyebiliriz.
harika olmuş ama, çok başarılı
iphone versiyonunun adı nedir paralımıdır?
+1 bende bulamadım
Appstore Linki,
App Store - Yandex.Maps (http://itunes.apple.com/us/app/yandex.maps/id313877526?mt=8)
Free
Default dil Russian :)
ancak ingilizce ye de çevirebiliyorsunuz
hafta sonu itibariyle TR appstoreda da vardı, kaldırmışlar.. Store değiştirmeden yüklemiştim.. Ne akla hizmet kaldırdılarsa..
Appstore Linki,
App Store - Yandex.Maps (http://itunes.apple.com/us/app/yandex.maps/id313877526?mt=8)
Free
Your request could not be completed diyo linke tıklayınca telefondan :D
34tb9544
03-11-2011, 09:30
İ phone versiyonunu bulamadım yardım
SekoLive
03-11-2011, 09:31
vay arkadaş bende gördüm bunları bir kaç kez denk geldim film yada dizi cekiyorlar sanmıstım :D
onursumer
03-11-2011, 09:32
çok iyimiş ya bizim sokağın girişinde bir kamyon dururken resim çektiklerinden garaj gozukmuyor :D
hafta sonu itibariyle TR appstoreda da vardı, kaldırmışlar.. Store değiştirmeden yüklemiştim.. Ne akla hizmet kaldırdılarsa..
US Store da var şu anda.. Varsa US hesabınız oradan indirin,
Bendeki ekran :)
http://i671.photobucket.com/albums/vv76/badoer/9db04375.jpg
ben siteyi açtığımdanberi bilgisayarın anasını ağlattı, pekte hızlı değil bence
berkay_aydin
03-11-2011, 09:33
Nerede gördüyseniz bence oraya bir bakın haritadan :)
US Store da var şu anda.. Varsa US hesabınız oradan indirin,
Teşekkürler US store'dan çekerim :)
by serçe
03-11-2011, 09:39
başarılı ...
us store dan nası çekicez?
us store dan nası çekicez?
iTunes Store’da Yabancı Hesap Açmak | Acemi.mobi - Mobil cihazlar hakkında her şey! (http://www.acemiphone.com/2010/03/05/itunes-storeda-yabanci-hesap-acmak/)
yandex in kameraları..
http://img695.imageshack.us/img695/9456/ibalpinarflickr.jpg
bazı yerlerde bisikletle tabiiki..
http://c1110.hizliresim.com/q/p/27w1.jpg
Burası da aksaray..
Öndeki muhtemelen rus bir hatun arkadakiler de abaza
http://c1110.hizliresim.com/q/n/1yyt.jpg
ben androide yükledim birkaç gündür takip ediyorum
istanbul içi trafik yoğunluğu doğrumu acaba ?
doğruysa nasıl ölçüyor bunlar bunu ?
bir bakıyorum e5 bostancı tıkalı tamam, gidip belediyenin kamerasından bakıyorum o da doğru tamam
ama bilmem ne sokağı kırmızı gözüküyor
ulan onu nasıl anlıyorsunda söylüyorsun ?
us store açmak zor geldi kredi kartınıda yazmamışsınız acaba pm den paylaşım yapabilirmisiniz?:)
us store açmak zor geldi kredi kartınıda yazmamışsınız acaba pm den paylaşım yapabilirmisiniz?:)
Yahu Türkiye yerine United States seçeceksin sadece :) kart girmene gerek yok free indirmeye çalıştığın zaman Us Store'da pas geçiyor
alperkirman
03-11-2011, 10:00
sakıncalı teknoloji :)
SekoLive
03-11-2011, 10:00
inceledim haritayı :D bizim oralar biraz sıkıntılı oldugundan R yapıp cıkmslar 1-2 cadde çekebilmsler sadece hoca mahalleyi :D
bağdat cd bitane kaza denk geldi ama mousla oynayınca kaybettim :D
Onurkk06
03-11-2011, 10:02
androide nasıl yükleyeceğiz ?
ben androide yükledim birkaç gündür takip ediyorum
istanbul içi trafik yoğunluğu doğrumu acaba ?
doğruysa nasıl ölçüyor bunlar bunu ?
bir bakıyorum e5 bostancı tıkalı tamam, gidip belediyenin kamerasından bakıyorum o da doğru tamam
ama bilmem ne sokağı kırmızı gözüküyor
ulan onu nasıl anlıyorsunda söylüyorsun ?
Trafik bilgileri doğru.. Filo araçlarına takılan takip sistemlerindeki sinyallerden bu trafik bilgileri alınıyor deniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Trafik durumunu ara sokaklara kadar veriyor, mantıklı geliyor bu da.
androide nasıl yükleyeceğiz ?
Yandex.Mobil (http://mobil.yandex.com.tr/haritalar/android/)
Telefonunuzun tarayıcısına m.soft.yandex.com.tr/maps/ yazın ve uygulamayı indirin. Veya aşağıdaki qr code'u okutun.
http://mobil.yandex.com.tr/i/qr_map4.png
Onurkk06
03-11-2011, 10:07
Yandex.Mobil (http://mobil.yandex.com.tr/haritalar/android/)
Telefonunuzun tarayıcısına m.soft.yandex.com.tr/maps/ yazın ve uygulamayı indirin. Veya aşağıdaki karekod u okutun.
http://mobil.yandex.com.tr/i/qr_map4.png
teşekkürler:icon_tup:
androidde ingizce kullanma şansımız yokmu?
34tb9544
03-11-2011, 10:10
İ phone için bulamadım hala :(
SekoLive
03-11-2011, 10:11
soru:nokia c5-03 için olurmu acaba bide bu telefon androitmidir nereden anlarız
abi o telefonun işletim sistemi sybian s60
Onurkk06
03-11-2011, 10:14
android değil malesef c5 symbian işletim sistemi onun
İ phone için bulamadım hala :(
link verdim??
34tb9544
03-11-2011, 10:19
link verdim??
Linke tıklıyorum ama olmuyo direk telden giriyorum siteyede yapamadım cahilliğin gözü kor olsun :) hahahaha
2.sayfayı okursanız orda us store dan hesap almak lazım ben aldım 10 dakkalık iş
bu arada bu androidler için olan kodları iphone da okutabiliyormuyuz?
EmrahERKAN
03-11-2011, 10:21
cidden Çok harika bir şey yaa :)
bende sadece harita çizigileri çıkıyo resim felan yok nasıl yapılıyo ya...bide veri bulunamadı diye hata veriyo.
bende sadece harita çizigileri çıkıyo resim felan yok nasıl yapılıyo ya...bide veri bulunamadı diye hata veriyo.
Sadece ankara ve istanbulda var abi
oralara bakmak içinde üstte panaroma yazıyor ona tıklıcaksın mor sokaklara tıklayınca açılıyor :)
türk aklı işte direk kendi evimin önünü açmaya çalışıyorum ilk:)
SekoLive
03-11-2011, 10:32
berkay ve onur teşekkür ederim :)
berkay ve onur teşekkür ederim :)
serkan nokia lardaki s60 ve s40 symbian lar java çalıştırıyor yanlış hatırlamıyorsam.
şunu indirsen, .jar ise uzantısı çalıştırman lazım senin de.
AhmetYılmaz
03-11-2011, 10:41
Araba 10 numara çıkmış ya. :D
SekoLive
03-11-2011, 10:41
tamam abi bi bakıyım telefonun yabancısıyım :) iniyormu
bu arada bu androidler için olan kodları iphone da okutabiliyormuyuz?
Evet. Bu app ile okutabiliyoruz ; QR Reader for iPhone for iPhone, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi, and iPad 2 Wi-Fi + 3G on the iTunes App Store (http://itunes.apple.com/us/app/qr-reader-for-iphone/id368494609?mt=8)
Tek kötü yanı, sokak panoramaları sadece Android işletim sistemleri için olan sürümde mevcut :(
---------------------
2PkTg99BMyo
nokia e71 de çalıştırırmı programı ?
Murat Özcan
03-11-2011, 11:03
güzel olmus
İphone kullananlar, QR Code'u okutup adrese giderse büyük bi ihtimal şu hatayı alacaklar;
http://i.imgur.com/OBTP9.png
Appstore Linki,
Free
Yukarıdaki Quantum Bey'in verdiği linki kullanarak app store'dan indirmeye çalışsınlar ve az önceki mesajımda belirttiğim gibi sokak panoramaları sadece Android işletim sistemleri için olan sürümde mevcut.
Hayır iphone da da mevcut yol fotoları...
Panoramasını görmek istediğiniz noktaya dokunun ve basılı tutun.
Çıkan menüden en alttan panorama yı seçtiğiniz zaman o noktaya ait fotoyu görürsünüz.
E66 çalıştırmadı, Symbian S60 gen3.
hasan çağri
03-11-2011, 14:06
Fotoğraflar biraz eski ama süper :) arabam kapının önünde duruyo remen yahu ne ara nasıl çekmişler :S
gizli saklı kalmadı hiç :S
Androidte türkçe yapamadım yardım arkadaşlar??
Onurkk06
03-11-2011, 14:26
sabah trafik durumunu gösteriyordu şimdi göstermiyor sizde de öyle mi acaba ?
Onurkk06
03-11-2011, 14:27
Androidte türkçe yapamadım yardım arkadaşlar??
ben 2 telefona da kod okuyucudan okutup yükletdim direk türkçe olarka yükledi
Kesin tatile gttiğim zaman çekmiş hea.Araba acayip kirli ama duruş güzel.Sokağa girsem daha iyiydi :D
sabah trafik durumunu gösteriyordu şimdi göstermiyor sizde de öyle mi acaba ?
şu an saat 15:30
trafik durumunu göstermiyor
yukarıdan göremiyor bulutlar kalın ondandır :D
ben 2 telefona da kod okuyucudan okutup yükletdim direk türkçe olarka yükledi
Telefonun dili ingilizceydi Türkçe yapıp birdaha yükledim oldu teşekkürler
Peki panorama görüntüyü nasıl kullanacağız telefonda bulamadım ben?
h.guroglu
03-11-2011, 15:17
ama bu sadece istanbulu gösteriyor :(
Telefonun dili ingilizceydi Türkçe yapıp birdaha yükledim oldu teşekkürler
Peki panorama görüntüyü nasıl kullanacağız telefonda bulamadım ben?
Düzenleme: bir noktaya uzunbasın "burada ne var" a tıklayınca panoramik açılıyor
nokia e71 de çalıştırırmı programı ?
tekrar sorayım , telefonlardan hiç anlamayan biri olarak ?
tekrar sorayım , telefonlardan hiç anlamayan biri olarak ?
şu an bilinen android ve iphone için programlar var
nokia symbian işletim sistemi için yok galiba
nokia E71 Symbian Os 9.2 kullanıyor
şu an bilinen android ve iphone için programlar var
nokia symbian işletim sistemi için yok galiba
nokia E71 Symbian Os 9.2 kullanıyor
teşekkürler , bende şimdi qr kodu gördüm okuttum orda nokia e71 için bulunmuyor yazdı :D
Ferhat_V
03-11-2011, 16:08
bende bugün gezdim biraz kendi semtimde..kayıtları geçen yaz yapmışlar herhalde sokaklar filan bomboş sabah erken saatte kayıt almışlar :) her sokağa giremesekde hergün bulunduğum caddeyi netten görmek ayrı güzel :D:D:D
typer arıyorum kıyıda köşede kalmıs :D
Emre Ekrem
03-11-2011, 16:17
aynen, bende bir kaç hafta önce ulusta şirketin önünde bir Transporter üzerinde cihaz gördüm, hatta belli mesafelerde başka bir cihazdan da veri alıyordu, içinde bir eleman lcd ekrandan takip ederek fotoğraflar çekiyordu, sizin yazınızı okuduktan sonra bir anlam oluştu. Artı şirketin konumunu yazarak tamda o transporterin olduğu noktadan ileri ver geri hareketlerle tüm sokağı dolaşabiliyorum.
http://harita.yandex.com.tr/?text=T%C3%BCrkiye%2C%20Ankara%2C%20Alt%C4%B1nda%C 4%9F%2C%20Anafartalar&sll=32.857714%2C39.937687&ll=32.857238%2C39.941246&spn=0.011008%2C0.001676&z=17&l=map%2Cstv&ol=stv&oll=32.85723829%2C39.94124593&ost=dir%3A265.8155408204175%2C-2.420983834556257~spn%3A89.99999999999999%2C39.265 19107506081
Çıkan menüden en alttan panorama yı seçtiğiniz zaman o noktaya ait fotoyu görürsünüz.
Hım, evet varmış. Ben farketmedim o özelliği abi. App'nin kendi ayarlar menüsünde göremediğim için ve internet sitesindede sokak panoramaları (Android işletim sistemleri için olan sürümde mevcut) yazdığı için herhalde yok dedim.
-----------------
Türkiye, İstanbul, Boğaziçi Köprüsü (http://harita.yandex.com.tr/-/CBrwyH0h)
http://i.imgur.com/E9FVb.jpg
Onurkk06
03-11-2011, 18:41
bende arasıra bahçeli 7 ye gidip piyasa yapıyorum :D acaip sardı program :)
kendi mahallem filan yok, yada ben mi beceremiyorum?
panaroma'ya tıklıyorum çoğu yer çıkıyorsa çoğu yer cıkmıyorda
Aykut106
03-11-2011, 19:18
Benimde araba kapının önünde çıkmıs.Mahallede 2 tur attım kapadım:D
Bende google yapio sanıyordum. bizim okulun oralarda dolanan bi astra vardı tepesinde 4 açılı kameralı :)
bizim mahalleden geçmemişler . geçmedikleri çok yer varmış ya
çok iyi ya keşke apartman adına göre arama yapabilsek :D
Yuh dedim.Balkonda asılı çamaşır bile çıkmış ya :D Ünlü oldum. pardon boxerım ünlü oldu :D
volume81
03-11-2011, 22:28
bebekde turladım biraz :D
Low-Rider
03-11-2011, 22:57
iphone'da program rusça yani harita
nasıl ingilzice ya da türkçe yapıcaz?
cabrioleter
03-11-2011, 23:01
sadece istanbul mu çıkıyor?
yuhh nerdeyse evin içini çekcek süper
dragger kankamın arabasını buldum:)) ıhlamur dere caddesinde hahhah
güzel yapmıslar vala.. izmir olcakmı bakalım :)
Ahmet Saraçoğlu
06-11-2011, 16:03
konuyu hortlatıyorum ama panaroma olayını beceremedim.Sizlerde denermisiniz acaba bendemi sıkıntı var?
Ahmet Saraçoğlu
06-11-2011, 16:08
çözdüm ,,, harbi süpermiş
İphone;
---------------------------
PC;
2PkTg99BMyo
CasabLanca
06-11-2011, 17:16
sokak sokak kelepir araba kovalıyorum bu programla :hehe:
bir tane opel manta bir tane de bebek gibi ef buldum yatan :hehe: :D:D
programın aracınıda görmüştük bir kaç kez transporter sahte plakalı dolaşıp duruyor
Thexerox
06-11-2011, 17:27
Geçenlerde Çalıştığım servise bi caddy gelmişdi yabacı plaka Tavanında farklı açılarda 6 yada 8 tane kamera vardı oda böyle bişi içindir galiba.
yalnız amerikada bi CSL gördüm peh yani :D
cagri-35
06-11-2011, 19:57
güzel yapmıslar vala.. izmir olcakmı bakalım :)
olucak olucak :) Alsancakta ağırlıkta olmak üzere bostanlıda anacadde hariç aradaki sokakları gezen bir toyota corolla gördüm tepede hayvan gibi bir boru 4 taraflı bir kamera.
orhanerdogan
06-11-2011, 19:59
Belediye için yaptığımız uygulama için çekilen panoromik görüntülerde de ilk dikkat ettiğim plakaların, yüzlerin sigara içenlerin sigaralarının gizli olmasıydı. Yurtdışında panoromik görüntüler üzerine sanal reklam olayı başladı ülkemiz içinde de yakında uygulanmaya başlanacaktır diye düşünüyor.
ALPER-VNS
06-11-2011, 20:20
sürekli geziyorum bebeklerde 3 5 tur atıyorum çok eğlenceli program :)
CasabLanca
06-11-2011, 20:42
sürekli geziyorum bebeklerde 3 5 tur atıyorum çok eğlenceli program :)
tam bende orda dolaşıyordum abi :hehe:
royal motorsun vitrinin orda durdum oturdum ağladım
Türkiye, (http://t.co/M1XMiP8X)
bi ilerdeki dükkan daha güzel :D
ALPER-VNS
07-11-2011, 10:53
yaw burda bi iç mimarlık şirketi mi bişey var oraya da bayılıyorum :) bütün dizilerde oynuyo zaten.. clio da ne güzelmiş :)
Yandex kullananlar..
Programın güncellemesi geldi.. 4.5
ve güzel haber, Türkçe desteği ile kullanabilirsiniz programı..
Program artık Türkçe ve Google translate terk değil gayet de başarılı olmuş..
Hayırlı olsun..
Low-Rider
16-11-2011, 14:51
Türkçeleşmesi güzel olmuş.
Yandex güzel program ama gps konumlaması google maps kadar doğru değil
orhanerdogan
16-11-2011, 15:42
Türkçeleşmesi güzel olmuş.
Yandex güzel program ama gps konumlaması google maps kadar doğru değil
GPS konumlaması derken, yandex maps veya google maps gps konumlaması yapmıyor. Konumlama işi eğer agps den bahsetmiyorsak tamamen gps donanımınız ile alakalı.
Google maps ve yandex maps arasındaki fark vektör veri üretimi ve sunumu sırasında oluşuyor.
Google veriyi harita üzerinde de yazdığı gibi Başarsoft dan temin ediyor.
Yandex ise Navteq üzerinden temin ediyor.
Sonuçta ikisi ayrı firmalar üretim teknikleri kullandıkları ekipmanlar arasında farklılıklar olacaktır.
İşin teknik tarafına bakıcak olursak;
Google maps veriyi WGS 1984 Web Mercator Spheroid olarak yayınlıyor,
Yandex maps ise veriyi WGS 1984 Web Mercator Ellipsoid olarak yayınlıyor.
Yani ikisinin arasında ufak farklar oluşması normal, bu farklar büyük ölçeklerde görünmez ancak küçük ölçeklerde fark edebilirsiniz.
Dahada derine girersek ikisininde kullandığı koordinat sistemi tüm dünyayı kapsayacak şekilde tasarlandıkları için belli miktarlarda sapmalar beklemek normal olucaktır. Ülkemizde bu sapmalar x birimken kutuplara gidildiğinde 5x birim çıkabilir.
Low-Rider
16-11-2011, 15:45
Teşekkürler detaylı açıklama için:D
basitçe bahsedecek olursak , google maps bulunduğum yerin 1sokak ötesinde gösteriyorsa beni,yandex ile baktığımda 3sokak ötede görüyorum
orhanerdogan
16-11-2011, 16:05
Teşekkürler detaylı açıklama için:D
basitçe bahsedecek olursak , google maps bulunduğum yerin 1sokak ötesinde gösteriyorsa beni,yandex ile baktığımda 3sokak ötede görüyorum
Anladım siz AGPS(Assisted GPS) ile konum tespiti yapmaya çalışıyorsunuz. AGPSile konum hesaplaması sırasında kullandığınız uygulamanın ne kadar network kaynağı(GSM, CDMA, WCDMA, LTE, Wi-fi) kullandığı ne kadar güncel kaynak kullandığı önemli oluyor. Yandex bu kaynakları henüz google kadar efektif kullanamıyor olabilir.
Söz konusu AGPS olunca yukarıdaki sapma diye bahsettiklerim devede kulak kalabiliyor. AGPS gps uydu sinyallerinin çok az olduğu yerlerde destek amaçlı kullanılabilir.
Belki fazla detaylı oldu ama bilgiden zarar gelmez diye düşünüyorum :D
hazır konu güncel olmuşken istanbuldan panaromik görüntü çıkmıyor
Low-Rider
16-11-2011, 16:40
hazır konu güncel olmuşken istanbuldan panaromik görüntü çıkmıyor
baktığın bölgenin fotoları çekilmemiş olabilir
Olmayan çoğu yer eklenmiş bilginize=)
evimi buldum ama hafta içi olduğundan araba kadrajda yok :D
Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur Google da street view diye bir sistem var Amerika gibi ülkelerde sokak sokak dolaşabiliyorsunuz
Google yapmadı ama rusyanın bilişim devi yandex Türkiye için bu uygulamaya geçmiş
Yandex.Haritalar (http://harita.yandex.com.tr) panorama derseniz olan yerler çizgi halinde çıkıyor.Cidden resimler çok kaliteli boğaz turu bile yapabiliyorsunuz.Bu kadar teknoloji evimizin kapı önünü bile göstermesi nekadar iyi tartışılır:soru: ama adamlar yapmış
İyi gezintiler :icon_tup:
bende telefonda google navıgasyon a nazaran yandex ı daha fazla kullanıyorum yandex yakında yürür gibi geliyor :D
dün tvde reklamını gördüm bizim mahallade tek sokak yapmışlar önemli geçiş noktası oda :D
güzel uygulama gezdim geldim
http://b1203.hizliresim.com/v/s/3tfnw.png
Fışşşşşş.
bLackModeL
24-03-2012, 21:27
uygulama cok guzelll
aynen japonyada vtec arıyom şu an :D
http://b1203.hizliresim.com/v/s/3tgb8.png
fatihcakin
24-03-2012, 21:53
Karaköyü dolaşmak istiyorum ben nerede ya :D
63owen63
24-03-2012, 22:11
Aşık oldugum kız'ın evinin civarlara bir gideyim,nigde gazozumu da acayım sanal serseri olayım :d
daha zonguldağa gelmemiş mehmet :D bi gelsinde aynısını yapacağım :D ağır apaçi olduk :D
fatihcakin
24-03-2012, 22:12
http://img692.imageshack.us/img692/8664/32323x.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/692/32323x.jpg/)
:D vay be
Telefona yukledim ama street view bulamadim ben mi yapamiyorum ? :D
edit:buldum tesekkurler :D
63owen63
24-03-2012, 23:49
daha zonguldağa gelmemiş mehmet :D bi gelsinde aynısını yapacağım :D ağır apaçi olduk :D
google maps takıl ozaman kardeşim , bak şuan ben ağır apaciyim, fizy'den müzik de açtım:)
Çok iyi fakat Antalya'yı İstanbul kadar net göstermiyor :D
az önce bizim çıkmaz sokaktan geçti, detaylara inmişler galiba :) kıyı köşe bırakmayacaklar