Orijinalini görmek için tıklayınız : Ph1 RS Jantlı F7R
Yapıcı yorumlarınızı bekliyorum. Rengi farklı hayal ediyorum ama sanki beyaz daha bi gösteriyor kendini siz ne dersiniz? Çok masraf ettim bi MAŞALLAH'ı eksik etmeyin lütfen :icon_tup:
http://img526.imageshack.us/img526/4026/03112011205p.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/526/03112011205p.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
bana kalırsa beyaz çok basit kalmış jantlar orjinal rengine boyanıp hafiften boyaya sim atılırsa çok daha gösterişli olur kazasız belasız
jantların boyutu ufak oldugu ve arabaya ufak kaldıgı için beyaz renk pek yakışmamış doğrusu. kendi rengi beyaza göre daha iyi dururdu. Daha büyük ebatta bi jantla takas imkanın olursa benim fikrime göre daha iyi durucaktır.
Rolling denemelerimiz oluyor ara sıra birde krank kasnağı orjinalden çok büyük takmak zorunda kaldım. Aracı biraz rahatlatmak adına jant ebatlarını küçültmüştüm. Daha hafif bir jant ve daha dar tabanlı lastikler lazım bana.
Cliosportve
03-11-2011, 19:29
Pulat abi hayırlı olsun güzel durmuşlar fakat bu renkten ziyade subaru sarısı olur Onur emmininkinden
Ayrıca kalın harf kullanmak yasak bu sitede abi haberin olsun
Pulat abi hayırlı olsun güzel durmuşlar fakat bu renkten ziyade subaru sarısı olur Onur emmininkinden
Ayrıca kalın harf kullanmak yasak bu sitede abi haberin olsun
Düzelttim kalın harfleri. Neden diye sormayacağım vardır bir sebebi artık sorgulamıyorum hiçbişeyi :)
Jantlar kalıcı olmayacak sadece yorumları öğrenmek istiyorum. Daha hafif jantlar arıyorum.
Cliosportve
03-11-2011, 19:39
Bu site düzeninde kurallar biraz farklı abi kalın yazınca bağırıyor veya kural dışı olarak algılanıyor iyi niyetli olsan bile :)
Jantlara gelince hafif istiyorsan bu Bizim EREN34 te bronze spoon vardı 5.5 kg tanesi o jantların
Senin arabanın renginede güzel gider
Spoon ların orjinallerinin ağırlığı 4.6 kg ;) Yan sanayi veya yerli olanlarmış sanırım 5.5 kg civarında imiş ki gene de güzel bir rakam. Eren de takas edelim dedi. Ama onunkilerden 1 tanesi kırıkmış tamamla olur dedim :)
Cliosportve
03-11-2011, 19:50
Arabanın üzerindeki OZ F1 jantlar çok değerli esasında
Orjinal Spoon yok maalesef Türkiyede...
Jantlar satılırsa veya takasa spoonlara teklif et özellikle bornz renkli olan seriye
Lastik ebatlarını düşürmeden spoon takamam fena sürter. 205 taban lastik var arabada 195 e düşürmek istiyorum bakalım lastikleri de koydum satışa.
jantlar bıraz ufak oldugundan sankı pek can alıcı durmamıs :) bu arda sılıvrıdemı oturuyorsunuz ?
Evet kardeşim Silivride oturuyorum :)
Murat Özcan
03-11-2011, 21:11
maşallah kazasız belasız
sılıvrıde gordum cunku acaba dedım benzettım mı dıye :)
Maşallah Kazasız belasız...
bora1311
03-11-2011, 23:35
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Sağolun arkadaşlar. Bakalım ZLZ nin yürür işleri jant lastik harici bitti. Belki bi chip uygulaması olabilir ama o sonra. İlk işim artık boyasını yaptırmak olacak. Boyası aşırı derecede kötü.
berkayGLRN
13-11-2011, 20:05
maşallah kazasız belasız ..
Kutluhan
13-11-2011, 21:54
Maşallah Allah kaza bela vermesin...