Orijinalini görmek için tıklayınız : Bz s3&golf r stage2+&20g stı&20g gc8&s3 stage2+&fr&tommy makinen rs
BZ S3&GOLF R STAGE2:
W-i9bdSrH-0
BZ S3 STAGE2+(met)& S3 STAGE2+:
z1NvwxPaaP8
BZ S3&20G SUBARU GC8 1.3BAR
GUW8oC23Oyw
BZ S3&20G SUBARU STI 1.8-2 BAR:
WDy6JHdGU-o
BZ S3&LEON FR K04 STAGE2:
1mCckjKq0Jc
BZ S3&EVO TOMMY MAKİNEN RS GT35:
i75-xEJqxfQ
MODERATÖR arkadaşlardan ricam hernedense benim koymuş olduğum videolar kaldırılıyor konu kapanıyor . ve bana kimse haber vermiyor. videoların kaldırılmasına sebep olan kişilerin yorumlarını veya yorum yapan arkadaşlara yönelik yaptırım uygularsanız sevinirim.
LÜTFEN BU KONUYUDA KALDIRMAYIN.
Bayrampaşalı
04-11-2011, 16:20
masallah abi kazasız belasız butun araclara
serqan23
04-11-2011, 16:20
maşallah BZ S3 e...
maşallah
ama aklıma takılan birşey var onu sorucam golf de s3 de stage 2 plus madem nie golf r sanki bir 50-60 hp azmış gibi gidiyor hemde şanzımanı daha iyiyken
salih_560
04-11-2011, 16:35
s3 e kocaman maşallah ...
maşallah subhanallah tüm araçlar çok ıyıymış ne yalan soylıyım bende orda olmak ısterdım :(
ecz_murat
04-11-2011, 16:45
maşallah bz ye hocam...sti nin'de sesi güzelmiş özledim şimdi:D:D
BMK TypeR
04-11-2011, 17:35
Maşallah hacım, kazasız belasız.
maşallah s3 e güzel yürümüş...
_muhaRRem
04-11-2011, 18:11
BZ s3 kaç 2.2 peak' mi basıo , cont ne yürüo?
BZ S3'te metanol varmı acaba ? gideri cok guzel masallah..
ozan cpr
04-11-2011, 19:04
mustafa abicim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abim maşallah...
TYPERHAKAN
04-11-2011, 19:33
hacım resital bu olsa gerek,1500kg- 4 çeker- stock turbo,stock debriyaj,stock enjektör MAŞAALLAH SÜBHANALLAH: hakikaten çok güzel emeğine sağlık kesene bereket,BAYÇU nun da emeğine sağlık....
Hacım maşallah nazar değmesin , tüm araçlar güzel.
alicancalis
04-11-2011, 19:47
helal, elinize sağlık. bir s3 sahibi olarak aracınızıda sadece yazılımmı var diye merak ettim?
s3 feci gidiyor masallah..
iyi dilekte bulunan tüm dostlara teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun . daha iyileri sizlerin olsun.
BZ s3 kaç 2.2 peak' mi basıo , cont ne yürüo?
kardeşim saat sevmediğimden bilmiyorum kaç bastığını heralde 1.5 basıyodur revo öyle söylüyo.
arabasızadam
04-11-2011, 20:32
s3 e maşallah çok iyi gitmiş aracı merak ettim fotolarının olduğu bi konu varmı?
life is life
04-11-2011, 22:17
deneyen bütün araçlara maşallah.. s3 gidişiyle hayranlık uyandırıyor.. fr ın plakası nedir..
maşallah bütün araçlara. diğer s3 de aynı yazılıma sahip galiba, sadece methanolmü var fark olarak?
abim maşallah mükemmel gidiyo bz ya :) methanollü setupta revo yazılımı 2.1 peak 1.8 cont. yürütüyor abim ;)
_muhaRRem
05-11-2011, 01:33
iyi dilekte bulunan tüm dostlara teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun . daha iyileri sizlerin olsun.
kardeşim saat sevmediğimden bilmiyorum kaç bastığını heralde 1.5 basıyodur revo öyle söylüyo.
http://www.techturkey.com/forum/videolar/98968-muharrem-typer-boost-aciklamasi-d.html
yukarıdaki linke rağmen bu tarzda yazmak sana yakışıyormu ?
Yaptığının adı nedir ? Ben söyleyim HACI abi. FESATLIK
VTec_king
05-11-2011, 01:38
muharremin yaptığı şeyler ortada kimseden gizli saklısı yok itimat etmeyen yorum yapmasın
Bütün araçlara maşallah, STI hangi STI acaba ?
masallah hacim severek izliyoruz s3ümüzü canli canlida gorduk nazar degmeden sıkıntısız binmeye devam edersin insallah.
typermelih
05-11-2011, 07:16
golf r ın tutunamamasına bir anlam veremedim çunku s3 daha ağır ...............nebilim
inan mpower
05-11-2011, 10:03
maşşallah hacım bu araç bu ağılıkta ve 4 çeker olmasına rağman e herşey stoc olmasına rağmen ve helede 1,5 barda böle gitmesi çok iyi maşşallah artık çekemeyenler anten taksın belki o zaman aradaki parazit kalkabilir ...:)
olivera7
05-11-2011, 10:11
maşşallah hacım bu araç bu ağılıkta ve 4 çeker olmasına rağman e herşey stoc olmasına rağmen ve helede 1,5 barda böle gitmesi çok iyi maşşallah artık çekemeyenler anten taksın belki o zaman aradaki parazit kalkabilir ...:)
1,5 bar oldugunu sanmıyorum pek s3 ün ? ozaman diğer s3 1,2 de falan yürüyor heralde mavi s3 kesin 1,5 üzeri
Cliosportve
05-11-2011, 10:12
S3 inanılmaz ciğerli gidiyor öncedende şahit olmuştuk..
Subaru ile olan yarışlarda 1.3 - 2 bar olarak videolar var...
2 barlı olan eğerki devam etseydi koparabilirmiydin diğerleri gibi?
maşallah abicim bütün araçlara aradaki farklar neden bukadar oluyor vag grubu arasında ona anlam veremedim...
ozan cpr
05-11-2011, 11:02
maşallah abicim bütün araçlara aradaki farklar neden bukadar oluyor vag grubu arasında ona anlam veremedim...
s3 biraz sıkı yürüo sanırım ondan mike...;)
masallah hacı abı ,goruntusu gıbı dısı de guzel.Yalnız sadece revo stage2 de bıle 1,7 peak 1.6 larda yuruyor
osman 1.8t
05-11-2011, 11:29
maşallah bz ye hocam...sti nin'de sesi güzelmiş özledim şimdi:D:D
senin her aldığın araç özlenecek araçlar :) m3 kullandın yine m3 aldın bakalım sti a dönüş nezaman olacak :)
osman 1.8t
05-11-2011, 11:30
s3 e tebrikler bir almanı böyle görmek beni gururlandırıyor :) nede olsa benim araçta kardeşi sayılır :)
BZ S3 de methanol var diye biliyorum vidyolarda 1.5 gibi gitmiyo 1.5 de bu şeklde gitmesi biraz enteresan kazasız belasız inşallah
BMK TypeR
05-11-2011, 11:53
masallah hacı abı ,goruntusu gıbı dısı de guzel.Yalnız sadece revo stage2 de bıle 1,7 peak 1.6 larda yuruyor
1.7peak 1.6 yürüyo nedemek anlamadım,
1.7peak 1.6 yürüyo nedemek anlamadım,
1.7 peak 1.6 cont demek.kesıcıde 1,5-1,4 arası.pompasız cupradakı degerler boyleydı.stage2+ da 1.5 e cekmek gıbı bır durum varsa bılemem.
ecz_murat
05-11-2011, 12:45
senin her aldığın araç özlenecek araçlar :) m3 kullandın yine m3 aldın bakalım sti a dönüş nezaman olacak :)
tşk.ederim hayırlısı artık bakalım.. keyif olarak m3 alabileceğimin en iyisi olduğunu düşündüğümden tekrar m3 aldım. bundan sonrasında m3 ü hızlandırıp daha keyifli hale nasıl getirebilirim onu düşünürüm heralde.
osman 1.8t
05-11-2011, 12:51
tşk.ederim hayırlısı artık bakalım.. keyif olarak m3 alabileceğimin en iyisi olduğunu düşündüğümden tekrar m3 aldım. bundan sonrasında m3 ü hızlandırıp daha keyifli hale nasıl getirebilirim onu düşünürüm heralde.
aldığın aracı eczanenin önünde gördüm cabrio keyfini bende yaşadım önceki aracım cabrio idi dehşet ilgi çekiyor hem cabrio hem konfor hem güç hem güzellik dizayn bukadar güzel bir araya getirilemez maşallah aracına bencede hızlandır satma artık :)
ecz_murat
05-11-2011, 12:56
S3 inanılmaz ciğerli gidiyor öncedende şahit olmuştuk..
Subaru ile olan yarışlarda 1.3 - 2 bar olarak videolar var...
2 barlı olan eğerki devam etseydi koparabilirmiydin diğerleri gibi?
5. vites sonuna kadar birbirimize çok yakın gidiyoruz 6 da yürüme fırsatı bulamadık. önceden 2010 s3 sahibi olduğumdan son hızlarda s3 ün daha iyi gideceğini düşünüyorum. fakat 20g sti daha iddialı bir yazılımla daha iyi gidebilirdi de!
BMK TypeR
05-11-2011, 14:36
1.7 peak 1.6 cont demek.kesıcıde 1,5-1,4 arası.pompasız cupradakı degerler boyleydı.stage2+ da 1.5 e cekmek gıbı bır durum varsa bılemem.
revoda stg2 de olsa stg2+ da stg1 de olsa 1.55peak yapar 1.25yurur, sen basınc control baglarsan da en cok bastıgım basıncları soylıyım, 2.5bar peak 1.8cont, 2.2bar peak 1.5cont, 2.0bar peak 1.35 cont yurudu 1.70de bastık oda 1.3düşüyo buda oem wasgetle degerler degıl forge wasgetle kı degerler yazdıklarım oem dahada kötu,
ecz_murat
05-11-2011, 14:57
revoda stg2 de olsa stg2+ da stg1 de olsa 1.55peak yapar 1.25yurur, sen basınc control baglarsan da en cok bastıgım basıncları soylıyım, 2.5bar peak 1.8cont, 2.2bar peak 1.5cont, 2.0bar peak 1.35 cont yurudu 1.70de bastık oda 1.3düşüyo buda oem wasgetle degerler degıl forge wasgetle kı degerler yazdıklarım oem dahada kötu,
yani dostum anlaşılır bir şekilde konuşursak,min.360 max 380 hp diyebiliriz heralde hocamızın arabasına
arkadasımın arabasında olanı soyledım ben,elın zıkı ıle gerdege gırecek degılım.yalnız o forgenın wg nın grafıklerıne bakıldıgında bahsı gecen degerlerın daha ıyısını verecegını dusunyodum ılgınc.
olivera7
05-11-2011, 15:02
:icon_tup::icon_tup: abi zaten 1,55 üstünü çözen sensin değerlerin hepsini tek tek denediğini biliyorm :D
BMK TypeR
05-11-2011, 15:31
arkadasımın arabasında olanı soyledım ben,elın zıkı ıle gerdege gırecek degılım.yalnız o forgenın wg nın grafıklerıne bakıldıgında bahsı gecen degerlerın daha ıyısını verecegını dusunyodum ılgınc.
Doğrudur arkadaşın sanırım 4000de basıp 5500 devırde vıtes degıstırdıyse 1.7den 1.6ınmıstır,
ewet cuprayı dızel nıyetıne kullanyo olsa gerek ıyı dusunce
TYPERHAKAN
05-11-2011, 16:57
malesef yanlış biliyorsun can,revo da 1.55 i geçen bir basınç yok.herkes herşeyi doğru bilemiyor bazen!
malesef yanlış biliyorsun can,revo da 1.55 i geçen bir basınç yok.herkes herşeyi doğru bilemiyor bazen!
uzerınde evc,ebc,mbc vs... olmayan duzgun basınc saatı olan b tfsı da gozlemlemek ıstıyorum her devır bandını.Cok merak ettım su basınc ıslerını.
Golfün evcsini çekmiştik..60da basılıyor.Konuyu aydınlatır mı daha da mı karıştırır bilmem ama :)
gXdE6li3yNc
golf r evc - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gXdE6li3yNc)
http://www.techturkey.com/forum/videolar/98968-muharrem-typer-boost-aciklamasi-d.html
yukarıdaki linke rağmen bu tarzda yazmak sana yakışıyormu ?
Yaptığının adı nedir ? Ben söyleyim HACI abi. FESATLIK
yukarıdaki linki minki takip ettiğim yok kardeşim benim senle ne alakası var FESATLIK mesatlık ne iş kardeşim beni burada herkes tanır . sen tanımıyosun beni ataşehire geldiğimde tanışalım. ondan sonra konuşalımistersen . ALLAH fesatlık yapan her nsanın gönlüne göre versin. sordun bende cevap verdim sana kardeşim yoksa senin basıncın felan beni ilgilendirmez . FESATLIK felan nerden çıkardın bu kelimeleri ne için fesatlık yapıcam bibirimize selam sabahımız bile yok.
Golfün evcsini çekmiştik..60da basılıyor.Konuyu aydınlatır mı daha da mı karıştırır bilmem ama :)
gXdE6li3yNc
golf r evc - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=gXdE6li3yNc)
golf r stock mu enes
golf r stock mu enes
roll videosundaki golf stage2+
roll videosundaki golf stage2+
basıncı tuttugu banko da yanlıs okumuyorum dımı 0,8-1 bar arası gosterıyor evc ?
TYPERHAKAN
05-11-2011, 17:49
uzerınde evc,ebc,mbc vs... olmayan duzgun basınc saatı olan b tfsı da gozlemlemek ıstıyorum her devır bandını.Cok merak ettım su basınc ıslerını.
çok merak edilecek bişey yok ebc koymadıkça 1.55 peak- 1.30,1.25 vites biter bana güvenebilirsin can.
basıncı tuttugu banko da yanlıs okumuyorum dımı 0,8-1 bar arası gosterıyor evc ?
Evet evc hatalı okuyorsa bilemiyorum ama görünen o 5. vitesde 0.9 gidiyor daha çok.
Burak Kasim
05-11-2011, 18:52
S3 gercekten harika gidiyor.
Butun araclara, masallah.
S3 gercekten harika gidiyor.
Butun araclara, masallah.
ALLAH razı olsun
osman 1.8t
08-11-2011, 23:14
s3 de bilinmeyen birşey var onuda ben söyliyim s3 ün n75 falfi peak 1.6 basıyosa viteslerin sonuna kadar 1.4 ün altına düşürmüyor basıncı onun içinde çok sağlıklı yürüyor yani araç hep basıncı tutarak yürüyor bizim araçlarımızda basınç vites yükselttikçe düşüyor s3 le gidecek araçlarda evc 6 olması lazım yani güzel ayarlı basıncı sabit tutabilecek sti yürüyebilir yada benzeri araçlar :) bu sırda aramızda kalsın s3 e maşallah
osman 1.8t
08-11-2011, 23:15
bu arada birgün tanışmak isterim :)
Bütün araçlara maşallah..
Golf R stage2+ değil bu denemede, methanol, wastegate, evc yoktu denendiği zaman...
Bütün araçlara maşallah...
maşallah haci abim Allahım esirgesin s3 müzü :) kazasız belasız inşallah
Golf R stage2+ değil bu denemede, methanol, wastegate, evc yoktu denendiği zaman...
stg 2 + olması için wg , methanol , ve evc ye gerek yok, yapılmak istenirse onlar ilave olarak yapılıyor..bilginiz olsun istedim..
tdipower
09-11-2011, 16:06
maşallah s3 cok iyi yürüyor :)
stg 2 + olması için wg , methanol , ve evc ye gerek yok, yapılmak istenirse onlar ilave olarak yapılıyor..bilginiz olsun istedim..
Stage2 ile stage2+ arasinda benzin pompasi farki var, ben ona ek olarak wg,methanol,evc yoktu dedim, suan pompa takildi, eksozu degisti, methanol,wg,evc takildi araca... Yani o zaman stage2 idi suan stage2+ ve ekstra bir kac bisey daha yapildi...
TYPERHAKAN
09-11-2011, 19:21
Stage2 ile stage2+ arasinda benzin pompasi farki var, ben ona ek olarak wg,methanol,evc yoktu dedim, suan pompa takildi, eksozu degisti, methanol,wg,evc takildi araca... Yani o zaman stage2 idi suan stage2+ ve ekstra bir kac bisey daha yapildi...
o zaman tam denk olmuşlar,arzu ederseniz tekrar denenir,güzel bir test olur.tel im 0532 762 15 72 hakan.
TYPERHAKAN
09-11-2011, 19:23
Bütün araçlara maşallah..
ertan s3 hacım ın s3 ü,tanımadın herhalde!:beuj:
ertan s3 hacım ın s3 ü,tanımadın herhalde!:beuj:
Hakan abi bu yorumu yazarken sen aklıma geldin daha öncede mevzusu geçmişti tanımıyormuş gibi yazıyorsun demiştin.Ne bileyim abi sadece tanıdıklarımıza maşallah desek dier arkadaşları hiçe saymış oluruz ayıp olur.Öle yazdım :)
_muhaRRem
09-11-2011, 23:00
Hakan abi bu yorumu yazarken sen aklıma geldin daha öncede mevzusu geçmişti tanımıyormuş gibi yazıyorsun demiştin.Ne bileyim abi sadece tanıdıklarımıza maşallah desek dier arkadaşları hiçe saymış oluruz ayıp olur.Öle yazdım :)
Adamsınnnnnnnnn !!!!
golf ün sahibi temiz bi kardeşimdi hatta kendisi abi video çekelim tech e koy konu olsun demişti ama benim fırsatım olmadığı için yeni koydum . bana abi methanol koyunca benimkide böle gidermi demişti evet oradan stage 2+ olarak hatırlıyorum pompa varmı yokmu sormamıştım bile . fark etmez onun içinde bi kıstas olmuş olur eksiklerini tamamladıysa ozamanda söylemiştim tekrar deneriz demiştim . herzaman deneriz ALLAH nasip ederse.
o zaman tam denk olmuşlar,arzu ederseniz tekrar denenir,güzel bir test olur.tel im 0532 762 15 72 hakan.
Telefonda da konuşulduğu gibi hayırlısıyla müsait bir vakitte denenir inşallah :)
golf ün sahibi temiz bi kardeşimdi hatta kendisi abi video çekelim tech e koy konu olsun demişti ama benim fırsatım olmadığı için yeni koydum . bana abi methanol koyunca benimkide böle gidermi demişti evet oradan stage 2+ olarak hatırlıyorum pompa varmı yokmu sormamıştım bile . fark etmez onun içinde bi kıstas olmuş olur eksiklerini tamamladıysa ozamanda söylemiştim tekrar deneriz demiştim . herzaman deneriz ALLAH nasip ederse.
İnşallah hacı abi seve seve, araçtaki değişiklilerden sonra ne kadar hızlanmışsız bizde onu görmüş oluruz inşallah, s3 kilo olarak golf R'a göre avantajlı tabi ki fakat amaç denemek araçlarımızı görmek zaten, hayırlısıyla denenir inşallah :)
TYPERHAKAN
10-11-2011, 17:29
diğer arkadaşları niye hiçe sayacan tabiiki hepsine MAŞAALLAH,fakat insan beraber bir ortama girildiğinde gayet cana yakın,samimi olupta,telefonlarda gayet dostça kardeş gibi abi gibi muhabbet yapılıpta sonra da burada hiç tanımadıklarınla aynı küfeye konuluyorsa ben bunu tabiatım gereği içime sindiremem kardeşim sen bunu nasıl anlarsan anla.insan dostunun arkadaşının ismini burada kolaycana yazabilmeli yok onu hiçe saymak bunu hiçe saymak gibi duygu sömürüsü yapma ...BEN KİMSEYİ HİÇE SAY DEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM.gerçek dost ,dost unu heryerde sahiplenir kimseyede ayıp olcak diye siyaset yapmaz...bak öyle bir yazmışsın ki MUHARREM bile etkilenip sana adamsın demiş,beni protesto etmek için herhalde TAM ANLAMADIM.
TYPERHAKAN
10-11-2011, 17:47
[QUOTE=_muhaRRem;2758693]Adamsınnnnnnnnn !!!![/QUOTE
muharrem bunu tam anlamadım kardeşim,ertan bazı şeyleri saptırmış sen de ona istinaden,onu takdir amaçlımı yazdın,ben ona diğer araçlara maşaallah deme mi dedim ki,ben sadece arkadaşlarına isminle hitap et demek istedim.tabiiki isteyen istediği gibi hitap eder çokta önemlideğil,yakın arkadaşım değilse!insan yakın değilse uzak olmalı,yakın gibi durup aslında uzak olunca kafam karışıyo çözemiyorum.
typermelih
10-11-2011, 18:36
belli zaten bu nasıl stage 2 + diyordum bende iyi sevindim :D
typermelih
10-11-2011, 18:40
İnşallah hacı abi seve seve, araçtaki değişiklilerden sonra ne kadar hızlanmışsız bizde onu görmüş oluruz inşallah, s3 kilo olarak golf R'a göre avantajlı tabi ki fakat amaç denemek araçlarımızı görmek zaten, hayırlısıyla denenir inşallah :)
s3 benim bildiğim kadarıyla 1500 kg civarı golf r ise acılır tavan yada spor koltuk paketi yoksa 1466 kg
typermelih
10-11-2011, 18:43
benzin pompası ek olarak ıntercooler artı stage 2+ yazılım güncellemesi
_muhaRRem
10-11-2011, 18:52
Hakan abi seninle aramda en ufak birsey yok , sevdigim bi buyugumsun. Ertan'in yazdigi adaletli bi cumle oldugundan o sekilde yazdim. Her hangi bir kotu niyrt kesinlikle yok, kotu birsey yazmak istesem asla ima etmem beni az cok tanidiysan anlamissidir
diğer arkadaşları niye hiçe sayacan tabiiki hepsine MAŞAALLAH,fakat insan beraber bir ortama girildiğinde gayet cana yakın,samimi olupta,telefonlarda gayet dostça kardeş gibi abi gibi muhabbet yapılıpta sonra da burada hiç tanımadıklarınla aynı küfeye konuluyorsa ben bunu tabiatım gereği içime sindiremem kardeşim sen bunu nasıl anlarsan anla.insan dostunun arkadaşının ismini burada kolaycana yazabilmeli yok onu hiçe saymak bunu hiçe saymak gibi duygu sömürüsü yapma ...BEN KİMSEYİ HİÇE SAY DEDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM.gerçek dost ,dost unu heryerde sahiplenir kimseyede ayıp olcak diye siyaset yapmaz...bak öyle bir yazmışsın ki MUHARREM bile etkilenip sana adamsın demiş,beni protesto etmek için herhalde TAM ANLAMADIM.
Hakan abi sen yorumumu tamamen yanlış anlamışsın art niyet tanımamazlıktan gelme vs yok.Öyle düşündüm ölede düşünüyorum yazdım.Art niyet olsa burayada yazmazdım.Senin buradaki kadran vs videolarınada "Hakan abi,cim maşallah" demişimdir derimde.Uzun zamandır ortamdan uzak kaldıysakda kimsenin adınıda kendisinide arabasınıda plakasınıda vs unutmadık kalbimizde.Senide sever sayarım bunu sende biliyorsun.Beni bu güne kadar yanlış tanımışsın.Yanlış görürsem direk yüzüne sölerim.Sen yanlış anlıyorsan bir dahakine Bütün araçlara maşallah, tanıdıgımız adamada ahmet mehmet vs "sanada ayrı bi maşallah" deriz..
s3 benim bildiğim kadarıyla 1500 kg civarı golf r ise acılır tavan yada spor koltuk paketi yoksa 1466 kg
hemen hemen aynı kg dediğin gibi
edo typer
11-11-2011, 11:26
hacım masallah ok gıbı:) dıger araclarada masallah kazasız belasız..
hacım masallah ok gıbı:) dıger araclarada masallah kazasız belasız..
ALLAH razı olsun erdem . artık şu kanatlının videolarınıda seyredelim sessiz sessiz animasyon yapma bizde seyredelim inş.:)
typermelih
11-11-2011, 19:12
hakan abiyi buradaki formdan tanırım sadece birdefa tlf kunuşmamız olmuştur oda bir arkadasım aracını almak istiyordu aradım konuştuk aracını satmayı duşunmedını bıldırdı...kendısı çok feyefendi mutevazi,arkadaş canlısı bu camıada en eskilerden biri...kaldıki diğer arkadaşlarımızda hepsi bu camıyaya gönül vermiş modifiyeyi seven kişiler,aradaki yazışmalara bakıyorum sürekli içsel yanlış anlama söz konusu...ve gerginlik gittikçe artacak bir pozüsyona ulaşmış,gerek yok şurda zaten bir zevkimiz var onuda ağıztadıyla yaşıyalım..herkese sevgiler saygılar....
hakan abiyi buradaki formdan tanırım sadece birdefa tlf kunuşmamız olmuştur oda bir arkadasım aracını almak istiyordu aradım konuştuk aracını satmayı duşunmedını bıldırdı...kendısı çok feyefendi mutevazi,arkadaş canlısı bu camıada en eskilerden biri...kaldıki diğer arkadaşlarımızda hepsi bu camıyaya gönül vermiş modifiyeyi seven kişiler,aradaki yazışmalara bakıyorum sürekli içsel yanlış anlama söz konusu...ve gerginlik gittikçe artacak bir pozüsyona ulaşmış,gerek yok şurda zaten bir zevkimiz var onuda ağıztadıyla yaşıyalım..herkese sevgiler saygılar....
genelde bu hep böyle oluyo.r klavyede ne yazıkki ifadeler belli olmuyor . ama hakan abininde söylemek istediği aynen senin şuanda yapmış olduğun yorum gibi samimiyet üzerine çünkü hakan abi samimi ve candan bi insan ve bu samimiyeti göstermiş olduğu insanlardanda aynı samimiyeti bekliyo. onun için bazen böyle tepkileri oluyor. bununda enson kurbanı ERTAN oldu :) yoksa hakan abi ertana kızmasının sebebi biz sürekli telefonda , yüzyüze görüşen samimi insanlarız. burada sanki birbirimizi tanımıyomuşuz gibi yazılar yazdığımızda ister istemez hoşuna gitmiyo:) yoksa ERTAN kardeşimin samimiyetini hakan abide biliyo bende biliyorum. ama benimle hayatında hiç yüzyüze görüşmemiş sadece bi kaç kez telefonda ve yıllardır bu forumda yazıştığımız izmirden erdemin yorumu gibi biyorum bekliyor hakan abi kaldıki biz ertanla defalarca yüzyüze görüşmüş insanlarız . KARDEŞİM ERTAN abi kardeş arası böyle diyologlar oluyor hakan abiyle bi kaç kez bizimde oldu ama kişi sevdiğine gönül koyar:)