Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar
Herkeze hayırlı geceler ben Eskişehir'den İlker forumu sık sık ziyaret edip birçok konu hakkında bilgi sahibi oluyorum,kendimi tanıtma fırsatı bulamamıştım.Herkeze bilgi ve paylaşım dolu forumlar.
(Eski adıyla 38 FF Gti >> Yeni adıyla ve specleriyle 26 UK Gti)
Teşekkürler.
Hoşgeldiniz..:)
Hoşbulduk teşekkürler
yiğit205
05-11-2011, 09:27
hosgeldınız
Ö.öztüRk
05-11-2011, 09:31
hoşgeldin..
fatihcakin
05-11-2011, 09:45
Hoşgeldin iyi forumlar
hoşgeldn keyifli forumlar
teşekkür ederim herkeze hoşbulduk
driftboy
07-11-2011, 22:42
Hoşgeldiniz.. UK GTI'ımıza iyi bakın. Özkan abim elinden geldigi kadar ( :o ) iyi baktı ona.. Kazasız belasız günler :)
burak35-
08-11-2011, 09:09
Hoşgeldiniz keyifli forumlar :)
uluckaban
08-11-2011, 09:13
Hoşgeldiniz
EmrahErdogan
08-11-2011, 09:16
hoşgeldinizz
Hoşgeldiniz.. UK GTI'ımıza iyi bakın. Özkan abim elinden geldigi kadar ( :o ) iyi baktı ona.. Kazasız belasız günler :)
Teşekkür ederim elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum maddi manevi .)
Herkeze teşekürler hoşbulduk başımda bir kaç sıkıntı var geçsin aracın fotoğraflarını çekip yeni specleriyle paylaşıcam herkeze bilgi dolu forumlar
Fırtına_siR
08-11-2011, 16:30
Hoşgeldin Abi Keyifli Ve Aktif Forumlar ;) :)
Hoşgeldin Abi Keyifli Ve Aktif Forumlar ;) :)
eyvallah fırtınam hoşbulduk:)
kardeşim hoşgeldin aktif forumlar
kardeşim hoşgeldin aktif forumlar
hoşbulduk çiçeem .)
Hoşgeldiniz
teşekkür ederim hoşbulduk
soneraflay
12-11-2011, 21:59
hoş geldin
hoş geldin
vay vaaay vaaaay kimler gelmiş yhaw abi hoş geldin keyifli guzel forumlar bu arada hayırlı olsun gtı ında sevindim senn almana :)
vay vaaay vaaaay kimler gelmiş yhaw abi hoş geldin keyifli guzel forumlar bu arada hayırlı olsun gtı ında sevindim senn almana :)
Hoşbulduk kardeşim .) teşekkür ederim herşeyin hayırlısı alalı baya oldu geç duydun sanıyorum specleride baya değişti aracın mangal partylerinde denersin artık .))
Hoşbulduk kardeşim .) teşekkür ederim herşeyin hayırlısı alalı baya oldu geç duydun sanıyorum specleride baya değişti aracın mangal partylerinde denersin artık .))
abi mangal partilerine zor katılırım artık ***** askerlik war ama eglenceme gelirsen haftaya cumartesi orda bi deneriz ya :D :D
söz vermiyim kardeşim bi aksilik çıkmazsa gelirim git gel askere çok yakarız mangal .)
bLackModeL
14-11-2011, 07:21
hosgeldın kardesımmm
söz vermiyim kardeşim bi aksilik çıkmazsa gelirim git gel askere çok yakarız mangal .)
tmmdır abim başımın ustunde yerin var beklerim eger gelirsn :) askerden gelince ztn mangalıydı osuydu buyuydu tam kadro devam :D
hosgeldın kardesımmm
hoşbulduk kardeşim
tmmdır abim başımın ustunde yerin var beklerim eger gelirsn :) askerden gelince ztn mangalıydı osuydu buyuydu tam kadro devam :D
aynen kardeşim sen hayırlısıyla git gel mangal yakması kalsın aliye mermerde yaktırırız .)
okankrgz
14-11-2011, 16:16
hoşgeldin keyifli forumlar
aynen kardeşim sen hayırlısıyla git gel mangal yakması kalsın aliye mermerde yaktırırız .)
o mermerde yapılan mangalı halen daha unutmuyorum walla :D çok iyiydi ya abi bi gelym de yapsn ali abi :D
hoşgeldin keyifli forumlar
unalyilmaz
19-11-2011, 07:35
Hoşgeldiniz...!
FatihÖnderBLR
19-11-2011, 15:26
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar .