Orijinalini görmek için tıklayınız : beylikdüzü migros avmde yangın
Ahmet Saraçoğlu
05-11-2011, 03:19
şuan net görünmüyo evden ama sağlam duman var gökyüzünde.Baya büyük olduğu söyleniyo , yarın gün ışığıyla durum belli olur.
Beylikdüzü Migros Avmde Büyük Yangın - SON GELİŞMELER (http://www.haber3.com/beylikduzu-migros-avmde-buyuk-yangin-1069348h.htm)
Ahmet Saraçoğlu
05-11-2011, 03:25
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/441608624.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1320460811&Signature=355t40mnzLNWu5dP8SP%2FMghVras%3D
alıntı ,,, bi bu resim var nette, gidip bakıcam ama üşeniyorum
tolgakaynak
05-11-2011, 08:09
gece 2 de yanmaya başladı arkadaşlar şuan ne durumda bilmiyorum ama migrosun içi sürekli patlıya patlıya büyüdü alevler
fatihcakin
05-11-2011, 08:10
Yazık oldu o kadar malzemeye
Az once ogrendim ben de . Twitter'da su fotografi koymuslar , uzuldum baya :/
http://desmond.yfrog.com/Himg878/scaled.php?tn=0&server=878&filename=vg1w.jpg&xsize=640&ysize=640
63owen63
05-11-2011, 08:39
haberlerde vermediler sabah.:S
evet ne internette ne tv de haberi yok çok ilginç
SekoLive
05-11-2011, 08:52
tolga yazmstı facede ben mecaz yapıyor sanmstım... yazık olmus koca migrosa.
Video - ASAYİŞ - Beylikdüzü Migros AVM'de büyük yangın - Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi'nde büyük bir yangın meydana geldi. (http://www.iha.com.tr/VideoPlayer.aspx?vid=9360&cid=735)
furkancicek
05-11-2011, 09:11
Yak yenile ne güzel istanbul adamlar isini biliyo..
Yak yenile ne güzel istanbul adamlar isini biliyo..
nasıl bu kadar emin olabiliyosun ?
furkancicek
05-11-2011, 09:14
nasıl bu kadar emin olabiliyosun ?
Beko yu unuttun heralde :)
Beko yu unuttun heralde :)
unutmadımda bekonun deposunuda eski çalışanı yaktı dediler pkk çıktı ben yaktım dedi 40 tane söylenti vardı da ne alakası var şimdi migros geçen sene %51 hisseyle avrupalı bir şirkete satıldı bir olup yakmışlardır kesin tabi dimi.
beylikdüzü olunca konu bende inanıyorum :) yak yenıle. Benm bıldıgım mıgrosun yerını agaoglu satın aldı. yanlısda bılıyor olabılırım.
az anımız yoktu o migrosta, yazık olmuş.
RottingChrist
05-11-2011, 09:57
tt site saati mi yanlış bana mı öyle geliyor.
Yazik olmus o kadar mala, fakire ver desen vermezler.
beylikdüzü olunca konu bende inanıyorum :) yak yenıle. Benm bıldıgım mıgrosun yerını agaoglu satın aldı. yanlısda bılıyor olabılırım.
aynen öyle ağaoğlu satın aldı ancak bayram üzeri neden yapılsın böle bişey
Beylikdüzü Migros yangını (http://forum.donanimhaber.com/m_54301488/tm.htm)
bayram öncesi büyük zarar kasıtlı olsa böyle bi zamanda yapmazlardı ;)
migros karşıda (eski tatilya )açılacak avm ye geçiyormuş bu yüzden sigortadan para alma gibi bir durum olabilirmiş gibi şeyler söyleniyor haber sitelerinde.Herşey beklenir bu ülkede :(
onursumer
05-11-2011, 15:13
bayram oncesi karlı bi donemde bilerekte yakılabiliceğini pek düşünmüyorum
bugun yarın avm lerin en çok iş yapıcağı dolu olduğu gunler 11 e kadar açık tüm avm ler
ama genede insanın aklına gelmiyor değil sonuçta kiracılarını düşünüceklerini sanmıyorum boyle bir plan yapmış olsalar
SekoLive
05-11-2011, 15:14
durun olaya tam bir türk gibi yaklaşıyım
adamların çalışma ssaatleri artırıldı ilk gün okadar çalısınca çalsanlardan birisi tüpü acık bırakdı yangın cıktı adamlar bayram süresince tatil yapmak istedi. :p
onursumer
05-11-2011, 15:38
durun olaya tam bir türk gibi yaklaşıyım
adamların çalışma ssaatleri artırıldı ilk gün okadar çalısınca çalsanlardan birisi tüpü acık bırakdı yangın cıktı adamlar bayram süresince tatil yapmak istedi. :p
türkiye şartlarında mümkün haha :D :hahaha:
Bad-Fast
05-11-2011, 15:40
gene personel sigara içiyordur depoda falan öle mal çok kaç defa oldu da bu kadar buyumemişti :)
bayram mesaisi 3 katıdır migrosda hiç bir personel mesai var diye yakmaz mağazayı :D
SOMEONESPECIAL
05-11-2011, 22:14
Ağaoğlu istedi böyle oldu.
O arsa 1 sene öncesinden filan Ağaoğlu tarafından alındı.
Migros AVM nin Bauhaus tarafına geçeceği biliniyordu.
1 ay öncesinden tüm dükkanlara sigorta yapılması neden şart koşulsun ?
Arefe günü olması da dikkatleri dağıtmak olabilir. Ben doğal bir yangın
olduğunu düşünmüyorum. Gerçi Beylicium bugün tarihinin en dolu
gününü yaşadı bizimde işimize geldi ama bu işte bir bityeniği var gibi.
ahmetbaha-drs
06-11-2011, 08:34
Bende aynen katılıyorum,yakında my world,uphill tabelalarını görürüz orada. He kötü mü olur tabi güzel olur evler olması ama bu şekilde olmasaydı bence çok daha iyiydi. +Dediğin gibi herkes diğer avm'lere akın etti resmen dün perla vista'da,real'de,beylicium'da v.s inanılmaz kalabalık vardı..PerlaVista'da sonax'ta önümde 20-25 civarı araba vardı sırada düşünün:) Heralde Bu zararı sigorta karşılacayaktır diye düşündüler ki böyle bir işe kalkıştılar.
HondatugraL
06-11-2011, 12:05
sevmıyorum şu istanbulu nerde çokluk orda b.k luk u çuk dıye anlatan bı kavram valla okul bıtse 1dk durmam otururken bıle korkuyorum ya
o zaman bütün mağazayı niye yakmadılar ? sadece migrosun oldugu yer yanmış mağazaların çoğunda bişey yokki ?
Bayram öncesi arefe zamanı ayrıca yılbaşı yaklaşıyor ve bahsettiğiniz mağaza istanbulda hatta türkiyede en çok ciroyu yapan alışveriş merkezlerinden biridir. migrostur demiyorum bakın alışveriş merkezi diyorum. Oranın 1 ay kapalı kalması demek orayı 2 kere yenileme parasının yalan olması demek. Türk milletinide iyice komple teorisyeni yaptılar herşeyde bi bit yeniği arar olduk
Sozlesme varsa ortada 1 sene sonra agaoglu insaata basliyacaksa ne diyecekler bayram yilbasi iyi is mi yapariz? Ayrica bayram oncesi bole biseyapilmasida biraz hedef sasirtmaca oldugu dusuncesindeyim?
kokusu çıkar yakında bununda.. birileri iyi rant sağlayacak sanki bu işten..
Low-Rider
06-11-2011, 15:04
o zaman bütün mağazayı niye yakmadılar ? sadece migrosun oldugu yer yanmış mağazaların çoğunda bişey yokki ?
Bayram öncesi arefe zamanı ayrıca yılbaşı yaklaşıyor ve bahsettiğiniz mağaza istanbulda hatta türkiyede en çok ciroyu yapan alışveriş merkezlerinden biridir. migrostur demiyorum bakın alışveriş merkezi diyorum. Oranın 1 ay kapalı kalması demek orayı 2 kere yenileme parasının yalan olması demek. Türk milletinide iyice komple teorisyeni yaptılar herşeyde bi bit yeniği arar olduk
bayram ve yılbaşı hasılatı ile , oraya kondurulucak binaların hasılatı bir mi sence?
eğer böyle bir olay varsa kundaklama gibi tam zamanında yapılmış bir hareket çünkü bayram arefesinde kimse oralı bile olmaz 2güne unutulur gider
SOMEONESPECIAL
06-11-2011, 20:58
Komplo teorisyeni olmaya gerek yok ki. Görünen köy kılavuz istemez.
Zaten Migros orayı boşaltıp karşıdaki alışveriş merkezine geçecekti yılbaşında
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/99487-onemli-duyuru-techturkey-bir-sosyal-paylasim-alani-degildir.html