Orijinalini görmek için tıklayınız : 15kTL-18Ktl alinabilecek spor araç
Herkeze merhaba 306 xr1.8 sahibiyim aracımı degiştirmek istiyorum 18.000 e kadar spor hissiyati vericek arac bakiyorum :D Görkem Kardeşim cok yardimci oldu hgt (temiz bulamadim hala) konusunda burdan Teşekkur ediyorum ayrıca.
sport trend olur gti hgt olur kullanan arkadaslar birseyler yazarsa sevinirim.
306gti
106gti
astra gsi(sfi)
clio rs
clio rs
306gti
ben olsam sadece bu 2si ile ilgilenirim.
ykavcioglu
05-11-2011, 19:27
clio RS...
ondertopcu
05-11-2011, 20:26
106 gti yada clio rs olabilir
sahibini tanımadığımı belirttikten sonra satılıklar bölümünde çok uygun fiyatlı bir clio rs olduğunu söylemek isterim :) adanada olması lazım...
ali elbasan
05-11-2011, 20:36
clio rs tabiki ama hgt deki motorsesi de yabana atılmıycak kadar güzel sıralı 5silindirin senfonisi paha bicilmez
Painkiller
05-11-2011, 20:45
Bence de 106 GTI ya da Clio RS.
vti demek isterdim ama hala uçuşlarda :D
106 gti , saxo, clio rs dışında aklıma gelmiyor benimde...
306 gti hem rahattir hemde bildigin araba:) hemde tanidik peugeot ustalarinda vardir senin daha rahat olur icin.
GokhanE.
05-11-2011, 21:34
bence temiz bir E30 3.25.
Cliosportve
05-11-2011, 21:40
Temiz bir VTİ esasında olurdu ama fiyatlar anlamsız yüksek nedense ...
Bu sebepten ötürü
-Clio Rs
-306gti
-106gti
timucintt
05-11-2011, 21:43
4. nesil bir honda prelude...
valla prelude dediniz de ben bugün sivasta gördüm bir tane 06 plaka ,harikaydı çok çok temizdi ya hayran kaldım
Painkiller
05-11-2011, 22:03
sahibini tanımadığımı belirttikten sonra satılıklar bölümünde çok uygun fiyatlı bir clio rs olduğunu söylemek isterim :) adanada olması lazım...
Yorumu görünce baktım da, aracım olmasa kesinlikle düşünürdüm. Konuyu açan arkadaş için koyalım linki;
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/97547-clio-rs-adana.html
106 gti sana her türlü hissiyatı verir :) ama almadan önce mamimakinen ustaya sor ;)
hoşgeldiniz kendinizi tanıtmadan baya hızlı bir giriş olmuş :D
Vts_Power
05-11-2011, 22:29
direk al bin şöle güzel bi 1.8t bi chip eksoz sınıflar değiişir :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-1-8-gti-turkiyede-3-tane-baska-yok-62104751/detay/
Yorumu görünce baktım da, aracım olmasa kesinlikle düşünürdüm. Konuyu açan arkadaş için koyalım linki;
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/97547-clio-rs-adana.html
clio rs canavar ama neden bu kadar zamandır bu güzel fiyata satılmadı? bir bilen aydınlatsın, 2. eli bu kadar kötü olmamalı.
clio rs canavar ama neden bu kadar zamandır bu güzel fiyata satılmadı? bir bilen aydınlatsın, 2. eli bu kadar kötü olmamalı.
benimden aklımdan geçmedi değil ...
yer adana, o araç istanbul yada çevre illerde olsaydı 50 kişi giderdi bakmaya. benim bildiğim çok kişi arıyor ama kimseye bakmaya gidemiyor....
ÜSTÜNERC
06-11-2011, 10:07
18 den belki 2-4 mılyar daha koyabılırsen üstüne 206 RC bak derim ama ucuz diyede gıdıp leş RC lere bakma yani ugrasır durursun sonra.206 RC keyifli aractır konforlu abs airbag spor koltuklar cd calar esp falan fılan hem guvenlı hem donanımlı keyifli bir spor aractır fıyatına gore bence suanda en iyi spor arac dıye dusunuyorum vti ler clio rs ler eskidi bana gore ıcı falan eskı gorunuyor kımsenın arabasına laf atmıyorum yanlıs anlama olmasın benım gorusum sadece boyle.Clio rs yürürlü bir arac ama ıcı cok eskı gelıyor bana vti de aynı oyle km ler yuksek ıcı eskı.19-25 arası 206 RC ler var her fiyata guzel ucuz olanı bulursan kacırma derım pısman olmassın
6 cm yayla yere basılmış, altına sigara paketi girmeyen, pt52 li , kazasız, 2001 106 gti bulunursa tadından yenmez, böyle bir araçla sırf keyif için uzun yollara çıkacaksın, 120 ile viraja gireceksin.. :)
bu fiyatlara vti , 206 rc vs. zor. c2 vts'den de uzak durmak lazım, clio rs desen sahibindende 10 tane kalmış, onun da görüntüsü çok cezbetmiyor.Motoru, zevki tabiki tartışılmaz. 206 gti da düşünülebilir..
2001 ilk sahibi doktordan alınmış, değişen ve boyanın kesinlikle olmadığı 105bin km deki gri renkli focus ST130 tavsiye edebilirim. Bakımları a-z yapılmış, LPG si takılı, Aem Cai var. gayet diri ve sağlam bir araç. Cai ve kat iptali ile 135,7hp verdi dyno da.
Abim satmayı düşünüyordu bu aralar otomatik bişeyler alıcaktı. bi arayıp sorun isterseniz.
Barış: 0533 652 82 97
Hic alici gozle bakmadim soyle inceleyeyim
Arkadaslar tüm onerileri okuyorum. öncelikle Teşekkür ederim öneriler için clio rs demiş buyuk cogunluk hicmi hic aklimda yokdu sole alici gozle bakmak istiyorum.kasası pek hoşuma giden bir araç degildi.
Adanadaki araç çok uzak bana hani tanıdık birileri de yokki orda ole önceden baktirip basip gittigimize degsin Ben Balıkesir de yaşıyorum ankaraya akdar yolu var giderim alirim da adana bilmedigim yer.
306 da bakiyoruz herkez bitik diyo araçlara zor iş keyifli bir araç bulmak.
Sagol oneriler icin tekrar.
Ha Focus oneren arkadaş"hiç focus hesabimda olmadı nedendir bilmiyorum."
düşünürseniz masrafsız temiz beyaz renk 106 gti ım var..ister dolu ister boş olarak verebilirim :)
hoşgeldiniz...
Hoşbulduk :)
hoşgeldiniz kendinizi tanıtmadan baya hızlı bir giriş olmuş :D
Walla kısa bir introduce yaptim ama daha ne soylemem gerekiyor bilemiyorum.
O paraya clio RS al kafan rahat olsn
Emre İlbi
06-11-2011, 17:02
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/100372-98-106-gti.html
106 GTI düşünür müsünüz?
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/100372-98-106-gti.html
106 GTI düşünür müsünüz?
Guzel araç gibi duruyor...fakat Peugeot alicak olursam 306 gti bakiyorum
Emre İlbi
06-11-2011, 17:12
Guzel araç gibi duruyor...fakat Peugeot alicak olursam 306 gti bakiyorum
tamam, umarım kafanıza göre temiz bir şey bulursunuz :)