Orijinalini görmek için tıklayınız : bilstein amortisör+?
bir çoğunuzun bildiği üzere 106 gti sahibiyim arabama bilshtein amortisör takımı aldım,yaylarım kesik yani sekiyor araba kesik yaylarla bu amortisörleri kullanırsam yol tutuşumun daha da kötüye gideceğini düşünüyorum ve yaylar çok fazla kesik olduğu için arabada esneme şuan nerdeyse sıfır bu amortisörlerle daha da kötü olucağını düşünüyorum.Kısaca bir takım da yay almayı düşünüyorum şuan da diğer markalarda h&r yay kulladığımızda çok memnun kalmıştım 106 sında h&r yay kullanan varmı?yada eibach dışında önerebiliceğiniz bir yay varmı en iyi kombinasyonu hangi marka ile yakalıyabilirim?
ap yay kullandınmı yada koni
koni,ag,eibach,apex,h&r,omp farklı markalarda bunları kullandım bunlardan sadece apex,h&r ve omp den memnun kaldım
DoguErdogan
05-11-2011, 23:08
bir çoğunuzun bildiği üzere 106 gti sahibiyim arabama bilshtein amortisör takımı aldım,yaylarım kesik yani sekiyor araba kesik yaylarla bu amortisörleri kullanırsam yol tutuşumun daha da kötüye gideceğini düşünüyorum ve yaylar çok fazla kesik olduğu için arabada esneme şuan nerdeyse sıfır bu amortisörlerle daha da kötü olucağını düşünüyorum.Kısaca bir takım da yay almayı düşünüyorum şuan da diğer markalarda h&r yay kulladığımızda çok memnun kalmıştım 106 sında h&r yay kullanan varmı?yada eibach dışında önerebiliceğiniz bir yay varmı en iyi kombinasyonu hangi marka ile yakalıyabilirim?
konuyla alakasız olacak ama bilstein i nerden buldun daha temin edilebilirmi ben aradım bulamadım.
konuyla alakasız olacak ama bilstein i nerden buldun daha temin edilebilirmi ben aradım bulamadım.
abimin arkadaşının deposunda duruyordu yalvar yakar,sattırdım
DoguErdogan
05-11-2011, 23:19
abimin arkadaşının deposunda duruyordu yalvar yakar,sattırdım
ah o şans bende olcaktı. ya yurt dışından getirtcem yada koni yapıcam artık şansım kalmadı
ah o şans bende olcaktı. ya yurt dışından getirtcem yada koni yapıcam artık şansım kalmadı
koni de iyi ama bilshtein kadar değil :)
DoguErdogan
05-11-2011, 23:44
koni de iyi ama bilshtein kadar değil :)
Bunu demeseydın keske :) o depoya bıraz daha baksan belkı dıpte kosede kalmıstır 1 takım daha :)
Emre Abdik
05-11-2011, 23:46
H&R yay 450 lira :D bozarrr :D
Bunu demeseydın keske :) o depoya bıraz daha baksan belkı dıpte kosede kalmıstır 1 takım daha :)
:) o depodan çıkmaz,ama bura turkıye ne zaman nerden ne cıkıcagı belli olmaz
Ö.öztüRk
06-11-2011, 00:24
coil ex taktık bi arkadaşın aracına parkede, esnemelerde çok iyi oldu eser abi, basıklığıda iyi oldu önerebilirim fiyatlarıda uygun , şuan çoğu müşterimin aracına coil-ex veriyorum
coil ex taktık bi arkadaşın aracına parkede, esnemelerde çok iyi oldu eser abi, basıklığıda iyi oldu önerebilirim fiyatlarıda uygun , şuan çoğu müşterimin aracına coil-ex veriyorum
coil-ex ne malı?
Eser selam. Aracımda bilstein amortisor kullanıyorum. Bilstein sert ve guclendirilmis bir amortisor olduğu için arabayı biraz fazla ziplatiyor. Bunu tolere edecek en iyi yay yumuşak olduğu için eibach. Dengeli bir sürüş ve konfor alacağına emin olabilirsin.
Eser selam. Aracımda bilstein amortisor kullanıyorum. Bilstein sert ve guclendirilmis bir amortisor olduğu için arabayı biraz fazla ziplatiyor. Bunu tolere edecek en iyi yay yumuşak olduğu için eibach. Dengeli bir sürüş ve konfor alacağına emin olabilirsin.
Bugune kadar eibach tan hic memnun kalmadim ama hep oem amortisorlerle kullandik,dedigin gibi bilshteinler de masallah beton h&r da konforlu bir yay aslinda,ben h&r dan yanayim ama daha once 106 da kullanmadim 106 da tepkileri nasildir ne degildir onu merak ediorum.tesekkur ederim
İyi bayramlar
arabamdaki 2. yayı kullanıyorum bilstein amortisörler ile beraber :) ilk yaylarım h&r idi 35 mm. şimdiki yaylarım eibach 50 mm. aradaki fark uçurum gibi. eibachlar daha kısa olmasına ragmen daha yumuşak :)
bora1311
06-11-2011, 10:47
bi tanıdıgım focus 2 tdci da bilstein amortisor ve 35mm vogtland kullaniyor, oldukca memnun...
bende bilstein amortisor bulursam almayi dusunuyorum, bulamazsam koni amortisor alicam...
arabamdaki 2. yayı kullanıyorum bilstein amortisörler ile beraber :) ilk yaylarım h&r idi 35 mm. şimdiki yaylarım eibach 50 mm. aradaki fark uçurum gibi. eibachlar daha kısa olmasına ragmen daha yumuşak :)
doğu tavsiyeni dinliycem ;) saol
bi tanıdıgım focus 2 tdci da bilstein amortisor ve 35mm vogtland kullaniyor, oldukca memnun...
bende bilstein amortisor bulursam almayi dusunuyorum, bulamazsam koni amortisor alicam...
hayırlısı olsun
CRM de var biliştayn
Rica ederim eser. Hallettikten sonra izlenimlerini bekliyorum ;)
Rica ederim eser. Hallettikten sonra izlenimlerini bekliyorum ;)
Valla goki de eibach dedi,eibach alicaz bakalim nasil olucak
ben agrasif kullanmayı sevmem becerememde, koni aybah 2lisi varken çok dengesiz haraketler sergilemiştim banamısın demedi hiç. konforuda çok iyiydi. tavsiyem aybah..
ers10weys91
07-11-2011, 11:35
selam eser bende bilstein kullanıyorum kullandığım yay jr 3,5 luk yay
gayet memnunum ama jr bulunamıyor sanırım
ama alırsan 3,5 luk almanı tavsiye ederim
bilstein ın yol tutuşu gayet güzel ben en sert olanlarından almıştım
senin kullandığın model hangisi
Ustunde model yazmiyor ama sari renk, 35 mm almam simdi bile arabam yukselicek diye cok cekimserim
6cm omp veya 5cm eibach.
Gerisini boşver kanka.
Ben saxo da blinstein amortisör ve omp 6 cm yay kulandım ben çok memnundum tutunma falan mükemmeldi. :D
Ben saxo da blinstein amortisör ve omp 6 cm yay kulandım ben çok memnundum tutunma falan mükemmeldi. :D
Kanka konfor nasildi peki,bide o halinin fotografi varmi? (basiklik nasildi merakimdan soruyorum)
Konfor çok iyi de deil çok kötü deil kanka orta karar.
http://img684.imageshack.us/img684/5812/26122010040.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/684/26122010040.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Konfor çok iyi de deil çok kötü deil kanka orta karar.
kanka sanki arkası biraz fazla basmış gibi :S şuan düz duruyor ama yürürken kıç biraz daha basıcağı için kafa yüksek kalıcak oda kafadan kayma yapmazmı,yada yapmıyormuydu :S