Orijinalini görmek için tıklayınız : mk1 & mk2 farkı ???
arkadaşlar öncelikle almancı olduğumu söyleyim fransızlardan hiç bir zaman haz etmedim, sevmemde.... sadece bir araç dışında :D onumuzdekı aylarda rs alma planım var yorumlarınızı eksık etmeyın arkadaslar.ozellıkle rs sahıplerı
clio rs mk 1 ile mk2 de extrem olarak ne farklar var ?
172 & 182 motor farkı sadece yazılımmı ?
donanımsal farklar nelerdir ?
ağırlık/yakıt/performans farkları arasındaki fark nekadar ?
son olarak kronik problemleri olan bi araçmıdır rs ler?
mod. ark. ricam konu baslıgnı clio rs olarak edıtleyebılırmı
gaz kelebeği (elektronik), headers, yazılım bunlar farklıdır mk2 lerin. donanım olarak ben baya baya dolu diye biliyorum mk2 leri. ama şu var. tr de mk2 az olduğundan çokda iyi yürütebilen çıkmadı. almanyada durum daha farklı olabilir. orda imkanlar biraz daha iyidir. ne amaçla alacaksınız? tek araba olarak alıp hem günlük hemde gazlamalı kullanacaksanız mk2 derim. ama 2. araç olarak projelik bi araç gibi sadece gazlamaya kullanılacaksa mk1 bence. diğer bilgisi olan arkadaşlar yazar zaten. ii bayramlar...
gaz kelebeği (elektronik), headers, yazılım bunlar farklıdır mk2 lerin. donanım olarak ben baya baya dolu diye biliyorum mk2 leri. ama şu var. tr de mk2 az olduğundan çokda iyi yürütebilen çıkmadı. almanyada durum daha farklı olabilir. orda imkanlar biraz daha iyidir. ne amaçla alacaksınız? tek araba olarak alıp hem günlük hemde gazlamalı kullanacaksanız mk2 derim. ama 2. araç olarak projelik bi araç gibi sadece gazlamaya kullanılacaksa mk1 bence. diğer bilgisi olan arkadaşlar yazar zaten. ii bayramlar...
hocam saolasın bilgiler için tek araç olacak hem roll hem gunluk arada bi time trial falan :) beni cezbeden olayı bukadar iyi giderken yakıtı koklaması 1.6 lardan az yakıyor . bide hafifliği çevikliği hoşuma giden yanları. mk1 in donanımı benım ıcın fazlasıyla yeterli. mk2 ler cok daha guzel gorunuyor fakat olayı tek bozan gaz kelebeği. telliye çevirme imkanı varmı? varsa uygun ve basit yöntemı varmıdır. nefret edıyorum elktronık gaz kelebeğinden . tepkileri adamı katıl eder .
arkadaşlar varmıdır daha çeşitli bilgiler verebilecek??
bu arada tüm arkadaşlarımın ve techturkey'in bayramı mubarek olsun. sevdıkleriyle mutlu ve birlikte geçirebilmeniz dileğiyle...
yaa elektronik gaz kelebeği o kadar kötü değildir yaaa. ii bir yazılımla 172 ye denk hale gelir gaz tepkisi dert etme. atla deve yoktur yani aralarında sanmıyorum. imkanın varsa her zaman 182 derim.
Gaz tepkisi iyi bi yazılımla da 172 ye denk hale gelmiyor malesef. Tecrübeyle sabit :)
172 keyif olarak çok daha iyidir, ama 182 daha arabadır.
182 lik düşünüyorum ama piyasada yok nasıl bulcaz bilmiyorum :) gidişte 172 likler iyi diyosunuz peki yakıtta fark varmı ? mk2 ler biraz daha ağır sonuçta. merak ettiğim asıl konu hani mk1 de kronikleşmiştir ama mk2 de böyle bi sorun yoktur,çözülmüştür. varmı böyle bi durum?