Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayattan Soğutan Şeyler
http://www.tomrichmond.com/blog/wp-content/uploads/2007/01/math-teacher.jpg
-Sınavdan 90 alıp neden 100 almadım diyip ağlayan arkadaş.
-Minibüsde otobüste senin oturduğun yerin yanına gelip bakışlarıyla senin yerini almaya çalışan yaşlı teyzeler .
-Cips ile kolanı hazırlıyıp zevkle koltuğa oturduğun anda kumandanın başka koltukta olduğunu farketmek .
-Yolda yürürken sakıza basmak .
-Tırnağın kırılması .
-Sertap Erener'li Turkcell Reklamları .
-Çok uzun bir mesaj yazarken şarjın bitip telefonun kapanması .
-Sabah sıcacık uykunuzdan kalktığınızda Anne'nizin bakkala git demesi .
-Eve yorgun halde geldiğinde yiyecek birşeyin bulunmaması .
-Telefonun suskunluğunu bozan mesajların operatörden gelmesi.
-Düğümlenmiş kulaklık kablosu .
-Sende olan kıyafet vb . şeyi başkasının üstünde görmek .
-Buzdolabını açıp içinde dondurma var hevesiyle eline aldıgın dondurma kutusundan annenin içine yemek koyması .
-Facebookta şarkı dinlerken yanlışlıkla birinin profiline tıklamak ve şarkının kapanması.
-Evden çıkarken kapıyı kapattığınız anda anahtarı içerde unuttuğunuzu farketmek.
-İndirilen dosyanın %99 da kesilmesi .
-Ayak serçe parmağını bir yere vurmak.
-Yaşlı teyzelerin-amcaların yanağımı vakumlayarak öpmesi ve bu gücle doğru orantılı olarak bıraktıkları ıslaklık.
başka başka neler neler var cevapları alalım :D
bayram sıkıntısından geyiğe vurasım var mazur görün :rolleyes:
.
off o kadar cok varki :D
ama böyle bi konu vardı galiba oraya yazmıstık
Engin Tepe
06-11-2011, 20:35
Evin kapısında teyp i açıp tam şarkıya girecekkken yolun bitmesi. :D
Bone-crusheR
06-11-2011, 20:37
bilgisayarın kilitlenmesi tam ben park edecekken gözume kestirdigim yerin kapılması üstümün ıslanmasın arabayı yıkadıgım gun yağmur yağması
evden inip tam arabaya binecekken cüzdanı evde unuttuğumu farketmem.
vites cırtlaması
sigara kokan oda
Ameliyat ile çekilen 20 yaş dişinin 3 gündür bitmeyen ağrısı..
Arabaya bınıp kapalı garajdan cıkarken garaj kumandasını ev de unutmak :)
bayramda el öpmeye gelen misaifirlerin akşama kadar kalması :D
arabama binerken her defasında bana ön tarafın yüksek gelmesi hayattn soğumakla kalmıorum nefret falan ediyorum :D
vtec ya da type r alamadan gecen her yeni gun :)
focus musty35
06-11-2011, 21:19
çakacak hatun varken evın boş olmaması cok fena bı durum :D
bayramda 24 saat çalışıyo olmak
Tam evden çıkıp otobüs durağına giderken, otobüsün süzüle süzüle önümden geçmesine ayar oluyorum.
Seni anlayabilecek insanların etrafında olmaması,bağlanmak,unutamamak,zarar vereceğini sana bile bile bir insanın ya da bir objenin peşinde koşmak,umutlanmak,istemek elde edemeyip çöküntü yaşamak saplantı haline getirmek.
mehmetRS
06-11-2011, 21:22
"bir bayanın, erkekler gibi büyük abdestini yaptığını düşünmek :)"
bu da benden olsun :)
arabayı yıkadıktan sonra belediyenin çim yerine tüm yolu sulamış olduğunu görmek sıçrayan çamurlu su damlaları
hatun :D
başka bişey yok hayattan soğuttu yeminle :D
Hayttan değil de, üniversitede kağıdına göre değil de, kişiye göre not veren hocalardan nefret ediyorum, dolayısıyla üniversiteden de, eğitimden de, sınavlardan da soğuyorum.
hayattan ve her şeyden bir anda soğutan şeyler - ekşi sözlük (http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=hayattan+ve+her+%C5%9Feyden+bir+anda+so %C4%9Futan+%C5%9Feyler)
arkadan binbir türlü dalavere çevirip hile ve namussuzluk yapan insanlar..namusunu cebinde taşıyan şerefsizler,haysiyetsizler..
minibüsçülerin %99.9'u , taksicilerin %99'u ,
ALPER-VNS
06-11-2011, 21:48
o sertap erener nedir hakkaten öyle ya ciyak ciyak
typermelih
06-11-2011, 22:02
aracın lastik arasına taş girmesi durup durup o lastiğe bakmak ama taşı bulamamak,taşıt pulunun son günü olması ve senin cebinde beş para olmaması...az benzin almak ve allahım neolur şu ışık sönsün duası okumak ama her seferinde de sönmemesine tanık olmak...zor bir dersten sınav olmak kesin çıkacak dediğin yerden çıkmaması yada kopya hazırlarken burdan kesin çıkar dersin avcunun içine hepsini yazarsın o soru çıkar ama terden avuç içindeki yazıların silinmesi okuyamaman...2 saat asansörü beklersin sonunda gelir mesela 7. katta bekliyorsundur tamam duracak dersin ama asansör ışını görürsün ve asansör seni siklemeden geçer gider...dizinin en güzel yerinde elektrik gider...biryere acil yetişmen lazımdır ama oraya gidenekadar 10 kırmızı ışık varsa 11 ne yakalanırsın...elinde 20 kg market poşeti vardır eve gelmişsindir canın çıkmıştır apartman kapısı kapalıdır açmak için zarzor cebinden çıkarırsın anahtarı,anahtarlıkta 4 anahtar vardır her birini teker teker denersin ama en son ki denediğin anahtar çıkar ana avrat söversin
typermelih
06-11-2011, 22:08
aracın arıza ışığı yakması ama arızayı bulamamak
bu gıbı seylere neden hayattan soguyayım kı.. kafanı yastıga koydun... sabah uyanacakmısın...??
dertler bıter bu gıbı kısa seylere kafa yormamak lazım..
aracımı 3 hafta once sattım duydum kı kullanan arkadas kotu bır kaza gecırmıs.. allaha sukur yasıyor.. nefes alabılıyor.....
bu gıbı seylere takılmamak lazım..
İşe arabayla gidip günün yoğunluğundan eve vapurla dönüp jeton düşüne kadar mahallede deli dana gibi arabayı nereye koyduğunu aramak :D
Benzin ışıgımın yanması
tam internette keyifli bir sohbetteyken internetimin kopması
aklıma gelmiyor ama rahatsızlık verici ve hayattan sogutan bir olay var bana göre kabızlık :D
vtec ya da type r alamadan gecen her yeni gun :)
:D:D aynı durumu yaşıyorum hislerime tercüman oldunuz :D
CasabLanca
06-11-2011, 22:56
uyurken uyku halinde bir yerlerden elektrikli süpürge sesi gelmesi
turbo&quattro
06-11-2011, 22:57
Takilmayin bunlara hayat cok kisa :)
Daha önce böyle bir konu açmıştım ben ama aynı şeyler mi acaba ?
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/90031-takintilariniz.html
dragstar
06-11-2011, 23:00
İşe arabayla gidip günün yoğunluğundan eve vapurla dönüp jeton düşüne kadar mahallede deli dana gibi arabayı nereye koyduğunu aramak :D
yuh :D
bende kendi vts yi nereye koyduğumu unutuyorum ofistemi evdemi arkadaştamı 2-3 ayda bir kullanınca
bende kendi vts yi nereye koyduğumu unutuyorum ofistemi evdemi arkadaştamı 2-3 ayda bir kullanınca
vites değiştirmeyi de unutuyorsun kemal vts yatınca :D
abi akşamdan beri vakit geçmiyo akü evde darlandım bide incir reçelimidir nedir onu seyretmeye başladım resmen soğudum hayattan
Aykut106
06-11-2011, 23:09
Okuldan cıkıslarımda bazen aklıma gelen bisey:D arabayı bırakıp servisle eve gitsem naparım nerde aklıma gelir geri donermiyim diye dusunuyorum hep:D
Sanada yuh o zaman :D
onn_dear
06-11-2011, 23:15
sakhee´isimli üyeden Alıntı
vtec ya da type r alamadan gecen her yeni gun
ahaha bu çok iyiymiş hayattan soğutur walla
emre yeşil
06-11-2011, 23:16
İyilik yapılan insanların ihaneti
Elinden gelen herseyi yapıp yaranamamak
Gerizekali olan Türk gençliği
VE TABİKİ LANET İSTANBUL TRAFİĞİNİN EDİLEN KÜFÜRÜN KİFAYETSİZ KALDIĞI SÜRÜCÜLERİ
Bayramdan sonraki haftaya konulan vizeler..:(
redlinemst
06-11-2011, 23:32
bu nası bi yoğunluktur :D
Ahmet Saraçoğlu
06-11-2011, 23:34
hiç değilse ulaşmışsınız eve , vur kafayı dinlen...Benim 4 senelik okul hayatımda en az on kere arabayı ali samiyenin otoparkına koyup ; akşam ders bitimi elimde bi metrelik çizim çantası + bilmem kaç kiloluk laptop çantasıyla m.köy profilo avm en üst otopark ta aval aval gezmişliğim var.Bulamayıp sabahki fotoraf aklıma geldiğinde dünya başıma yıkılırdı :D:D
hayrola? kıraathane mi burası sevgili kullanıcı
SekoLive
06-11-2011, 23:41
bugün bi akrabamıza gittik el öpmeye :) odada yaklasık 15 kişi vardı 10u yaşlı ve 15 kişiye sırayla şu sorunun cevabını verdik :D
abartmıyorum :D
naber napıyon , nasılsın ,işler güçler nasıl okul nasıl :D ve fix hepsine iyi dedim :D
yapacak bişi yok bayram gibi bu hal hatırı tek tek sormakda adetten olmus bizim kilerde :D sormazlarsa olmaz :hehe:
bugün bi akrabamıza gittik el öpmeye :) odada yaklasık 15 kişi vardı 10u yaşlı ve 15 kişiye sırayla şu sorunun cevabını verdik :D
abartmıyorum :D
naber napıyon , nasılsın ,işler güçler nasıl okul nasıl :D ve fix hepsine iyi dedim :D
yapacak bişi yok bayram gibi bu hal hatırı tek tek sormakda adetten olmus bizim kilerde :D sormazlarsa olmaz :hehe:
abi direk girip hepinize birden soyluyorum iyiyim iş gucte iyiy superım tamam mı hadi bayramınız mubarek olsun diyip otursak nolurr :D
VE TABİKİ LANET İSTANBUL TRAFİĞİNİN EDİLEN KÜFÜRÜN KİFAYETSİZ KALDIĞI SÜRÜCÜLERİ
bundan gerçekten nefret ediyorum
birde kendi yaptığımız işleri kücümseyen ve çekemeyen insanlar !!!
SekoLive
06-11-2011, 23:44
abi direk girip hepinize birden soyluyorum iyiyim iş gucte iyiy superım tamam mı hadi bayramınız mubarek olsun diyip otursak nolurr :D
yaş olarak 60+ ortamda sanrım arkamızdan büyümüşde adam olms lafları sölenir :D hoş olmaz :D
İbrahim Erdem
06-11-2011, 23:45
Bayramdan sonraki haftaya konulan vizeler..:(
+Crack
bitmek tükenmek bilmeyen sınav ödev quiz ve devam zorunluluğu ile dolu akademik dönemler. dönem başında günde 4-5 dal içerken dönem sonu 1.5 pakede çıkan sigara tüketimi
en darladığım anda bir dal sigara bulamamak. parmak kadar şeyin müptelası oldum diye kendime kızmam.
var baya aslında :)
sanctuary35
06-11-2011, 23:47
şu sıra yolda abuk subuk park edenlere uyuz oluorum en işlek caddede 4lüleri yakıp 1 şeridi olduğu gibi işgal ediolar sora trafik felç arabayı sokak arasına bırakıp mağzaya 2 adım yürüse ölür.
silvia_s15
06-11-2011, 23:50
Kurtlar vadisi izlerken,zırt pırt reklam verilmesi.
Ailem ile arabayla giderken apaçilerin denk gelmesi,Tek kullandığımda ise hiçbirşey olmaması.
HondatugraL
06-11-2011, 23:55
arabada giderken radyoda çalan onca salak şarkı sonunda tam evin önüne geldiğinde en sevdıgın şarkının çıkması :D
KCANN_220
07-11-2011, 00:45
anahtar tribi
okumadım gerçi ama tam; evden cıkınca anahtarı unuttummu tribi deli eder beni :D
schizophrenic
07-11-2011, 00:52
arabama ben harici birinin binip kapı eşiklerine basması , çamurlu ayaklarıyla binip torpidonun altı ve orta konsolun kenarlarına kadar batırması , teyple ve diğer düğmelerle oynaması ve ahır kapısı gibi kapatılan bagaj kapağımın zınk diye oturması beni çıldırtıyo
ama bişey diyemiyorum görmemiş demesinler diye :)
S.Özeren
07-11-2011, 00:54
kumandanın yere düşüp , pillerin sağa sola dağılması
28 EE 106
07-11-2011, 00:56
arabyı lastıklrıne kadr boncuk gbı parlattıp yola cıknca yoldA su oldgunu gormek:D
hp ile doğru orantılı karakteri değişen insanlar ve yeni-zengin arkadaş edindiklerinde sankı sana artık ıhtıyacları yokmus gıbı seni umursamazca satmaları.
yolu bıldıgım halde yol tarıf etmelerı.
istedikleri gibi şaka yaparken bı defada sen yaparsın 3 ay konusmazlar
sevgılı-nişanlı kaprisi.ossuruktan nem kapma trıplerı
kuyumcu oldugumuz halde dukkana gırıp altın varmı dıye soran ınsanlar.
Ludacris
07-11-2011, 10:22
Derste makara yaparken hocanin seni kaldirip once soru sonra laf sokup yerine oturtmasi
Cep telefonunu eve gelen misafir bebenin alip yerden yere vurmasi onun ben taa :D
Banyo sabununun goze kacmasi
İnsan domalma pozisyonuna gectiginde catal ve detaylarin gun yuzune cikmasi :D
Bone-crusheR
07-11-2011, 10:27
kirpigin gözume batmasından nefret ediyorum hele ki araba kullanırken
Asli görevinin beslenmek olduğunu unutup, kendini solo müzisyen sanarak sen uyurken kulağının dibinden ayrılmayan kamuflaj ustası sivrisinek.
çok fena :D :D
unutulmaya yüz tutulmuş eski sevgilinin bir yerden zırt diye çıkması
Ludacris
07-11-2011, 11:05
arabada giderken radyoda çalan onca salak şarkı sonunda tam evin önüne geldiğinde en sevdıgın şarkının çıkması :D
Su ara bazi radyolarda bi bal reklami var ana avrat sovdurecek kadar uyuz ediyor
Neymis 1kilo fiyatina 4kilo veriyolarmiz yani biz katiksiz gerizekaliyiz ya hay kavonoz girsin emi :ofk:
volume81
07-11-2011, 11:43
dün gece başıma geldi saat 03:00 felan
uykusuzlukdan ölüyorum ama bir okadarda midem boş açlıkdan ölüyorum :D uyumak ve açlık arasında seçim yapmak gerçekden zormuş :D
yolda giderken bilmediğim adresi sorduğum kişinin tarif etmesi,sonrasında bana sorarsan surdan git demesi la zaten sana soruyom:)))))
Saatlerce parçaları ındırıp cd ye cektıkten sonra arabaya bınıp 200 metre ılerde cd yı evde unuttugunu farketmek
askerde tebellüğ e baktıgında 9-11 3-5 nöbeti yazdıklarnı gormek :d
raporları yapıp hazırlayıp sonra mailleyeceğin zaman değişiklikleri kaydetmediğini farkettiğin an
ygtkrmdnz
07-11-2011, 12:38
çok güzel bir şarkı bulup indirdikden sonra, o şarkının kalitesiz bir kayıt veya sonlarının erken bittiğini fark edip hayal kırıklığına uğranması ve youtube a tekrar muhtaç olmak
Askerlik ten daha onemlı deıl hıcbırı bence.en saçması hayattan soğutanı askerlik.
Su ara bazi radyolarda bi bal reklami var ana avrat sovdurecek kadar uyuz ediyor
Neymis 1kilo fiyatina 4kilo veriyolarmiz yani biz katiksiz gerizekaliyiz ya hay kavonoz girsin emi :ofk:
O adamı bulursam alnından vurucam :D :D Dakikalarca bide yaaa.Radyoyu değiştiriyorum 5dakka sonra tekrar acıom hala konusuyo serefsiz :D
-İndirilen dosyanın %99 da kesilmesi .
şu olayı 56k modemle dosya indirirken cok yaşardım :D
Bugün televizyonda da çıktı yılın ödülünü almış vs kocaman si....tir çekmek geldi içimden:D
PPR engineering
07-11-2011, 17:31
birine bi şey anlattıktan sonra o kişi hiç anlatılmamış gibi tekrardan sorması duvara konuştuğunu hissetmek..
Ludacris
07-11-2011, 17:31
çok güzel bir şarkı bulup indirdikden sonra, o şarkının kalitesiz bir kayıt veya sonlarının erken bittiğini fark edip hayal kırıklığına uğranması ve youtube a tekrar muhtaç olmak
Kazaa adli program cok yasatti bana onu kinder styla idi parcalar inmeden
Dinletmiyodu %100 oluyor icon'a click yapiyoruz ve suprayzZ
O adamı bulursam alnından vurucam :D :D Dakikalarca bide yaaa.Radyoyu değiştiriyorum 5dakka sonra tekrar acıom hala konusuyo serefsiz :D
O adami ben ele gecirsem inan cocuk yaparim o kadar guveniyorum kendime :D
Ya biz salagiz maliz geyiz 1kilo parasina 4kilo...:ofk: hay o 3kiloya beles
Diyen diline elektrot deydirem emik
Bugün televizyonda da çıktı yılın ödülünü almış vs kocaman si....tir çekmek geldi içimden:D
Ya hem uslup hem kelimeler adami cildirtiyor canli yanina baglasalar okan bayulgene davet edilecek kadar guzel konusurum
evinin önüne geldiğinde aracını park edicek yer bulamamak ....
reizzz... :(
OnurÖzden
07-11-2011, 18:21
izlerken elektriğin kesilmesi :D
İbrahim33
07-11-2011, 18:43
mp3 çaları olmayan arabada aux kablosunu evde unutupta , radyodaki gundilere , reklamlara muhtaç olmak :)
alfonso4474
07-11-2011, 18:50
gıcık oldum şeyler baya var seçenekler arasında mesaj atarken kapanmıyomu o tel eşik beişk sövüyorum:)
Sakal ve favorileri olan hatunlar :)
Sabahın köründe tek göz açık şekilde derse gidip iptal olması sinirden uykunuzun kaçması ve mal gibi diğer dersi beklemek...
resmen hayattan soğudum 2.000 parça puzzle'ı bugün bitirmişken son parçayı bulamadım hala kayıpsa diye düşünüp titreme geçiriyorum :eek::scared:
ÜSTÜNERC
07-11-2011, 20:19
-Yaşlı teyzelerin-amcaların yanağımı vakumlayarak öpmesi ve bu gücle doğru orantılı olarak bıraktıkları ıslaklık.
:):):):):):)):):):):
azeri sitelerinden indirilen şarkıların arasında geğirme tonunda big.az sözünün geçmesi.
Sakal ve favorileri olan hatunlar :)
yanlış kişilerle tanışmış olmayasın:D:D:D:D:D:D:D:D:D
olup olmadık zamanda şuraya buraya git denmesi :D
ProTuner
07-11-2011, 23:00
arabada radyo dinlerken çok güzel bir parçanın ardından serdar ortaç çalması :D:D:D:D
Onurkk06
07-11-2011, 23:07
kendini bişey sanan insanlar !
.::EmrE::.
07-11-2011, 23:18
Bayram ziyaretine gittiğimde 20 kişinin ayrı ayrı "nasılsın yavrum iyi misin?" diye sorması..
facebooktaki liseli ergenlerin yaşamdan soğutan durum güncellemeleri.
|| CaNeR ||
07-11-2011, 23:31
Sabah yataktan kalmak .
diğer araçlar gibi yalandanda olsa yol bilgisayarındaki kalan km nin asla artmaması doğrucu davut gibi sürekli düşmesine uyuzum :D
7litre benzin yerine 6,99lt benzin kondugunda bile salak deponun okumaması dogal olarak ibrenin kıpırdamaması ve ışıgın yanması :D
uluckaban
08-11-2011, 09:29
:hahaha: abi daha gençsin ya
yanlış kişilerle tanışmış olmayasın:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Hahah yok be abii :D
gereksız ınsanlarının canını sıkması
egeturbo
08-11-2011, 10:39
Gece 3-5 nöbetinden gelip yatmışsın saat 6 da nöbetçi çavuş koğuşa dalar gümüşsuyu günaydın kaaalk ozaman kan beynime sıçrıyor ve nöbetleri yazan yazıcının kafasına ateş etmek istiyorum.Yataktan kalkarken hayattan harbi soğuyorum
:hahaha: abi daha gençsin ya
Çalıştığım sektör gençlik dinlemiyor valla akıl bırakmadı valla:D
olcay_bora
08-11-2011, 16:56
yeni bi hatunla buluşmaya gidip randevu saatinin 10 dk öncesinde ödenmemiş faturadan dolayı kapatılan cep hattı :D
olcay_bora
08-11-2011, 17:27
cebimdeki son parayı kızı evine bırakmak için benzine koymak ve otobana girince pazar günü tatilci trafiginde benzin ışıgının yanması
Arabada kiz arkadasim warken icinde enaz dort apacinin bulundugu bi aracin gelip bi sagima bi soluma bi onume gecip hesapta benimle yarismasi. Yemin ediyorum bigun seyir halindeyken baston kilidini firlaticam i..nelere. Yazarken bile sinirlendim ellerim titriyo.
cebindeki bozuk paraların, dolmuş ücretinden 10 kuruş eksik olması.
Bluttbeton
08-11-2011, 17:38
Burun tıkanıklığı :D
en lazım olduğu zamanda cep telin şarzının bitmesi nefret edıyorum aksılık ustune aksılık oluyor...
okulda duyuru panasona tam detaylı astıgım turnuva kurallarını okuyup tekrar aynı şeyi soran öğrencımı alıp kaleye sokasım var:D
Jeandan-R
08-11-2011, 18:36
Understeer :(
Allahın terk ettiği yerde gece mesaisinde internet gitti, hayattan soğudum resmen....
Girdiğim her yıkamacıda karşılaştığım '' abi cilalı kopüklü yıkama var'' cümlesi.Has.....tr ordan
enginetune
08-11-2011, 21:15
saatler uğraşıp araba yıkadıktan sonra yağmurun yağması :( acelem olduğu zamanlarda trafğin kitlenmesi , rampada arabasını kaldıramayan bayan sürücüler ve son olarak en can alıcı olanı finansbank müşteri hizmetlerinde operatörden başka bir insan sesine ulaşamamak :(
kickboxer
08-11-2011, 21:21
görünmez cukurlara yanlıslık gırmek aracıma bırının yaslanması aracıma bınerken esıklere ayaklarla basılması fıtttık oluyorm
RottingChrist
08-11-2011, 23:23
forza 4 te s2k i adam edicem diye bayram tatilim bitti.
Bayramda arabanın olmaması hayattan soğumaya bire bir sebepppp..
arabaya indiğimde arabanın anahtarını ceplerimle bulamayıp eve geri cıkmak ve evde anahtarı bütün aramalara rağmen gene bulamamam ve anahtarın pantolonumun arka cebinde olduğunu fark etmek :D
Cumartesi akşamı için arabana cd yapıp sonra cd nın eror vermesı en acılarından biri :)
O kadar çok ki hangi birini yazsam :D Ama genel olarak yazılanlarada katılmamak elde değil :D:D
Şu koca bayram tatilinde oturup test çözmek :)
Çok güzel bir kişiyle münasebeti ilerletip soyunma moduna girdiğiniz an, aklınıza giydiginiz içliğin gelmesi :)
ustanın arabayı bana daha kötü hale getirip teslim etmesi..
en acil yada gerekli durumlarda aradıgın kişinin telini duymaması...
olcay_bora
09-11-2011, 21:35
peugeot ve serileri :D
validenin odaya SWAT timi gibi girmesi :@
driftnolimit
09-11-2011, 22:14
işinizin en acil olduğu anda bilg. ya hiç internete girmemesi yada dünyanın en yavaş bilg. haline gelmesi
berkay_aydin
09-11-2011, 22:15
Tatilin bitmesi :(
TolgaEsentepe
09-11-2011, 22:17
ahhahahah son zamanlarda yaşadığım en büyük sorun :)
ayrı eve çıkmak için en büyük sebep :D
ahhahahah son zamanlarda yaşadığım en büyük sorun :)
ayrı eve çıkmak için en büyük sebep :D
yaw Tolga hiç sorma evde fazlalık gibi olduk artık. demin odaya bi girdi altıma zıcıodum korkudan butun uyku kactı :S
İbrahim33
09-11-2011, 22:23
bıyıklı kızlar
böyle bir konunun açılması ve bunu okumak :)
hondafit
09-11-2011, 23:37
barda bütün gece kestiğin kıza gidip yanaşamamak....
versiyon 2
barda bütün gece kestiğin kızın evli olması...
puasuhduashduahsduh aynen ya bir sakin olsana
birde ışıkta dururken öndeki malın kendi camına su fışkırtması ve o suyun benim arabaya kadar gelmesi.cinayet sebebi
puasuhduashduahsduh aynen ya bir sakin olsana
birde ışıkta dururken öndeki malın kendi camına su fışkırtması ve o suyun benim arabaya kadar gelmesi.cinayet sebebi
lambada durup önü bomboş olup ve aramızda 10 metre olmasına rağmen geriye takıp üstüme çıkan şöföre ne demeli :D
yucelebeci
09-11-2011, 23:59
babammm...
babammm...
babanız siizi hayattan sogutamaz çünkü o istemese siz yoktunuz :D ebeveyne saygı :)
yucelebeci
10-11-2011, 00:17
babanız siizi hayattan sogutamaz çünkü o istemese siz yoktunuz :D ebeveyne saygı :)
istemiş, yapmış, şimdide hayattan soğutuyor
"Ohoo bugun sınav var senin haberin yok mu?"
Noktadır benim için :)
aracın arıza ışığı yakması ama arızayı bulamamak
uyurken uyku halinde bir yerlerden elektrikli süpürge sesi gelmesi
kumandanın yere düşüp , pillerin sağa sola dağılması
Asli görevinin beslenmek olduğunu unutup, kendini solo müzisyen sanarak sen uyurken kulağının dibinden ayrılmayan kamuflaj ustası sivrisinek.
hahahah bunlara +9999 diyorum :D
Güvenip borç para vermek birde paranı isteyince suclu olmak son 1 ayda cok sık yasadım bunu artık akıllandım onlar gibi bendede para yok ;)
emre.ates
10-11-2011, 00:31
bugun ciğer yemeye gıttık 3 arkadas yan masa da 3 kız vardı bırısını cok pıs kestım oda sureklı bakıyordu yemegı yedık cay ıçtık hesabı ıstedık aynı anda onlarda kalktı o arada hanım efendıye bır dknız varmı konusabılırmıyız dedım HAYIRRRRdıye bır bagırdı restaurantın kapısında yanındakı şişman göbeklı kız senın anan bacın yok subu yerın dıbıne soktu mılletın içinde sankı ayakta tecavüz ettık laf attk ağır bısey söyledım sadece 1 dk nız varmı konusabılırmıyız dedım kıbarca redde debılırdı restaurant sahıbı bıle ters ters baktı yemınle hayattan soğuktu ya bütün gecemiz mahvoltu acaba bu soruyu sorarak baya bı ayıp mı ettım hayatdan sogukmata haklımıyım uyuyamıyorum gece gece
bugun ciğer yemeye gıttık 3 arkadas yan masa da 3 kız vardı bırısını cok pıs kestım oda sureklı bakıyordu yemegı yedık cay ıçtık hesabı ıstedık aynı anda onlarda kalktı o arada hanım efendıye bır dknız varmı konusabılırmıyız dedım HAYIRRRRdıye bır bagırdı restaurantın kapısında yanındakı şişman göbeklı kız senın anan bacın yok subu yerın dıbıne soktu mılletın içinde sankı ayakta tecavüz ettık laf attk ağır bısey söyledım sadece 1 dk nız varmı konusabılırmıyız dedım kıbarca redde debılırdı restaurant sahıbı bıle ters ters baktı yemınle hayattan soğuktu ya bütün gecemiz mahvoltu acaba bu soruyu sorarak baya bı ayıp mı ettım hayatdan sogukmata haklımıyım uyuyamıyorum gece gece
bunun gibi bir fıkra vardı kız gelip özür dileyince ne 200 dolar mı sen ne sanıyon kendini diye bağırıcaksın .kapak olur o kızcağıza:D
emre.ates
10-11-2011, 08:28
bunun gibi bir fıkra vardı kız gelip özür dileyince ne 200 dolar mı sen ne sanıyon kendini diye bağırıcaksın .kapak olur o kızcağıza:D
iyi fikirmiş de o an hiç bagırca aklımın ucundan gecmedıkı öyle kala kaldım o degıl de şişman kız laf koydu ya sankı ona bısey demısım gıbı neyse kı yemeği yedıkten sonra söyledım yemekte gume gıderdı kaşır gördumde böylesıne ılk defa rast geldım töbee dedım :D
tipik guzel kızın yanındakı şişman cirkin kız genelde ısımlerı merve olur evde lacivert beyaz yandan cızgılı tayt giyerler
!KO nun sana karsıgı yaptıgı cok yanlıştı canım official cümleleridir
lisede gotunu kalorifere dayayıp dedikodu yapan kızla amca cocuklarıdır
RottingChrist
10-11-2011, 08:59
en baba hokkabazlar bile benden daha hızlı yok edemez o içliği. bak kuş, hoppaa. :alright:
Çok güzel bir kişiyle münasebeti ilerletip soyunma moduna girdiğiniz an, aklınıza giydiginiz içliğin gelmesi :)
AhmetYılmaz
10-11-2011, 09:24
Bütün hafta c.tesi hava güzel olcak diye bağıran meteorolojiye uyup cila hazırlıklarını yaparken fırtına kopması. ölüm ! :) Ne zaman arabaya insem yağmır yağıyo arkadaş. Hep abdestliyimdir ammaaa. :D
adana kızları boledır kendılerını 2.elizabet sanarlar.havlarından gecılmez en suratsızının bıle.hepsı bırbırınden salak
Cliosportve
10-11-2011, 09:49
Belirli bölgelerde çok kızlar vardır ki Brad Pitt bile olsa o bölgelerde 1 haftaya bozar kendini...
Sevgiliniz kopek arabaya binmek ve biyerlere gitmek istemesi 2sinide çok seviyorum fakat arabada kopek olunca o tüyleri çıkarmak tam 1 günümü alıyo golden ımız var siz tahmin edin:D
Arka Sis'in Tek Yanması :D
55TL Sınırsız Faturalı Hat Diyip Faturanın 255TL Gelmesi :D
Kızların Şu Aptal Şakası : +Nerde Oturuyosun -EVDE :D :D Gıcık Oluyorum :D
Dolmuşta Para Üstü Alırken Bozuk Paranın Yere Düşmesi Tek Tek Bozuk Parayı Toplamak Gerekken Şekil İçin Tamam Tamam Önemli Değil Demek :D :D
by_BuRoCk
10-11-2011, 10:01
araba için park yeri buldum die sevinirken birinin gelip oraya araba çekmesi
laptopta önemli bişey yaparken son anda şarjın bitmesi
araba yıkadıgımda ygamur yagması veya ıslak yola girmek zorunda olmak
vs.. :D
ehliyetimin olmaması ve garajda yatan mercedesle gezememek :(
Sercan K.
10-11-2011, 10:10
Bayramlaşırken el vermeyen "MÜSLÜMAN" bayanlar... :@:@
kervanoglu
10-11-2011, 10:58
Bunu okumak da sayılabilir mesela
ehliyetimin olmaması ve garajda yatan mercedesle gezememek :(
İbrahim33
10-11-2011, 12:39
Bir mekana arabayla gidipte , sonra peder arabayı getir , araba lazım , dediğinde hayattan soğuyorum valla
Bayramlaşırken el vermeyen "MÜSLÜMAN" bayanlar... :@:@
Bu ne salak bir şeydir ya... Elini uzatıyorsun ya .öte bırakıyorlar bi de. :D
Sercan K.
10-11-2011, 12:59
Bu ne salak bir şeydir ya... Elini uzatıyorsun ya .öte bırakıyorlar bi de. :D
Sen ne diyosun ya o an varya kafa göz dalasım geliyo :ofk: elim havada kalıyo tokadı aşk edicem suratına o olcak bende çok meraklıydım elini tutmaya :ofk: