Orijinalini görmek için tıklayınız : İphone 3G cam parçalandı :(
Moralim baya bozuk ,arabamdan inerken elimdeki telefonum yere uçtu resmen aşırı derecede çatlama var şu an ekranda ,ancak dokunmatiginde vs..bir şey yok kullanabiliyorum,cam degişecek sanırım .Ne kadara degiştirirler başına daha önceden böyle bir olay gelen var mı ?Yüksek rakamlara degiştiriyorlar diyen var ,gitti güzelim telefon :(
bende kucagma koyardım arabadan ınınce pat yere 3 kez böyle dusurdum ensonuncu dusurdum araba ustunden gectı hala yaptrılmayı beklıyr evde gecmıs olsun
Abi maliyeti o kadar yüksek mi ya :S
Vtec-SEDAN
06-11-2011, 22:33
ben biraz bakmıştım evvelden bir arkadaşımın başına gelmişti yaklaşık olarak 400-500tl arası masraf çıkıyormuş, arkadaşım yaptırmadı öyle duruyor kendisinde. geçmiş olsun bu arada
400-500 tl çok ama 100 lira iyidir ,büyük ihtimal yan sanayi galiba orjinal yedek parça bulmak zor diye biliyorum bulsak bile maliyeti yüksek olur
tdipower
06-11-2011, 22:35
korkma o kadar yedek parçaları alıp kendin onarabilirsin :) bak buraya
Back housing+LCD Touch screen digitizer iphone 3g White | eBay (http://www.ebay.com/itm/Back-housing-LCD-Touch-screen-digitizer-iphone-3g-White-/250822505983?pt=PDA_Accessories&hash=item3a662fb5ff)
eminonunde orj yedek parça getiren yer war oraya bakın derim iphone 4 oncam arka cam tuş beyaz olarak 79 dolar demişlerdi ki pazarlık payı da war :) eminim çok ucuza bulursunuz
suan on 3gs komple orjınal kasa 160 usd sadece dokunmatık 50 max 55usd cıvarında korkulcak bırsey yok ;)
abi sorun sivasta olmam,sivasta öyle parçalar bulacagım yer yok ya gidicem telefoncudan sağlam kazık yiyicem ya da internetten getirtip kendimiz halledicez
eminonunde orj yedek parça getiren yer war oraya bakın derim iphone 4 oncam arka cam tuş beyaz olarak 79 dolar demişlerdi ki pazarlık payı da war :) eminim çok ucuza bulursunuz
o bahsettıklerın yan sanayısı suan 4g nın on dokunmatık ve ekranı(ıkı bır arada degısıyor tek parca ) 220 tl net olarak
abi sorun sivasta olmam,sivasta öyle parçalar bulacagım yer yok ya gidicem telefoncudan sağlam kazık yiyicem ya da internetten getirtip kendimiz halledicez
ıstanbulda bı adres vereyım telefonu ıle bırlıkte yollarsın kargoyla yapıp gerı yollarlar ıstersen ;)
Eser abi ben güzelce bi araştırma yapayım sivasta belki bir umut çıkar ,ondan sonra sana ulaşırım olur mu ?
olur kardes lazım olursa yazarsın ozelden ;)
gsi_club
06-11-2011, 22:56
kuzeniminde ekrani cami kirilmisti.istanbul kartalda 100 veya 150 tl ye degistirdigini söyledi.o kadar pahali birsey olmadigini söylemisti.
Ben 50 tl ye bir fiyat aldım sivastan ama ne kadar güzel yaparlar ne kadar orjinal olur onu bilmiyorum..şöyle bir şey buldum ;
Apple iPhone 3G 16GB sıfır Telefon Kasası 75 TL sahibinden.com'da - 47813702 (http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-orjinal-iphone-3gs-beyaz-komple-kasa-47813702/detay/)
arızalı ayponlarınız kelepir alınır :D
M_PROJECT
06-11-2011, 23:05
ebayde aradigin her yedek parca var , kendin de sokup takabilirsin , 3g sokmesi cok kolay !
Bencede ebayden al geç, komple kit halinde satılıyor. Kullanacağın tornavidasına kadar.
iPhone 3GS 3G S Glass/Digitizer Complete Repair kit set | eBay (http://www.ebay.com/itm/iPhone-3GS-3G-S-Glass-Digitizer-Complete-Repair-kit-set-/270818988662?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0e11d276)
Abi ebay'dan hiç alışveriş yapmadım ,US $7.45 gayet uygun bir rakam,türkiyeye kargosuyla vs.. geliş fiyatı tam olarak ne olur ?İnşallah kendimiz becerebiliriz ,kaç zamanda geliyor peki ?
150 lira kasası arkadaşım değişti 3-4 ay oldu
kendın degıstırmeye calısma zarar verırsın makıneye sanıldıgı gıbı kolay deıl emın ol. suan max 100 lıraya o ısı cozersın orjınal malzeme ıle rıskıne degmez
önce servisle görüş kafana yatarsa oraya yaptırısın, gönderdiğim linktei eleman TR'ye göndermiyor maalesef hiç dikkat etmemişim :o Eğer servisteki rakam sana uymazsa ebayden hallederiz merak etme
Hepinize teşekkür ederim ilgilendiginiz için,maximum 50-100 tl arası bir fiyata halledebilirim valla kendim söküp takamam becerebilecegimi hiç sanmıyorum
o bahsettıklerın yan sanayısı suan 4g nın on dokunmatık ve ekranı(ıkı bır arada degısıyor tek parca ) 220 tl net olarak
walla adamların yalancısıyım oem dediler arkadaşımda oemleri internetten tam yarı fiyatına alıyo işte uğraşmak istemeyen ordan alır diye dedim ewet on cam ekranla beraber oşekilde fiyat verdi adam ama bi bnm expere cam bulamadım :S bilen warsa yardım etsin ltf exper easypad
walla adamların yalancısıyım oem dediler arkadaşımda oemleri internetten tam yarı fiyatına alıyo işte uğraşmak istemeyen ordan alır diye dedim ewet on cam ekranla beraber oşekilde fiyat verdi adam ama bi bnm expere cam bulamadım :S bilen warsa yardım etsin ltf exper easypad
Bizim tanıdıgımız bir şahsın mükellefi exper bayiiligi almıştı ne zamandır,bayramdan sonra sorarım isterseniz
servis fiyatını internetten oğrend,m cam dokunmatik ve lcd beraber takılolarmış teknik servis evlere şenlikmiş ve 350 kusur para istiolarmış kendimiz ne şekilde getirebiliriz yada onlara gelişi nekadar vs yardımcı olursa çok sevinirim tşk ...
5800 camı gıttı benımde cızgı oldu ekran nasıl yaptrabılırım
HondatugraL
06-11-2011, 23:57
bızım arkadaş bıyere sormus onunkıde kırık camı yanlış olmasın ya 100-150 dedı yada 200-250 lıra dedı ama sanırsam 250 tl cıvarıydı ekran değil sadece camı
onursumer
07-11-2011, 01:05
zamanında 3g ilk çıktığında bu cam kırma tecrubesini yaşayanlardanım
3g de ekran ile cam ayrı olduğu için
camı değiştirmek çok basit ebayda yedek parça var al değiştir derim
eğer dışarda değiştiriceksende en fazla hakkı 100tl dir :D
bu arada forumdan cumhur ile irtibata geç kesin çozer sorununu :icon_tup:
Ben telefon işiyle ugrasıyorum kardesım maksimum tutacagı 150 TL olur komple kapak ön cam dahil muhtemelen daha fazla tutmaz allahtan 4 deyil :D sıkıntı etme bahanen olur temiz bi telefon kullanırsın kapagı degısınce :)
fatih_selvi
07-11-2011, 09:01
Türkiye Apple Yetkili Servis'i fiyat ne ister bilemem ama en güvenilir yerdir ;)
Girişim Servis | Apple Uzmanlık Merkezi | iPod, iPad & iPhone Uzmanlık Merkezi > 0 212 227 95 59 (http://www.girisimservis.com/)
cagri-35
07-11-2011, 09:48
5800 camı gıttı benımde cızgı oldu ekran nasıl yaptrabılırım
Bildiğim kadarıyla ön kısmındaki filme yetkili serviste 40 tl yazıyorlar dışarıda 20 25 e yaparlar.
yav uğraşmayın siz bozarsınız :hehe:
kelepir aypon alınır :D
muştu abi sen de tam mezarcısın sana aypon satılmaz :D: D
valla dediginize göre büyük bir sorun degil ama,görüntüsü içler acısı insanın içi acıyor :(
Ludacris
07-11-2011, 10:06
İzmirdeki cihazlari ben alabilirim, ayrica urasma yaptirmakla eski telefon. Yeni
iyidir yenidir :D aypon 4 S vs ihtiyaci olan varsa ayarlariz yani :D
Teknoloji karsisinda zenci kardesiniz sizi magdur olmaktan kurtarir :hehe:
Edit- mustu sana kakalamaya calistigim cihazi 200e kitledim ustune 20ekleyip saglamini aldim :D
Sendeki bozuk cihazlari alabilirim iyi para ediyo :D
50tl sadece cam takıyolar, komple dokunmatiği ve kenarlarındaki silikon lastiğiyle birlikte de 100tl
bende wifi az cekıyor hiç yaptıran oldumu daha önce
onursumer
07-11-2011, 14:00
bende wifi az cekıyor hiç yaptıran oldumu daha önce
wifi kartı değişiyor yanlış hatırlamıyorsam 30-40 tl bi fiyatı var piyasada 100tl ye kadar fiyat çıkartanlar olur işçilikler beraber
ama bu kartın çeşitleri ucuzu pahalısı olabilir ondan emin değilim
wifi kartı değişiyor yanlış hatırlamıyorsam 30-40 tl bi fiyatı var piyasada 100tl ye kadar fiyat çıkartanlar olur işçilikler beraber
ama bu kartın çeşitleri ucuzu pahalısı olabilir ondan emin değilim
30-40 lira aceba orjınal gibi çekermi çekıyor ama az cekıyor daha önce degısmiş olabilirmi
furkancicek
07-11-2011, 21:19
Bende 2 kez kırdım dokunmatigini ilkinde 50 tl ye yansanayi taktırdım tam oturmadı belli bi zaman sonra toz almaya basladı ufak bi darbede catladı sonra mermere düsürdüm komple tuzla buz oldu kvk ya gittim aldıgım yere 180 tl ye yaptırdım gayet memnunum hatta gecen gün ekranın üstüne düsürdüm gene dedim kesin tuzla buz oldu baktım hicbisi yok saglam :D yansanayiyi tavsiye etmiyorum kesinlikle..