Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Regal LCD TV Hakkında

Cankaraca
07-11-2011, 11:55
Migrosta 82 Ekran Regal Lcd tv ; 600 tl ymis. Aramızda Regal Lcd tv kullanan varsa fikirlerini alabilirsem iyi olur. Memnun olmadıgınız yönleri vs.

Not ; TV yi bir süre normal olarak kullanıcam. Ondan sonra PS3 oynanacak.

EmrahErdogan
07-11-2011, 12:05
Vestelın yan urunu

fıyada uygun ps3 ııcnde kullanacaksan alınabılır ..

BRETE
07-11-2011, 12:07
regali vestel üretiyor vestelden hiç bir ürün almam çünkü 2 sene çalıştım çalışan kişiler zaten işine özen göstermiyor asgari ücrete ne kadar iş olur böyle bir firmada sen düşün teknolojinin TÜRKÇE si benim için bu firma adamlar yazın tarlada kışın vestelde çalışıyor :D

İbrahim33
07-11-2011, 12:09
marka takıntın ve ürün detaylarına merakın yoksa alınabilir.

Cankaraca
07-11-2011, 12:22
Vestelın yan urunu

fıyada uygun ps3 ııcnde kullanacaksan alınabılır ..

Evet biliyorum , Vestel'in yan ürünü. PS3 oynamak icin alıyorum desem yeridir.

regali vestel üretiyor vestelden hiç bir ürün almam çünkü 2 sene çalıştım çalışan kişiler zaten işine özen göstermiyor asgari ücrete ne kadar iş olur böyle bir firmada sen düşün teknolojinin TÜRKÇE si benim için bu firma adamlar yazın tarlada kışın vestelde çalışıyor :D

Yazın tarlada kışın vestelde :D İyiymis :D

marka takıntın ve ürün detaylarına merakın yoksa alınabilir.

Ögrenci oldugum icin bütceme göre hareket etmem gerek. Marka takıntısı var illaki. Sonucta az bi miktar vermiyoruz. Sunny , Premier gibi markaları tercih etmem açıkcası bu tip ürünlerde. Suan PS3 oynamak icin alıcam LCD. Baska bi beklenti yok açıkcası :)

onursumer
07-11-2011, 12:35
82 ekran olarak çokta ucuz bir urun değil

şuan zaten piyasada 82 ekran philips,samsung,lg gibi markaları kampanya ile 700tl ye alabiliyorsunuz

pahalı olanına bir ornek mesela

Philips 32'' Full Hd Lcd Televizyon 32PFL3606 - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/philips-32-full-hd-lcd-televizyon-32pfl3606/productDetails.aspx?productId=evph32pfl3606&categoryId=155051)