Orijinalini görmek için tıklayınız : ıphone garanti belgesi ?
devil_berk22
07-11-2011, 14:09
Arkadaşımdan ıphone4 almak istiyorumda kendileri 3-4 tane kontratlı aldılar şirket için ancak garanti belgesini kaybetmiş sadece kontrat kağıtları vs. duruyor herhangi bir arıza olursa telefon imei numarasıyla garantiden yaptırılabilinir mi ? yoksa illa garanti kağıdımı gerekiyor. Cihaz turkcell den alınmış.
Genpa falansa distrbitör hiç bi problem olmaz sadece cihazla işlem yapabiliyorlar
onursumer
07-11-2011, 14:14
imeiden işlem yaparlar zaten
sim kart takıldığı andan itibaren garantisi başlar
belge falan istemiyorlar benim ip4 2 kere servise gitti sormuyorlar bile nezaman aldığını falan :D
Ludacris
07-11-2011, 14:18
4e naptinda 2kere gitti
Ben gaddar kullandigim halde bi halt olmadida
onursumer
07-11-2011, 15:11
4e naptinda 2kere gitti
Ben gaddar kullandigim halde bi halt olmadida
şanssızlık sanırım orta tuş bozuldu 1 kere bunun dışıdna cihaz sürekli restart atıyor
hatta geçen gün gene rstart atmaya başladı bu sefer değişime gondericem :D
ip4 dayanıklılık olarak iyi değil orta tuş naaparsanız yapın bir süre sonra gidiyor tuş ucuz ama tuşun montajı çok zahmetli neredeyse telefonunherşeyi sokuluyo tuşa gelene kadar
devil_berk22
07-11-2011, 15:23
teşekkürler arkadaşlar bende garanti kağıdı olmadan garanti dışı kalıyor sanıyordum bunu öğrendiğim iyi oldu telefonu alabilirim artık :)
KVK ve GENPA imei den işlem yapıyor. Kagıda gerek yok. Dayanıklılık konusuna gelince; 2 tanıdığım ip4 kullanıcısı dostum yanlışlıkla suya düşürdüler biri vileda kovasına öteki tekneden suya. Telefonları halen sorunsuz. Yere düşme konusunu bilemiyeceğim. Ne olur nesi kırılır bilememde suya düşenler sorunsuz :D
Ludacris
07-11-2011, 17:38
Aypon suya dayanikli :D ben 2g yi yikiyorum mesela Sikintisiz calisiyor :hehe:
4 ve 4S i denemedim zaten S pamuklu kutuda duruyor yatmadan yarim saat bakiyorum :D kullanayimmi satayimmi kafam karisti