Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Metronet kullanıp sorun yaşayan varmı?

TEQUILA
07-11-2011, 22:27
2 yıla yakın bir zamandır metronet kullanıyorum.
2 MB limitsiz.

Son 1 -1,5 aydır bazı sitelere giremez oldum.

Misal akbank ve garantinin web adreslerine giremiyorum.

benim gibi metronet kullanıp aynı sorun yaşayan varmı?

uluckaban
07-11-2011, 22:29
İlk defa duyuyorum İstanbul'damı var sadece bu sistem ? :)

freelife
07-11-2011, 22:34
ben yan bloktayım ve bu sorun bende 1 ay oldu metroneti aradım ve modem arızalı gelip değiştiler ,orda arıza sinyali vermiş ama arayıp soran yok. bilginiz olsun bu tip konularda direkt arayın ve bilen biriyle konuşun çünkü bilmeyen kişi çok metronette,teknik servis elemanlarından biride bize yakın oturuyor geç saatede olsa gelip değişiyor modemi. modemler sürekli arıza çıkarıyormuş zaten hemen değişiyorlarmış verdikleri cevapta bu...

TEQUILA
07-11-2011, 22:48
Sizde de bazı sitelerdemi sorun oldu yoksa hiç internete giremedinizmi?
Ben şuan o modemle internete çıkıyorum.

TEQUILA
07-11-2011, 22:51
birde hangi numarayı arıyoruz. Trajikomik ama adamların web sitesinede erişemiyorum :)

freelife
07-11-2011, 22:53
bende aynen sizin gibi sitelere giremedim fatura yatıracam metronetin garantiye giremiyorum :) mesela en sonunda aradıkta öğrendik msn e bile girilmiyordu ...sorunlar aynen sizin anlattığınız gibi ..

metronet tel.0212 320 40 70

TEQUILA
07-11-2011, 23:04
Teşekkür ederim. Arayıp durumu bildirelim bakalım başımıza neler gelecek :)

Selamlar.

freelife
07-11-2011, 23:08
bu saate telefonu açmayabilirler :)

TEQUILA
07-11-2011, 23:11
bu saate, bayramda....
benim durumum bayram sonrası düzelir :)
yarın bir umut arayacağım.

Ücretsizmi değiştiriyorlar modemi? alırken pahalı bir parçaydı htırladığım kadarıyla.

freelife
07-11-2011, 23:13
evet ücretsiz modem garantiden değişiyor zaten sık sık oluyor dediler :)

TEQUILA
07-11-2011, 23:20
Teşekkürler üstad, bu arada sitede denk gelmedik hiç herhalde. A7 deyim ben. Müsait bir zamanda tanışalım. Beyaz Hb civic var bende 1.4

freelife
07-11-2011, 23:28
bende a8 deyim beyaz megane rs avatardaki rs denk geldik yolda falan ama o kişinin sen olduğunu batuhan söyledi bana ...hatta yol üstünde vuruk starex durur cam balkon aracı onu kullanıyorum genelde aracı ben fazla kullanmam hanım ara sıra kullanıyor..
sizinki beyaz jantlı olan hb değilmi...benimkide beyaz jantlı beyaz megane rs :)

TEQUILA
09-11-2011, 18:25
Üstad konuşmanın üzerinde site girişinde karşılaşmamız enteresan oldu. ***** bloğun lokasyonu itibari ile duraktan birini karşılayacaktım acelem vardı sadece selam verebildim. Arabanın da maşallahı var. Arasıra fırının ve tekmarın önünde de görüyordum. Kazasız belasız kullan.
Bu arada şu dklarda yeni modem gelecek onu bekliyorum :)

freelife
09-11-2011, 18:35
hadi yeni modem şimdikten hayırlı olsun, genelde hanım kullanıyor arabayı ben hafta sonları fırsat buldukça kullanıyorum karşılaşmamızdan sonra cilamı yaptım hanıma temiz temiz hazırladım arabayı :), zamanımız bol olduğu bir ara görüşüp muhabet ederiz.

senin hondada hemen gösteriyor kendini burdayım diye ,nede olsa beyaz :)..maşallah

Ufuk
09-11-2011, 18:43
Sizin siteyi bilmeyen yok :) Bende batuhana geldiğimde söylemişti megane'ı..Ayrıca çoğunlukla okulun orda civic'i de görüyorum :)
Her ikisinide maşallah.
Konuyla alakasız oldu ama :)

R.I.P
09-11-2011, 19:22
onlar kadar sorumsuz bir firma bugüne kadar daha görmedim. bikaç hafta önce kazara bağlatmış bulundum ama bağlanmadan bikaç saat öncesi kullanan 2 kişiden hız konusunda ciddi problemler yaşadıkların dair şeyler duymuştum. neyse bağlattığım gün 10mbit hız 1 saat sonra 3mbiti geçemedi defalarca aradım açmadılar az sonra dönücez dediler geri dönmediler. kapattırıyorum alın bunu dedim 2 kere konuştuk gelecekler hala. interneti kestiler modem hala bende kaldı. kesinlikle tavsiye etmiyorum. ttnet pahalı ama en az sorunlusu sanırım

freelife
09-11-2011, 20:03
onlar kadar sorumsuz bir firma bugüne kadar daha görmedim. bikaç hafta önce kazara bağlatmış bulundum ama bağlanmadan bikaç saat öncesi kullanan 2 kişiden hız konusunda ciddi problemler yaşadıkların dair şeyler duymuştum. neyse bağlattığım gün 10mbit hız 1 saat sonra 3mbiti geçemedi defalarca aradım açmadılar az sonra dönücez dediler geri dönmediler. kapattırıyorum alın bunu dedim 2 kere konuştuk gelecekler hala. interneti kestiler modem hala bende kaldı. kesinlikle tavsiye etmiyorum. ttnet pahalı ama en az sorunlusu sanırım

bende sözleşmemin dolmasını bekliyorum.....