Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirde telefon tamircisi
arkadaşlar cep telefonu tamiri yapan arkadaşlarımız varmı 5800 telefonumun ekranı içten catladı goruntu kırıklı cızgılı gorunuyr bıkac yere sordum ama fıyatlar cok farklı geldı bılen varsa oraya yaptrayım bırde ekranın yan sanayısı ve orjınalı varmı bıryer var dıyor dıger yer yok hepsı aynı felan dıyr yardımcı olabılcek varmı
Ludacris
08-11-2011, 18:45
Gokhan o isin kalbi bit pazari.
Benim bildigim guzel bi yer var ışıl iletisim diye saolsun benim htcnin ekrani bozmustum
Kvk 150lira demisti bahsettihim yerde 40liraya yaptirmistim.
İyi niyetli ayagi sakat bi tamirci arkadas var guzel bi insana benziyodu :)
Da bu bahaneyle baska bisey alsan daha iyi olur bence nerden baksan 50 100 isterler heralde
abı ben sordum bırı 5o tl dıyor dıgerı 35 bır dıgerı 75 anlamadım gıttı yer tarıfı yaparmısın yarın acıkmıdır bı ugrıyım telefonsuz cok zor
İbrahim33
08-11-2011, 18:57
hiç uğraşma ver servise gitsin , çoğu tamirci esnaflıktan nasibini almamış...
Ludacris
08-11-2011, 19:19
abı ben sordum bırı 5o tl dıyor dıgerı 35 bır dıgerı 75 anlamadım gıttı yer tarıfı yaparmısın yarın acıkmıdır bı ugrıyım telefonsuz cok zor
İdareten biseyler yokmu elinde,
Bit pazarinda sorsan gosterirler ismi ışıl ben sahsen memnun kaldim yani 40liraya yaptirdim 150 fiyat verdi kvk ayni ise. Bide benim tel nadir bulunan bi modeldi koca yerde bi burda bulmustum :) Tam orta sokakta yani telefocularin oldugu yerde caddede kaliyor carsi icinde kosede dukkan aytekin diye biri var onu hatirliyorum.
Esnaf olarak iyiler mesela onlar sayesinde 10liraya 1 tane satilan kiliflardan ben 3 tane aldim 10liraya :) ayrica yanlis anlamasin kimsede hani telefoncu kro tipler vardir oyle degiller yarin git sor ( kartvizit lerini bulabilirsem
Numarayi yazarim )
bi ama bence baska bi telefon al 5800lar zaten genel olarak sikinti cikaran cihazlardan sayilir.
Gökhan kanka Cris'in dediği gibi işin kalbi bizim oralar :) Gel götüreyim seni bu işin erbablarına :D
Gökhan kanka Cris'in dediği gibi işin kalbi bizim oralar :) Gel götüreyim seni bu işin erbablarına :D
senden bı hayr gelmez aradıgın sordugunmu var yarın acıkmı telcıler
dokunmatiği kırıldıysa elimde mevcut bi tane abi yollayayım sana istersen
dokunmatiği kırıldıysa elimde mevcut bi tane abi yollayayım sana istersen
hocam ekranı sehpanın ucuna carptım telefon acılıyr ama ekranda cızgı cgzı ızler var hanı bısı kırılınca yayılır kenarlara oyle cızgıler bende pek anlamıyrm izmirdemısn sen hocam
kuşadasındayımda sanırım senin ekran kırılmış dokunmatik kırılsa öyle görüntüde dağılma olmaz
Dismantling Your Nokia 5800 xPressMusic - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=sLFF395kODw)
ben yukarıdaki vidyoyu izleyerek komple sökmüştüm cihazı izleyerek bence kendin halledebilirsin
Genuine Nokia 5800 Repair Part Replacement LCD Screen Modules - Free Shipping - DealExtreme (http://www.dealextreme.com/p/genuine-nokia-5800-repair-part-replacement-lcd-screen-modules-31023)
LCD Screen LC Display Replacement f NOKIA 5230 5233 5800 XM N97 Mini C5-03 C6 X6 | eBay (http://www.ebay.com/itm/LCD-Screen-LC-Display-Replacement-f-NOKIA-5230-5233-5800-XM-N97-Mini-C5-03-C6-X6-/270839774146?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0f4efbc2#ht_3423wt_1185)
dealextreme linki orjinal ebay yan sanayi bunlardan birini alıp kendinde halledebilirsin
dediğim gibi dokunmatikte ise sorun bende var yollarım öyle duruyo bi köşede
teleservıse ver bordunda yamuk degılse 80 tl ye yaparlar :)
teleservıse ver bordunda yamuk degılse 80 tl ye yaparlar :)
valla yrn bı gıdıcem telefoncuya ıc ekran kırılmıs sanırım benım gecen yaz yıne kırılmıstı arabanın altında kaldı bıdaha degstrcez artık napalım:(
ıns yamulmamıştır yoksa ts yapmaz risk almaz.telfoncu kesın yan sanayı takar solıyım sana ki bi taksa iyi baska yerlerın anasını aglatırmı bılemem nekadar ıyı tamırcı servıse verırsen ıcın rahat olur
ıns yamulmamıştır yoksa ts yapmaz risk almaz.telfoncu kesın yan sanayı takar solıyım sana ki bi taksa iyi baska yerlerın anasını aglatırmı bılemem nekadar ıyı tamırcı servıse verırsen ıcın rahat olur
hocam bu telefonum bahtsız bedevı 2kez araba ezdı 1 kez bord yamuldu yaptrdım sonra ımeı nosu calındı bunalr aldıktan 7 ay ıcınde oluyr şanssız bı tel valal cep telefoncular 5o 6o 7o lıra fıyat cektı orjınal dıyorlar ama orjınal degıl sanırım
valla ben teleservıs teyken fıyat standarttı dokunmatıkte bozulsa ekranda 80 tl fıyat verıyorduk hatta ıkısı bozuksa 90 dı yanı :D suandada oledır buyuk ıhtımal.bord yamulduysa duzelmemıstır onuda solıyım.58ler ztn yamukta bellı toleransı var dedıgım gıbı 58 konusunda ts kvk dan daha tecrubelı bord yamuksa yapmazlar tolerans dısıysa degılse yapılır ekranının garantısıde olur.tavsıyem ıst ts ye gondermen maltepe subesıne
hocam ben garantıye gonderdım ama garantıden hıc degsmedı hep bana gecırdılerbakalım yrn telefoncuya gıtcem sorcam bı bakalım
hocam ben garantıye gonderdım ama garantıden hıc degsmedı hep bana gecırdılerbakalım yrn telefoncuya gıtcem sorcam bı bakalım
yok ole degıl kırık oldugu ıcın beleşe değişmez tabi ama serviste değişirse üzerindeki 6ay içinde arıza yaparsa garantisi olur yanı 58lerin ekran arızası çok bi gundede bozulabilir 1 senedede :)
haklısın ama yenı telefon alıcak gucum yok artık bunu yaptrıp devam etcez zaten telefonal cok ısım yok arama ve mesajdan baska
dedıgım gıbı telefoncuya sor bakalım kafana yatmazsa 80 tl ıdı ts de ama duzgun bı telefoncu blursan 50 ye baglarsın tahmınımce orjın lcd 30 tl fln dı sanırım
Ludacris
09-11-2011, 00:48
Eyvallah :) Fujın35
Bende geleyim :D banada aypon dersi ver anasini sattimin meletinden bi duzine kullandim hala kullaniyorum ama hic birine itunes kullanip mp3 atmadim, jb yapmadim, versiyon yukseltmedim cahil degilim ozurlu degilim ama basiretim baglandi bu alete karsi bi dışkı problemi var :(
senden bı hayr gelmez aradıgın sordugunmu var yarın acıkmı telcıler
Yemekleri kim ismarliyor pidematik paawaaa :allaalla:
(haci yok adamlarin karti bulamadim ya ama aciktir %90 because;
Bayram=bayram harcligi=bayramda harclik biriktirmis boy's=bayramda yeni cihaz alacak boy's=bit pazarina gidecek boy's=bunu dusunen bit pazarindaki dukkan isletmecisi man's= dukkan open pawaa )
Servisin fiyati cok geliyorsa ikinci el orj ekran al hurda cihazdan sokup takarlar. Yan sanayiler uygun ama rengi sari gibi oluyor benden tavsiye
Eyvallah :) Fujın35
Bende geleyim :D banada aypon dersi ver anasini sattimin meletinden bi duzine kullandim hala kullaniyorum ama hic birine itunes kullanip mp3 atmadim, jb yapmadim, versiyon yukseltmedim cahil degilim ozurlu degilim ama basiretim baglandi bu alete karsi bi dışkı problemi var :(
Bi notebook ve iphone kap gel. İnternet var Bende 7/24
JB için 4.3.3 veya daha aşağısı olması lazım versiyonun. JB olayından ziyade mp3 işini falan halledelim :D
Gökhan kanka Şifa hastanesinin tam karşısında bi pasajın içinde paradise diye bi tükkan var. Burak diye arkadaş var. Vakıfbanktan Onur'un arkadaşıyım de yardımcı olur. Hatta ordayken arayın Beni ;)
Ludacris
09-11-2011, 23:55
Tamam hacim :)
Bide bu bahsettigin yeri ben sanki biliyorum gibi