Orijinalini görmek için tıklayınız : Mini Cooper S sorgulama
Sayfa :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
11
12
13
14
15
16
Ali Bilal Battal ve Gorkem gayet iyi aciklamislar durumu yazicak cok seyim var ama burda cok yetkili abiler var bana laf dusmez :D
1- arabacı nasıl olunur üstüne ihtisas yapmakmı gerekiyor belli kıdeme gelmek için ?
2- ciddi alıcının kriterleri nelerdir, nasıl olunur, nasıl anlasılır ?
Kardesim sen direk bana yazmissn ustu kapali bn direk acik ve net sana yazayim fazla konusma adamin gotunu keser derler hbrn olsn ehliyetni yeni almis veletler arabaci olmus laf konusuo
Selamlar, yanlış anlamayın ama sizde ağır derecede kar etme amacı var. Niyetiniz bugüne kadar yaptığınız masrafları dengeleyerek bir fiyat verme çabası değil. Nitekim aracınıza açtığınız konu da da,ki bu otomobilleriniz tanıtım konusu olmasına rağmen (SATILIKLAR BÖLÜMÜ OLMAMASI RAĞMEN) boyasızdır,şöyledir,böyledir,mükemmeldir, emsalsizdir gibi şeyler yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. brs852 nickli arkadaşa katılıyorum. Siz aracı biraz abartarak pohpohlamaya;tabiri caizse denk gelene satmaya çalışıyorsunuz. O yüzden burada size karşı yapılan eleştirilere de açık olmanız gerekiyor, şahsi fikrimce.
Bu arada cooper S falan sorgulamıyorum, fiyatlarından zerre haberim dahi yoktur. Ancak CEYHUN737'nin bahsettiği araç sahibi siz olduğunuzu varsayarak yazdım. 39-52 fiyat dengesi çok uçuk.
PiscocuK
20-11-2014, 08:34
arkadaşlar
ilandaki araç bana ait gerçekten bu tarz bir araç almaya niyeti olan varsa ay sonuna kadar aracımı 40,000 TL ye vericem.hala bakıma götüremedim evin garajında duruyor.bu sıra yurtdışından çok fazla müşterim geldi ilgilenemiyorum.CRV alacağım için sadece ay sonuna kadar 40,000 TL istyiroum
A dan Z ye aracın bütün bakımları yapılıp öyle teslim edicem..gerekirse son bakım faturaları aracı alan kişi adına kestiririm.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2005-mcs-r53-186328963/detay/
Ali Bilal Battal ve Gorkem gayet iyi aciklamislar durumu yazicak cok seyim var ama burda cok yetkili abiler var bana laf dusmez :D
Saygi duyarim :D
ceyhun737
20-11-2014, 09:13
Yasini basini almissin ama olgunlasamamissin ettigin laflara bak yok bilmem neresini keserler falan allah akil fikir versin sana arabci diye kendine mi niyelendiriyosun bari baska insanlara hakaret etme konuyu amacindan cikardin sanki dukkanin gibi her sayfada reklam
PESİndesin 2007 model bombos arabani kaca aldin 50 ye mi bosuna laf ebeligi yapma burdaki insanlar surdugun araba kadar mini alip satmistir kimi kandirdigini saniyosun neymis mini sayfasinda arabasi cikmis :D
Son yazılanlar neden silindi ?
focus musty35
20-11-2014, 09:30
Yasini basini almissin ama olgunlasamamissin ettigin laflara bak yok bilmem neresini keserler falan allah akil fikir versin sana arabci diye kendine mi niyelendiriyosun bari baska insanlara hakaret etme konuyu amacindan cikardin sanki dukkanin gibi her sayfada reklam
PESİndesin 2007 model bombos arabani kaca aldin 50 ye mi bosuna laf ebeligi yapma burdaki insanlar surdugun araba kadar mini alip satmistir kimi kandirdigini saniyosun neymis mini sayfasinda arabasi cikmis :D
553 605 7004 ara sen bı benı aslan kardesım
Erdem K.
20-11-2014, 09:51
arkadaşlar konuyu amacından uzaklaştırmayın bence... kişisel meseleleri özel mesaj veya cepten halletseniz daha kolay bir çözüm olabilir diye düşünüyorum.
musty'i tanımam, yüzyüze merabamız bile yoktur ancak şu da var, aracını canlı canlı gördüm, 39'a aldı diye 50'ye ilan vermesi yasak değil bence, ki zaten 50'den de pazarlık payı olacağına inanıyorum. Arkadaşın arabası ciddi güzel ve temiz, çeşitli bakımlarını da yapmış ve taktir edersiniz ki bakımları € ile olduğundan tl'ye çevirince bu bedel bir hayli çoğalıyor. 39'a ilandaki aracı pazarlıkla 37-38'e alsa + 8/9 lira bakım ve kozmetik masrafları yapsa, emek verse, min. 45-46'ya masrafsız bir mini satmaması için hiçbir sebep yok bence. tamamen objektif yorumum, kimseyi tanımam ama arkadaşın aracı canlı canlı ciddi güzel, hele bir de masrafsız olduğunu iddaa ediyor, niyeti olan elini sıktığında işler ciddi olduğundan ilan fiyatından 1-2 oynar diye düşünüyorum.
güzel bir sorgulama konusu daha kapanmasın rica ediyorum, herkese keyifli forumlar ...
focus musty35
20-11-2014, 09:55
Beyler bn bu siteye 2007 den beri uyeym kimseye bi terbiyesizligm olmamistr arkadasa ozeldende yazdm kufurde ettim numaramda verdm onun gencligne veriyrm bnde o yaslarda kendimi kral saniyrdm herkes hata yapar bnmmde hatam elbet vardr ne ben nede kmse haddini asmadgi surece hcbrsy olmaz rahatszlk verdiysm diger arkdaslra k.bakmasnlar
hadi bari bir iki bir şeyler de ben karaliyim bari :D
öncelikle serbest piyasa olduğunu unutmayalım ,10 a alır 20 ye satar bu alıcı ve satıcı arasındadır lafım yok ama işte bu ama çok önemli sayfalarca burdan sosyal medyadan rekalm basmaya gerek yok araba otomabiller konusunda tanıtılırken bunu sitede bir çok arkadaş yapıyo arabayı alıyor ve hemen amcadan teyzeden yok kazasız emsalsiz vs . PR çalışmaları başlıyor benim tutulduğum nokta şu , ben alıyorum eksiksiz yapıyorum şöyle harcıyorum keyfi yapıyorum keyfi satıyorum bunu yapmayalım bunun ayıbı yok aldım 3 5 neyse harcadım keyfimi aldım ticaretini de yapıyorum çeviriyorum diyemiyo kimse , neden bu işle uğraşanların bir çoğu ünal turan tadından adamlar olduğu için insanlar bu tarz adamlardan araba almaktan çekiniyor ve daha farklı bir imaj çiziliyor işte para sorunumuz yok her türlü tadından samimiyetsiz ve ukala tavırlarla yaklaşıp keyfime yaptım arabaya harcadım bilmem kaç euro bir kere mini ye binenler bilir minin hangi parçasını euro ile aldınız ? kur o kadar oynadı bodykit haricinde pek bir şeyin fiyatı değişmedi mini nin belli başlı parçaları dışında parçaları oldukça ucuzdur insanlarda saçma bir algı yaratmayın ,
bakımları bu gün normal bir araç servis fiyatı ile denktir , ya şunu anlayamıyorum aldım eksikleri vardı ne vardı lastik bitikti frenler bitikti yağını değiştim eee olum zaten 2. el araba alıyosun sarf malzemesi bu fren takma lastik takma e patla o zaman yağ ını servisini yapma yine sana zara komik oluyo ha olur şöyle recaro koltuk koyarsın bodykit olmayan arabaya body kit takarsın coilover koyarsın ne biliyim brembo BBK koyarsın dersin kardeşim bak ben bunları aldım bir değerdir bunlar arabaya oem lerinide tutarsın o zaman dersin ki ister dolu al ister boş ,
Başımdan geçen bir olay bile var zamanında sattığım bir arabayı geri almak istedim her şeyini ben koymuşum jantından shiftlightına kadar 29000 kmde satmışım araba gelmiş 45000 e geri aliyim dedim bana aldığının 6 7 üstünü söyledi dedim neden ? lastik almış fren almış bakım yaptırmış e dedim gerisi bindiğin benzin sigorta sanayide ustanın yediği döner falan her halde :D
kısacası kimse bu sitede kimseye kendini anlatmasın 40000 TL ye EMG yi aldım 32500 e sattım sattığımda sıfır motor genleşme tankı freni discleri kuaförüne kadar yapılı verdim arkamdan kimse konuşmasın diye sıkıldım sattım biraz da 55000 TL sildim 2 sene ye yakın bindiğim arabada ha arbayıda sosyal medyada instagramda 1000 like aldı değil Türkiye izledi videolarını bir çok araç benim setupları kullandı vs vs
bu yüzden yapmayın zarar edin demiyorum elbet uygun almışssındır piyasa çıkmıştır ama yani senede 6 araba değişince bana pek samimi gelmiyo bir arabaya tutkun olur binersin hep aynı marka araba alıyosanda o piyasada çeviriyosun demektir
ha sevgili Ceyhun :D ben senin mini alma umudunu seviyorum bunu yüzüne de söyledim :D insanlara çok antreman yaptırıyosun yapma :D
Burada çok sağlam miniciler var ( Öz de var yalan yok Cem dir Görkemdir Kekuttur Bilaldir vs laf meclisten dışarı ) lafım sözdecilere yanlış abartı cümlelerle insanları yanlış yönlendirmeyin korkutmayın , son olarak bir de ucuz tuningcilere lafım yay press cam filmi derme çatma kuaför çıkma jant lastik kaportacı tadında fotograf çeken photoshopta biraz ondan biraz bundan xpro fo fi kontastı bol :D ghgshgds photografy tadında paylaşımlara da bir ara bir şeyler karalarım
Kalın sağlıcakla
Aren bayadir yazmiodun, paslanmamissin :)
s2000 camiasını geçmişiniz :D
Eh soylenecek bir sey kalmamis.
birazda bnm yazımdan çıktı tartışma konusu ama yanlış anlaşılma olmasın ben kndi aracım için konuştum :)
yoksa kimin arabası kaça aldı kaça ekledi kaç istiyor hiç bilmiyorum ve haklı-haksızda demiyorum
herkes için hayırlısı diyim aman kavga vs de etmeyin araba satışı için,halihazırda mini sahiplerine ve gelecekteki mini sahiplerine yakışmaz böyle nedenlerden dolayı kavga etmek :)
B.Battal
20-11-2014, 12:41
Ağzınıza sağlık beyler. Üstüne alınması gerekenler alındıysa bu saatten sonra konu amacına yönelik kullanılsın. Sonu "s2000 sorgulamaları" konusuna benzemesin.
çağlar uluçay
20-11-2014, 14:02
553 605 7004 ara sen bı benı aslan kardesım
Hep beraber arayalım istersen ? Hayırdır ? Adabınla adam gibi yorum yap. Bu platform da kimse kimseye böyle atar gider yapamaz. Yöneticilerde gereğini yapar zaten
PiscocuK
20-11-2014, 14:11
aren öyle bir giydirmişssin ki bazı cümleler benide içeriyor alsammı üzerime bilemedim :) zaten gelicem abi diyor gelmiyorsunda :)
yemekte ayranda içmedik seninle..ayrı düştük vallahi
aren öyle bir giydirmişssin ki bazı cümleler benide içeriyor alsammı üzerime bilemedim :) zaten gelicem abi diyor gelmiyorsunda :)
yemekte ayranda içmedik seninle..ayrı düştük vallahi
Abi senle en ufak alkası yok :D ya yeminle gelicem gelemiyorum sizin oralara bayadır takip ediyorum ediyorum genel yazdım abi sorun yok :D
PiscocuK
20-11-2014, 15:09
Abi senle en ufak alkası yok :D ya yeminle gelicem gelemiyorum sizin oralara bayadır takip ediyorum ediyorum genel yazdım abi sorun yok :D
takılıyorum kardeşim.gel özlettin.arabayı kışın satıp CRV ye geçemezsem nisanda sana vericem al yükle birazda biz tadını çıkaralım diye :)
biliyorsun ben miniden anlamam senin kadar.idolümsün :)
focus musty35
20-11-2014, 15:14
Susuyorum yazmiyrm olay uzamsn die oncelikle sen kimsin 1 aylik uyeligin var bn 7 senedr bu forumdm kime nasl konscgmi bilirum sen nasl konscsgini bil once hep baraber arayilimi die yazmssn tek basina aricak cesaretin yksa topluda ararsn sorun yok . Bn zatn forum yoneticilrne msj yazdm msjlrmi silersenz olay uzamsn die sildiler sorun yok ama senin gbi biri cikip alevlendrio yine hrkes gerekeni ypms bn kendi hatam olark ustume alincagimi alindm solucegmide soledm bnce sende uzatma
onursumer
23-11-2014, 23:29
miniden anlayan arkadaşlar şu ilan hakkında yorum alabilirmiyim yakın bir arkadaşım kardeşine almak istiyor bütçeyi çok aşmadan bu aracı beğenmişler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-ilk-sahibinden-mini-cooper-s-full-172654484/detay
miniden anlayan arkadaşlar şu ilan hakkında yorum alabilirmiyim yakın bir arkadaşım kardeşine almak istiyor bütçeyi çok aşmadan bu aracı beğenmişler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-ilk-sahibinden-mini-cooper-s-full-172654484/detay
Araci tanimiyorum, plakaya bakilirsa aciklamada yazildigindan farksiz sekilde uzun sure Bursa'da kalmis gibi.
Disaridan gorundugu kadariyla sunroof eksik fakat 2006 ve otomatik olan pek cok R53 cidden iyi dolulukta oluyor nitekim bu aracta da Recaro koltuklara kadar mevcut. Bunlar da isitmali koltuklar. Yine de konsolu butunen alan bir photo daha iyi fikir verebilir.
Bunun disinda hasar onarimlarda aracin on taraftan panel degisimli tamirlerini goruyorum. Dilerim ki airbag acmamistir. Bunlara bakilirsa iyi bir pazarlikla binilebilir bir arac alabilirsiniz.
Ayrica R53 un otomatiginin beyninde kronik bir sikinti var. Audi A3 ile ayni sanzimani kullaniyor ve herhangi bir ariza durumunda 2 aracta da bu beyinin degismesi gerekiyor. Su anda hangisi daha ucuzdu hatirlamiyorum, ozellikle sanziman beyinin degisip degismedigini sorgulamak gerekiyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-borusan-cikisli-hatasiz-boyasiz-john-cooper-works-188834135/detay
yaz başında sattığımız araç istediği fiyatı görünce baya şaşırdım.bence şimdiki sahibide baya şaşırmış fiyat konusunda :D yanlış anlaşılmasın kendi düşüncem
ilan sahibiyle alakam yoktur sorgulama yapmak isteyenlerde pm atabilir yada buraya yazarım
Salihin eski aracı olması lazım GC plka 2 tane jcw var bodykitsiz fakat boyasız yazıyo bildiğim kadarıyla diğer gc de boya vardı
zamanında salih hiç eksiksiz bindi araca baya para harcadı keyifle bindi talihsiz bir olay yaşadı şanzımanı kırdı ( jcw de kıran düz vites ilk defa gördüm ) şanzımanı komple yeniledi sorunsuz bindi daha önceki sahibi de 50 li yaşlarda 2 çocuk babası birisiydi direk ondan aldık aracı Salihe geçmişi de düzgün bir araç güncel durumunu bilmiyorum ama aynıysa sorun yoktur
Salihin eski aracı olması lazım GC plka 2 tane jcw var bodykitsiz fakat boyasız yazıyo bildiğim kadarıyla diğer gc de boya vardı
zamanında salih hiç eksiksiz bindi araca baya para harcadı keyifle bindi talihsiz bir olay yaşadı şanzımanı kırdı ( jcw de kıran düz vites ilk defa gördüm ) şanzımanı komple yeniledi sorunsuz bindi daha önceki sahibi de 50 li yaşlarda 2 çocuk babası birisiydi direk ondan aldık aracı Salihe geçmişi de düzgün bir araç güncel durumunu bilmiyorum ama aynıysa sorun yoktur
aynen öle ne eksik ne fazla yazdıkların diğer GC plakada satın alan çocuğun abisinde 10 bin km yapmışlar bu araçla ki sattığımız fiyatıda biliyorsun ne yaptılarda neredeyse 20 bin tl fark eklediler ona anlam veremedim ki etmesi gereken fiyata verdik(sunroof yok bodykit yok) özetle istedikleri fiyatı yazarlar isterler satarlar beni tabiki bağlamaz yada salihi ama ne birşeyler yapsaydın arabaya. böyle anca kaldırdım bekliyorum olmuş gerçekten mini sahibi olmak isteyen o kadar insan var böyle satıcılar yüzünden istedikleri araca sahip olamıyorlar her önüne gelen şişirmece...
aynen öle ne eksik ne fazla yazdıkların diğer GC plakada satın alan çocuğun abisinde 10 bin km yapmışlar bu araçla ki sattığımız fiyatıda biliyorsun ne yaptılarda neredeyse 20 bin tl fark eklediler ona anlam veremedim ki etmesi gereken fiyata verdik(sunroof yok bodykit yok) özetle istedikleri fiyatı yazarlar isterler satarlar beni tabiki bağlamaz yada salihi ama ne birşeyler yapsaydın arabaya. böyle anca kaldırdım bekliyorum olmuş gerçekten mini sahibi olmak isteyen o kadar insan var böyle satıcılar yüzünden istedikleri araca sahip olamıyorlar her önüne gelen şişirmece...
5 aydır mini arıyorum kaçırdığım da 2-3 tane oldu ancak araba alamamamın asıl nedeni bu tarz satıcılar
onursumer
24-11-2014, 21:36
Araci tanimiyorum, plakaya bakilirsa aciklamada yazildigindan farksiz sekilde uzun sure Bursa'da kalmis gibi.
Disaridan gorundugu kadariyla sunroof eksik fakat 2006 ve otomatik olan pek cok R53 cidden iyi dolulukta oluyor nitekim bu aracta da Recaro koltuklara kadar mevcut. Bunlar da isitmali koltuklar. Yine de konsolu butunen alan bir photo daha iyi fikir verebilir.
Bunun disinda hasar onarimlarda aracin on taraftan panel degisimli tamirlerini goruyorum. Dilerim ki airbag acmamistir. Bunlara bakilirsa iyi bir pazarlikla binilebilir bir arac alabilirsiniz.
Ayrica R53 un otomatiginin beyninde kronik bir sikinti var. Audi A3 ile ayni sanzimani kullaniyor ve herhangi bir ariza durumunda 2 aracta da bu beyinin degismesi gerekiyor. Su anda hangisi daha ucuzdu hatirlamiyorum, ozellikle sanziman beyinin degisip degismedigini sorgulamak gerekiyor.
sağol gorkem sunroof onemli değil bu kategoride fiyatta ki araçlara gore banada diri geldi sorgulamak istedim güzel bir pazarlık yapsın bakalım ne çıkıcak :)
kaiser_soze
25-11-2014, 11:52
arkadaşlar ilanımı tekrar hatırlatmak istedim..
daha önce de belirttiğim gibi.4 kapısı olan ve çocuk koltuğu koyabileceğim bir araç alabilmek üzere ilan verdim, bilginize :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden...jcw-donanim...ekstralar...kazasiz...boyasiz-188178500/detay/
sağol gorkem sunroof onemli değil bu kategoride fiyatta ki araçlara gore banada diri geldi sorgulamak istedim güzel bir pazarlık yapsın bakalım ne çıkıcak :)
Miniyi satmaya karar verdigin ilk gun ilk an ilk telefon ve ilk soru " sunroof var mi ? " olacak :) Iki aracimda da tecrube ettigim seydi.
onursumer
25-11-2014, 12:05
Miniyi satmaya karar verdigin ilk gun ilk an ilk telefon ve ilk soru " sunroof var mi ? " olacak :) Iki aracimda da tecrube ettigim seydi.
çok garip valla bende sunroof ile tecrube ettiğim içeriyi aydınlatma dışında sorun dışında başka bir işe yaramayışı :) kısmet artık :)
hayata acılan dunyaya acılan camdır sunroof :) bana gore kel erkek saclı erkek gıbı :D
hayata acılan dunyaya acılan camdır sunroof :) bana gore kel erkek saclı erkek gıbı :D
bikere sunrooflu arabaya yavaş gider :)
erkek arabası sunroofsuz olur :)
mükemmel tespit ay başı sattığım s'in resimlerinde sunroof olmadığı belli olmasına rahmen arayanların çoğu bir ihtimal diye yine de var mı diye sordu yani olmadığını gören bile soruyor:)
tabı bakınız ornekler : hızlı arabalar sunroof suz :D
tabı bakınız ornekler : hızlı arabalar sunroof suz :D
Istisnalar disinda sunroofsuzlar hep hizliydilar ; en azindan Istanbul sinirlari icerisinde :)
focus musty35
25-11-2014, 15:35
sunroof mınıde o kadar cok sorun oluyorkı satarken mıllet alısmıs ben cabrıo s ı satarken bıle mıllet alıskanlıktan soruyordu varmı dıe. sunroof oluncada ses yapıo cukurda vıcık vıcık otuo helekı r53 lerde ruzgardan sıneklık bollasıo kotu goruntu oluyor
B.Battal
25-11-2014, 15:40
Sunroofsuz GC Akın'daydı diye biliyorum kanka hatta BIG GP Emredeyken denemiştik. Şuan ki sahibinin bir aracında da talihsiz bir olay yaşanmıştı ama bu o araba olmayabilir.
Sunrooflu olan GC'de yine bu ilan sahibinin yakın arkadaşı hatta mctrden doga isimli bir arkadaş. Aynaları mavi falan değişik bir araba.
Istisnalar disinda sunroofsuzlar hep hizliydilar ; en azindan Istanbul sinirlari icerisinde :)
Polemik çıkar ! :D Sunroof ağırlık elbette ama bir LAM jcw gerçeği var ki göz ardı edemeyiz sanırım :)
ev almak için aracımızı satıyoruz...ilgilenen olursa buradan bir arkadaşa gitmesini isterim..
2005 model 115 km manuel,boyasız, açılır tavan, harman kardon, fonksiyonel direksiyon, deri kumaş, bixenon vs.
son 1 ay içerisinde yapılan extralar: %16 kasnak, alta filtre,custom headers, borla komple catback egzoz sistemi,ziebart ince bir film,süperchips yazılım, ıphone bağ. vs.
herhangibir yerde ilanı vs. yoktur. hasar kaydı yoktur.iç aksamında koltuklarında sarkma yırtık vs. yoktur. orj. egzozları vs. durmaktadır.araç füme siyah tavan...fiyat 43000 tl
Sunroofsuz GC Akın'daydı diye biliyorum kanka hatta BIG GP Emredeyken denemiştik. Şuan ki sahibinin bir aracında da talihsiz bir olay yaşanmıştı ama bu o araba olmayabilir.
Sunrooflu olan GC'de yine bu ilan sahibinin yakın arkadaşı hatta mctrden doga isimli bir arkadaş. Aynaları mavi falan değişik bir araba.
Polemik çıkar ! :D Sunroof ağırlık elbette ama bir LAM jcw gerçeği var ki göz ardı edemeyiz sanırım :)
amann kardeşim benm o taraklarda bezim kalmadı 200-210 hp yetiyor :)
sunroof mınıde o kadar cok sorun oluyorkı satarken mıllet alısmıs ben cabrıo s ı satarken bıle mıllet alıskanlıktan soruyordu varmı dıe. sunroof oluncada ses yapıo cukurda vıcık vıcık otuo helekı r53 lerde ruzgardan sıneklık bollasıo kotu goruntu oluyor
Bakimi duzgun yapilirsa hic birsey olmaz. 3. Minim, 2si sunroofluydu..
1 kere bile sorun yasamadim. Mevsim deisikliklerinde kanal temizlenip yaglandigi taktirde hic bir sikinti yasanmaz.
Suanki arabam neredeyse 70bin kmde, cit gelmiyor masallah. Onemli olan bakimini duzgun yapmak ;)
Bide sunroofsuz dusunsene :)
R56'da 120 kgye yakin bir agirlik soz konusu. Hatta birdaha r56 alir yuklersem sunroofsuz alicam :D
yesillerde gozum var :D
tahmin ettiğim gibi 100-120+ kilolarda var dimi sunroof ?
PiscocuK
25-11-2014, 16:50
arkadaşlar selam
aracımda kasnak olup olmadığını nasıl anlarım?
birde minilerde hava filtresi extra hp verirmi ve güzel bir ses verirmi?
Bide sunroofsuz dusunsene :)
R56'da 120 kgye yakin bir agirlik soz konusu. Hatta birdaha r56 alir yuklersem sunroofsuz alicam :D
yesillerde gozum var :D
R56larda sunroofsuz araba yok gibi birsey , sunroofsuz olupta pek ugrasip yukleyen de olmadi bildigim kadariyla. Benim arabam emsalleri icinde gayet hizliydi bildigim bu hehe :)
arkadaşlar selam
Sag motor kulagindan asagiya baktiginda kasnak setlerini goreceksin. Isik tuttugunda gordugun SC uzerinde gorecegin oem kasnak asagidaki gibi.
http://www.motoringalliance.com/forums/attachments/classifieds-archive/2909d1335818994-oem-r53-supercharger-pulley-oem-supercharger_1024.jpg
Aftermarketse zaten uzerinde logo ve sayilar gorebilirsin.
PiscocuK
25-11-2014, 17:10
Sag motor kulagindan asagiya baktiginda kasnak setlerini goreceksin. Isik tuttugunda gordugun SC uzerinde gorecegin oem kasnak asagidaki gibi.
Aftermarketse zaten uzerinde logo ve sayilar gorebilirsin.
sabah ilk iş bakarım teşekkürler
peki hava filtresi konusunda ne diyorsunuz?
ayrıca yoksa eğer kasnak ve filtre ektraları ile performansta bir değişiklik olurmu
R53 ler için yazılımın çok sağlıklı olmadığını duydum.daha önceki denemelerde motorların ciddi zararlar gördüğünüde duydum ama üzerinden baya zaman geçti 3 sene kadar.bu bahsettiğim uygulamaları yaptıktan sonra yazılım yapmam gerekirmi yoksa bu şekilde ilavelerle yazılımsız kullanabilirmiyim
yeni konular açmak istemiyorum ama sorun olursa başka soru sormim :)
Benim sunroof'um bozuk galiba , hiç ses falan yapmıyo . Bi terslik mi var acaba üstadlar ?? :)
focus musty35
25-11-2014, 17:33
Bakimi duzgun yapilirsa hic birsey olmaz. 3. Minim, 2si sunroofluydu..
1 kere bile sorun yasamadim. Mevsim deisikliklerinde kanal temizlenip yaglandigi taktirde hic bir sikinti yasanmaz.
Suanki arabam neredeyse 70bin kmde, cit gelmiyor masallah. Onemli olan bakimini duzgun yapmak ;)
sıkıntı yasanıyordan kastım sıkısıyor kapanmıyor vs deıl cukurlrda sunroof acıkken gıcırtı yapıyrdu sallantıdan. dedıgın gıbı bakımı duzgun yapılınca sorun cıkarmaz hıcbrsekılde
-Günalp-
25-11-2014, 19:01
arkadaşlar selam
Aracında izmirdeyken kasnak vardı. Eğer sökülmediyse.
PiscocuK
25-11-2014, 19:25
Aracında izmirdeyken kasnak vardı. Eğer sökülmediyse.
banada var olduğu söylenmişti ama kesin bilgi değil.var yok takıldı takılıyor vs gibi.
ben çok takılmamıştım alırken önemi yoktu.ama bu yaza satılmazsa yüklemeyi düşünüyorum oyüzden sordum bunları
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-masrafsiz-orjinal-temiz-cooper-187226246/detay
arac hakkında bılgısı olan 25 bıne kadr arıyorum yardımcı olursanırz sevınırım 2003 2004 vs
sabah ilk iş bakarım teşekkürler
peki hava filtresi konusunda ne diyorsunuz?
ayrıca yoksa eğer kasnak ve filtre ektraları ile performansta bir değişiklik olurmu
R53 ler için yazılımın çok sağlıklı olmadığını duydum.daha önceki denemelerde motorların ciddi zararlar gördüğünüde duydum ama üzerinden baya zaman geçti 3 sene kadar.bu bahsettiğim uygulamaları yaptıktan sonra yazılım yapmam gerekirmi yoksa bu şekilde ilavelerle yazılımsız kullanabilirmiyim
yeni konular açmak istemiyorum ama sorun olursa başka soru sormim :)
Kasnak , filtre ve headers ile yepyeni bir araba kullandigini hissedersin. Uzerine works yada zevkine gore kaliteli bir egzozla da tamamlarsan ilk evrede uzun sure tatmin edici guc ortaya cikar.
Filtre olarak orjinal kazanin silecek tarafina bakan flapini cikartip custom air intake yaratma sansin var. Icine sigacak bir filtre ile de basarili ses ve guc alabilirsin.
R53 un basarili bir yazilimi var. %17lik kasnaga kadar guvenle kullanabilirsin fakat 1-2-3. viteslerden hizlanip kesintisiz top speedleri denemeni onermem. Bunun sebebi hizli isinan yag ve hizli isinan blok ici ekipmanlarin sicakligi. Malesef R53 un silindir kapaginin yapisi kotu ve islenmeden de bu isinmayi engellemek mumkun degil.
Bir sonraki asamada enjektor , egzantrik , kapak islemleri ve custom yazilimla da araba cidden klasman atliyor.
Ufak butcelere bu kadar keyifli hale gelebilen baska bir arac yoktur sanirim :)
görkem cooper düz almak mantıklımı s degıl
görkem cooper düz almak mantıklımı s degıl
Yalan olmasin simdiye kadar hic atmosferik cooperin icinde bulunmadim. Genelde daha az problemleri oldugunu duyup biliyorum. Amac yalnizca markanin keyfini yasamaksa one ve cooper mantikli tabi ama arabanin da keyfini yasayacaksan S dogru secim olur
B.Battal
26-11-2014, 12:50
Benim sunroof'um bozuk galiba , hiç ses falan yapmıyo . Bi terslik mi var acaba üstadlar ?? :)
Benim de minilerin sunrooflar'ı sorunsuz. Şimdilik ama yani yarın öbür gün sunroofsuz bir tane alırsam sunroof problem olmaya başlayabilir.
Hem ağırmışta zaten kötü bir şey bu sunroof. Mini alacak arkadaşlara sunroof'suz araçlarla ilgilenmelirini öneririm.
ceyhun737
28-11-2014, 20:47
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...89421377/detay
57 FA plaka araç ön tampon değişmiş başka hiçbir şey yok deniyor buaraç hakkında bilgisi olan var mı? Tavan kaplama bu arada orijinali beyaz
ceyhun737
28-11-2014, 20:48
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-bavaria-motors-mini-cooper-lci-jcw-boyasiz-189421377/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-bavaria-motors-mini-cooper-lci-jcw-boyasiz-189421377/detay
İlk istanbulda idi sonra Sinopa gitti ordan geri gelmiş, ön tampon ve sol yada sağ farın değiştiğini söylemişti o zamanki sahibi.
Jantlar replika ama güzel duruyor araç biraz daha pazarlıkla alınabilir.
ceyhun737
30-11-2014, 09:05
İlk istanbulda idi sonra Sinopa gitti ordan geri gelmiş, ön tampon ve sol yada sağ farın değiştiğini söylemişti o zamanki sahibi.
Jantlar replika ama güzel duruyor araç biraz daha pazarlıkla alınabilir.
Galeri sadece ön tampon değiştiğini far vs değişmediğini söylüyor. Jcw Tamponlar orjinal borusunda takılmış
Galeri sadece ön tampon değiştiğini far vs değişmediğini söylüyor. Jcw Tamponlar orjinal borusunda takılmış
Mesajını bulamadım eski sahibinin ama aklımda kalan buydu hocam. O zaman borusan geçmişinde gözüküyordur tamponların takıldığı ve ciddi bir tutar gözükür ***** adı üstünde. Sorgulattırıp ve gösterilip alınır
ceyhun737
30-11-2014, 10:36
Aynen ancak jantlar orjinal değil
Aynen ancak jantlar orjinal değil
Jantlar yeni moda replika R112 yukarıda da dediğim gibi, ***** sitede bir çok araçta var Orjinali 4K civarında olunca :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2010-model-54.000-km-sahibinden-cooper-s-jwc-184510561/detay
İlanla ilgili bilgisi olan varmıdir ?
Arabada var dedigi parcalardan sadece bodykiti gordum ben :)
Difizor yok, JCW egsoz ucu yok.. vsvs araba cooper s zaten. Bu paraya cok daha iyileri var Cooper S olarak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-hatasiz-cam-tavan-186983337/detay
189936526araç hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevınırım
Max. 47k'ya kadar güzel, temiz, trameri coşmamış Mini arıyoruz.
Cam tavan, otomatik ve cc'li olanlar tercihimizdir. Deri koltuk ve xenon da olsa fena olmaz :D
Ayrıca bu araç bizden zannediyorum. Nasıldır, bilen var mı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-red-cooper-s-jcw-r56-188580492/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
Cam tavan, otomatik ve cc'li olanlar tercihimizdir. Deri koltuk ve xenon da olsa fena olmaz :D
Ayrıca bu araç bizden zannediyorum. Nasıldır, bilen var mı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-red-cooper-s-jcw-r56-188580492/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
İlk gelen S lerden tavani beyazdir. Eski ateşli mini forumu sahibi Özgür 'dü ilk sahibi.O zamanlardan çok doluydu falan diye hatirlamiyorum .Hatirladigim köpege carpmişti galiba özgenç oto falan çikabilir.
ferhatcam
07-12-2014, 09:53
bahçelievlerden adanaya gitti yine bu paralara uzun zaman önce. Burdayken boyasız bebekler bebeğiydi. Şuanki durumunu bilmiyorum. He bide plaka aynı hala
Araç hakkında bilgisi olanlardan yardım alabilirmiyim ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2010-mini-cooper-s-cam-tavan-plusotomatik-189808005/detay
20 bin hasar kayidi var sag tarafiydi sanirim komple boyali kanka
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-ercokses-grup-2008-model-boyasiz-john-cooper-body-kitli-189571291/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-bu-fiata-bulamayacaginiz-kusursuz-mini...chil-paket-176-hp-137492835/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-cok-temiz-mavi-cooper-s-185918542/detay
bilen var mı durumları nedir ?
afsinbugra
10-12-2014, 12:36
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-ercokses-grup-2008-model-boyasiz-john-cooper-body-kitli-189571291/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-bu-fiata-bulamayacaginiz-kusursuz-mini...chil-paket-176-hp-137492835/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-cok-temiz-mavi-cooper-s-185918542/detay
bilen var mı durumları nedir ?
2. linkteki aracı araştırdığımda ilk sahibi bayandayken park halinde çarpılma çıkıyor. 10000TL lik sol dikiz aynası ve motor kaputu değişmiş. araç sahibiyle görüştüğümde ön tampon değişti demişti fakat sigorta da tamponla ilgili bilgi yok. araç borusan bakımlı ve şu an gold paket yaptırmış araç sahibi bu da bütün detaylı temizlik cila vs kapsıyor ve 6 ay sonra da ücretsiz tekrar yapılabileceğini söyledi.
2. linkteki aracı araştırdığımda ilk sahibi bayandayken park halinde çarpılma çıkıyor. 10000TL lik sol dikiz aynası ve motor kaputu değişmiş. araç sahibiyle görüştüğümde ön tampon değişti demişti fakat sigorta da tamponla ilgili bilgi yok. araç borusan bakımlı ve şu an gold paket yaptırmış araç sahibi bu da bütün detaylı temizlik cila vs kapsıyor ve 6 ay sonra da ücretsiz tekrar yapılabileceğini söyledi.
tampon çok sorun değilde kaputta değişmişse sıkıntı temizlik cila çok ekstra bir şey gibi gelmedi bana
Bunun hakkında bilgisi olan var mı ? :D Bulana kadar sorgulamaya devam..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2007-boyasiz-kirmizi-mini-cooper-s-otm-cam-tavan-bixenon-191063654/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true
Şase no sorgulayacak birileri var mı aramızda ?
Arkadaslar;
Elimde bir tane JCW bulunmaktadir.
32.000 km
Boyasiz
2012 model
Orjinal John Cooper Works'tür.
bodykit yoktur.
Fiyat 81.000 TL
Ilgilenenler ulasabilirler
Şase no sorgulayacak birileri var mı aramızda ?
Gerek kalmamıştır.
Ayrıca bu araca bakacak olan varsa bakarken 2 kez düşünsün. Trameri dolgun :D
İsteyen olursa bilgi verebilirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sitedeki-ennn-guzel-kelepir-cooper-s-r56-gp2-gorunum-191780645/detay
PiscocuK
12-12-2014, 10:25
2005 R53 isteyen olursa benimle iletişime geçebilir
aracımın herşeyine kefilim
extralı
bu ara yaprak kıpırdamıyor 2015 i görecez heralde
PiscocuK
12-12-2014, 10:49
2015i görürsek yazın beraber geçiririz zaten bi pist görmeden satmam :)
burak_2885
12-12-2014, 10:56
Gerek kalmamıştır.
Ayrıca bu araca bakacak olan varsa bakarken 2 kez düşünsün. Trameri dolgun :D
İsteyen olursa bilgi verebilirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sitedeki-ennn-guzel-kelepir-cooper-s-r56-gp2-gorunum-191780645/detay
"ARAC ÜZERİNDEKİ BÜTÜN ÜRÜNLER ORJİNALDİR.. ARACTA DEGİŞEN YOK LOKAL BOYA VARDIR, PLAKA ACIKTIR TRAMER SORGUSU YAPILABLİR. ARAC COOPER IN EN ÜST SERİSİ OLAN SINIRLI SAYIDA ÜRETİM OLAN GP2 GÖRÜNÜMDEDİR. ÇOK ŞIK VE DİKKAT CEKEN BİR ARACTIR."
Demiş ama ? :D
"ARAC ÜZERİNDEKİ BÜTÜN ÜRÜNLER ORJİNALDİR.. ARACTA DEGİŞEN YOK LOKAL BOYA VARDIR, PLAKA ACIKTIR TRAMER SORGUSU YAPILABLİR. ARAC COOPER IN EN ÜST SERİSİ OLAN SINIRLI SAYIDA ÜRETİM OLAN GP2 GÖRÜNÜMDEDİR. ÇOK ŞIK VE DİKKAT CEKEN BİR ARACTIR."
Demiş ama ? :D
Toplam 13k kaza kaydı var.
Biz de niyetlendik aslında. Ama tramer gözümüzü korkuttu.
arkadaşlar tamamen merakımdan soruyorum , satıcıyıda tanımam etmem zaten.
Bu aracın bir sıkıntısı problemi mi var acaba ? Bu fiyata 110K r56 bence gayet süper fiyat çoktan satılması lazımdı , gerçi araba piyasasında yaprak kıpırdamıyor kimsede para yok bu ara :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-acil-full-plusfull-189600456/detay/
burak_2885
12-12-2014, 16:39
Bu aracın bir sıkıntısı problemi mi var acaba ? Bu fiyata 110K r56 bence gayet süper fiyat çoktan satılması lazımdı , gerçi araba piyasasında yaprak kıpırdamıyor kimsede para yok bu ara :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-acil-full-plusfull-189600456/detay/
Araba 8. senesine girecek 1 ay sonra pekte ucuz değil :) belki biraz az söylemiş, tam kestiremiyorum piyasayı şuan :D
2007 model, 3 parca boya sunroof yok, otomatik değil, modeline gore cok olmasada 100bini devirmesi satılmmasına etkendir tabi yazıldıgı gibiyse hasar
Araba 8. senesine girecek 1 ay sonra pekte ucuz değil :) belki biraz az söylemiş, tam kestiremiyorum piyasayı şuan :D
Genelde piyasası nette 47-48lerde , gerçi onlarıda satın alan yok aylardır ilandalar ama orası ayrı konu.
Cooperla ilgilenenler bilir fiyat normalin çok altında , aslın bana göre tam satılacağı rakam olsada.
2007 model, 3 parca boya sunroof yok, otomatik değil, modeline gore cok olmasada 100bini devirmesi satılmmasına etkendir tabi yazıldıgı gibiyse hasar
Emsallerine tr genelinde ***** siteden bakınca neredeyse türkiyedeki en ucuz r56 bu şuanda.
Zaten 100k nın altında 2007 r56 lar 48den kapı açıyor 45-46lara kdr iniyor.
Ffiyat kismen uygun ama aracin2007 olusu r56 nin ilk yili olmasi ve kronik sikintilarinin olmasi ayrica sunroof olmamasi bu km de otm olmasi da dezavantaj...boya durumunu bilemem cizik var CIZIK var☺ama fiyat uygun,iyi bakmak lazim....
Valla biz de bi kardeşimize Mini bakıyoruz. 47bin civarında.
Şu bi gerçek 50k altı araçlar harbiden turşu. Hee aralarında iyiler var ama kötülerin arasında kayboluyorlar.
Kaç tane araba sordurduysak hepsinin birçok hasar kaydı çıkıyor.
Hele bi tanesinin 7 sahibi olmuş :D checkmate olanlardan biri ;)
Kastamonudaki 10k hasar var diyor sadece park halinde çarpmadan dolayı başka bişey var mı diyorum yok diyor. Bi sorgulatıyoruz satışşız plaka değişimi olmuş.
Cem'in mini'yi alacak olan varsa bence düşünmeden alsın.Cidden bu hafta bu insanların niye emsallerine göre yüksek fiyat istediklerini anladım.. Araç bize uymuyor cam tavan ve otomatik arıyoruz..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-metcar-dan-2006-cooper-s-john-works-body-kitli-hasar-kayitsiz-190851153/detay
Belki abim sormuş olabilir ben göremedim ( carolita1907 )
Araç hakkında bilginiz var mı ? Alınır mı düşünceleriniz fikirlerinizi paylaşırsanız seviriz. Teşkr.
focus musty35
12-12-2014, 22:58
tramerı duzgun kasası duzgun masrafsız bı cooper ıster r53 olsun ıster r56 olsun her zaman pıyasasından cok daha pahalı aynı model 32 35 e r53 de var 47 50 yede 42 ye de r56 var 60 ada model aynı ama ederlerı cok fazla
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-metcar-dan-2006-cooper-s-john-works-body-kitli-hasar-kayitsiz-190851153/detay
Belki abim sormuş olabilir ben göremedim ( carolita1907 )
Araç hakkında bilginiz var mı ? Alınır mı düşünceleriniz fikirlerinizi paylaşırsanız seviriz. Teşkr.
Daha önce şehir dısındaydı yanlış hatırlamıyorsam ön airbagler açıktı.
Ben kendime almaua gittim florya ya bakmaya kazasiz dediler sahibi 2p milyar harcadı dediler. Biraz kurcaladim antep mi adanami bi yerde agir hasar almis da gelmis diye duydum vazgeçtim kule ve motor icinde islem var gibime gelmisti zaten baktigimda
Valla biz de bi kardeşimize Mini bakıyoruz. 47bin civarında.
Şu bi gerçek 50k altı araçlar harbiden turşu. Hee aralarında iyiler var ama kötülerin arasında kayboluyorlar.
Kaç tane araba sordurduysak hepsinin birçok hasar kaydı çıkıyor.
Hele bi tanesinin 7 sahibi olmuş :D checkmate olanlardan biri ;)
Kastamonudaki 10k hasar var diyor sadece park halinde çarpmadan dolayı başka bişey var mı diyorum yok diyor. Bi sorgulatıyoruz satışşız plaka değişimi olmuş.
Cem'in mini'yi alacak olan varsa bence düşünmeden alsın.Cidden bu hafta bu insanların niye emsallerine göre yüksek fiyat istediklerini anladım.. Araç bize uymuyor cam tavan ve otomatik arıyoruz..
bir tanidigim satiyor, dusundugunuz otomatik vites norma cooper ise pm'den numarasini verebilirim.
bir tanidigim satiyor, dusundugunuz otomatik vites norma cooper ise pm'den numarasini verebilirim.
Pm atıyorum.
Bu araç hakkında bilgisi olan var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mukemmel-temizlikte-cooper-s-192843258/detay
Bakmak isteyen olursa bilgi vereyim. Araçta sigortadan katakulleyle :D para alınmış.
Sigortada 40k hasar gözüküyor. Araç 1.5 sene hiç çalışmamış sonra ilk çalışmasında triger kayışı kopmuş, sorun olmuş fln filn.. Mini Auto'da yaptırılmış..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-193431971/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-bavaria-motors-mini-cooper-s-192925888/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-bakmadan-gecen-pisman-olur-bu-fiyata-baska-yok-2011-cooper-s-193302791/detay
Bu iki araç hakkında bilgisi olan var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-bavaria-motors-mini-cooper-s-192925888/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-bakmadan-gecen-pisman-olur-bu-fiyata-baska-yok-2011-cooper-s-193302791/detay
Bu iki araç hakkında bilgisi olan var mı ?
İlk araç Bursa-Ankara ve son olarak İstanbula geldi sol kapı boyalı, bu kadar ekstrası olan bir araç ben açıkcası almazdım yazılım yok diyordu Ankarada iken sahibi ama mantıklı gelmedi bana
İkinci araç ön airbaglar açık vaziyette satıldı yaptırıldı ilandaki haline geldi
focus musty35
26-12-2014, 17:42
orcun masallah kardesım mını eksperı gıbısın cou kısıyı bosa vakıt kaybetmkten kurtarıyorsun sorgulama cvblarınla
orcun masallah kardesım mını eksperı gıbısın cou kısıyı bosa vakıt kaybetmkten kurtarıyorsun sorgulama cvblarınla
Estf abi nacizane bildiklerimi paylaşıyorum insanlarla
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-serkan-otomotiv-den-hatasiz-john-works-r52-cooper-s-cabrio-full-193063730/detay/
Bu araçla ilgili bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-serkan-otomotiv-den-hatasiz-john-works-r52-cooper-s-cabrio-full-193063730/detay/
Bu araçla ilgili bilgisi olan var mı?
2mesaj yukardaki focus_musty nin eski arabası , kendisi detaylı bilgi aktarabilir
rahatsız
10-01-2015, 10:59
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mini-cooper-s-john-cooper-works-boyasiz-192862723/detay
arkdasım ilgileniyor, bilgisi olan varsa?..
sadettin
10-01-2015, 11:03
valla mini forumlarında çok gördüm beğenilen bir araç
focus musty35
10-01-2015, 14:15
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mini-cooper-s-john-cooper-works-boyasiz-192862723/detay
arkdasım ilgileniyor, bilgisi olan varsa?..
cok dolu guzel arac emınım canlısı fotolardan daha ıyıdır
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-tertemiz-bakimli-cooper-s-196511855/detay
durumu nedir acaba ?
focus musty35
14-01-2015, 17:21
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-tertemiz-bakimli-cooper-s-196511855/detay
durumu nedir acaba ?
dedıklerı farzedelımkı bırebır dogru altında ole bır cızık varkı boyatmamıs kaplatmıs soksen belkıde komple boyatmak zorunda kalcksın . macum olup olmadıgınıda anlaymassn bıraz kapalı kutu mısalı bırde jantlar r53 jantı sanırım r56 kendı jantı deıl
dedıklerı farzedelımkı bırebır dogru altında ole bır cızık varkı boyatmamıs kaplatmıs soksen belkıde komple boyatmak zorunda kalcksın . macum olup olmadıgınıda anlaymassn bıraz kapalı kutu mısalı bırde jantlar r53 jantı sanırım r56 kendı jantı deıl
bence kaplatmamıştır kapatılmıştır demek istemiştir ama diyememiştir :D
2009 üzeri cam tavan xenon otomatik patlağı çatlağı olmayan cooper s arıyorum. 50k civarı verebilirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2007-mini-cooper-s-orj.80-bin-km-de-kapali-garaj-arabasi-s-186755011/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2008-mini-cooper-s-degisensiz-bayandan-kazasiz-184316240/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-dilek-auto-2008-mini-cooper-s-1.6-mavi-beyaz-cam-tavan-hatasiz-193730100/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2007-model-mini-cooper-s-startstop-58-bin-km-194183929/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-hatasiz-mini-cooper-s-2008-otomatik-183702931/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-uysallar-otomotiv-den-2006-mini-cooper-s-1.6-park-line-197047271/detay
biraz uzun bir liste ama araçların durumlarını bilen arkadaşlar var mı acaba ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2007-mini-cooper-s-orj.80-bin-km-de-kapali-garaj-arabasi-s-186755011/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2008-mini-cooper-s-degisensiz-bayandan-kazasiz-184316240/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-dilek-auto-2008-mini-cooper-s-1.6-mavi-beyaz-cam-tavan-hatasiz-193730100/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2007-model-mini-cooper-s-startstop-58-bin-km-194183929/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-sahibinden-hatasiz-mini-cooper-s-2008-otomatik-183702931/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-uysallar-otomotiv-den-2006-mini-cooper-s-1.6-park-line-197047271/detay
biraz uzun bir liste ama araçların durumlarını bilen arkadaşlar var mı acaba ?
Hepsi min. 4-5 aydır ilanda. Son ilanın geçmişi biraz karışık. Hiç bakma bile.
3. ilanı biz de sorgulamıştık. İyi bi tramer geçmişi var :D
cop S alınırken hem stock gazlamak hemde satarken rahat satılması açısından manuel mı yoksa otomatik vites mi tercih edilmeli ? oto vites sağlam mı masraf çıkarır mı acaba 150 bin km kadar..
Otomatik vites bir artidir
focus musty35
19-01-2015, 19:15
cop S alınırken hem stock gazlamak hemde satarken rahat satılması açısından manuel mı yoksa otomatik vites mi tercih edilmeli ? oto vites sağlam mı masraf çıkarır mı acaba 150 bin km kadar..
aldıgın arac duzgunse ıkı sekıldede alabılırsın ama pıyasada otomatık ıstanbul gıbı buyuk sehırlerde dur kalk trafık cok oldugu ıcın daha cok tutuluyor ben otomatık araca nedense sadece buyuk araclarda yada jeeplerde sevıyorum amac gazlamaksa 3 den 2 ye atmadan zevk olmuo ya :D ben kndı aracımın otomatıgınıde kullandım manuelın zevkını vermıyor ama kısıden kısye degıdır tabıkı
Temiz olduktan sonra manuel otomatik fark etmez. 100binde motor isteyen Cooper S de var 150binde saat gibi çalışan.
Bakımları düzgün ve alırken 3-4 fazla verdikten sonra başını yastığa rahat koyarsın geceleri.
Hayırdır inşallah bakalım :)
2-3 sene kullanmayı planlıyorum senede 10 bin kilometre yol yaparım fazlası olmaz ideal bir cooper S kaç kilometrede olmalı 45-50 bin aralığında
130.000 kmde motoruna el degmemis araba biliyorum. O nedenle km degil, bakimi onemli. Gerisi kader kismet :)
ONUR1000RR
20-01-2015, 11:38
130.000 kmde motoruna el degmemis araba biliyorum. O nedenle km degil, bakimi onemli. Gerisi kader kismet :)
biz alsak elimizde patlar kesin o km de:)
biz alsak elimizde patlar kesin o km de:)
Hahahahaah :D Haklisin bro, alman lazim ;) Oglanin yanina kardes olur ;)
Arkadaslar eski aracim su anda satilik.
3. sahibinde boyasiz tertemiz vaziyette.
2007 Siyah/Siyah - 75bin kmde - Chili Paket - Sunroof yok , Mercek Xenon mevcut. Dr. Ecu yazilim, Iskender Dp mevcut.
Fiyat olarak 48bin TL dusunuluyor. Takas yalnızca SUV turu araclarla olur. Benimle pm yoluyla irtibata gecebilirsiniz.
Arkadaslar eski aracim su anda satilik.
3. sahibinde boyasiz tertemiz vaziyette.
2007 Siyah/Siyah - 75bin kmde - Chili Paket - Sunroof yok , Mercek Xenon mevcut. Dr. Ecu yazilim, Iskender Dp mevcut.
Fiyat olarak 48bin TL dusunuluyor. Takas yalnızca SUV turu araclarla olur. Benimle pm yoluyla irtibata gecebilirsiniz.
p.m attım...
yusuf yılmaz
20-01-2015, 15:17
mini cooper lardan roll yapmak isteyen varmıdır
arac 1.4 tsi 180 ibiza cupra stage 2
mini cooper lardan roll yapmak isteyen varmıdır
arac 1.4 tsi 180 ibiza cupra stage 2
evet cuma akşamı yapalım şu işi mini cooper deneme konusuna yazıcam birazdan
_cAgdAsH_
20-01-2015, 16:14
arkadaslar dusunen varsa aracım satılık 2008 model S sunrooflu 2 parca lokal boyalı (sol kapı ve sol camurluk) borusanda lokal boyandı buna baglı 945 tl tramer gorunuyor 110kmde borusan bakımlı kazasız ve orjnal sıgara ıcılmedı ıcınde dusunen varsa pmden ulabılır
34esat44
20-01-2015, 18:29
uzun zamandır otomatık f1 sansıman kullanıyorum.otomatık olması rahat ve keyıflı he manuel takılmak ıstedıgın zamanda f1 gecıs yapıyorsun ve tadına doyum olmuyor tercıh senın. sehır ıcınde otomatık dur kalktan dolayı yakıt bıraz daha fazla oluyor.temız bulursan f1 al derım.
Pmlere yanit verdim . Bu arada araba manuel vites.
evrendogu
22-01-2015, 13:14
arkadaşlar bu araçla ilgili bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2003-model-kazasiz-gorulmeye-deger-john-works-1.6.kirmizi.fulll-196241917/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false
focus musty35
22-01-2015, 15:19
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2003-model-kazasiz-gorulmeye-deger-john-works-1.6.kirmizi.fulll-196241917/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false
aracın gecmıs sacmada en sacması s olan arabanın kaputu s deıl sc hava gırısı yok :D
focus musty35
22-01-2015, 15:21
arabayı works dıe acmıs ama eger oyleyse kaputta hava gırısı yok kaput degısık zaten dırek
196511855
197995025
Bu iki ilan hakkinda bilgisi olan var mi ?
196511855
197995025
Bu iki ilan hakkinda bilgisi olan var mi ?
Ilkinin muhabbeti gecti, detay veren cikmamisti.
Ikinci ilan icin cok da yazilicak bisey kalmamis son cumlede yazmis ne var ne yoksa :D Bi iki ay once Istanbul'dan satisa cikmisti ama yanlis hatirlamiyosam.
Ilkinin muhabbeti gecti, detay veren cikmamisti.
Ikinci ilan icin cok da yazilicak bisey kalmamis son cumlede yazmis ne var ne yoksa :D Bi iki ay once Istanbul'dan satisa cikmisti ama yanlis hatirlamiyosam.
ilk ilanla ilgili tek sikinti kaplama olmasi sokturelim dediklerin disinda bisey cikmazsa alirim vazgecersemde geri kaplatirim diyorum ikinci ilanda herseyi yazmis 22000bin hasqr kaydi var ama 6bini jcw body kit dedi pazartesi borusana sorgulaticam arkadadima araci
ilk ilanla ilgili tek sikinti kaplama olmasi sokturelim dediklerin disinda bisey cikmazsa alirim vazgecersemde geri kaplatirim diyorum ikinci ilanda herseyi yazmis 22000bin hasqr kaydi var ama 6bini jcw body kit dedi pazartesi borusana sorgulaticam arkadadima araci
işine karışmak gibi olmasın ama 22k hasar kaydı olan araba bana sorarsan alınmaz , alınsada kolay kolay satılmaz.
Birde jcw body kit in borusan ve veya tramerle ilgisi yok , gidip nakit para taktırırsın tramere işleyecek bişey değil ki bu , hadi diyelim hasar aldı hangi parça hasar aldıysa o parçayı takarlar o da 6bin tutmaz , bence o iş öyle değil ama yinede siz bilirsiniz bu benim yorumum
işine karışmak gibi olmasın ama 22k hasar kaydı olan araba bana sorarsan alınmaz , alınsada kolay kolay satılmaz.
Birde jcw body kit in borusan ve veya tramerle ilgisi yok , gidip nakit para taktırırsın tramere işleyecek bişey değil ki bu , hadi diyelim hasar aldı hangi parça hasar aldıysa o parçayı takarlar o da 6bin tutmaz , bence o iş öyle değil ama yinede siz bilirsiniz bu benim yorumum
Bende o sekilde dusunuyorum p.tesiyi bekliyorum borusanda arkadasim var sorgulaticaktim ama aracin kayseride oldugunu dusununce biraz geri cektim kendimi ilk aractada kaplama var ve bir zamanlsr esenler tarafinda ayni kombinasyonda kaputu degismis bir araba vardi o olmasindan supheleniyorum
PiscocuK
29-01-2015, 15:15
superb almaya karar verdim bu sebeple cooperı satıyorum.2005 R53 arayan var ise yardımcı olabilirim.
OguzBasak
31-01-2015, 19:20
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-hatasiz-john-cooper-works-195714751/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mini-r56-cooper-s-jcw-kit-f1-191979117/detay/
İki arac hakkında bılgısı olann yardımcı olursanız sevınırımm
ceyhun737
31-01-2015, 19:54
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-hatasiz-john-cooper-works-195714751/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-mini-r56-cooper-s-jcw-kit-f1-191979117/detay/
İki arac hakkında bılgısı olann yardımcı olursanız sevınırımm
1. Aracın sahibi foruma üye diye Hatırlıyorum detaylı bilgileri kendi verecektir. 2. Araç bir ara alptuğdaydı çok ekstrası vardı en son durumu nedir bilmiyorum
Merhabalar , İlk ilandaki aracın sahibi benim sormak istediğiniz bilgileri isterseniz arayın en detaylı şekilde sizlere söyleyeyim . Saygılar
198843296
196389208
197708237
bu üç araçla ilgili bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
198843296
196389208
197708237
bu üç araçla ilgili bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkürler.
3. araç foruma üye > http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/190782-izmirden-r56-cooper.html?highlight=
focus musty35
02-02-2015, 16:28
yiğidim 197708237 arac benım dıe solemıyorum cok ıyıdır :D :D :D
yiğidim 197708237 arac benım dıe solemıyorum cok ıyıdır :D :D :D
:) ciddi misin ya iyiyse bi konuşalım diyorum :) aslında en çok muzdarip olduğun konu turşuların satılıyor olmasıydı; belki senin araba yerine gider turşu bi tane alırım :D:D
focus musty35
02-02-2015, 17:07
:) ciddi misin ya iyiyse bi konuşalım diyorum :) aslında en çok muzdarip olduğun konu turşuların satılıyor olmasıydı; belki senin araba yerine gider turşu bi tane alırım :D:D
İstanbuldan 3 farkli arkadas aradi arka arkaya seninlede knstuk die hatirliyrm solemstm cnku forumlarda sorgula die neye niyet neye kismet hayirlisi ins
Aklinda proje olan bir kac kiside beni aradi, Mustafanin araci guzel. Degerlendirilmesi gerekir
Aklinda proje olan bir kac kiside beni aradi, Mustafanin araci guzel. Degerlendirilmesi gerekir
Manuel mi almak lazim otomatik mi tercih etmeliyiz? Hangisi daha performansa yonelik sikinti cikarmayandir?
focus musty35
03-02-2015, 21:27
Manuel mi almak lazim otomatik mi tercih etmeliyiz? Hangisi daha performansa yonelik sikinti cikarmayandir?
keremın aracıda manuel vıdeolar bolumunde dsglı aracla denerken vıtes atıslara bı bak derim denemeden snra dsg yı tekrardan elden gecırmeye karar vermıs seat fırması :D
Proje hedefi varsa kesinlikle manuel !
Eger bebekte gezicekseniz otomatik ama pist roll vs kasicaksaniz manuel n14 motor cok eglenceli vitesler cok kemikli ve efektif
1. Aracın sahibi foruma üye diye Hatırlıyorum detaylı bilgileri kendi verecektir. 2. Araç bir ara alptuğdaydı çok ekstrası vardı en son durumu nedir bilmiyorum
2. aracın 7-8 kazası cıkmakta fakat pek ayrıntılı değil, sigortacıyla görüşmek lazım.
Eger bebekte gezicekseniz otomatik ama pist roll vs kasicaksaniz manuel n14 motor cok eglenceli vitesler cok kemikli ve efektif
Aren ciddi anlamda istediğim aracı bulamama sorunu yaşıyorum. O varsa bu yok şu varsa öteki eksik. Opsiyondan feragat edip manuel mi almalı yoksa amaann otomatik olsun harmanı olsun demek mi iyi kestiremiyorum. Bu da satınalma sürecini durduruyor :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2009-model-mini-cooper-s-jcw-mavi-siyah-48.000-km-hatasiz-bayi-199277867/detay
hakkında bilgisi olan var mıdır?
Alicaginiz araba Xenonsuz olmasin mumkunse :)
Alicaginiz araba Xenonsuz olmasin mumkunse :)
:D 320 euro verip alırız dedimdi :)
sadettin
04-02-2015, 13:10
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2009-model-mini-cooper-s-jcw-mavi-siyah-48.000-km-hatasiz-bayi-199277867/detay
hakkında bilgisi olan var mıdır?
bu arabaya bende bakmıştım düzgün gibi duruyo fiyatta anlaşamamıştım
Tavan,xenon ve manuel..ben alirken bunlara bakiyordum
Tavan,xenon ve manuel..ben alirken bunlara bakiyordum
Yani tavan,xenon ve manuel olsun. İşte buna bi de jcw body olursa tamamım ben :D
Yani tavan,xenon ve manuel olsun. İşte buna bi de jcw body olursa tamamım ben :D
Ben de oyle yaptim zaten :)jcw aldim :)
Ben de oyle yaptim zaten :)jcw aldim :)
Mustafanın arabayla ilgileniyorum ciddi ciddi :) İzmir'e yol görünüyor sanırım
O butcelere cikiosan ekran da olmali bence...
O butcelere cikiosan ekran da olmali bence...
Visual Boost'lu araba hiç göremedim ***** sitede :/
Visual Boost'lu araba hiç göremedim ***** sitede :/
199098762 mesela
199098762 mesela
:D:D bütçenin yukarısında biraz. hatta baya :D
Tekrar baktim gercekten yokmus :(
Mustafa diyince ben 198895898 bu ilan sandim
ceyhun737
04-02-2015, 19:26
Bi xenon ve sunroof olmali bence hangi araci alirsaniz alin
197502367 arkadasimizin araci,asiri derece temiz,tavsiye ederim
Bende aracı biliyorum tavsiye ederim..
Bende aracı biliyorum tavsiye ederim..
Araç güzel duruyor da otomatik olması soru işareti. Acaba tatmin eder mi diye düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim?
Araç güzel duruyor da otomatik olması soru işareti. Acaba tatmin eder mi diye düşünüyorum fikirlerinizi alabilir miyim?
Tabiki tatmin eder, otomatik güzel yürüyen araçlar da mevcut. Emsallerine göre de uygun bence.
focus musty35
05-02-2015, 11:06
Arenin yazdigi a katiliyorum cooper s alicaksin gazlmak istiyorsan manuel tabikide hizli arabada manuelin zevkini hicbir otomatik dsg olsn smg olsn fark etmez hizli araba manuel zevkli zatn piyasada tum hizlilara bak hepsi manuel 3den 2 ye atmak varken otomatigin lafimi olur bu isler tamamiyle zevk isi bn sahsen kucuk ekonomik arac yada bmw 3 kasa 5 kasa olmadikca otomatik arac dusnmem bide bu yani var araci yuklucekan otomatik sanziman sorun cikarcak brsy olursa masraf nerdyse 2 kati cikar manuele gore
Daha evvel yuklenen bir arac var Otomatik, COP01 plaka. Dr tarafindan yuklendi. Dynoda 239 aldik.
Meth Cooler Yoktu..
Guzelde gidiyordu, ama keyifsiz. Eski sahibi Gurkan, kardesim sayilir. O da soyluyordu, akulu araba gibi gaza basiyorum diye :D
Devir bandi ve sanziman hizindan oturu bana gore harcanan emegin karsiligini az veriyor. Manuel bu anlamda bicilmis kaftan. O yuzden ne yapmak istediginiz onemli. Egleneyim, hissiyat yasayim diyorsaniz, 53 56 farketmez kesin manuel alin.
Ya arkadaşlar :( Ben mi çok seçiciyim yoksa lüzümsuzca mı arıyorum?
Bi-xenon, manuel, tavan, katlanır ayna, ışık paketi, beyaz jant olmayacak, olursa bir de works body tamamdır benim olayım :(
Bu özelliklerde olan araç varsa bildiğiniz ettiğiniz bi pm atıverin Allah rızası içün :)
Works body sonradan yapabilirsn,temiz arac sonradan olmaz ama.bu yuzden temiz al,sonra cok ugrasma sanayilerde..
Works body sonradan yapabilirsn,temiz arac sonradan olmaz ama.bu yuzden temiz al,sonra cok ugrasma sanayilerde..
Works body haricini bulsam yine eyvallah derim de manuel araba xenon yok, xenon tavan var ama otomatik. Algoritma hesaplar gibi her arabada farklı kombinasyon :/
aracı ilerde satacaksan mutlaka cam tavan olsun...:D ayrıca mini ye keyif katıyor..sonrasında bixenon,yarı deri koltuk...ve kesinlikle manuel...:icon_tup:
aracı ilerde satacaksan mutlaka cam tavan olsun...:D ayrıca mini ye keyif katıyor..sonrasında bixenon,yarı deri koltuk...ve kesinlikle manuel...:icon_tup:
ee yok mu bu speclerde bi araba ya :)
kadirdaglar
06-02-2015, 13:39
199870377
bu araba hakkında bilgisi olan varmı?
focus musty35
06-02-2015, 15:58
199870377
bu araba hakkında bilgisi olan varmı?
tam dolu yazmıs merceklı far yok tam derı deıl yarı derı koltuk bıle yok adananın dolu anlayısı farklı herhlde :) bıde adanaya tr nın bı ucu pıyasasından uygun olucak temız olucakkı deysın sıtede mutlaka gecmısını bıle cıkıcaktr orcunn bılebılır hatta saolsun herkese yardımcı oluyr
ee yok mu bu speclerde bi araba ya :)
e teklifimi sundum ben sana...hem daha donanımlı hemde süper fiyat..:)
e teklifimi sundum ben sana...hem daha donanımlı hemde süper fiyat..:)
:) son fiyatı ne olur dip dip dip öldüm bittim yandım fiyatı lazım :)
tam dolu yazmıs merceklı far yok tam derı deıl yarı derı koltuk bıle yok adananın dolu anlayısı farklı herhlde :) bıde adanaya tr nın bı ucu pıyasasından uygun olucak temız olucakkı deysın sıtede mutlaka gecmısını bıle cıkıcaktr orcunn bılebılır hatta saolsun herkese yardımcı oluyr
Abi sana aynen katılıyorum bana söz kalmamış :D
Arac bomboş spec o boyalı dodikleri görünce direkt kapattım sayfayı.
focus musty35
06-02-2015, 17:49
beyler yerı burasıdr dıe dusunuyorum yanlısım varsa affola bırkac kısıden telefnda 1 kısıde sıteden soledı xxx kısının bırı kendı arkadasının arabası satılsın dıe benım aracımı soranlara cok hasar kaydı var 25 30 000 tl hasar kaydı cıkıyr dıomus ılandada yazmıstım toplamda 500 300 tl olmk uzere toplamda 800 tl hasar cıkıyr oda boyodan kaynaklı plakada acık sası noda verebılırım . bu arkadası tanıyan eden varsa bana ozelden ulasırsa cok sevınırım
200098600 arac hakkinda bilgi sahibi olan var mi? 35 css 17 plakasi, satici arka kisimdan bi hasari oldugunu 13 bin tl kaydi ciktigini soyledi. Alinir mi sizce
focus musty35
07-02-2015, 18:39
200098600 arac hakkinda bilgi sahibi olan var mi? 35 css 17 plakasi, satici arka kisimdan bi hasari oldugunu 13 bin tl kaydi ciktigini soyledi. Alinir mi sizce
ıyı arastr kardesım farklı seylerı var o aracın . ve 1 seneden fazla ön tamponu kırık sag dodıklerı olmayarak dolastı ızmırde ılk sahıbı ınanlmaz ıyı bakıyrdu arabaya ama snra kıme gectı bılmıyrm alsancakta koca kaldırıma bıle cıkıp park edıyrdu
bıri bana manual cooper onerırmı bınmek ıcın gazlamak degıl one olur bana yeter basıcam okadr:) önerısı olan yokmu ılan alınabılecek
focus musty35
07-02-2015, 20:33
bıri bana manual cooper onerırmı bınmek ıcın gazlamak degıl one olur bana yeter basıcam okadr:) önerısı olan yokmu ılan alınabılecek
kanka kac model butce nedır sole sen senıde mını sahıbı yapalım :D
25-32 arası ben s ıstemıyrm ama normal one:) manual olcak:)
:) son fiyatı ne olur dip dip dip öldüm bittim yandım fiyatı lazım :)
benim verdiğim fiyat zaten piyasa şartlarına göre zaten öyle bir fiyat..ama sen yine gel arabaya bak aklından geçeni söyle kırmamaya çalışırım seni...:)
_cAgdAsH_
10-02-2015, 15:49
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2008-cooper-s-r56-kusursuz-200237390/detay/ sorunsuz mını arayanlara
kadirdaglar
11-02-2015, 19:42
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-ugur-oto-2010-mini-john-cooper-1.6-works-200686561/detay
bu araba gerçek jcw 'midir
ve araç hakkında bilgisi olanlar bilgi verirse sevinirim
focus musty35
11-02-2015, 21:01
drift modlu cooper :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-duygum-otodan-2002-cooper-200363303/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-ugur-oto-2010-mini-john-cooper-1.6-works-200686561/detay
Gerçek Jcw dir, önceki sahibi arkadaşımdı.
Tavan ve Kaput boyalı
drift modlu cooper :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-duygum-otodan-2002-cooper-200363303/detay/
Abi yine açıp kapadım pencereyi. :D
ilk sahibi benim canım cigerimdir, bisikletli bir genç intihara kalkışınca malesef tavan boyandı.
Çok şükür yaralı da yok ölü de yok.. 5 6 sene öncelik mevzu
edermi peki bu fiyatı? yani uzman gözüyle soruyorum.
Estafurullah :)
Ben bunun yerine, Bursa'daki beyazı tercih ederim.
Sahibini de yakın tanırım, güzel ve baya ekstrası bulunuyor.. (aşağı yukarı 15.000 TL cvarı)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2009-model-ekstrali-jcw-197396713/detay
focus musty35
11-02-2015, 21:47
valla arkadas bana ozelden msj atmıstı gercek jcw mı dıe ben sadece bodykıt var sanmıstım jcw ıc aksam derı koltuk vs var dıe hatrlıyrum. eger tavanda sadece boya var ıse ıyı . aracı ızmırden bırı alsında denıcek rakıp olsunkı hızlanalım ya :D
focus musty35
11-02-2015, 21:50
Estafurullah :)
Ben bunun yerine, Bursa'daki beyazı tercih ederim.
Sahibini de yakın tanırım, güzel ve baya ekstrası bulunuyor.. (aşağı yukarı 15.000 TL cvarı)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2009-model-ekstrali-jcw-197396713/detay
kerem ayvalıkta görmustum 16 plakalı aracı cok diri ve temız ıkı arac arasında kıyaslama bıle yapılmaz valla koltukları yeter bence bursadakı aracı dusunmelısın kadir
focus musty35
11-02-2015, 21:51
tarkan abı mınıcı yapalım senı bursadakı arac cok ıyı sadece bıraz yere basmak lazım o kdr
Cooper S parasına eder tabiki. İmkanınız varsa kaçırmayın
Eder, tanimiyorum ama jcw alicak olsam dk durmam arar konusurum.
Bursadaki bana çok pahalı gelir. Birde cam tavan yok.
Var canım, nasılyok :)
focus musty35
11-02-2015, 22:04
kredı kartına taksıt yaparız abı bılıon ısım bu sen yeterkı mınıcı ol :D
hahahahah olum zaten son dönem inceleme altındayız. Bide senin işlere girdikmi bak beraber yatarız Buca da :D
focus musty35
11-02-2015, 22:25
hahahahah olum zaten son dönem inceleme altındayız. Bide senin işlere girdikmi bak beraber yatarız Buca da :D
bucadakı arkadaslarım dısardakınlerdn daha cok abı bol bol muhabet ederız artık dısardan gecen arabaların seslerınden tahmın etmece oynarız :D allah korusun tabıkıde :D saka bı yana dusunuyrsn bursadakı keremınde arkadası fıyat konusunda mutlak yardımcı olur mını bmw gbı deıl abı almısken sorunsuz alcaksn snrada masraf yapıp duzelmıo valla :D
Arac bnm eski aracim,tavan full boyali degil,on kisim yarisi ve sol tarafin 60 cmlik kismi boyali yani L seklinde bi boya var tavanda,kaputta ayni sekilde sadece sol camurluk tarafinda kaputun 3te 1 lik kisminda boya var,onun disinda bendeyken turbo revizyon gordu,westgate sebebiyle,yazilim vardi,yazilimi orjinale cevirdik,aracta guzelbir pipe var,yay var,driving lights var orjinal,piyasaya gore uygun ama km nedeniyle her zmn sorun yaratabilir,diskleri degismediyse disklerin zamani gelmistir bunlari gozonune alarak bakin araca
Ayrica ben termostati fakan degistrmistim,kronik bir sikintidir,bobinler bujiler vs degistirdm,benzin filtresi dahil herseyi sifirladim...diskler icin 10000km vardi bir o kalmisti yani :)bir de lastikler
Eski mau plka mehmet ulusoyun araci ona geldi hic kullanmadi cok yakin arkadasim aldi boyalar onda oldu bir cocuk intahar etti onune atladi cok sukur cocuk olmedi ama tavanda kafasinin izi cikti cam kirildi camurluk kaput vs boyani volani vs sorunlu cikti garantiden 2 kere degisti en son bursada yuruyemiyodu ariza yakip yakip duruyordu 1,5 senedir haberim yoktu
kadirdaglar
05-03-2015, 13:58
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-r53-s-cooper-200068632/detay/
araç hakkında bilgisi olan varmı?
_cAgdAsH_
06-03-2015, 15:29
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2008-cooper-s-r56-kusursuz-200237390/detay/
dusnunler ıcın fıyatta elımden geldıgı kadar yardımcı olucam borusan bakımlı hafta sonları kullanılmıstr
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-demir-otomotiv-den-mini-cooper-s-panaromic-tavan-f1-vites-203642998/detay
araç hakkında bilgisi olan var mı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-demir-otomotiv-den-mini-cooper-s-panaromic-tavan-f1-vites-203642998/detay
Aracın bir önceki sahibi ve plakası da Trabzon idi, yanlış hatırlamıyorsam 2 parça boyası olacak, detaylıca baktırılıp alınabilir düz bir rakama :)
pardon Trabzon değil Samsun ;) 55 plakalıydı araç
tşklr .. biraz daha detaylı bilgi lazım ?
Direksiyonda amblemi sokulmus Minilerden hep cekiniyorum
alperkmen
08-03-2015, 21:24
temiz manuel r53 arıyorum.
Direksiyonda amblemi sokulmus Minilerden hep cekiniyorum
bakalım hayırlısı?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-2010-john-cooper-works-198874863/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&hideSearchFilter=false
araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirlermi ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-arabada-boya-darbe-olmayip-tertimiz-bir-arac-205706167/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-cooper-s-orjinal-66.000-km.de-205517576/detay/
araçlar hakkında bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar?
B.Battal
23-03-2015, 12:38
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-arabada-boya-darbe-olmayip-tertimiz-bir-arac-205706167/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-cooper-s-orjinal-66.000-km.de-205517576/detay/
araçlar hakkında bilgi sahibi olan var mı arkadaşlar?
İzmirdeki araç çok iyi görünüyor insana r53 aldırır
İzmirdeki araç çok iyi görünüyor insana r53 aldırır
aynen öyle de fiyatı biraz iddialı!...:D
Boluda 2004 model mavi s var bilgisi olan var mı? eveliyatı hakkın da kazalı falan ondan şüphe yok...Sahibinden de var en ucuz S büyük ihtimal
50 bin e kadar bildiğiniz es dost aracı varsa çok sevinirim..
_cAgdAsH_
04-04-2015, 17:49
50 bin e kadar bildiğiniz es dost aracı varsa çok sevinirim..malun sıte ılan no
200237390 kendı aracım borusan bakımlı
Mutlak xenon farli arıyorum.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-borusan-cikisli-2005-mini-r53-206950609/detay/)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-borusan-cikisli-2005-mini-r53-206950609/detay/)
sahibi ısrarla hasar kaydı vs olmadığını söylüyor ama bu araç senelerdir ara ara ilana girdi kaput havalandırmasının oradan almış olduğu hasar ile airbag açılması sonucunda 13 bin hasar kaydı var dendi bana resmide vardı bende ama bulamıyorum
Evet, kafadan hasarlı imiş o yüzden ilgilenmiyorum.bekleyecez el mecbur.
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-fiyat-dustu-acil-cooper-s-r53-kusursuz-kirmizi-200889208/detay)
bilen varmı
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-fiyat-dustu-acil-cooper-s-r53-kusursuz-kirmizi-200889208/detay)
bilen varmı
neden boş bir mini?
Nedı boş hocam bılmedıgımden soruyrm neye bakmalıyız cooperde
Nedı boş hocam bılmedıgımden soruyrm neye bakmalıyız cooperde
cam tavan yok
hız sabitleyici yok
tam deri koltuk yok
koltuk ısıtma yok(büyük ihtimalle)
Harman Kardon yok(çok da gerekli değil zaten)
PDC(park sensörü) sonradan takılmış orjinal değil
bagajda nedense pandizotta yok
Farlar orijinal xenon değil
ve anlayamadığım bi şekilde tavan döşemesi siyah neden böyle bir şey yapılmış bilemiyorum
Bna cooper önerırmısın 35 e kadar
Biraz daha cikarsan cok temiz guzel bir arac var,mini de cok 3e 5e bakmaman lazim keyfin kacmasin sonra
Ilanlarda yok zateb bir arkadasim satabilirim diyordu hala satar mi sormak lazim tabi,hk isitma ekstralari olan bir arac
aracın fotosu vs varsa pm atabılırmısın
ilanlarda da çok güzel araçlar var fakat 35 biraz düşük bir rakam temiz s için benim aracım da ilanda beğenirsen eğer ilan no:197171002
2005 model oncesı mini almak pişmanlıktır :D
temizini bulmadığın sürece isterse 2013 model olsun yine delirtir insanı nice 2002-2004 ler var 2007-2010 dan temiz
Araca nasil bakildigi onemli,neler yapildigi onemli yoksa 2004 ve 2006 arasi fark olmaz pek...2006 daha cok uzebilir
B.Battal
15-04-2015, 17:16
ilanlarda da çok güzel araçlar var fakat 35 biraz düşük bir rakam temiz s için benim aracım da ilanda beğenirsen eğer ilan no:197171002
Senin aracında da
Chrono yok
3 kol direksiyon yok
BiXenon yok
Koltuk ısıtma yok
HK yok (ki hk önemlidir)
.vs .vs
Neye göre dolu boş? LPG takınca mı dolu oluyor?
GökhanAkdeniz
16-04-2015, 16:58
sahibi ısrarla hasar kaydı vs olmadığını söylüyor ama bu araç senelerdir ara ara ilana girdi kaput havalandırmasının oradan almış olduğu hasar ile airbag açılması sonucunda 13 bin hasar kaydı var dendi bana resmide vardı bende ama bulamıyorum
Bu konuyla ilgili bana bi mesaj geldi. Arkadaşa gerekli açıklamayı yaptım ama arkadaş anlamamış aksine aracımı burada etiket etmiş. aracı kilometresi kaydı vs. ilgili tekrar buradan yazıyorum. Aracı almadan önce sigortacı kuzenime bilgilerini verdim araca baktı zaten bu işlerden az biraz anlayan varsa sigortacı insanın hangi bilgilere ulaşacağını bilir.Aracın herhangi bi hasarı cıkmadığını söyledi. Sigortacıdan sonra aracı özel bi servise götürdüm beynini bilgisayara bağladılar yine bi hata vermedi ve kilometresinde de hiç bi hata olmadığını orda da gördük. Arayan arkadaşa soruyorum nerden biliyorsun kaydı olduğunu diyorum söyle ben de bilim yok biz biliriz vs. Aracın sadece kaputu değişti ki kazanın fotografı da var aracın kaputtaki farlar dahi orjinal. Bütün r53 getirin yanına koyun %90 bozar içi dışı.Tek bi hatası kaput o da ufak bi kaza. Ben bu aracı bilen adamlarla daha önce defalarca r53 binmiş insanlarla gidip aldım. Götürdüğüm servis de ki usta da cooper ustasıydı..Bu arada bizim ülkede insanlar bi garip uçak mi alıyorsun sanki 80 yere soruyorsun beğendiysen arabayı gel göster servise al. Ya da burada usta çok heralde al birini gel..
emre yeşil
16-04-2015, 17:24
Yakın tarih de satacağım 2013 cooper s otomatik vites beyaz renk cam tavan siyah far harman kardon yarı deri ekran var araçta km 14 binde ilgilenen olursa uygun fiyatlı verebilirim kazasız boyasız tramersiz 80 gibi düşünüyorum
ben anlamıyorum herkes mınıyı kotuledı bukadar ınsan nasıl alıyor pekı anlam veremıyorum zTEN PARA KIRIZI YUZUNDEN ALMAKTAN VAZGECTIM
cvk_sport
17-04-2015, 19:22
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-acill-hatasiz-cooper-s-209504957/detay
Arac hakkinda bilgisi olan var mı ?
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-acill-hatasiz-cooper-s-209504957/detay)
Arac hakkinda bilgisi olan var mı ?
fazla ucuz ;)
araca bakmak lazım plaka+şase ile ilk etapta
bir parça boyalı olupta ne MINIler var alttan hasarlı, yok suda kalmış, karşı tarafın hasarı diyenler vsvs
cvk_sport
18-04-2015, 07:11
fazla ucuz ;)
araca bakmak lazım plaka+şase ile ilk etapta
bir parça boyalı olupta ne MINIler var alttan hasarlı, yok suda kalmış, karşı tarafın hasarı diyenler vsvs
Fiyat dusuk kafa karistiriyo zaten bide galeriden satilik olmasida sıkıntı ama kasinti tutuyo iste :D