Orijinalini görmek için tıklayınız : e46 m3 vs honda type-r
bu araçlardan 100 250 km hızlanmada hangisi iyi :soru:
06 ANIL 38
09-11-2011, 19:30
M//////////3 :) yine kimi yedin lan minik ;)
yok valla kimseyle yarısmadım merak edıyorum ondan actım konuyu
cembozbey
09-11-2011, 21:14
ben typar diyorum
chiefkadir
09-11-2011, 21:19
bu araçlardan 100 250 km hızlanmada hangisi iyi :soru:ahahaha sıkıntı bastı deemi :)
Geleydin len iyi gazladık bugün :hahaha:
Ama senle basmayız kardeşim başka e46 m3 bulacaz :D:hahaha::D
...HadrieL...
10-11-2011, 15:56
Mantıksız hareketlerde bulunanlar Ban yemeli. Böyle saçma sorumu var :D
en az 5 boy acarsin abi...
yoksa m3 geçen type-r mı var yine :)
m3 geçer abi .) zaten rollde hiç şansı yok typer normalse
valla bı deneyemdıkkı honda ıle nasip
H22Power
10-11-2011, 17:27
60-250 typer
120-250 m3
100-250 bilemedim :D
hacim alır diyorum ben :)
63owen63
10-11-2011, 18:16
hacim rules :)
type r m3 ü sadece ses konusunda geçer geçerse :D:D
TypeR gecebilecegini defalarca ispatladı zaten m3 un gecmesi normal olan sonuc yani aracların durumuna baglı olarak degisir diyorum..
Turboğuz54
10-11-2011, 19:12
TypeR gecebilecegini defalarca ispatladı zaten m3 un gecmesi normal olan sonuc yani aracların durumuna baglı olarak degisir diyorum..
Neye göre ispatladı ?Gırtlak dolu araclarla kaldırıyolar yarıştırıyolar sora geçtim oluyor değil e46 e36 la bile kale almam ben olsam
fabrikadan çıktığı gibi geçmez zaten segment farkı var arada
stock gececek hali yok hrld typer ın m3 komik olmayalım yapılınca type r ın m3 gecme potansiyeli var 60-220 gibi arkasına alabilir m3 un durumuna baglı olarak sonra m3 yurur veya yurumez durumuna kalmıs ama type r cigerli duzgun ise gecebilir ..
şöyle desek doğru olur type r m3 e göre dağa az maliyetle modfiye edilip m3 geçile bilir .)
İbrahim33
10-11-2011, 19:48
m3 rahatça uzar gider...
nakayama
10-11-2011, 19:53
DBS gibi bi typer e46 m3ü üzer
kprolu emmeli vs bi typer 60-240 geçer ama 100de basılırsa m3 alır.
chiefkadir
10-11-2011, 20:08
Kpro+Rbc+SSR veya Kidd headerslı düzgün yazılımlı bir Typer ile stock bir e46 denemesinde 220 ye kadar Typer 1-2 boy önde sonrasında e46 uzar...
arkadaşlar ne typ-rı s 2000 bile e36 m3 ümle sadece aynada ışığı görülüyordu.
VoodooRush
10-11-2011, 20:21
Modlu araçla, stock araç kıyaslamak ne kadar mantıklıdır?
stock gececek hali yok hrld typer ın m3 komik olmayalım yapılınca type r ın m3 gecme potansiyeli var 60-220 gibi arkasına alabilir m3 un durumuna baglı olarak sonra m3 yurur veya yurumez durumuna kalmıs ama type r cigerli duzgun ise gecebilir ..
hormonlu armutla amasya elması karşılaştırması yapıyorsun...o zaman şöyle birşey sorayım ottoman type r da(turbo m3) nın m3 ünü geçer mi? cevaba gerek yok düşün yeter :)
nakayama
10-11-2011, 20:24
3,2 6 silindir bi araçla 2.0 4 silindir bi aracı kıyaslamak nekadar mantıklıdır :icon_tup:
VoodooRush
10-11-2011, 20:26
3,2 6 silindir bi araçla 2.0 4 silindir bi aracı kıyaslamak nekadar mantıklıdır :icon_tup:
Aynen gerek yok şu şöyle olur bu böyle olur demeye. Konunun başındaki soru açık ve net.
"bu araçlardan 100 250 km hızlanmada hangisi iyi"
Demiyor ki hangisine ne yapılırsa daha iyi gider. Bu soruda type-r modlu olursa geçer, M3 az basarsa geçilir falan gibi yorumluk bir durum yok ki.
tam üstüne bastın ayağını kaldır. type r kendidir m3 de kendidir modlayıp üst sınıflarla mukayese olmaz bir önceki mesajıma bakarsan ne demek istediğimi anlarsın?
Standart bir saglıklı m3 ile bolt on modifiyeli (ssr headers gruppem k pro rbc) li bir typer ile sonuc type r dan yana olacagını dusunuyorum
ama 2 standart aracı karsılastırsak sonuc m3 den yana olur..
Maxiboost
10-11-2011, 20:34
Haklisin 343hp vs 200hp karsilastirmasinin sonucunu kestirecek kadar akilli degil kimse o yuzden konu acildi :)
Yorum yaparken biraz gercekci olun yaa uok o boyle olsaydi soyle olsaydi. M3 parasina gayet hizli bir
Typer yapilabilir. Atmosferik olarak gecmesi icinde az cok gerekli liste belli videolarda var nette. M3 aktarma kaybi agarligi belli nedir bu bitmeyen typer davasi? Ha biri dediyse filtre egsozla m3 gectim o ayri :D
sonuç olarak sağlıklı ve stock olarak düşünürsek her iki aracı m3 her koşulda önde....her ikisi gırtlağa kadar yüklü olursa yine m3 önde ;)
Haklisin 343hp vs 200hp karsilastirmasinin sonucunu kestirecek kadar akilli degil kimse o yuzden konu acildi :)
Yorum yaparken biraz gercekci olun yaa uok o boyle olsaydi soyle olsaydi. M3 parasina gayet hizli bir
Typer yapilabilir. Atmosferik olarak gecmesi icinde az cok gerekli liste belli videolarda var nette. M3 aktarma kaybi agarligi belli nedir bu bitmeyen typer davasi? Ha biri dediyse filtre egsozla m3 gectim o ayri :D
gerçekçilikte fiil sonlarına se sa idi ekleri gelmez ;)
VoodooRush
10-11-2011, 20:37
Kimsenin aklıyla alıp veremediğim yok açıkçası. Ancak o beygirlerin yanında araçların kiloları, aktarmaları vs. de etkiler sanırım. Ve sonuç olarak ilk sorunun cevabı yine söylüyorum çok basit. "Type R geçer" veya "M3 geçer".
Onun dışındaki beyin fırtınasının ilk soruya çok etkisi yok bence.
Ayrıca type-r hangi kasa?
BerkayKamaci
10-11-2011, 20:47
DBS gibi bir type-R'ın e46 M3 gecebıldıgını gorduk. ha tabı kı o denemede ıddaa farklıydı.
ama stock vs stock denenırse m3 herzaman önde olur
hangi kasa nasıl yani en iyisi hangi kasaysa m3 ün yanında dayanabilmesi imkansız.m3 0-100 5.2 sn 0-200 16 sn daha ne diyim.
Maxiboost
10-11-2011, 20:52
Kimsenin aklıyla alıp veremediğim yok açıkçası. Ancak o beygirlerin yanında araçların kiloları, aktarmaları vs. de etkiler sanırım. Ve sonuç olarak ilk sorunun cevabı yine söylüyorum çok basit. "Type R geçer" veya "M3 geçer".
Onun dışındaki beyin fırtınasının ilk soruya çok etkisi yok bence.
Ayrıca type-r hangi kasa?
Valla senin postunu gorene kadar benimde yoktu. Sorunun cevabi cok mu zor stock vs stock karsilastirmayi yapmak? Elbet bi konu olmustur ondan acilmistir. Se sa li konusan fazla insan yok dbs typer in videolarini ac e46 m3 ile denemesi var.
Agirlik aktarma tabi etkilicek yoksa m3 bu kadar para eder miydi? Farki olmasi gerek. Gucleri agarliklari esitledikten sonra niye arac deniyoruz ki?
forumda seviye gittikce garip seviyelere dogru ilerliyor stock hallerini bile kıyaslamaya baslandı can sıkıntısından m3 veya severleri kırmak istemem ama type r gecti bir iki kere degil defalarca gecilmis bolca m3 ornegi videosu var forumda video sitelerinde arastırın biraz :)
Maxiboost
10-11-2011, 21:05
gerçekçilikte fiil sonlarına se sa idi ekleri gelmez ;)
Onu diyorum bende :) se sa yerine acin videolara bakin hangi speclerdeki bir typer in m3 u bahsedilen aralikta gecebilecegini gorun. Aksi icin konu acacak biri degil bence konu sahibi. Stock typer la m3 ayri dunyalar cunku..
GokhanErol
10-11-2011, 21:09
bu araçlardan 100 250 km hızlanmada hangisi iyi :soru:
İlker abi senin m3te extra ne var başka bi 46 m3le denemen nasıl oluyor...
ona göre yorum yapıcam...
Kpro+Rbc+SSR veya Kidd headerslı düzgün yazılımlı bir Typer ile stock bir e46 denemesinde 220 ye kadar Typer 1-2 boy önde sonrasında e46 uzar...
auahauh Kadir abi sen direk beni tarif ediyon ama Cengizhan denesin kiddracinglisinden bu hafta 500km yol yaptım... :)
arkadaşlar ne typ-rı s 2000 bile e36 m3 ümle sadece aynada ışığı görülüyordu.
benim arabanın aynasından bakınca daha farklı oluyo ama onu napacaz...
chiefkadir
10-11-2011, 21:12
auahauh Kadir abi sen direk beni tarif ediyon ama Cengizhan denesin kiddracinglisinden bu hafta 500km yol yaptım... :)
benim arabanın aynasından bakınca daha farklı oluyo ama onu napacaz...:hahaha: Benim gidişini görüp videosunu çektiğim İlkerin m3 şuanda e92 m3 le yürür bu benim iddiam :)
_muhaRRem
10-11-2011, 21:12
M3 Vaar m3 var
typeR var typeR var
m3 typer konuları baydı artık. kim neyin nasıl gecip geciliceğini biliyor. fanatiklik ağar basıyo gibi bu konularda artık...
kelalper
10-11-2011, 21:18
En hızlı S2000 Urfanın arabaydı onu geçen Tayyar yoktu Urfa E36 M3 ile denedi Kaan ın arabasıyla Urfa geçemedi. Peki onu ne yapıcaz. Muharrem in dediği gibi M3 var M3 var. Etrafta dolaşan vanosu bozuk patates M3leri geçtikten sonra M3 geçiyorum diye sevinmeyin.
En hızlı S2000 Urfanın arabaydı onu geçen Tayyar yoktu Urfa E36 M3 ile denedi Kaan ın arabasıyla Urfa geçemedi. Peki onu ne yapıcaz. Muharrem in dediği gibi M3 var M3 var. Etrafta dolaşan vanosu bozuk patates M3leri geçtikten sonra M3 geçiyorum diye sevinmeyin.
vtc 26 kprolu iken urfa ile bir türlü denemek nasip olmadı. lakin gecebilme ihtimalim denediğimis araclarla olan duruma göre cok yüksekti...
çok denemelerim vardı ama malesef videom yok:)
urfanın yürüdüğü samanlarda bence sağlam yürüyen baska bi typer yoktu diye biliyorum
GokhanErol
10-11-2011, 21:30
bi izle bakalım... m3 konusuna gelince benim denediğim arabaları nerden biliyosunda patates vanosu bozuk oluyor...
CTR (ryh) vs s2k (urfa) vs cam car E30 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ctr-ryh-vs-s2k-urfa-vs-cam-car-e30_206136.htm)
chiefkadir
10-11-2011, 21:42
En hızlı S2000 Urfanın arabaydı onu geçen Tayyar yoktu Urfa E36 M3 ile denedi Kaan ın arabasıyla Urfa geçemedi. Peki onu ne yapıcaz. Muharrem in dediği gibi M3 var M3 var. Etrafta dolaşan vanosu bozuk patates M3leri geçtikten sonra M3 geçiyorum diye sevinmeyin.Bize patates m3 denk gelmez merak etme sen :)
İlkerin son zamanda denediği m3 leri nasıl geçtiğini biliyorum, skn ninde ne gittiğini biliyorum e46 stock m3 ün skn yi geçmesi imkansız:icon_tup:
GokhanErol
10-11-2011, 21:44
ya Kadir abi boşver sanki biz bu işten hiç anlamıyoz marş basıp geziyoz bu konu kilit yer bu gidişle...
chiefkadir
10-11-2011, 21:47
ya Kadir abi boşver sanki biz bu işten hiç anlamıyoz marş basıp geziyoz bu konu kilit yer bu gidişle...Bizde kabahat gidip bulacam keçiörenden pursaklardan dandik m3 leri :D Kaçacaz ilker sikertmesin diye koyacaz videoları al sana efsane :D
emüçvardedilergeldik
:D:D:D
Turboğuz54
10-11-2011, 22:02
Kilo hp oranı diye bişey var hiç duymadınız galiba? Yüklediniz Typera aynı oranda yük koyun öyle deneyin m3 lerle 3.2 2.0 diyorsunuz ee kilo farkı nolcak 60 kiloluk bir kişi bile aracın gidişatını değiştiriyor denedim konusuyorum.
ocean0636
10-11-2011, 22:12
M3 un kondisyonu cok onemli m3 var m3 var :)
Iyi yuruyen bi m3 ile saglikli bi k pro emme f-e-h typer kafa burun gidecektir (benim gorusum) .
Maxiboost
10-11-2011, 22:15
Kilo hp oranı diye bişey var hiç duymadınız galiba? Yüklediniz Typera aynı oranda yük koyun öyle deneyin m3 lerle 3.2 2.0 diyorsunuz ee kilo farkı nolcak 60 kiloluk bir kişi bile aracın gidişatını değiştiriyor denedim konusuyorum.
Neden arac deniyorsun ki o zaman? Su olay cok mantiksiz geliyor. Tam fanatik yorumu eeuu o zaman onada boyle yapin. 273.6hp dynosu olan rp3 typer e46 m3 u geciyor kiloyuda aradaki hp farkinami say diyim sana? Arada bir suru etmen var. Biri 9.200 donuyor bu sayede denedigi araca gore daha kisa oranli dislisi olsa bile ayni surati goruyor 9200 devirde. Digeri misal 7800 de atmak zorunda kaliyor vitesi bu sebeple sanzimani uzun bu da hizlanmada dezavantaj falan filan
Turboğuz54
10-11-2011, 22:31
Neden arac deniyorsun ki o zaman? Su olay cok mantiksiz geliyor. Tam fanatik yorumu eeuu o zaman onada boyle yapin. 273.6hp dynosu olan rp3 typer e46 m3 u geciyor kiloyuda aradaki hp farkinami say diyim sana? Arada bir suru etmen var. Biri 9.200 donuyor bu sayede denedigi araca gore daha kisa oranli dislisi olsa bile ayni surati goruyor 9200 devirde. Digeri misal 7800 de atmak zorunda kaliyor vitesi bu sebeple sanzimani uzun bu da hizlanmada dezavantaj falan filan
O zaman şöyle bi mantık yürütelim stok bir typer la sağlıklı dolu bir 106 nın 100-250 sonucu ne olur ? Ben oyumu 200 e kadar 106 dan kullanırım ki öyle olucaktır peki bunu nedeni nedir yine dişli oranı falan mı?
VoodooRush
10-11-2011, 22:37
O zaman şöyle bi mantık yürütelim stok bir typer la sağlıklı dolu bir 106 nın 100-250 sonucu ne olur ? Ben oyumu 200 e kadar 106 dan kullanırım ki öyle olucaktır peki bunu nedeni nedir yine dişli oranı falan mı?
106'nın konuyla ne alakası var? Bilmediğim için soruyorum 106'nın şanzımanı 250 görmesine izin verecek mi? 100-250 sonucu isterken kimin 200'ü önce gördüğünün önemi nedir?
Turboğuz54
10-11-2011, 22:39
106'nın konuyla ne alakası var? Bilmediğim için soruyorum 106'nın şanzımanı 250 görmesine izin verecek mi? 100-250 sonucu isterken kimin 200'ü önce gördüğünün önemi nedir?
Maxiboost kiloyla ne alakası olduğunu söyledi dişli oranı filan yazdı üstteki postları okursan 106 yı örnek verdiğimi anlayabilirsin.
SKN yi 545 le deneyelim bi ya 10 numara bi yarış olurmuş duyumlarım öyle :D
chiefkadir
10-11-2011, 22:50
SKN yi 545 le deneyelim bi ya 10 numara bi yarış olurmuş duyumlarım öyle :Dcombo bu 545 330hp mi ? kac kg bu araba ? E46 m3 den agır olsa gerek :)
kelalper
10-11-2011, 22:51
bi izle bakalım... m3 konusuna gelince benim denediğim arabaları nerden biliyosunda patates vanosu bozuk oluyor...
CTR (ryh) vs s2k (urfa) vs cam car E30 - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/ctr-ryh-vs-s2k-urfa-vs-cam-car-e30_206136.htm)
Urfanın şu anda kullandığı S2K dan bahsediyorum gri olandan. Şu anda Supercharger olandan. Bu yaz başında denediler. O arabayı geçebilen var mı? Çıksın evet ben geçtim desin. Peki diğerleri size geçilirken acaba Kaan ın KOR plaka E36 M3 neden geçilmedi. Gitti bursadaki tayyarları da geçti. O zaman bi sizin araba iyi gidiyor diğer S2K lar ve tayyarlar patates.
onursoytam
10-11-2011, 22:54
eray ın koyduğu videolarda M3 geçiyor
yiğit koydğ videolarda DBS geçiyor
60 ta basılınca doğal olarak typer önde gidiyor m3 gelmeye başlayınca typer gaz kesiyor izlemenizi tavsiye ederim
bu denklemde 106 nın gecmesı sana normal gelıorsa stock m3un dolu typera gecılmesı nıe garıp gelıor onu anlayamadım
onursoytam
10-11-2011, 22:58
bu siteda honda fanatikliği daha fazla bence typer geçer :)
combo bu 545 330hp mi ? kac kg bu araba ? E46 m3 den agır olsa gerek :)
bilmiyorum abi ağırdır tabi :) 333 hp pek bi küçümsedin gibi ama iyi gidiyo demedi deme :)
chiefkadir
10-11-2011, 23:06
bilmiyorum abi ağırdır tabi :) 333 hp pek bi küçümsedin gibi ama iyi gidiyo demedi deme :)yok bro dogukan anlattı, meshur stock lardan galiba:D
GokhanErol
10-11-2011, 23:07
SKN yi 545 le deneyelim bi ya 10 numara bi yarış olurmuş duyumlarım öyle :D
Fatih dünyanın yolunu yaptık ogün zaten ertesi günde keza öyle 545 duruyosa bakarız bigün sıkıntı yok...
Urfanın şu anda kullandığı S2K dan bahsediyorum gri olandan. Şu anda Supercharger olandan. Bu yaz başında denediler. O arabayı geçebilen var mı? Çıksın evet ben geçtim desin. Peki diğerleri size geçilirken acaba Kaan ın KOR plaka E36 M3 neden geçilmedi. Gitti bursadaki tayyarları da geçti. O zaman bi sizin araba iyi gidiyor diğer S2K lar ve tayyarlar patates.
ankarada olduğum için çok yakından takip edemiyorum haliyle urfa bu yaz başı benimle denedimi senin mantıkla konuşalım ozaman her ctr aynı gidicek diye bi kuralmı var bursadaki olayı biliyorum neden gidildiğinide bana anlatmana gerek yok nasıl kor 36 m3 diğerlerinden farklı gidiyosa benim arabamda farklı gidiyor çok şükür diğer s2k ctr patates senin yorumun olayı başka yere çekmeye çalışıyosun gerek yok bence...
Maxiboost
10-11-2011, 23:08
eray ın koyduğu videolarda M3 geçiyor
yiğit koydğ videolarda DBS geçiyor
60 ta basılınca doğal olarak typer önde gidiyor m3 gelmeye başlayınca typer gaz kesiyor izlemenizi tavsiye ederim
bir daha izle bence :) yiğit 3. viteste basıyor. Bu arada yiğitin söktüğü gibi bizde söktük o videodaki kilosu 1120kg 80kg birini oturtmuşlar kilo eşitlensin diye = 1200kg type-r.
http://www.techturkey.com/forum/videolar/81521-quote46-m3-coupe-z3m-coupequot-vs-dbs-typer.html
anaaam fanatiklik yaptım ben yahu :D
bu arada hangi viteste kaç km yaptığını görmek istiyorsanız videodan bakabilirsiniz
http://www.youtube.com/watch?v=klE45sV0ZPc
Maxiboost
10-11-2011, 23:12
ben sana orda bir sürü etmen var diye yazdım. Deviri sadece örnek verdim. Kısa dişli niye takıyor insanlar daha rahat devir çevirsin çabuk hızlansın diye. fakat uzun dişliyle 8000 devirde 80km yapıyorsan kısa dişliyle 70 yaparsın ne olur 8500 dönersin kısa dişliyle o zaman 80 yaparsın ama aradaki hizlanma uzun dişliye sahip olana göre daha çabuk olur devrin avantajı budur. dolu 106 da zaten 8.000 den aşağı dönmez ki bu da avantajdır 106 için.
yok bro dogukan anlattı, meshur stock lardan galiba:D
e60 545 abi sence napılabilinir :) sadece son susturucu iptal ses için o kadar
hee en büyük artısı sıfır motor yapıldı efe mekanikte o yüzden biraz sıkıntılı gidiyo.
Fatih dünyanın yolunu yaptık ogün zaten ertesi günde keza öyle 545 duruyosa bakarız bigün sıkıntı yok...
hemen demiyorum gökhancım bi ara gene hepberaber çıkılırsa diye ogün aracı konyaya satmıştık futbolcu bi kardeşimize ocak ayındaki 2500 tl yi duyunca geri geldi clk yla değiştik yoksa ogun kesin gelirdim :D
GokhanErol
10-11-2011, 23:23
hemen demiyorum gökhancım bi ara gene hepberaber çıkılırsa diye ogün aracı konyaya satmıştık futbolcu bi kardeşimize ocak ayındaki 2500 tl yi duyunca geri geldi clk yla değiştik yoksa ogun kesin gelirdim :D
uahauauha bende olsam geri verirdim 2,5 vergimi olur...:)
neyse denk geliriz illaki gene sizin stoklar zalım gidiyo ama neyse maksat denemek olsun...
BMW M3 vs BMW 545i - FastestLaps.com (http://www.fastestlaps.com/comparisons/bmw_m3_e46-vs-bmw_545i.html)
chiefkadir
10-11-2011, 23:25
e60 545 abi sence napılabilinir :) sadece son susturucu iptal ses için o kadar
hee en büyük artısı sıfır motor yapıldı efe mekanikte o yüzden biraz sıkıntılı gidiyo.
bro o araba o kilo ve o hp ile kendinden hafif kendinden guclu e46 m3 u geçiyorsa zaten klasman dısı :) illa deneyelim diyorsan al gel yarın deneyelim hem skn hem whiters le :)
uahauauha bende olsam geri verirdim 2,5 vergimi olur...:)
neyse denk geliriz illaki gene sizin stoklar zalım gidiyo ama neyse maksat denemek olsun...
BMW M3 vs BMW 545i - FastestLaps.com (http://www.fastestlaps.com/comparisons/bmw_m3_e46-vs-bmw_545i.html)
biz rollingçi gencleriz gökhan kagıtla işimiz yok biliyosun :D
bro o araba o kilo ve o hp ile kendinden hafif kendinden guclu e46 m3 u geçiyorsa zaten klasman dısı :) illa deneyelim diyorsan al gel yarın deneyelim hem skn hem whiters le :)
abi ben sadece sensor arızası varken denedim e46 m3 le 3 4 boy arkasındaydı ama o zaman golfte cok rahat geçiyodu sensör arızasını hallettik şimdi golf geçemiyo e46 m3 le bidaha denemedim hiç..
GokhanErol
10-11-2011, 23:35
biz rollingçi gencleriz gökhan kagıtla işimiz yok biliyosun :D
auhaah bilmezmiyim hacı bide vanosu bozuk olmayan 46m3 varmı stock...:)
auhaah bilmezmiyim hacı bide vanosu bozuk olmayan 46m3 varmı stock...:)
valla var ama e46 m3 cüler nedense pek bi nazlı oluyolar,bide çoğu kendi hayatlarından memnun geçilip sinirlerini bozmazlar yani,riski sevmiyolar :D
chiefkadir
10-11-2011, 23:40
abi ben sadece sensor arızası varken denedim e46 m3 le 3 4 boy arkasındaydı ama o zaman golfte cok rahat geçiyodu sensör arızasını hallettik şimdi golf geçemiyo e46 m3 le bidaha denemedim hiç..tamam bro olayı çözdük sen bize gelirken o e46 m3 üde getir :D
Stage 2+ s3 e, filtre,egzos vs 'li çıtır E46 me geçiyor ...
tamam bro olayı çözdük sen bize gelirken o e46 m3 üde getir :D
545 i beğenme sen beğenme sürpriz yapcam sana :D
bide söküyümde gör sen :D
GokhanErol
10-11-2011, 23:46
tamam bro olayı çözdük sen bize gelirken o e46 m3 üde getir :D
güzel olurda :icon_tup: ilker abi çıkar gelirse ya auhauhaha...:D
545 in iyi m3 u gecmesi zor sanziman ve agirliktan ancak 240 km ustunde saka yapabilir:) top speede dogru videosunu izlemek isterm 545 in severiz bu tarzlari:):)
chiefkadir
11-11-2011, 00:06
545 i beğenme sen beğenme sürpriz yapcam sana :D
bide söküyümde gör sen :Dbro beğenmeme durumu yok aksine tırsıyoz :D Normalde kaat üstünde e46 geciyoken sizin 545 in önde olması halini neye yoralım,m3 var m3 var diyelim :D
Selcuk_RoL
11-11-2011, 00:09
ben JOB type r da k pro hdr egsz fltr emme gz klebegi varken gayet sağlıklı yürüyen denilen cem ile denemiştik (ZK m3) 2 ye 2 200 e kadar kimse kimseyi geçemiyor ama daha bir başka zamanda bi 46 ile denemiştim 3 4 boy geçmiştim bu m3 var m3 var olayına bende katılıyorum
yada 545 var 545 var diyelim,kagıt deftere gerek yok biliyon sıfır motor diyoz :D
walla onu bilmem de burda bi eleman da var e46 smg m3 cai li sadece 40.000 km de, benim gt yi 170 dan sonra ayirmaya basliyor...bende son sustucu cai var...egzozlu 335 de 170 den sonra m3 u geciyor...
cembozbey
11-11-2011, 00:22
ben JOB type r da k pro hdr egsz fltr emme gz klebegi varken gayet sağlıklı yürüyen denilen cem ile denemiştik (ZK m3) 2 ye 2 200 e kadar kimse kimseyi geçemiyor ama daha bir başka zamanda bi 46 ile denemiştim 3 4 boy geçmiştim bu m3 var m3 var olayına bende katılıyorum
selcukcum ikimizde bahsi gecen arabaları sattık ama m3ler 2.60-2.70 rahat yababilen araclar ***** hacim var yani rolde 200de bitmez simdi zk nın hakkını yemeyelim 200den sonrasını öncesini bilmem winner is winner :D
GokhanErol
11-11-2011, 00:29
walla onu bilmem de burda bi eleman da var e46 smg m3 cai li sadece 40.000 km de, benim gt yi 170 dan sonra ayirmaya basliyor...bende son sustucu cai var...egzozlu 335 de 170 den sonra m3 u geciyor...
ordada kösülmüşün demekki hacııı...:)
Selcuk_RoL
11-11-2011, 00:31
selcukcum ikimizde bahsi gecen arabaları sattık ama m3ler 2.60-2.70 rahat yababilen araclar ***** hacim var yani rolde 200de bitmez simdi zk nın hakkını yemeyelim 200den sonrasını öncesini bilmem winner is winner :D
ben hakkını yiycek bişey söylemedim kardeşim hatta yazdığımdan çıkan sonuç bana göre sende iyi okursan zk nın iyi olduğudur:icon_tup: ben tartışma polemik çıksın diyede söylemedim yanlış anlaşılma olmasın 200 den sonra geçemezde demedim olanı ve gördüğümü söyledim kardeşim hatırlarsan o gece ortalama o hızlarda gaz bırakmıştın sen?
cembozbey
11-11-2011, 00:35
ben hakkını yiycek bişey söylemedim kardeşim hatta yazdığımdan çıkan sonuç bana göre sende iyi okursan zk nın iyi olduğudur:icon_tup: ben tartışma polemik çıksın diyede söylemedim yanlış anlaşılma olmasın 200 den sonra geçemezde demedim olanı ve gördüğümü söyledim kardeşim hatırlarsan o gece ortalama o hızlarda gaz bırakmıştın sen?
kanka ben bıraktım diyelim kor da bıraktımı :D yada sence bırakmasak nolurdu :D
ya bosver selcuk alanlar hayrını görsun kanka be sattık gitti :D
Selcuk_RoL
11-11-2011, 00:38
kanka ben bıraktım diyelim kor da bıraktımı :D yada sence bırakmasak nolurdu :D
ya bosver selcuk alanlar hayrını görsun kanka be sattık gitti :D
kanka ne diyim şimdi ben o zmn kor bırakmadı hatta 160 larda geçmeye başladı diyim zk da yavaştımı diyim:D aynen doğru diyosun sattık
100 km de m3 kac lıtre yakıyor type r kac litre yakıyor?
Emir_b16a
11-11-2011, 01:09
100 km de m3 kac lıtre yakıyor type r kac litre yakıyor?
evet bu posttan sonra type r geçer :D
evet bu posttan sonra type r geçer :D
1 liradan fazla yakıyor dıyorlar o yuzden sordum o kadar yakıyorsa type r ı harcaması lazm hakkını vermesı için :D
Valla bi ep3 sahibi olarak ileride bi e46 m3 almak isterim açıkçası, hatta 92 93 olursa daha da hoş olur :)
İkisi de farklı kulvarların araçları, m3 var m3 var, type-r var type-r var orası da bi gerçek :)
_muhaRRem
11-11-2011, 01:38
m3 arabası birsürü amacı var. 4 mevsim gez ,ailenle kız arkadaşınla gez, gece eğlencesine git.
typeR arabası tek amaçlık :) bildiğin teneke bu nedenlede hızlı gidiyor :) motor şanzıman aktarma olarak çok üstünler almanlardan .
kelalper
11-11-2011, 07:19
ankarada olduğum için çok yakından takip edemiyorum haliyle urfa bu yaz başı benimle denedimi senin mantıkla konuşalım ozaman her ctr aynı gidicek diye bi kuralmı var bursadaki olayı biliyorum neden gidildiğinide bana anlatmana gerek yok nasıl kor 36 m3 diğerlerinden farklı gidiyosa benim arabamda farklı gidiyor çok şükür diğer s2k ctr patates senin yorumun olayı başka yere çekmeye çalışıyosun gerek yok bence...
KOR 36 diğer M3 lerden farklı gitmiyor bir M3 ün gitmesi gerektiği gibi gidiyor. Senin aracıında çok çok düzgün temiz yürüyeni olabilir ama M3 ayrı bir olaydır. Piyasada o kadar çok canı alınmış ekmeği yenmiş M3 var ki inanamazsın. M3ler üzerindeki motorlar E36 içinde E46 içinde konuşuyorum K20 kadar dayanıklı değiller aşırı zorlamaya ve ömürleri kısa. Bu arabaların ilk sahipleri bu arabaların ekmeğini yedikten sonra orada burada motor toplayıp sattılar. Alan millette alt devirlerde araba yana geliyor torklu diye iyi yürüdüğünü sanıp o şekilde kullanmaya devam ettiler. Sorun buradan kaynaklanıyor. Haa bi de şu var roll Type R ın m3 e göre bittiği yere 200 e kadar mı yapılıyor.
_muhaRRem
11-11-2011, 07:45
KOR 36 diğer M3 lerden farklı gitmiyor bir M3 ün gitmesi gerektiği gibi gidiyor. Senin aracıında çok çok düzgün temiz yürüyeni olabilir ama M3 ayrı bir olaydır. Piyasada o kadar çok canı alınmış ekmeği yenmiş M3 var ki inanamazsın. M3ler üzerindeki motorlar E36 içinde E46 içinde konuşuyorum K20 kadar dayanıklı değiller aşırı zorlamaya ve ömürleri kısa. Bu arabaların ilk sahipleri bu arabaların ekmeğini yedikten sonra orada burada motor toplayıp sattılar. Alan millette alt devirlerde araba yana geliyor torklu diye iyi yürüdüğünü sanıp o şekilde kullanmaya devam ettiler. Sorun buradan kaynaklanıyor. Haa bi de şu var roll Type R ın m3 e göre bittiği yere 200 e kadar mı yapılıyor.
bak orada bi dur o iş öyle değil :)
Bundan 2-3 yıl önce SKN bendeydi şu andaki setupındaydı bolt on gaz kelebeği bile yok.Ben o zamanlarda bir çok m3 le denedim 10 boy 5 boy çok farklı geçtiğim m3 ler oldu , en sağlıklı TU321 plaka eczacı murat abinin m3 üyle 250 ye kadar kafa kafaya gidiyordum. Herkeste şahittir buna. typeR 230-240 a kadar net yürüyebilir m3 le. Ama m3 standart olacak veya bolt on olabilir farketmez.
Ben fanatik birisi değilim , m3 üde kullanıyorum. M3 araba herzaman diyorum typeR teneke :)
kelalper
11-11-2011, 08:14
Yok senin fanatik olmadığını zaten biliyoruz. Ama bak sende diosun bakımsız olan 10 boy geçiliyor düzgünü ile 250 ye kadar kafa kafaya gidiyorsun. Piyasada patates çok fazla m3 var sende biliosun.
1 liradan fazla yakıyor dıyorlar o yuzden sordum o kadar yakıyorsa type r ı harcaması lazm hakkını vermesı için :D
Yok öyle birşey diyenler arada sırada bakım yaptırsınlar arabalarına.
Yada matematik hocalarına benden selam söylesinler 5,7 77 model beyinsiz camaro 1 lira yakıyor bugünki hesapla m3 nası 1 lira yaksın..
1 lira yakması demek 1 depo ile 220 km demek ben geçen gün otoparka bıraktığımda 350km yapmışım dahada çeyrek depo benzin var içinde oda hafta sonları kullanıyorum diye sağırlaşmasın diye hep üst devirlerde kullanıyorum 0 ekonomi uzun yol hiç yok neredeyse..
Öncedende yazdım typer aktarmasıyla çewirdiği devir ile benim gözümnde şu anda dünyanın en iyi atmosferik makinası...
Hee ama alırmıyım sanmıyorum.Neden diceksiniz muharemmin dediğine gelicem.
Gecede çıkmam lazım gezmemde lazım uzun yolada gitmem lazım ne bilim bir kızla rahat rahat gezebilmeliyim sonuçta otobanda yaşamıyorum.Tamamen tercih meselesi.
Hee yaşam tarzıdır saygım sonsuz alınır temiz bi typer muharrem gibi turbolanır.
Fiziksel boşalmaya gerek kalmadan hafta sonları psikolojik olarak boşalanılabilir.
Ama yanına normal nefes alan bir araba şart olmak kaydı ile...
Yok öyle birşey diyenler arada sırada bakım yaptırsınlar arabalarına.
Yada matematik hocalarına benden selam söylesinler 5,7 77 model beyinsiz camaro 1 lira yakıyor bugünki hesapla m3 nası 1 lira yaksın..
1 lira yakması demek 1 depo ile 220 km demek ben geçen gün otoparka bıraktığımda 350km yapmışım dahada çeyrek depo benzin var içinde oda hafta sonları kullanıyorum diye sağırlaşmasın diye hep üst devirlerde kullanıyorum 0 ekonomi uzun yol hiç yok neredeyse..
Öncedende yazdım typer aktarmasıyla çewirdiği devir ile benim gözümnde şu anda dünyanın en iyi atmosferik makinası...
Hee ama alırmıyım sanmıyorum.Neden diceksiniz muharemmin dediğine gelicem.
Gecede çıkmam lazım gezmemde lazım uzun yolada gitmem lazım ne bilim bir kızla rahat rahat gezebilmeliyim sonuçta otobanda yaşamıyorum.Tamamen tercih meselesi.
Hee yaşam tarzıdır saygım sonsuz alınır temiz bi typer muharrem gibi turbolanır.
Fiziksel boşalmaya gerek kalmadan hafta sonları psikolojik olarak boşalanılabilir.
Ama yanına normal nefes alan bir araba şart olmak kaydı ile...
muharreme cevap hakkı dogdu:D:D
_muhaRRem
11-11-2011, 09:32
2si birden daha iyi oluyor :)
arkadaslar m3 m3 cük var benım arabam 200 bın km de 50 yasında bı adamdan aldım ılk sahıbı aldıktan 2 gun sonra motor actık kapak tan 050 aldık ve ince ayarlardan sonra sipop ayarı tam 5 saat surdu sonra vanoslar sonra topladık denedıgım arabalardan bı tek rs4 audi 2 boy gectı benı buda bızım memeonun araba sıfır motor sandık takıldı dıye bılıyorom 275 kadar bastık sonra kesıcı var bende yazılım yok son susturucu hamman baska fılıtre dahı stock 100 km basarsam type r benı gecerım sanmıyorum ama denemek lazım ankarada bulamadık hayırlısı
bu arada sk kenanın araba deneyen bılır e46 m3 4 boy gecıyodu bende kenanı motor yapıldıktan sonra 140 tan sonra 5 boy gecmeye basladım
dragon07
11-11-2011, 10:19
sk yı antalyada gördük tanıdık birindeyse deneriz hazırız.
forumda seviye gittikce garip seviyelere dogru ilerliyor stock hallerini bile kıyaslamaya baslandı can sıkıntısından m3 veya severleri kırmak istemem ama type r gecti bir iki kere degil defalarca gecilmis bolca m3 ornegi videosu var forumda video sitelerinde arastırın biraz :)
+s2000......
arkadasımda ama yarıscanı zannetmem corbacı cumhur aldı bı solerız ama
onursoytam
11-11-2011, 10:37
sk yı antalyada gördük tanıdık birindeyse deneriz hazırız.
kanka kim çıkıcak M3 ün karşısına
ecz_murat
11-11-2011, 10:43
senin arabanın gidişini ve k-pro beyinli typerle denemiş biri olarak 250 ye kadar 1-2 boy arası önde olursun ama .......k-pro yoksa denemene gerek yok zaten.
dragon07
11-11-2011, 12:26
kanka kim çıkıcak M3 ün karşısına
m3 degil kardesim yarşıcagımız araç
s50 325 strokludur galiba :) deneriz, geçeriz demedik zaten...
skn cok iyi gidio du atmosferik olarak ben denemedim gidişini görmüştüm ecz murat abinin arabayla bi typer a göre cok iyi gidiodu...
urfanin s2000 i kadar da giden s2000 bnce hala yoktur atmosferik olarak m3 le bastiğimiz zaman 180 gibi 2 3 boy fark oluo 220 den sonrasini zaten sölemiyim...
k prolu bi typer max 200 e kadar m3 le yan yana gider 240 da en az 5 boy fark yer bunu artık tartişmaya gerek yok biz denemek ten biktık sağlik li bi e46 m3 direnme sansi hiç yok ....
ilker abinin arabasi beni geçio 3 4 boy zaten o yüzden... ilker abi typerla basmana hiç gerek yok...
kardeşim forumda bizim konularimiz vardi uçan kaçan typerlari bekliyoruz die:)
3 4 tane m3 geçilmiştir toplasan typer sahipleri konuşmuo gecilenler ondandir...
searock///
11-11-2011, 15:31
ben typer dıyorum !!! bence m3 u pokemon eder :)
searock///
11-11-2011, 15:36
kankacım bız ne yazıkkı hıc oylue onumuze gecen typer goremedık desem :) sefim benım :) hemde 286 lıkla :)
kankacım bız ne yazıkkı hıc oylue onumuze gecen typer goremedık desem :) sefim benım :) hemde 286 lıkla :)
zeki mürende göremedi rahmetli:) typerlarin önde gittiğini...
chiefkadir
11-11-2011, 15:45
kankacım bız ne yazıkkı hıc oylue onumuze gecen typer goremedık desem :) sefim benım :) hemde 286 lıkla :)Panpa bul bitane m3 hemen denetelim :D
searock///
11-11-2011, 15:49
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: :icon_tup::icon_tup:
ecz_murat
11-11-2011, 15:53
skn cok iyi gidio du atmosferik olarak ben denemedim gidişini görmüştüm ecz murat abinin arabayla bi typer a göre cok iyi gidiodu...
urfanin s2000 i kadar da giden s2000 bnce hala yoktur atmosferik olarak m3 le bastiğimiz zaman 180 gibi 2 3 boy fark oluo 220 den sonrasini zaten sölemiyim...
k prolu bi typer max 200 e kadar m3 le yan yana gider 240 da en az 5 boy fark yer bunu artık tartişmaya gerek yok biz denemek ten biktık sağlik li bi e46 m3 direnme sansi hiç yok ....
ilker abinin arabasi beni geçio 3 4 boy zaten o yüzden... ilker abi typerla basmana hiç gerek yok...
kaancığım, k-pro oldumu 5 bitimi 240-250 gibi bitiyor typerde yanılmıyorsam kullananlar daha iyi bilir. 5 bitene kadar iyi tutunuyor typer m3'e bence!!
ama....yineliyorum geçme şansı yok
searock///
11-11-2011, 15:55
Panpa bul bitane m3 hemen denetelim :D
ben motorumu sokmeden once herkezle denedım bılıyorsun . motoru sokmeseydım denerdım :) benım arabanında artık m3 luk halı yok yanı :) ıste RUF var onla bı dostluk macı yapılsın :)
searock///
11-11-2011, 15:57
allah rahmet eylesın ıyı adamdı ama goremedı ne yazıkkı :(
chiefkadir
11-11-2011, 15:57
ben motorumu sokmeden once herkezle denedım bılıyorsun . motoru sokmeseydım denerdım :) benım arabanında artık m3 luk halı yok yanı :) ıste RUF var onla bı dostluk macı yapılsın :)Bro Ruf pek zalım..Bak Kaan m3 yazmış ben ilkerlede konuştum, bizim arabalar ilkerin 4 boy geçtiği mavi m3 le aynı gidiyo..Yani İlker skertir denemeye gerek yok..İtb yi yapıyorum aynen yanındayım :D
searock///
11-11-2011, 16:04
Bro Ruf pek zalım..Bak Kaan m3 yazmış ben ilkerlede konuştum, bizim arabalar ilkerin 4 boy geçtiği mavi m3 le aynı gidiyo..Yani İlker skertir denemeye gerek yok..İtb yi yapıyorum aynen yanındayım :D
:)tabı ruf cok ıı yuruyor :)
senin araçta m3 olsa gerek.;)modifiyeli typer stock m3 ü geçebilir sıkıntı yok.burda stock araçlardan bahsediyoruz.sonucu sende biliyorsun zaten.
3 4 tane m3 geçilmiştir toplasan typer sahipleri konuşmuo gecilenler ondandir...
sokersen m3 u 150-200 kg yada bilmem ne kadar e haliyle typer bulamazsın yada kalkıp turbo type r nerde bu m3 ler demez ama dersede haliyle m3 sahibi cıkıp burdayım demez hrld bu ona benziyor biraz :)
searock///
11-11-2011, 16:59
sokersen m3 u 150-200 kg yada bilmem ne kadar e haliyle typer bulamazsın yada kalkıp turbo type r nerde bu m3 ler demez ama dersede haliyle m3 sahibi cıkıp burdayım demez hrld bu ona benziyor biraz :)
ben sokmedende denedım hatta sokmeyı bırak aracımda essek yukuyle bır set vardı :)vede 19 jantlarımla denedım !!! eskı halımı bılenler var burda ...
ben sokmedende denedım hatta sokmeyı bırak aracımda essek yukuyle bır set vardı :)vede 19 jantlarımla denedım !!! eskı halımı bılenler var burda ...
yahu neyi tartısıyoruz m3 typer ı gecer normal olanda bu zaten a type r da cigerli ise arada 150 beygir fark varmıs filan demiyor geciyor m3 u yani arada boyle daglar ovalar kadar fark yok 60-240 bastıklarında onu anlatmaya calısıyorum :)
burda kimse m3 kotu arac filan demiyor sanıyorum bir yerlerde hata var :)
chiefkadir
11-11-2011, 17:12
senin araçta m3 olsa gerek.;)modifiyeli typer stock m3 ü geçebilir sıkıntı yok.burda stock araçlardan bahsediyoruz.sonucu sende biliyorsun zaten.Stock Typer 196hp anca gelir taşşakları sıkılmış boğa gibidir...Azcık arabasını koşturan stock typera dikilir..İşi bilen kimse stock typerla m3 e dikilmez.. Typercıda az koşmaya başlayınca arabası m3 arar bu böyledir..
DBS TYPER - E46 M3 MANUEL (2.gear typer under VTEC ) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_6HSHDr5lJk)
Zeki müren gormedı ama bızler gorduk
DBS Type r:icon_tup:
video sonunda detayları soyluyor :D
konuyu okudumda kusura bakmasın yanlış anlamasın kimse, k20 ile ilgilenen herkes top end n/a olup m3le sıkabileceğini sanıyor ama düzgün m3 kaç tane bu meçhul vanosu düzgün çalışan problemsiz olan, m motorlarda k20de atmosferik olarak güzel makineler yalnız fanatiklik yapılmasa daha güzel olur bence, düzgün çalışan s50/s54 ciddi gidiyor benim bildiğim
searock///
11-11-2011, 17:26
yahu neyi tartısıyoruz m3 typer ı gecer normal olanda bu zaten a type r da cigerli ise arada 150 beygir fark varmıs filan demiyor geciyor m3 u yani arada boyle daglar ovalar kadar fark yok 60-240 bastıklarında onu anlatmaya calısıyorum :)
tartısmıyoruz tabıkıde :) sen m3 sokersen felan demısınde ben ondan yazmak ıstedım :) sokmedende m3 ıle typer la denedık ::)
searock///
11-11-2011, 17:28
DBS TYPER - E46 M3 MANUEL (2.gear typer under VTEC ) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_6HSHDr5lJk)
bende bı kactane vıdeo koyarım ama saygımdan koymuyorum :)
searock///
11-11-2011, 17:30
ruf smg dimi abi?
EWET smg ...
chiefkadir
11-11-2011, 17:30
konuyu okudumda kusura bakmasın yanlış anlamasın kimse, k20 ile ilgilenen herkes top end n/a olup m3le sıkabileceğini sanıyor ama düzgün m3 kaç tane bu meçhul vanosu düzgün çalışan problemsiz olan, m motorlarda k20de atmosferik olarak güzel makineler yalnız fanatiklik yapılmasa daha güzel olur bence, düzgün çalışan s50/s54 ciddi gidiyor benim bildiğimYa sorun bu "sağlıklı m3" konusunda çıkıyo..Typerla denemek isteyen atarlı m3 lerin hepsi maşallah yani çok iyiler..Kendi halinde sökülmemiş dokunulmamış "sağlıklı" m3 le atmo yüklü typer kıyaslaması olsa işi bilenler fanatik olmayanlar typer der..
searock///
11-11-2011, 17:32
kadır abı nerde benım eskı vıdeolar ?? hepsını sılmışsın:(((((((((((
searock///
11-11-2011, 17:34
Ya sorun bu "sağlıklı m3" konusunda çıkıyo..Typerla denemek isteyen atarlı m3 lerin hepsi maşallah yani çok iyiler..Kendi halinde sökülmemiş dokunulmamış "sağlıklı" m3 le atmo yüklü typer kıyaslaması olsa işi bilenler fanatik olmayanlar typer der..
ben senınle denedıgımde sokulumuydu benım m3? hatta 19 lar yokmuydu kadır abı hatta essek yukuyle bırde set vardı aarabada :) fatıhle denedıgımdede aynen o sekıldeydım . ben hulk la deneyecem dıye soktum m3 u hatırlarsan onunla denerkende sen yanımda oturmuyormuydun kadır abı? 2 ye tek gazlamadıkmı?
chiefkadir
11-11-2011, 17:34
kadır abı nerde benım eskı vıdeolar ?? hepsını sılmışsın:(((((((((((
Bro benle olan duruyodur streetfire ..Ama hilmi ile olanı silmiştim
chiefkadir
11-11-2011, 17:36
ben senınle denedıgımde sokulumuydu benım m3? hatta 19 lar yokmuydu kadır abı hatta essek yukuyle bırde set vardı aarabada :) fatıhle denedıgımdede aynen o sekıldeydım . ben hulk la deneyecem dıye soktum m3 u hatırlarsan onunla denerkende sen yanımda oturmuyormuydun kadır abı? 2 ye tek gazlamadıkmı?Combo o köprünün altından çok sular geçti :) Sen söküyodun o zamanlar biz bilmiyoduk sökme nedir,sonra kpro +rbc+ ssr headers felan sonradan arabalar baya hızlandı :)
GErçi benle denemelerinde sökülü sadece arka koltuklardı önlerde spor koltuk vardı ama sen iki kişi ben tektim Fan TypeR ;)
searock///
11-11-2011, 17:37
Bro benle olan duruyodur streetfire ..Ama hilmi ile olanı silmiştim
eyvallah abı saol :) aracın ıcınden cektıgın vardı hılmıyle denerken onudamı sıldın:)
chiefkadir
11-11-2011, 17:38
Bak bitane buldum,
m3 vs Fan Typer - Car Videos on StreetFire (http://www.streetfire.net/video/m3-vs-fan-typer_642816.htm)
varmış daha :)
hulk vs m3
http://www.streetfire.net/video/e36-m3-vs-hulk-k20a-ankara_192832.htm
http://www.streetfire.net/video/tayyar-ve-m3_639139.htm
http://www.streetfire.net/video/m3-ve-fan-tayyar_639140.htm
searock///
11-11-2011, 17:43
Combo o köprünün altından çok sular geçti :) Sen söküyodun o zamanlar biz bilmiyoduk sökme nedir,sonra kpro +rbc+ ssr headers felan sonradan arabalar baya hızlandı :)
GErçi benle denemelerinde sökülü sadece arka koltuklardı önlerde spor koltuk vardı ama sen iki kişi ben tektim Fan TypeR ;)
ben senınle ilk denedıgımde 19 larım vardı essek yukuylede set vardı aractan cıvata sokmemıstım . zaten olay senınle denemem degıl senın arabanda kpro yoktu o zaman . fatıhle denedım ben kı fatıhın arabada kpro da vardı .ben ılk cıvatayı hılmılerle denerken soktum sonrada toplamadım ...
Sanki herkes farklı cümleler ve kelimeler kullanarak aynı şeylerden bahsediyor :D
Konuda birçok kişi gönlünden geçen sonuca göre yorum yapıyor bence.
M3 sahiplerinin veya m3 e gönül veren fanatiklerin yerinde olsam bende kafayı yerim 10 m3 ten 9 u patates..Herkes m3 ü kolay lokma sanıyor bu yüzden :) iyi giden sağlıklı m3 görmemiş insanların gözünde ''m3 nedir ki ya bi kproya bakar'' izlenimi var.
Piston egzantrik olmadan typer m3 geçemez bu kadar basit.Piston egzantrik oluncada yine bi yerde yakalayıp geçer m3 he 260km de mi 270 km de mi yakalar orasını canlı denemek lazım.
searock///
11-11-2011, 17:47
vay be sende olmasan hayatta bulamam .. cok tesekkurler abı ya . ozlemısım arabamı ya :)
BMK TypeR
11-11-2011, 17:48
Sanki herkes farklı cümleler ve kelimeler kullanarak aynı şeylerden bahsediyor :D
M3 sahiplerinin veya m3 e gönül veren fanatiklerin yerinde olsam bende kafayı yerim 10 m3 ten 9 u patates..Herkes m3 ü kolay lokma sanıyor bu yüzden :) iyi giden sağlıklı m3 görmemiş insanların gözünde ''m3 nedir ki ya bi kproya bakar'' izlenimi var.
Piston egzantrik olmadan typer m3 geçemez bu kadar basit.Piston egzantrik oluncada yine bi yerde yakalayıp geçer m3 he 260km de mi 270 km de mi yakalar orasını canlı denemek lazım.
eskiden 100 oktan varken avanslar 40 ustundeydı şuan 36avansı gecınce göz kırpmaya başlıyo:) ama m3ler yıne stoktu:) e36 m3 gecıyodum hep 5 sonuna kadar kı ne emme ne gaz kelebegıyle:D aynı olay tyyper s2000 de aynı 100oktan varken typer beyın oldugu ıcın avantajlıydı s2000den suan ıse rbc lı kelebeklı typer zar zor gecıyo s2000 ı:)
chiefkadir
11-11-2011, 17:48
vay be sende olmasan hayatta bulamam .. cok tesekkurler abı ya . ozlemısım arabamı ya :)Ahahah Evrim değiştirdi senin ayu deemi:hahaha:
bi gün parayı bulursam herkese inat 12cr uzun kol emsli s54 toplıcam:D
Arkandayız panpa :D
searock///
11-11-2011, 17:51
Ahahah Evrim değiştirdi senin ayu deemi:hahaha:
aynen oyle evrım gecırdı benım ayu :) az kaldı bı kac eksıgım gelıyor onumuzdekı hafta mallar kargoda :) gelır gelmez canını cıkaracam ayunun :)))))))
searock///
11-11-2011, 17:53
dunyanın sonu gelıyor hakıkaten:hahaha::hahaha::hahaha: ben 2jz aldım sende s54 alacan :hahaha::hahaha::hahaha::icon_tup::icon_tup::icon_ tup:
BMK TypeR
11-11-2011, 17:55
36 m3 lerı gecınce sen gecenın yarısı benı şişlıden zorla yataktan kaldırdın:) iki tane 46 m3 getırdın:D ozaman yaşıyodu sanırım zeki müren:D
eskiden 100 oktan varken avanslar 40 ustundeydı şuan 36avansı gecınce göz kırpmaya başlıyo:) ama m3ler yıne stoktu:) e36 m3 gecıyodum hep 5 sonuna kadar kı ne emme ne gaz kelebegıyle:D aynı olay tyyper s2000 de aynı 100oktan varken typer beyın oldugu ıcın avantajlıydı s2000den suan ıse rbc lı kelebeklı typer zar zor gecıyo s2000 ı:)
Abi ne olursa olsun aynı speclerde en iyi giden typerla en kötü giden typer arasında 1 boy bile oynamaz belki.Ama m3 ler arasında dağlar kadar fark var.Ben m3 typer denemelerinden çok m3 lerin neden bu kadar dayanıksız olduğunu merak ediyorum :)
dunyanın sonu gelıyor hakıkaten:hahaha::hahaha::hahaha: ben 2jz aldım sende s54 alacan :hahaha::hahaha::hahaha::icon_tup::icon_tup::icon_ tup:
yalnız ben aşırı besleme istemiyorum birazda ondan kaynaklanıyor:) aşırı besleme işin içine girmeden atmosferik olarak yapmak istediğim motorların başında geliyor bmw s serisi motorlar bence tasarım olarak mühendislik olarak çok iyi motorlar, kapak gaz kelebeği krank tasarımı vs bence çok iyi, para olsa e46ya s85 atarım :)
segment farkı var fiyat farkı var oğlu var oynamak için type r bana göre m3 güzel ama fabrika çıkışı geçmez zaten kağıt üstündede beli oluyo
Abi ne olursa olsun aynı speclerde en iyi giden typerla en kötü giden typer arasında 1 boy bile oynamaz belki.Ama m3 ler arasında dağlar kadar fark var.Ben m3 typer denemelerinden çok m3 lerin neden bu kadar dayanıksız olduğunu merak ediyorum :)
bence aslında çok dayanıksız değil, işi bilen adamların elinde ciddi kmlerde olan otomobiller var sanırım bu birazda yedek parça fiyatları bakım masraflarıyla alakalı, tabi birazda çıktığı yıllar nedeniyle yakıt kalitesinden bilgisizlikten çok etkilenmiş sanırım, işin içinden gelen insanların elindeki örnekler ciddi kmlerde olmasına rağmen güzel yürüyor:)
bence aslında çok dayanıksız değil, işi bilen adamların elinde ciddi kmlerde olan otomobiller var sanırım bu birazda yedek parça fiyatları bakım masraflarıyla alakalı, tabi birazda çıktığı yıllar nedeniyle yakıt kalitesinden bilgisizlikten çok etkilenmiş sanırım, işin içinden gelen insanların elindeki örnekler ciddi kmlerde olmasına rağmen güzel yürüyor:)
Evet güzel giden m3 ler var sayılıda olsa , fakat e36 yıda bi kenara bırakalım , e46 da daha az gördüm yürüyen m3. e bunların yaşları typerla hemen hemen aynı.Bakım parça derken periyodik olarak vanos mu değiştirmek lazım veya sensör vs.?
BMK TypeR
11-11-2011, 18:04
o konuda haklısın ya ıyı motor yapılmış, işi bilen ıyı bır ustanın elinden gecen, yada 10.000-20.000kmde kı m3 cok ıyı gıder:)
benım bahsettıgım konu cok farklı kı 100oktan mevzusu:) 100oktan varken typer(h e f) avantajlıydı s2000(h e f) ve m3(stok) göre, şuan avantajı kalmadı:D
bencede typer uzun ömürde daha sağlıklı kalıyo m3 göre,
chiefkadir
11-11-2011, 18:07
benım bahsettıgım konu cok farklı kı 100oktan mevzusu:) 100oktan varken typer(h e f) avantajlıydı s2000(h e f) ve m3(stok) göre, şuan avantajı kalmadı:D , Sayın Hocam şimdi şunu diyebilirmiyiz bu oktan moku yüzünden Typerlar eskiye göre yavaşladı:hahaha:
Evet güzel giden m3 ler var sayılıda olsa , fakat e36 yıda bi kenara bırakalım , e46 da daha az gördüm yürüyen m3. e bunların yaşları typerla hemen hemen aynı.Bakım parça derken periyodik olarak vanos mu değiştirmek lazım veya sensör vs.?
bmw ile benden daha fazla içli dışlı arkadaşlar mutlaka daha fazla detay biliyordur ama mesela şöyle durumlar oluyor tabi diğer markalarda da var ama borusan belli kmlerde conta vs değiştirtebiliyor yada bunun gibi durumlar olabiliyor tabi buda bir külfet, sanırım yedek parça fiyatlarıda biraz tuzlu geliyor galiba realoemde vanosun bir elemanı 2500 dolar civarıydı yanlış hatırlamıyorsam:)
o konuda haklısın ya ıyı motor yapılmış, işi bilen ıyı bır ustanın elinden gecen, yada 10.000-20.000kmde kı m3 cok ıyı gıder:)
benım bahsettıgım konu cok farklı kı 100oktan mevzusu:) 100oktan varken typer(h e f) avantajlıydı s2000(h e f) ve m3(stok) göre, şuan avantajı kalmadı:D
bencede typer uzun ömürde daha sağlıklı kalıyo m3 göre,
ömür konusunda pek katılmıyorum ben düzgün motorlar olduğu sürece s50/54ün ömrü k20ye göre daha fazla olur sanırım, tabi hacim ve silindir sayısından dolayı birazda:)
BMK TypeR
11-11-2011, 18:11
Sayın Hocam şimdi şunu diyebilirmiyiz bu oktan moku yüzünden Typerlar eskiye göre yavaşladı:hahaha:
abı typerda güzel ayarlanmış k-pro 36 derece avansla 42 43derece avans farkını az cok bılırsın:D
zaten mantık şu çok dönen çabuk bozulur :D type r da acayip bi devir var zaten :D
Vanos iptali bide.
Ya da de stroke 2.0 s54:D
Vanos iptali bide.
Ya da de stroke 2.0 s54:D
hoşgeldin:) bittimi askerlik?
destroke long rod s54 şöyle güzel bir egzantrik tam dry sump sesi bitirir o motorun:D
abı typerda güzel ayarlanmış k-pro 36 derece avansla 42 43derece avans farkını az cok bılırsın:D
hacı abi onu bunu bırak senin m5 denemeleri efsanedir her zaman ..
hoşgeldin:) bittimi askerlik?
destroke long rod s54 şöyle güzel bir egzantrik tam dry sump sesi bitirir o motorun:D
Sağol, bitirdik askerliği tank dizelleri arasında:D
Sağol, bitirdik askerliği tank dizelleri arasında:D
gidince compound turbo yapazaam hepsine:D
Serhat Y.
11-11-2011, 19:38
:icon_tup:
youtubta erict595 mi neydi m5le deneyen o 3.2m3 un denemelerini izleyin araci son susturucu ile 325 hp vermis gidisi belli:) burdaki en saglikli gecinenler max 310 hp:):)
bu arada bahsetmedne gecemiycem eczaci m3 un eski aracina en saglikli diyorsunuz neye gore,? yanilmiyorsam egsozlu hali otomatik 335le ayni gitmisti, duzgun m3 335 i gecer bu bilinir:)
O şartlarda m3 alır bencede typer çok dolu degılse
_muhaRRem
11-11-2011, 23:21
youtubta erict595 mi neydi m5le deneyen o 3.2m3 un denemelerini izleyin araci son susturucu ile 325 hp vermis gidisi belli:) burdaki en saglikli gecinenler max 310 hp:):)
bu arada bahsetmedne gecemiycem eczaci m3 un eski aracina en saglikli diyorsunuz neye gore,? yanilmiyorsam egsozlu hali otomatik 335le ayni gitmisti, duzgun m3 335 i gecer bu bilinir:)
Forumdaki bmw cilerin senden ogrenecek cok seyi var galiba.bende nickimi csl yapam M makineleri hakkinda kullanmadan tecrube etmeden yorum yapabilirmiyim. Burada bu kadar M kullanicisi o araba icin hem fikirken sen neye dayanarak sagliksiz oldgnu ima ediyorsun
kaynaklara ; m3 var m3 var abiii , vanosu bozuk bu m3 ün abi söylemlerini yazdıran typerlar mevcuttu. 1,2 sene evvelinde . şuan o araçalrı alanlar nerde ne yapıyor neden m3 lerle denemiyor bilemiyoruz tabi ..
bu karşılaştırmada 197 hp lik typerı fabrika çıkışı haldemi istiyorsunuz 3.2 lt hacimdeki 340 hp lik aracınızla karşılaştırmak için .
GokhanErol
11-11-2011, 23:44
Sayın Hocam şimdi şunu diyebilirmiyiz bu oktan moku yüzünden Typerlar eskiye göre yavaşladı:hahaha:
sayın Kadir abi sende mi böyle düşünüyosun... :)
Reşit abi bence yanılıyosun suanda satılan pompa benzini 97 oct.la bahsettiğin avansların üzerinde güzel malzemesi olan n/a k20ler... :D
ben sökmeden de denedim sökük typer lar la sökük denedim hiç geçeneni göremedik....herkes bilio burda yazdik da deneyecek typer ariyoruz die...
benim önümde gitselerdi sökük typer a sökük m3 o zaman görürdük....
Forumdaki bmw cilerin senden ogrenecek cok seyi var galiba.bende nickimi csl yapam M makineleri hakkinda kullanmadan tecrube etmeden yorum yapabilirmiyim. Burada bu kadar M kullanicisi o araba icin hem fikirken sen neye dayanarak sagliksiz oldgnu ima ediyorsun
Zamanında en sağlıklı M3 diyebiliriz muho Eczacı abimisin TU M3 ne ama ondan hızlı stock E46 M3 ler var.Ben sağlıksız demiyorum.
Serkan mesajında neye dayanarak en sağlıklı M3 diyebiliyorsunuz yazmış :) Hastalıklı dememiş muho sende M uzmanı oldun başımıza :)
36 m3 lerı gecınce sen gecenın yarısı benı şişlıden zorla yataktan kaldırdın:) iki tane 46 m3 getırdın:D ozaman yaşıyodu sanırım zeki müren:D
reşit cöp m3 leri geçtin bülent sana 5 boy acti rus benzini var dedin
kardeşim senin araban a 110 oktan koysun lar benim m3 ü gene geçemezdi 200 den sonra 5 boy acarim.... m3 ün 5 i ne dayanamaz typer bu kadar basit piston egzantrik olur cok ii para harcanmiş bir araba anca geçer 5 derece avans la araba 5 boy hizlanmaz....
enescim genelde e46 m3 ü alanlar ertesi gün sahibinden. com da satmayi düşündükleri için kar la galericiler fln alio düzgün servis te bakımlı sibop ayarlari yapilan arabalarla cok farklı oluo bizim 286 lik lardan bile 4 boy fln hizli e46 m3 ler...
Kardeşim ben sana bir örnek veriyim 2 3 ay önce caddede şimdi plakasını rengini söylemiyim bir cabrio m3 durdurdu bnm arabaya baktı arkadaşına almak istiyorlarmış dediki ya bizim arabayı bir kullanırmısın dediler kullandım araba harbiden gitmiyor dedimki bunda bir sorun var kardeşim gitmiyor dedim,yani tabi normal arabalara göre gidiyor fakat bir eksiklik var gibi geldi neyse bide sen kullan ben sağ koltukta bir oturiyim dedim,oturdum hacı adam arabaya bir tecavüz ediyor öyle böyle değil kardeş dedim bu araba tamam spor arabada böle hayvanlıklar yaparsan zaten yürümez bir yerinden bir yerine mutlaka bir şey olur ustasıda az zor toparlarsın zaten parçası öküz gibi paralar.Bana verdiği cewap abi benimlemi gelicek mezara veririm bir galericiye gider dedi ne zaman yapıldı bu arabanın son bakımı bilmiyorumki dedi,sonuç olarak hepsi böyle değil ama arabanın fiyatı belli normal seviyenin bir tık üstünde %70 i kendini sıkarak değil rahat bir şekilde alıyor bu arabayı onun içinde saygı göstermiyor diğer bir konuda illlaki bakımlı m3 vardır ,ama m3 typer gibi olmadığından deniycek araba bulmak zor şahsen bende bebek caddede turlamak varken otobanda denemekle zaman geçirmek pek istemiyorum öncedende yazmıştım yaparım turbo typer emek veririm arabaya uğraşırız ayarıyla yürürüyle biz yaptık bakalım olmuşmu deriz o zaman denenir ama kendimden örnek vermek gerekirse krediyi çektim m3 e bindim hızlı arabam war hepinize saplarım demek bence çok mantıksız deniceksen arabanda senin ve aracı yapanların emeği olucak türkiye iş bankasının değil.
Adam aylarca uğraşıcak typerıyla onu takıcak bunu takıcak bütün hafta sonunu sanayide geçiricek ewde oturmak varken otobanda ayar yapıcak sonra ben gidicem bakımdan bakıma götürdüğüm arabayla denicem geçsemde zewkmi alıcam?hadi geçemedim kendi kendime emek vermediğim arabayamı üzülücem.
Ben böyle düşünüyorum ben temiz aldım temiz baktım kullandım ettim çokta zewk aldım bodruma gittim o yol hiç bitmesin istedim bir an.Sanırım bir çok m3 sahibide böyle yapıyor.Ama istisnalar yokmu var ecz murat abinin araba yürüyordu jul zamanında yürüyordu o zamanda typerlar yoktu.
halep orda arsında burda sıkıntı yapmıyalım
ben burdayım skn orda aksam denerız ısterlerse çekım yaparız yarın seyredersınız
hondanın ıstedı devırde basıp 250 km ye kadar basarız sonra bıde benım ıstedım devırde basarız olur benım arabam gecer demıyorum hıc denemedım cunku
nos basıyo dıyenlerede ustasını getırır arattırır varsa arac hedıye bakalım honda nasıl m3 gecıyomus
gecınce 343 gectık sıkısınca o 343 ama dıyenlere
stock sayılır benımkı gecerse honda yaparız tabı bıseyler
bızde bos deyılız
eski kulağı kesiklerdeniz
BMK TypeR
12-11-2011, 10:10
Reşit abi bence yanılıyosun suanda satılan pompa benzini 97 oct.la bahsettiğin avansların üzerinde güzel malzemesi olan n/a k20ler... :D
benım bahsettıgım dc headers:) sendekı headers ssr elbettekı dc gore fazla avansı acıyosun ama 100oktan oldugunda çok farklı oluyo sen ona takılma ben başka şey anlatmak ıstedım:)
ecz_murat
12-11-2011, 10:13
çok ğüzel analiz etmişsin tebrikler:icon_tup::icon_tup:
BMK TypeR
12-11-2011, 10:16
çok ğüzel analiz etmişsin tebrikler:icon_tup::icon_tup:
abi bende egsoz yazılımlı cupramla m3 denemek ıstıyorum:D
chiefkadir
12-11-2011, 11:00
Reşit abi bence yanılıyosun suanda satılan pompa benzini 97 oct.la bahsettiğin avansların üzerinde güzel malzemesi olan n/a k20ler... :DYok be cigeR ..Ben yukarda yazdım zaten aşşa yukarı ne olacağını ,denizede izah ettim şimdiki imkanlarla nasıl gidilebildiğini :)
İlker akşamda konuştuk bro senin araba geçer ama denenir ..Gökhan tamam derse akşam bakılır ama o 250 muhabbetini bi geç :D 220-230 a kadar ne fark var onu görelim :) Senin arabaya rakip dbs typer olurdu o da burda yok :)
vanos u arızalı olmayan kondisyonu iyi olan stock m3 karşısında type-r rakip olamaz
herşey hacim değil ağırlık olarak kıyaslayın birde
halep orda arsında burda sıkıntı yapmıyalım
ben burdayım skn orda aksam denerız ısterlerse çekım yaparız yarın seyredersınız
hondanın ıstedı devırde basıp 250 km ye kadar basarız sonra bıde benım ıstedım devırde basarız olur benım arabam gecer demıyorum hıc denemedım cunku
nos basıyo dıyenlerede ustasını getırır arattırır varsa arac hedıye bakalım honda nasıl m3 gecıyomus
gecınce 343 gectık sıkısınca o 343 ama dıyenlere
stock sayılır benımkı gecerse honda yaparız tabı bıseyler
bızde bos deyılız
eski kulağı kesiklerdeniz
adamın kralısın :D
cembozbey
12-11-2011, 23:58
beyler konuyu kapatalım :D
http://img265.imageshack.us/img265/1673/31751124395452565782410.jpg
vanos u arızalı olmayan kondisyonu iyi olan stock m3 karşısında type-r rakip olamaz
herşey hacim değil ağırlık olarak kıyaslayın birde
adamın kralısın :D
Çağrı İlker abinin m3 Haricinde varmı e46 m3 bildigin deneyebileceğimiz ?
lafı ağzımdan aldın :D
e36 war denermisiniz
e36 war denermisiniz
çağrı arabamı toplayım denerim sercanla denedim ki subap yakalamıştım ama yine denedim 2 boy geçti beni ama adamın arabasından nos / 343 stroker / dereceli çıktı
N/A var mı ya da sıfırdan kalkabilecek var mı
tmm erkut abi ben sana haber ederim , sıfırdan kalkıcak arabada war turbo tofaş grubumu olsun yoksa n/a e30 mu :D
tmm erkut abi ben sana haber ederim , sıfırdan kalkıcak arabada war turbo tofaş grubumu olsun yoksa n/a e30 mu :D
ahaha hain herif N/A olacak en azından nossuz olsun :D m3 olsun 36 46 yeter 92 de gözüm yok :)
ahhaha :D :D tmm abi sen bana tel no pm lermisin senın araba bitince zaten forumdan haberimiz olur ona göre haberleşiriz :icon_tup:
ahhaha :D :D tmm abi sen bana tel no pm lermisin senın araba bitince zaten forumdan haberimiz olur ona göre haberleşiriz :icon_tup:
benim no sende yok yani :eek: haberleşiriz ok bi N/A e36 ya denk gelemedim
abi telefon komple yanlışlıkla sildim kimse yok :D
denk gelemezsin çünkü hep yuvaköyde oluyo n/a m3 ler :D
MehmetUnal46
13-11-2011, 00:56
Aslında çok güzel bir M3 var Çayyolunda ama sahibini ikna etmek deveye hendek atlatmaktan binlerce kat daha zor :D Araba 48.000 km'de tertemiz.
GokhanE.
13-11-2011, 01:03
Aslında çok güzel bir M3 var Çayyolunda ama sahibini ikna etmek deveye hendek atlatmaktan binlerce kat daha zor :D Araba 48.000 km'de tertemiz.
Arabayi cikarip gezmeye kiyamayan adam denemeye mi cikarcak :)
abi telefon komple yanlışlıkla sildim kimse yok :D
denk gelemezsin çünkü hep yuvaköyde oluyo n/a m3 ler :D
ok pmliyorum sen N/A e36 mı ayarla :D
MehmetUnal46
13-11-2011, 01:06
Arabayi cikarip gezmeye kiyamayan adam denemeye mi cikarcak :)
Baskı kursak? Fayda etmez mi? Şu an vazgeçtim.:)
GokhanE.
13-11-2011, 01:09
Halihazirda denemek isteyen E46 m3 var,konuyu da acmis zaten,bizim oglani zehirleme,cikarmaz zaten :)
çağrı arabamı toplayım denerim sercanla denedim ki subap yakalamıştım ama yine denedim 2 boy geçti beni ama adamın arabasından nos / 343 stroker / dereceli çıktı
N/A var mı ya da sıfırdan kalkabilecek var mı
nos basıpta 2 boy geçebileceğini düşünmüyosun umarım :D
bide hangi hız aralıngında denediniz 2 boy oldu acaba?
nos basıpta 2 boy geçebileceğini düşünmüyosun umarım :D
bide hangi hız aralıngında denediniz 2 boy oldu acaba?
gayet de düşünüyorum basmadığı halini kadir abiye sor c.tesi akşamı sknyle denemeye gelmemişti ya işte ondan sonraki gün
0-400 kabul etmedi 30 -190 bastık pazar günü kadir abi nazmi falan çıkmıştık m3le
gayet de düşünüyorum basmadığı halini kadir abiye sor
0-400 kabul etmedi 30 -190 bastık pazar günü kadir abi nazmi falan çıkmıştık m3le
valla ben nos bastıgını düşünmüyorum açıkcası.roll aralıgıda çok kısaymış o ara 2 boy orj.olarak normal bence.
ki nos bastıgını varsayalım 30 luk falan basmaz kimse en kötü bi 50 shot olsa bana kalsa m3 e 50 basmakta mantıksız basıosan min 100 bascan..şimdi 50 shot nosla sizin aracı 2 boy geçebiliyosa zaten stock olarak tahminimce 250 hp anca gelir..o krank bilmem ne aracı ileri değil geri goturmus o zaman
valla ben nos bastıgını düşünmüyorum açıkcası.roll aralıgıda çok kısaymış o ara 2 boy orj.olarak normal bence.
ki nos bastıgını varsayalım 30 luk falan basmaz kimse en kötü bi 50 shot olsa bana kalsa m3 e 50 basmakta mantıksız basıosan min 100 bascan..şimdi 50 shot nosla sizin aracı 2 boy geçebiliyosa zaten stock olarak tahminimce 250 hp anca gelir..o krank bilmem ne aracı ileri değil geri goturmus o zaman
o zaman sknyle ve şefle denerken de nos basmamış olması gerekiyo kadir abiyle de gökhanla da benim giderim belli
o zaman sknyle ve şefle denerken de nos basmamış olması gerekiyo kadir abiyle de gökhanla da benim giderim belli
kadir abiyle nasıl oluyo sizin araba?aynı hız aralıgında mesela 2 boymu?
kadir abiyle nasıl oluyo sizin araba?aynı hız aralıgında mesela 2 boymu?
kadir abiyle 30dan basamıyoruz rs çok sarıyo 0-400lerimiz belli 60 dan sknyle yaklaşık o civar oluyo ben tam 5 e attığımda
skn ve kadir abiylede 200 e kdarmı?skn benim duydugum biraz daha sert gidiyo..
artı siz o şekilde oluyosanız m3 te kadir abiyle 200 e kadar kafa kafaya yürüyosa vede bunu yapabilmek için nos basıosa bence hiç iyi bir M3 değildirki o arabanın motoru falan yeni yapıldı diye biliyorum
skn ve kadir abiylede 200 e kdarmı?skn benim duydugum biraz daha sert gidiyo..
artı siz o şekilde oluyosanız m3 te kadir abiyle 200 e kadar kafa kafaya yürüyosa vede bunu yapabilmek için nos basıosa bence hiç iyi bir M3 değildirki o arabanın motoru falan yeni yapıldı diye biliyorum
valla sadece bi tane m3le demeyebildim bu zamana kadar o da öyleydi başka bulursam deniycem yine geçtiğimi geçildiğimi yazarım bu zaten satıldıktan sonra pert olmuş artık deneyemeyiz
searock///
13-11-2011, 08:22
benim no sende yok yani :eek: haberleşiriz ok bi N/A e36 ya denk gelemedim
bende var erkut N/A e36 :) istenmi???:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
searock///
13-11-2011, 08:28
kımınmıs cayyolundakı 48k dekı m3? merak ettımn satıyormu?:D:D
searock///
13-11-2011, 08:34
ok pmliyorum sen N/A e36 mı ayarla :D
ben sana en gec salıya kadar e36 ayarlıyacam nossuz mossuz :) bı arkadasımda var e36 m3. soracam ok derse ankaradakı tum denemek ısteyenlerle bulusalım sansınızı pardon arabanızı deneyın:D:D:D:D
MehmetUnal46
13-11-2011, 10:38
kımınmıs cayyolundakı 48k dekı m3? merak ettımn satıyormu?:D:D
Bi ara satmayı düşünüyodu güzel bi fiyata ;) Ancak vazgeçti saklıo arabayı çok da güzel bakıyo canı gibi.:)
arabanın rengi beyazdı sanırım orta yaş üstü biri sürüyo
bende var erkut N/A e36 :) istenmi???:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Ooo tam kalemim :D
ben sana en gec salıya kadar e36 ayarlıyacam nossuz mossuz :) bı arkadasımda var e36 m3. soracam ok derse ankaradakı tum denemek ısteyenlerle bulusalım sansınızı pardon arabanızı deneyın:D:D:D:D
Olur valla ben denerim 5 taneyle denesem belli olur gidişi m3 un
chiefkadir
13-11-2011, 12:03
ki nos bastıgını varsayalım 30 luk falan basmaz kimse en kötü bi 50 shot olsa bana kalsa m3 e 50 basmakta mantıksız basıosan min 100 bascan..şimdi 50 shot nosla sizin aracı 2 boy geçebiliyosa zaten stock olarak tahminimce 250 hp anca gelir..o krank bilmem ne aracı ileri değil geri goturmus o zamanCombo o denediğimiz m3 te nos var 1.)15 2.)30 3.)45 vs... bana Sercanın dediği o ..Ama tüp bağlı değil vs. dedi ben o ne diyosa inanmak durumundayım ..Ben denerim nos basıyomu basmıyomu ona bakmam..Nos basan kendini kandırır beni değil.
Bizim m3 le 850 rakımda denememizde 200km ye kadar 1,5 boy geçtim sonrasında geldi geçti ama çok açamadı.. Enkada denedik bir denemede biz erken oturduk gaza o geride kaldı bir denemede o oturdu köprü altına tamponunda girdim..
Ben filtre egsoz headers lı Typerımla bir 321lik cabrio m3 le denedim onuda çok geçtim heyecan yaptım video koydum millet demediğini bırakmadı m3 için hatta usa da satılanlardan 240hp vs diyenler oldu ..Belliki araba güzel yanlayan sahibi tarafından pazarlanırken "çok iyi abi sorunsuz" denilipte sıkıntılı olanlardandı :)
Biz burda İlkerin ruf la typer deneyip ruf'un geçtiğini görsek aman al işte demekki m3 iyi giden typerı geçiyomuş diyecez ama normal bir m3 le deneyip skn nin geçtiğini görsek kesinlikle m3 sağlıksız olacak :)
fatiii cim bizim denemeleri Doğukan gördü skn yide gördü benim rs ide :) O söylesin m3 le nolur 545 le nolur :) Erkutun arabada tek egzantrikli ufacık hacmiyle çokta sökülmeden bizim arabalara m3 lere dikiliyosa takdir etmek lazım..Sökük olmayan 286 lık bir m3 bulsun 180 e kadar geçirtmez kendini...
Birisinin geçen sene filan imzası vardı yıkılmıştım:D
"typer 500kg hafifler m5 geçer,
m5 500kg hafifler porno olur"
searock///
13-11-2011, 13:24
Motoru sattigima milyon kere pismanim !!! Sonunda bana Yine 286 lik bi m3 aldiracaksiniz :)).
m power_35
13-11-2011, 13:33
bana göre 286 lık m3 herzaman daha iii altta kazanıyo.hafif avanslada üstte zaten zor yakalamak
kelalper
13-11-2011, 14:37
hala anlamadığım şey 180 ler 210 lara kadar deniyor. Neyin peşindesiniz anlamadım ki. Corsa GSI arasında deneme yapılmıyor arkadaşlar yol olduğu sürece son vites devir kesicidir bunun olayı. Hangisi daha kısaysa orada bitirilir. Güç orada belli olur zaten.
searock///
13-11-2011, 15:09
Adam denemek Isteyen varmi diye konu acmis :) Burda soyle olur Boyle olur Demeye Gerek yok Bence :) Ankara ve cevresindeki Typer Lari Bekliyor:)
Combo o denediğimiz m3 te nos var 1.)15 2.)30 3.)45 vs... bana Sercanın dediği o ..Ama tüp bağlı değil vs. dedi ben o ne diyosa inanmak durumundayım ..Ben denerim nos basıyomu basmıyomu ona bakmam..Nos basan kendini kandırır beni değil.
Bizim m3 le 850 rakımda denememizde 200km ye kadar 1,5 boy geçtim sonrasında geldi geçti ama çok açamadı.. Enkada denedik bir denemede biz erken oturduk gaza o geride kaldı bir denemede o oturdu köprü altına tamponunda girdim..
Ben filtre egsoz headers lı Typerımla bir 321lik cabrio m3 le denedim onuda çok geçtim heyecan yaptım video koydum millet demediğini bırakmadı m3 için hatta usa da satılanlardan 240hp vs diyenler oldu ..Belliki araba güzel yanlayan sahibi tarafından pazarlanırken "çok iyi abi sorunsuz" denilipte sıkıntılı olanlardandı :)
Biz burda İlkerin ruf la typer deneyip ruf'un geçtiğini görsek aman al işte demekki m3 iyi giden typerı geçiyomuş diyecez ama normal bir m3 le deneyip skn nin geçtiğini görsek kesinlikle m3 sağlıksız olacak :)
fatiii cim bizim denemeleri Doğukan gördü skn yide gördü benim rs ide :) O söylesin m3 le nolur 545 le nolur :) Erkutun arabada tek egzantrikli ufacık hacmiyle çokta sökülmeden bizim arabalara m3 lere dikiliyosa takdir etmek lazım..Sökük olmayan 286 lık bir m3 bulsun 180 e kadar geçirtmez kendini...
valla bilmiyom abi o zaman bende anlam veremedim 545 m3 ten yavas bi araba deneriz sonucu görür videoyu çekeriz bladerkin arabaylada deneriz skn y lede deneriz sizle 200 e kadar basarım 60 70 den skn yle 250 lere kadar basarız bende sonucu merak ettim..kağıt üzerinde 545 m3 ten yavaş sağlıklı araçlardan bahsedersek bizdeki araç gayet saglıklı demek oluyoki saglıklı bi 545 nasıl gidiyo bakarız ona göre m3 lerin saglıklı olup olmadıgına karar veririz..
bugun dogukanla beraberdik aradık seni sanırım işin vardı 545 le bi deneme yapalım diye ama ulaşamadık hem senle hem bladerk in arabayla denemek istiyodum..
bladerkle sıfırdanda kalkıcam o hep sıfır istiyo m3 yapmadı ama ben dragda yapıcam rolde yapıcam
tamam kabul :icon_tup: benim araba 10 15 güne hazır 5 i kısaltıyorum sırf bu muhabbetlerde dolayı 204 km hıza olaşabilcem hiç sıkıntı yok deneriz yeterki birileir hem sıfırdan hem roll desin :)
tamam kabul :icon_tup: benim araba 10 15 güne hazır 5 i kısaltıyorum sırf bu muhabbetlerde dolayı 204 km hıza olaşabilcem hiç sıkıntı yok deneriz yeterki birileir hem sıfırdan hem roll desin :)
amaç kazanmak değil araba denemek iki gün sonra 545 satılır 1045 alınır o satılır baska bisey alınır ben yıllardır bunu yaparım araba DENERİM nasıl olursa denerim önemli olan hangi araba nerde ne şekilde daha iyi veya hangi arabaya göre daha kötü..benim amacım bu ,şöyle 3 5 yıl bindiğim bi araba hiç olmadıgı için hiç bir zaman ne marka nede araba fanatikliği yada avukatlıgı yapmadım yapmam..neyse o dener görürüz :)
bide ankarada 10 15 güne havalar berbat olur bence deneme zora girebilir.
erkut maximum 200 yapabilen arabanla ne etmeye çalışıyon sen :D :D
bide şunu düşünün yaa difo sunu kısaltan ciğerli bi m3 altlarda nasıl gider ;)
Çok patinaj çeker müdür :D
yokmu beyler ya şöyle bakımlı ciğerli olupta bi kısa difo takayım diyen m3 :D harbi çok makara olur :D o 200e kadar tutunduk diyen tayyarları göreyim o zaman :D
erkut hayat hikayenimi yazıyon nan :D yoksa vtec sisteminin doğum döneminimi :D
Eray Yümsel
13-11-2011, 20:20
nekadar gereksiz konular
huzur driftte :D
nekadar gereksiz konular
huzur driftte :D
hahahhaha :D heleki araba başkasının olunca demi :D
Eray Yümsel
13-11-2011, 20:22
nie olm bidakine arifte benimkini kırcak ödeşcez :D
nie olm bidakine arifte benimkini kırcak ödeşcez :D
gelin bi belinizi kırayım o zaman :hehe:
Eray Yümsel
13-11-2011, 20:26
yanlız erkutuma laf yok ///mkiller :D
amaç kazanmak değil araba denemek iki gün sonra 545 satılır 1045 alınır o satılır baska bisey alınır ben yıllardır bunu yaparım araba DENERİM nasıl olursa denerim önemli olan hangi araba nerde ne şekilde daha iyi veya hangi arabaya göre daha kötü..benim amacım bu ,şöyle 3 5 yıl bindiğim bi araba hiç olmadıgı için hiç bir zaman ne marka nede araba fanatikliği yada avukatlıgı yapmadım yapmam..neyse o dener görürüz :)
bide ankarada 10 15 güne havalar berbat olur bence deneme zora girebilir.
subaplar anca yetişir benim de yok yaa her sene aynı şeyi söylüyoruz sonra yollar kar sisli hava yine deniyoruz yine :D ben dediğine katılıyorum kızdığım nokta hep stock deniyo hep farklı spec çıkıyo ankarada m3 dedim bu aletin normal gidenleri yok mu benim marka sorunum yok arabam si zaten geçilme sorunum hiç olmaz bu yüzden
olm benim arabam 0-402 için yapıldı 14sec gördüğünde kadranın 155-160 oluyo zaten
ben sizi anlıyorum si la m3 ün nesine dikeliyosun diyosunuz zaten bu araba benden çok güçlü ben de biliyorum geçmem de imkansız 200 yapan arabayla ama o 200 e kadar dayanabilirim sadece bu kadar basit
subaplar anca yetişir benim de yok yaa her sene aynı şeyi söylüyoruz sonra yollar kar sisli hava yine deniyoruz yine :D ben dediğine katılıyorum kızdığım nokta hep stock deniyo hep farklı spec çıkıyo ankarada m3 dedim bu aletin normal gidenleri yok mu benim marka sorunum yok arabam si zaten geçilme sorunum hiç olmaz bu yüzden
olm benim arabam 0-402 için yapıldı 14sec gördüğünde kadranın 155-160 oluyo zaten
ben sizi anlıyorum si la m3 ün nesine dikeliyosun diyosunuz zaten bu araba benden çok güçlü ben de biliyorum geçmem de imkansız 200 yapan arabayla ama o 200 e kadar dayanabilirim sadece bu kadar basit
bak yaa :D ezikleme la kendini bebe :D :D :D
olum si falan değil muhabbet senin emeklerin çabaların takdire şayan sıkıntı yok ;)
ben diyorum ki vites oranları kısa olan en azından hondalara yakın :D bi m3 nasıl gider :D
mustafa abi hep söylenir kısa diff olayı da yıllardır bi yapan göremedik :)
çok mu meşakatli bişey ???
bak yaa :D ezikleme la kendini bebe :D :D :D
olum si falan değil muhabbet senin emeklerin çabaların takdire şayan sıkıntı yok ;)
ben diyorum ki vites oranları kısa olan en azından hondalara yakın :D bi m3 nasıl gider :D
pampa gitmiyo draga hazırladığımız bi 328 var 13.8 yaptık kii TRde N/A daha iyi süre yapan e36 olmadı benim bildiğim fazla kısaltırsak sarmaktan hiç gitmiyo araba önüne geçemedik arkayı bile sökemiyoruz pistde o kadar diyim sana
mustafa abi hep söylenir kısa diff olayı da yıllardır bi yapan göremedik :)
çok mu meşakatli bişey ???
konunun en başından beri M3 sahiplerinin standart bakımdan bile kaçtığı yazılıyor ki maalesef bu doğru
sence bakım bile yaptırmayan adam difo mu değiştirir :D
pampa gitmiyo draga hazırladığımız bi 328 var 13.8 yaptık kii TRde N/A daha iyi süre yapan e36 olmadı benim bildiğim fazla kısaltırsak sarmaktan hiç gitmiyo araba önüne geçemedik arkayı bile sökemiyoruz pistde o kadar diyim sana
kanka drag farklı şey biliyosun rolling farklı :D
kanka drag farklı şey biliyosun rolling farklı :D
lan fark etmez araba gidemiyo hiç dötü yerinde durmuyo
durur be kanka akü götü boklu eke bile bi şekilde tutunuyoda m3 nasıl tutunamıyo :D
Eray Yümsel
13-11-2011, 20:50
güzel kardeşim ben burda vites kaçırdım bunun açıklamasınıda yaptık hep beraber burda bilip bilmeden yorumlar yazıyosunuz can sıkıyosunuz
http://www.techturkey.com/forum/videolar/81521-quote46-m3-coupe-z3m-coupequot-vs-dbs-typer.html
searock///
13-11-2011, 20:51
Hangi arabanın **** durmuyor kanka ??:)))
Hangi arabanın **** durmuyor kanka ??:)))
sefa'nın 328 sarma sorunu çözülmedi çok kısa olunca bi ara senle konuşalım o olayı deniz bi çözüm bulursak N/A 13 lere kadar gelir o araba eminim
searock///
13-11-2011, 21:01
sefa'nın 328 sarma sorunu çözülmedi çok kısa olunca bi ara senle konuşalım o olayı deniz bi çözüm bulursak N/A 13 lere kadar gelir o araba eminim
Olur dostum Bi bakarız , yarın uğrarız doganla yanına :) Dun gelecfktik geç oldu diye gelmedik ,
searock///
13-11-2011, 21:05
Telin kapali nan eray Bi ara beni
Eray Yümsel
13-11-2011, 21:05
Telin kapali nan eray Bi ara beni
kanki şimdi şarzıom bitti tam yes e basarken :D pm at
güzel kardeşim ben burda vites kaçırdım bunun açıklamasınıda yaptık hep beraber burda bilip bilmeden yorumlar yazıyosunuz can sıkıyosunuz
yav her bmw nin altından çıkmasana kardeşim . rolink de sen varsın subab yakalarsın şirinevlerde plaka verirsin bu ne ya
cembozbey
13-11-2011, 21:14
yav her bmw nin altından çıkmasana kardeşim . rolink de sen varsın subab yakalarsın şirinevlerde plaka verirsin bu ne ya
bmwciler adına bizde hosnut degiiliz ama..... :(
Eray Yümsel
13-11-2011, 21:14
benden kaçamazsın da sizde bi bitmiyosunuz arkadaş biri gidiyo biri geliyo bu m3 geçebilme aşkı nesilden nesle atlıyo sanırım :D
searock///
13-11-2011, 21:17
Bu konu kitlenir:)) dejavu Oldum ! http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/27161-nsx-30-vs-m3-30-a.html
http://www.techturkey.com/forum/karsilastirmalar/27134-286-lik-m3-vs-type-r.html
:D
konunun en başından beri M3 sahiplerinin standart bakımdan bile kaçtığı yazılıyor ki maalesef bu doğru
:D:D
dbs ile deneyen z3m kisali pasa dynoda 300hp verisi var nasil gittigi belli:rolleyes:
tAyyar m3 savaslari 2020lere kadar devam eder:):)
kelalper
13-11-2011, 22:56
şimdi yazarlar nos var krank var turbo var süperçarçur var anneannesinden okunmuş muskası var diye.
searock///
13-11-2011, 23:16
kankacım 3 tane diff im war desem:) bende bır m3 sahıbıyım . arabam haftanın 3 gunu lıft te benım arabama yaptıgım bakımı acaba kac kısı yapıyor bu ulkede :D:D:D
kankacım 3 tane diff im war desem:) bende bır m3 sahıbıyım . arabam haftanın 3 gunu lıft te benım arabama yaptıgım bakımı acaba kac kısı yapıyor bu ulkede :D:D:D
kankacım seni ve erayı tenzih ederim :D :D
senin nası bi piskopat olduğunu biliyoruz panpa o konuda :D
searock///
13-11-2011, 23:25
kankacım seni ve erayı tenzih ederim :D :D
senin nası bi piskopat olduğunu biliyoruz panpa o konuda :D
eyvallah kankam :D:D:D eray zaten zurnanın son deligi:D:D erAYla hurdacılıga baslarız yakında :)