Orijinalini görmek için tıklayınız : Michelin pilot exalto,Bridgestone potenza,bridgestone turanza er 300 sizce hangisi
Michelin pilot exalto, Bridgestone potenza, bridgestone turanza er 300
195/50/15 olculerınde alıcam arkadaslar ama hangısı karar veremıyorum fıyat aralıkları yakın sayılır.... kuruda yagmurda nasıldır....
exalto 600 lıra
potenza 720 lıra
turanza 660 lıra
tuner faruk
09-11-2011, 23:52
Exalto panpiş :D
5 Aydır kullanıyorum ıslaktada kurudada çok güzel yol tutuyo diğerlerini kullanmadığım için pek yorum yapamıycam :)
onursumer
09-11-2011, 23:58
excalto pilot kullanıyorum 185/55/15 olcusunde yaz lastiği olduğundan kışın performansı düşüyor onun dışında inanılmaz memnunum zaten kışın sokuyorum :D
tesekkurler arkadaslarr;) michelin yumusak lastık cabuk yenılemek gerekıyor dıye duyuyorum bende ....
bende turanza var
istersen satarım
jantları degiştircem boşa çıkacak
keskinli_ali
10-11-2011, 10:38
exalto kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim
exalta var bende de. kuruda pek sevmedim.ısınmadan iş yapmıyo.
ıslakta sevdim ama. kurudan daha iyi fren performansı.
bridgestone ıslakta rezalet bana gore.michelin ve ya continental en mantıklısı.3 unude kullandım cunku...
devil_berk22
10-11-2011, 11:55
şuan michelin kullanıyorum ıslakta inanılmaz bir duruşu var kuru havalarda durduğundan daha iyi duruyor diyebilirim önceki lastiğimde bridgestone er300 turanzaydı ancak er300 turanzanın ödül aldığı lastik ölçüsü 205-55-16 dır bende o ebatta kullanıyorum ondan da memnundum ancak biraz konforsuzdu
miclen exalto kesinlikle ;) aynı ebatlarda yakın arkadaşlarım kullandı hepside çok memnun ,,,turanza er 300 zaten spor sınıf bi lastik bile değil
contısport harıc hıcbı contıyı dusunmeyınde hangısını alıyosanız alın...
2 aracımda(scirocco , s2000) potenza kullandım gayet memnundum tavsiye ederim