PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : FTH 106 Gtı :::...

Ek.Civic_Spoon
10-11-2011, 15:05
Aracı yeni aldık daha doğrusu civic le takasladık . araç 1997 model (sanroof klima havayastığı abs )sol çamurluk hariç değişensiz lokal boyalar mevcut çok temiz bi 106 araçta filtre, orj. egsoz boruları mevcut fakat kat ve orta susturucuyu düzlemişler sondada ex son susturucusu var :) gideri falan beni çok memnun etti bazı gtı larla denedik şimdilik çok iyi bu setupa göre, ileri yönelik güzel projelerim var şimdilik ufak tefek rutuşlarını işlerini halletmeye çalışıyorum..

Alırken çok tereddütte kaldım alsammı almasammı memnun kalırmıyım hondayı ararmıyım diye ama araç beni çok memnun etti içi dışı tertemiz ve kullanması çok keyifli zevkli bi araçmış şimdilik bir-iki foto ekliyorum ,ufak tefek eksiklerinide hallettikten sonra güncel fotolarını tekrar paylaşacağım ..

Şimdiden herkese iyi yada kötü yorumları için teşekkür ederim .. :)

http://a1111.hizliresim.com/r/b/fwxl.jpg

http://a1111.hizliresim.com/r/b/fw8h.jpg

http://a1111.hizliresim.com/r/b/fx18.jpg

http://a1111.hizliresim.com/r/b/fx35.jpg

http://www.resimrehberi.com/files/file/nazarlik.jpg

Maşallahı esirgemeyelim .. :)

mesutt1
10-11-2011, 15:10
hayırlı olsun maşşalh emzik gibi :D

H22Power
10-11-2011, 15:17
Hayırlı olsun kardeş haberini aldık hatta eski arabanı iki günde bir görüyoruz güzel araba aldın kendinden hızlı bir araba incik boncuk işleri var ama nihayetinde ikinci el araba sen onları en güzel şekilde halledersin..

zıpzıp
10-11-2011, 15:17
Masallah kazasiz belasiz :) 106 iyidir

Cliosportve
10-11-2011, 15:18
Çok sevindim dostum
Maşallah nazar değmesin aracına cillop gibi
İlerde yüklersen motoru başını çok ağrıtcak arkadaşların var biliyorsun :)

Allah kaza bela zarar ziyan zeval vermesin

eser
10-11-2011, 15:25
İbo hayirli olsun artik kolay kolay hicbir arabadan zevk alamiycaksin :)

zeipower
10-11-2011, 15:33
HayırLı uğurLu olsun maşallah

CRUEL
10-11-2011, 15:35
kazasız belasız hayırlı olsun, gültepe tarafından derenin arabasıydı

mur_84
10-11-2011, 15:47
maşallah :)

SiMaO
10-11-2011, 15:49
Maşallah kazasız belasız ama tam kurulıyamamışsınız aracı galiba fotolar küçük ama zorlandım biraz görmekte :)

golfcu0101
10-11-2011, 15:55
maşallah nazar değmesin güzel oynamalarla şaka makinası olur otoban faresi:D

fatihcakin
10-11-2011, 15:55
Hayırlı olsun çok güzel araç fotoraflar cok buyuk her türlü detay belli oluyor :)

YavuzNaz
10-11-2011, 16:08
fth 106 bizim mahallenin aracıydı hayırlı olsun :)

Ek.Civic_Spoon
10-11-2011, 16:09
hayırlı olsun maşşalh emzik gibi :D
Eyvallah dostum teşekkürler

Hayırlı olsun kardeş haberini aldık hatta eski arabanı iki günde bir görüyoruz güzel araba aldın kendinden hızlı bir araba incik boncuk işleri var ama nihayetinde ikinci el araba sen onları en güzel şekilde halledersin..

eyvallah mustafa ben böyle temiz bi 106 aldığım için mutluyum çünki zaten benm elimde cincik gibi olucak inşallah nadir 106 lardan olacak ben fazla titizimdir :D

Masallah kazasiz belasiz :) 106 iyidir
şimdilik banada öyle geliyor kullandıkça daha iyi anlıcaz sağol dostum :)

Çok sevindim dostum
Maşallah nazar değmesin aracına cillop gibi
İlerde yüklersen motoru başını çok ağrıtcak arkadaşların var biliyorsun :)

Allah kaza bela zarar ziyan zeval vermesin
Selçuğum teşekkür ederim eksik olma arkadaşım ben bunu bi gıdıklamaya başlayımda korkun benden Rs çiler :D

İbo hayirli olsun artik kolay kolay hicbir arabadan zevk alamiycaksin :)
İnşAllah eserim sağol teşekkürler ..

HayırLı uğurLu olsun maşallah

maşallah :)
Hepinize teşekkü ederim arkadaşlar cümlemize kazasız belasız ..

Maşallah kazasız belasız ama tam kurulıyamamışsınız aracı galiba fotolar küçük ama zorlandım biraz görmekte :)
:) ya pek anlamıyorum foto yüklemekten biraz büyük olmuş hakkatten :) iyi dilekler için teşekkürler aracı ben kurularken çekmiş kardeşim yakında gündüz prof. çekimleride gelicek zaten

maşallah nazar değmesin güzel oynamalarla şaka makinası olur otoban faresi:D

Hayırlı olsun çok güzel araç fotoraflar cok buyuk her türlü detay belli oluyor :)

Teşekkür ederim arkadaşlar :)

GKD
10-11-2011, 16:10
sırf plakası için bile alırdım ilerliyen zamanlarda inşallah hondadan pişman olmazsınız allah kazasız belasız binmek nasip etsin...

Bone-crusheR
10-11-2011, 16:16
bence hondayı aramayacaksın 106 cok farklı bi zevk hastalık ve sendede başlamıs :D hayırlsı olsun

YavuzNaz
10-11-2011, 16:16

kağıthane, seyrantepe sonra karşıya geçti :)

Senol Demirağlı
10-11-2011, 16:19
Maaşallah kazasız belasız :)

Anıl E.
10-11-2011, 16:21
Maşallah allah kaza bela vermesiiin

Ek.Civic_Spoon
10-11-2011, 16:53
fth 106 bizim mahallenin aracıydı hayırlı olsun :)
teşekkür ederim ..

sırf plakası için bile alırdım ilerliyen zamanlarda inşallah hondadan pişman olmazsınız allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
vallahi şimdilik bi pişmanlık yok hondadan fazlası var eksiği yok gibi şimdilik :)

bence hondayı aramayacaksın 106 cok farklı bi zevk hastalık ve sendede başlamıs :D hayırlsı olsun
aynen başladı gibi hakkımızda hayırlısı :D

kağıthane, seyrantepe sonra karşıya geçti :)
ben maltepeden aldım ..

Maaşallah kazasız belasız :)

Maşallah allah kaza bela vermesiiin

Eyvallah teşekkür ederim arkadaşlar ..

yunus_kg
10-11-2011, 16:55
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesi 106candır:)

2jzgte
10-11-2011, 17:00
renk güzel maşallah

Met!!
10-11-2011, 17:19
Maşallah... Kazasız Belasız

kutsal
10-11-2011, 17:48
maşalah arkadaşımın arabasına lüleburgazda hondanın son kalesini de yıkmış bulunuyorum :) pejo kolonisi kurucaz kısmetse :)

JDM VTİ
10-11-2011, 18:00
honda accord 2.0-2.4
civic vti
integra

bu araçlarımdan sonra pug'a geçtim, hiçbir şikayetim yok.

sadece daha dikkatli olucaksın, bakımlarında yan sanayi parça kullanma, olay tamamdır. hiçbir sorun açmaz.

parçası pahalı oluyor oem kullanınca ama değiyor mu bence değiyor :)

güle güle kullanın

TaLaT
10-11-2011, 18:00
Öyle bir hastalıktır ki 106 birkez sahip olduysan bundan sonra kolay kolay vazgecemezsin.Bir araba alacak olsan hep aklının köşesinde temizinden bulsamda alsam diye bakınırsın etrafına hayırlı olsun güle güle kullan plakasıda çok güzelmiş maşallah.

ufuck
10-11-2011, 18:08
Hayırlısı olsun gtı ler guzeldır... yandakı mavı 106 kutsalın sanırım, kutsalla denedın mı ??? denedıysen sonuc ne oldu ? gıderını bılmek lazım arabanın sonucta :):):)

Street Driver
10-11-2011, 18:23
maşallah ibo doğru tercih yaptın biraz hızlanmak gerekiodu :)

ciğerli bir makine maşallah yakından gördük gideride speclerine göre çok çok iyi ibonun elinde çok daha hızlı hale geleceği kesin duruşuda rengide on numara valla arasan daha iyisini bulabileceğinide sanmıyorum :) kazasız belasız arkadaşım ;)

darkred
10-11-2011, 18:26
maşalah arkadaşımın arabasına lüleburgazda hondanın son kalesini de yıkmış bulunuyorum :) pejo kolonisi kurucaz kısmetse :)

Kutsal bahsettiğin şeytan kırmızımı bumuydu ?

Maşallah angellara bi el atmak lazım yorgun göstermiş biraz arabayı onun dışında begendim maşallah şeytan kırmızı en sevdiğim renktir :D

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin :)

Painkiller
10-11-2011, 18:34
106 başka araçlara benzemez.:) aracımı satsam ne alırım diye düşünüyorum da, yine 106 alırım.:) hayırlı olsun, kazasız belasız.

28 EE 106
10-11-2011, 18:58
maşALLAH :) eskı sahbı arkaşimızdı hayırlı olsun:)

Fatih_
10-11-2011, 20:29
Maşallah plaka çok güzel ilerde bizde alabiliriz inşallah sıkıntısız şöyle bir plaka :D

bora1311
10-11-2011, 21:16
hayirli olsun...

gule gule kullanin, kazasiz belasiz...

sinan-s
10-11-2011, 22:07
Hayırlı olsun kazasız belasız...

OnurK
10-11-2011, 22:48
Hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız kullanman dileğiyle ;)

aLperTunga
10-11-2011, 22:50
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın..araca acil olarak yapılması gerekenler ön tampon oem plastik lipi,birde kapı çıtalarının bantları..

Ö.öztüRk
10-11-2011, 23:08
maşallah hayırlı olsun rengi falan çok güzel ufak dokunuşlarla harika olurr:)

berkred
11-11-2011, 08:21
maşallah kazasız belasız

ToNy
11-11-2011, 08:23
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...

reddewill
11-11-2011, 08:50
maşallah hayırlı olsun

life is life
11-11-2011, 08:51
maşallah. kazasız belasız..

kolaylı
11-11-2011, 08:54
Masallah :)

desouza06
11-11-2011, 09:24
Değişime farlardan başlayabilirsin kazasız sürüşler

BAŞAR
11-11-2011, 09:37
Maşallah....

ondertopcu
11-11-2011, 10:06
Maşallah Allah kaza bela vermesin

Ek.Civic_Spoon
11-11-2011, 13:30

hadi len :D ben kendi isteğimle döndüm gazla yürümüoz olmmm ;) :D

honda accord 2.0-2.4
civic vti
integra

bu araçlarımdan sonra pug'a geçtim, hiçbir şikayetim yok.

sadece daha dikkatli olucaksın, bakımlarında yan sanayi parça kullanma, olay tamamdır. hiçbir sorun açmaz.

parçası pahalı oluyor oem kullanınca ama değiyor mu bence değiyor :)

güle güle kullanın
sağol dostum teşekkür ederim ben zaten orjinalciyim oem olacak abi korelerle prc' lerle uğraşamam ;)

Öyle bir hastalıktır ki 106 birkez sahip olduysan bundan sonra kolay kolay vazgecemezsin.Bir araba alacak olsan hep aklının köşesinde temizinden bulsamda alsam diye bakınırsın etrafına hayırlı olsun güle güle kullan plakasıda çok güzelmiş maşallah.
sağol arkadaşım teşekkür ederim 106 güzel gerçektende birde içimde kalan clio rs var bundan sonra kısmetse temiz bişey yakalarsam onada binecem :D

Hayırlısı olsun gtı ler guzeldır... yandakı mavı 106 kutsalın sanırım, kutsalla denedın mı ??? denedıysen sonuc ne oldu ? gıderını bılmek lazım arabanın sonucta :):):)
sağol ufuk , evet kutsalın araç denemelerimiz çok zevkli oluyor araçlar çok eşit 220 lere kadar kafa burun gidiyoruz :)

maşallah ibo doğru tercih yaptın biraz hızlanmak gerekiodu :)

ciğerli bir makine maşallah yakından gördük gideride speclerine göre çok çok iyi ibonun elinde çok daha hızlı hale geleceği kesin duruşuda rengide on numara valla arasan daha iyisini bulabileceğinide sanmıyorum :) kazasız belasız arkadaşım ;)
sağol okanım eksik olma hep beraber hızlandırıcaz, zaten benim elimde olan aletin nasıl olacağını sende çok iyi biliosun zaten varımız yoğumuz araçlarımız başka bişey yaptığımız yok :D

Kutsal bahsettiğin şeytan kırmızımı bumuydu ?

Maşallah angellara bi el atmak lazım yorgun göstermiş biraz arabayı onun dışında begendim maşallah şeytan kırmızı en sevdiğim renktir :D

Allah kazasız belasız binmek nasip etsin :)
teşekkürler arkadaşım kutsalın sorduğu budur zaten bende araca niyetlendiğimde ilk ona sordum bu piyasanın içinde olan en yakınım olduğüu için oda sağ olsun sağa sola sordurdu zaten beraber almaya geldik aracı bi gece kaldık falan bütün işlerine beraber koşturduk eksik olmasın ..

106 başka araçlara benzemez.:) aracımı satsam ne alırım diye düşünüyorum da, yine 106 alırım.:) hayırlı olsun, kazasız belasız.
Teşekkürler dostum kullandıkça daha iyi anlıyacağız bu duyguları sanırım :)

maşALLAH :) eskı sahbı arkaşimızdı hayırlı olsun:)
eyvallah dostum serhat iyi bi arkadaş mustafayla birlikte çok iyi ağırladılar bizi sağ olsunlar ne biramız nede çiğ köftemiz eksikti :D

Maşallah plaka çok güzel ilerde bizde alabiliriz inşallah sıkıntısız şöyle bir plaka :D
aynen plakayla birlikte aldım özel ve güzel bi plaka ismimle alakası yok ama olsun .. bizim burda trafik sigortasıda bayağı bi kalın ama axa da 336 liraya yaptırdık .. zaten güzel parayı verirlersede satarım :D benim aklımda bana göre daha güzerl bi plaka var onu almak istiyorum :D

Ek.Civic_Spoon
11-11-2011, 13:41
hayirli olsun...

gule gule kullanin, kazasiz belasiz...

Hayırlı olsun kazasız belasız...
Sağolun arkadaşlar teşekkür ederim ..

Hayırlı olsun tekrardan kazasız belasız kullanman dileğiyle ;)
eyvallah onur sağol teşekkürler, aracı aldıktan sonra ilk görenlerden birisin :) birde çıkıp biraz sıksaydık dahada zevkli olacaktı ama saatlerimiz uyuşmadı ama inşAllah gelicez bi gün hem yusuf abiyi ziyarete hemde ufaktan gazlarız ;)

hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın..araca acil olarak yapılması gerekenler ön tampon oem plastik lipi,birde kapı çıtalarının bantları..
teşekkür ederim , plastik lipi kafamda zaten onu yapıcam inşAllahta kapıçıta bantlarını tam olarak anlayamadım ?

maşallah hayırlı olsun rengi falan çok güzel ufak dokunuşlarla harika olurr:)

maşallah kazasız belasız

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin...

maşallah hayırlı olsun

maşallah. kazasız belasız..

Masallah :)

Değişime farlardan başlayabilirsin kazasız sürüşler

Maşallah....

Maşallah Allah kaza bela vermesin

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar iyi yorumlarını için ..

berkayGLRN
11-11-2011, 19:22
maşallah kazasız belasız..

aLperTunga
11-11-2011, 21:26
kapı direklerinin bantları yazacaktım. çıtayı yanlış yazmışım..ilk resimdeki mavide var kapı direklerindeki mat pütürlü bantlar..he birde acilen oem far :) kazasız belasız

OnurK
11-11-2011, 22:56
Arayı açmayın buyrun gelin. Herzaman bekleriz mangal party yaparız yaw gelin yusuf orda akşamada sıkarız ;)

A.öztürk
11-11-2011, 23:01
Kardeşim Aracın Çok Güzel Maşallah,Ufak Tefek Dokunuşlarla Dahada Güzel Olabilir.Kazasız,Belasız Binmen Dilegiyle.

D.CaN
11-11-2011, 23:17
Hayırlı olsun Maşallah Ataşehir Shellde görmüştüm temiz duruyodu :) Kazasız belasız inşallah.

halilkarakas
11-11-2011, 23:28
allah kaza bela vermesin bea :)

denniz9
12-11-2011, 13:49
maşallah hayırlı olsun güle güle bin. :)

TUGRUL SEL
12-11-2011, 14:36
boncuk gibi maşallah güle güle kullan :)

by serçe
12-11-2011, 14:39
maşallah kazasız belasız ..

Ek.Civic_Spoon
17-11-2011, 13:20
maşallah kazasız belasız..
Teşekkürler dostum .

kapı direklerinin bantları yazacaktım. çıtayı yanlış yazmışım..ilk resimdeki mavide var kapı direklerindeki mat pütürlü bantlar..he birde acilen oem far :) kazasız belasız
farlardan şimdilik memnunum ileri doğru oem bi far alabilirim kapı bandıda böylede güzel duruyor ama oda halledilebilir kolay için yorumların için teşekkürler :)

Arayı açmayın buyrun gelin. Herzaman bekleriz mangal party yaparız yaw gelin yusuf orda akşamada sıkarız ;)
eyvallah onur sağolasın ortamınız güzel gerçekten yusuf abide sağolsun çok güzel bi insan ufak tefek işlerimizi halleti hemen , aracı aldığım arkadaş ayna kapağını düşürünce yeni 1.4 aynası almış güya bulamamış kapağı , yusuf abi dükkanda bi tur attı sağolsun hemen çıkardı verdi bi tane :) on numarfa adam gerçekten..

Kardeşim Aracın Çok Güzel Maşallah,Ufak Tefek Dokunuşlarla Dahada Güzel Olabilir.Kazasız,Belasız Binmen Dilegiyle.
İnşAllah teşekkürler..

Hayırlı olsun Maşallah Ataşehir Shellde görmüştüm temiz duruyodu :) Kazasız belasız inşallah.
eyvallah can sağol

allah kaza bela vermesin bea :)
halil sağol kardeşim beaa :D

maşallah hayırlı olsun güle güle bin. :)

boncuk gibi maşallah güle güle kullan :)

maşallah kazasız belasız ..

teşekkürler arkadaşlar cümlemize kazasız belasız :)

Melih-Ö
17-11-2011, 13:22
Hayırlı olsun maşallah kazasız belasız güzel duruyor :)

cdc70
01-01-2012, 14:12
msllah elimde baya videosu mevcut aracın kazasız belasız binersin ıns senın hondayı da sattık :D o da güseldi

serhat306
01-01-2012, 16:16
5 yıl once maslak nokta otomatıv fatıhın arabasıydı ondayken duzgundu araba sattıktan sonra bıraz bakımsız kaldı baya nette durdu kazası yok dıye bılıyordum ama cıddı bır temızlıge ıhtıyacı vardı son gordugumde hayırlısı olsun...