Orijinalini görmek için tıklayınız : Bahreyn'den Türkiye'yi ucuza arama yardım
Berat_yapi
10-11-2011, 19:52
Arkadaşlar Turkcell hazır kart kullanıcısıyım..Bahreyn'den Türkiyeyi ucuza aramak istiyorum yurtdışına çıkan arkadaşlar bilebilirler, yardımcı olabilirseniz sevinirim ...
berkay_aydin
10-11-2011, 20:08
Benim bildiğim 2 saat 25 lira..
SUUD 2 SAAT yaz 2222’ye gönder
Şu sayfayı bir incele istersen:
TURKCELL - YURT DIŞINDA KULLANIM (http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/yurtdisi/yurtdisindakullanim.aspx#pre-paid)
Berat_yapi
10-11-2011, 20:11
Bu sadece suudi arabistan için geçerli..Diğer paketler ise sadece belirli amerika,avrupa,çin gibi ülkeler için geçerli yazıyor
berkay_aydin
10-11-2011, 20:12
bahreyn arabistanda değil mi ?
O zaman en avantajlısı 120 dk 80 tl
SekoLive
10-11-2011, 20:14
berat ne işin var kardeşm oralarda hayırdr :)
Berat_yapi
10-11-2011, 20:17
bahreyn arabistanda değil mi ?
O zaman en avantajlısı 120 dk 80 tl
Belirli ülkelerde geçerli orada belirtmiş hangi ülkeler olduğunu
Nonoh adlı voip servis sağlayıcısı ile 0.092 euro dakikası.(cep telefonlarını aramak sabit telefonlar ücretsiz)
Bence turkcell ile aramak pahalı olur nonoh'a üye olup 5 euro kredi alın hem sabit telefonları ücretsiz arayabilirsiniz sadece internetinizin olması lazım.Eğer telefonda internet imkanı varsa program ile(ios,android,win.mo. için) telefon üzerinden de görüşebilirsiniz.
Berat_yapi
10-11-2011, 20:20
berat ne işin var kardeşm oralarda hayırdr :)
Ben gitmiyorum :) Aslında babam iş için gidiyor onun adına yazdım .. Abi yinede sağol :)
Berat_yapi
10-11-2011, 20:22
Nonoh adlı voip servis sağlayıcısı ile 0.092 euro dakikası.(cep telefonlarını aramak sabit telefonlar ücretsiz)
Bence turkcell ile aramak pahalı olur nonoh'a üye olup 5 euro kredi alın hem sabit telefonları ücretsiz arayabilirsiniz sadece internetinizin olması lazım.Eğer telefonda internet imkanı varsa program ile(ios,android,win.mo. için) telefon üzerinden de görüşebilirsiniz.
Telefon internete giriyor ama gerekli program yüklenirmi bilmiyorum biraz araştırıyım ..Yardım için teşekkürler
Bahreyn'den herhangi bir kontorlu hat alip Turkiye'yi aramasi coooooooooook daha ucuza gelecektir.
cagri-35
10-11-2011, 21:27
en temizi skype a kredi yukleyıp konusun..
Ben NY yi arıyordum sabıt numaralar sınırsız cepte o kadar cok gıtmıyordu yanı 5 euro yukluyordum cebı herhalde 10 dk falan 15 dk arıyordum ama sabıt hat varsa ac kapatma konusta konus. Artı cepte net varsa dırek telle konusur gıbıde arıyordum dısarıdayken ..
Berat_yapi
11-11-2011, 18:56
Bahreyn'den herhangi bir kontorlu hat alip Turkiye'yi aramasi coooooooooook daha ucuza gelecektir.
en temizi skype a kredi yukleyıp konusun..
Ben NY yi arıyordum sabıt numaralar sınırsız cepte o kadar cok gıtmıyordu yanı 5 euro yukluyordum cebı herhalde 10 dk falan 15 dk arıyordum ama sabıt hat varsa ac kapatma konusta konus. Artı cepte net varsa dırek telle konusur gıbıde arıyordum dısarıdayken ..
Verdiğiniz bilgilerden dolayı sağolun ..
skype var birde iphoneların kullandıgı bi program viber oda guzel