Orijinalini görmek için tıklayınız : 91/4 Askere Gidecekler,Neredesiniz ?
91/4 gidenler yerlerini belirtirlerse nasıl biryere düştüklerini öğrenmiş olabiliriz forumdan abilerimizin veya kardeşlerimizin düştüğünüz yer hakkında muhakkak bilgi sahibi olanları aramızdan çıkabilir. 1nci jandarma.er eğitim tbr.kmt. kastamonu gölköye düştüm ben,nasıldır nedir ne değildir bilenler varsa yarım edebilirmiyiz.
kuzen çanakkaleye düştü jandarma Allahcc yardımcınız olsun
Allah Yardımcınız olsun ıns. sagsalım tezkereyle donersınız evınıze. Allah kaza bela yasatmasın.
çanakkaleyle ilgili kötü bir şey duymamıştım sağolun allah kuzeninizin yakınlarına sabır versin. öyle böyle gidilip gelinicek nede olsa vatani görev.
Allah Yardımcınız olsun ıns. sagsalım tezkereyle donersınız evınıze. Allah kaza bela yasatmasın.
Tek istediğim tek parça dönmek zaten,amin sağolun. :)
bu arada düştüğüm yerle alakalı bilgi paylaşmak isteyen arkadaşlar cıkacaktır ?
made ın JAPAN
11-11-2011, 15:44
ah be torun yetmedimi o kadar bilgi sana :) nese araştır bakalım hee bu arada atarsa 184 zorunuza gitmesin :D
ErenErdem
11-11-2011, 15:51
Gülegüle git, gülegüle gel :)
Anaaa 91liler gidiyor :) Biz 94lülerle devre olacağız sanırım :D
Askere gidecek olanlara hayırlı teskereler, allah yardımcınız olsun.
SOMEONESPECIAL
11-11-2011, 16:08
71/4 vay anasını 20 sene olmuş
ah be torun yetmedimi o kadar bilgi sana :) nese araştır bakalım hee bu arada atarsa 184 zorunuza gitmesin :D
merak ediyoruz ne yapalım :D
Gülegüle git, gülegüle gel :)
inşallah teşekkürler :D
gidip gelelimde hiç sıkıntı olmaz :D
Askere gidecek olanlara hayırlı teskereler, allah yardımcınız olsun.
inşallah sağolun
71/4 vay anasını 20 sene olmuş
evet çok zaman geçmiş üstünden :)
arkadaşım'da aynı yere yapmıstı acemı birligini rahat diyordu. o usta birligide konyada bi köy karakolu olmustu full time araçla devriye atıyorlarmış şimdiden hayırlı teskereler.
By_Carizma
11-11-2011, 18:50
Kütahya'ya gidiyorum :)
15 tugay 12. alay piyade eğtim amasya :)
.
aynen Murat oda en erken 94:D
gidenlere Allah kolaylik sabır ve hayırlı teskereler versin..
63owen63
13-11-2011, 02:12
Osmaniye ye gelecek olan varsa ulaşsın.
86/4 bitti gitti kolay gelsin Allah sabır versin Allah carptirmasin bol arazili bol carsili gunler
egeturbo
13-11-2011, 09:16
inş aranızdan ustalığı istanbul taksim gümüşsuyu asker hastanesine gelen olur şimdiden hayırlı teskereler
mustafa sancak
13-11-2011, 11:56
askeri veterinerlik okulu ve eğitim merkezi komutanlığı-BURSA GEMLİK :)
91/4 gidenler yerlerini belirtirlerse nasıl biryere düştüklerini öğrenmiş olabiliriz forumdan abilerimizin veya kardeşlerimizin düştüğünüz yer hakkında muhakkak bilgi sahibi olanları aramızdan çıkabilir. 1nci jandarma.er eğitim tbr.kmt. kastamonu gölköye düştüm ben,nasıldır nedir ne değildir bilenler varsa yarım edebilirmiyiz.
kuzen çanakkaleye düştü jandarma Allahcc yardımcınız olsun
ikisininde antalya gundogmusa cıkma ıhtımalı yuksek 91/3 3 kkısı geldı 2 sı canakkale 1 ı kastamonu . ayrıca canakkalede surunme ve spor fazla dıe bılıyorum
askerlik hayatının tam baharında herşeyini alıp götürür ama her türk evladı bu görevii yerine yetirmek zorundadır.
Allah yardımcınız olsun hayırlı teskereler gidenlere bi bakmışsınız seneler geçmiş benim öle oldu söyle daha dun gibi geliyo hepsi
Murat Özcan
13-11-2011, 14:52
tekirdağ tarafı varsa ulassın bana
Oldschool
13-11-2011, 17:30
5.jandarma egitim komutanlıgı gölpazarı bilecik ;)
SercanTurkoz
14-11-2011, 11:59
15. piyade egtm tugayı 12.piyade egitim a.k.lıgı amasya / merkez
Muv özelligi : ERYX TAS.NİŞ.CVŞ : ne demek acaba ?
Bilen eden giden gören varmı ?
Ustalıga nereye gönderir..
3.mu.eğt.tb.k.lığı izmir / seferihisar :D hayırlı olsun hepimize :D
3.mu.eğt.tb.k.lığı izmir / seferihisar :D hayırlı olsun hepimize :D
yeniden mi gidiyorsun abi :D
cengiz üngör
14-11-2011, 12:25
Kütahya'ya gidiyorum :)
Yanına içlik eldiven bere boyunluk ne varsa götür kütahya kutuplar gibi...:)Geçen sene aralıkta 337 KD olarak gittim acemi orasıydı paso - .nin altındaydı hava ne kar yağıo ne yagmur kuru soğuk hep...:)Hyrlı teskereler...
Çanakkalı jandarma 116 alay bugün silisümü alıcam :)
bende aralık 12-13-14 gibi katılırım yanınıza :)
yeniden mi gidiyorsun abi :D
Yok yahu yeğenim gidiyor :D