Orijinalini görmek için tıklayınız : Tüm Dünya Plakaları..
Dünya üzerindeki Tüm ülkelerin Lisans plakaları mevcut sitede, Soldaki listeden istediğiniz ülkeyi seçip bakabilirsiniz...İlginizi çeker diye düşündüm...:icon_tup:
http://www.worldlicenseplates.com
Ferhat_V
15-11-2007, 16:05
eskiden plakalar ne güzelmiş üstünde izmir yazıyo..
SOMEONESPECIAL
15-11-2007, 16:20
Location Europe (Thrace) and Asia Minor (Anatolia
Capital Ankara
Main Religion Islam (sunni)
Main Language Turkish. The other main language is Kurdish.
Government Parliamentary democratic republic
History Turkey (formerly known as the Ottoman Empire) became an independent state in 1327. In the south-east of the country there is a Kurdish minority with a seperatist movement.
International Oval TR
ISO Code TR
valla birincisi çok iiymiş be izmir yazan :)
Capital Ankara
History Turkey (formerly known as the Ottoman Empire) became an independent state in 1327. In the south-east of the country there is a Kurdish minority with a seperatist movement.
International Oval TR
ISO Code TR
Onun bunun çocukları desem sanırım kimse bana kızmaz :@
Serencebey
16-11-2007, 11:16
tamda bende buna deyinecektim Serefsizler Sunni demisler kurtce demisler
yahu butun duyada bole tanınıyoruz yanlıs tanıtılıyoruz!
Serencebey
16-11-2007, 11:18
Capital Ankara
International Oval TR
ISO Code TR
Adamlar bızı saka maka hıc ama hıc tanımıolar
Capital Ankara
International Oval TR
ISO Code TR
şiteye mail yazalım arkadaşlar ben yazıyorum sizde durumun bu olmadığını ve düzeltilmesi gerektiğini belirten email atın bakalın nolucak ....
Bilinçli yazmadıklarını düşünmek istiyorum ben ....
ben bulamadım mail nerden atıcaz?
ben bulamadım mail nerden atıcaz?
Email : worldlicenseplates@hotmail.com
http://www.worldlicenceplates.com/general/XX_CRED.html
http://www.worldlicenceplates.com/general/XX_OBJX.html
Serencebey
16-11-2007, 18:23
mail attınızmı acep yokksa ben atayım
güzel site ama
bence topluca atalım herkes atsın
mail attınızmı acep yokksa ben atayım
güzel site ama
bence topluca atalım herkes atsın
bence cok mail atmakta fayda var
hatta 1 hafta bekleyelim tekara yazalım değişmez ise ....
M_PROJECT
17-11-2007, 01:45
bugra ne yazdin tam olarak istiosan buraya copyle herkes mail atsin belirli araliklarda , degiene kadar
bugra ne yazdin tam olarak istiosan buraya copyle herkes mail atsin belirli araliklarda , degiene kadar
Mustafacım atim oke ama sole bişi var farklı adreslerden aynı mesaj yollanıomuş gibi algılanabilir ufak bi site onemsiz düşünülebilir belki ama genede bunu bilen herkez kendince bişeyler yazıp yollamalı kalıp mesajı ben mailserverımdaki tum adreslerden yollim mailbomb gibi gorunur başka bi işe yaramaz bence .... Yazmak istediklerini ingilizceye cevirmekte sıkıntı yaşayan olursa bana yada sana yaza dier ingilizce bilen arkadaşlara yollasınlar ingliizceye cevirip yollıyalım kendileri atsınlar fikirlerini daha iyi olur bence tepki aldıklarını anlarlar en azından dier türlü tek bir kişinin mesajları gibi anlaşılabilir bence ....
bence bu sitede bu şekilde gorunmesinin sebebi bir kasıt değil sadece Ulkemiz ile ilgili bilgiyi veren kişinin kendi egosunu tatmin çabası o nedenle ben credits in linkinide eklemiştim mesajıma ....
M_PROJECT
17-11-2007, 02:57
haklisin ben o sekilde dusunmemistim
haklisin ben o sekilde dusunmemistim
gene elimizden geleni yapalım biz Mustafacım varsa eyer e mail atmak isteyen sana bana yada dediğim gibi ingilizce sorunu varsa ozel mesaj atsın bizlere elimizden geldiğince cevirip ozel mesajla yollayalım emaillerini kendi fikri ile atsın insanlar ...
Bende yolladım bakalm döneceklermi.
''Dear my friend;
look at me, what have you been up to in your page i ** going to broke your head and eye. what is it LAN? (buna baska bisi bulalım Local A Network anlasılmasın)
where did you get this information about turkey look at me my mother to be my wife (anam avradim olsun) i can insert and take out you to dogs .ss (seni itin goZZune sokar cıkarırım)
böle bı mesaj olurmu '' :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::D:D:icon_wack
Demiş mesela sercenbeykardşim bence yollamasak sanjki bir daha doru olur bu tarz mesaşları :D:D:D:D
my mother to be my wife
süper çevirmişsin:D