Orijinalini görmek için tıklayınız : megane rs ve bmw m3 nurburgring
Toros yine iş başında. 2:33 saniyeye dikkat
eSy7PVr6aCs
Cliosportve
11-11-2011, 20:19
BMW ci pes dedi artık bir yerden sonra TOROSa :hehe:
Helal olsun TOROS
Megane iyi gitmiş :)
Keşke bizdede böyle olanaklar olsada arada bir böyle güzel ve büyük bir pistte turlayabilsek. Körfez var tamamda çok küçük :)
mstfcn28
11-11-2011, 20:53
2.33 de başka birşey oldu bence:)
28 EE 106
11-11-2011, 21:22
ehh senı iyimiş:D
bmw nin torostan haberi varmı acaba onu merak ettim :)
mechanic
11-11-2011, 22:05
adam bi kere bence profesyonel, viraj girişleri çok iyiydi.
redlinemst
11-11-2011, 22:26
adam bi kere bence profesyonel, viraj girişleri çok iyiydi.
kesinlikle,iyi araba iyi şoför
tamamen pilotaj :) bmw ci yogun tempoya dayanamadı direk kaçış.
megane ın pilotaj iyi o kesin ama 2.33 de olan şey de normal diil
Çok şaşırmadım. Olması gereken :D
63owen63
12-11-2011, 00:13
2.33 de olan şey gayet normal. bmw viraj a her ne kadar dar girecek gibi pozisyon almış olsada manevraya çok geç başlıyor ...
Renault Sport un pistlerdeki istikrarı ortada zaten ona laf yok :) ama videoda gözden kaçan ufak bişey var m3 "Ring taxi" :) yorumlarda bunla ilgili bi acıklama var
Nice video. But the Ring Taxi can't ride flat out, they must keep below a certain lap time. With the same driver (Sport Auto), the Megane does 8'29 and the M3 8'05. The Megane is very fast given its bhp, but the M3 is faster.
bende harbiden toros arıyorum videoda :D
Renault Sport un pistlerdeki istikrarı ortada zaten ona laf yok :) ama videoda gözden kaçan ufak bişey var m3 "Ring taxi" :) yorumlarda bunla ilgili bi acıklama var
senin de bu comment gozunden kacmıs sanırım.
Quite funny to see people claiming the M-Taxi's are not thrashing it. Obviously you havent been at the ring let alone driving on the track with those guys. The last thing they want to happen is someone passing them.... believe me I've been going to the ring for 9 years.
Sportline
12-11-2011, 10:18
senin de bu comment gozunden kacmıs sanırım.
Quite funny to see people claiming the M-Taxi's are not thrashing it. Obviously you havent been at the ring let alone driving on the track with those guys. The last thing they want to happen is someone passing them.... believe me I've been going to the ring for 9 years.
Ring taksiyi dolmuşa çevirmiş toros :)
ygtkrmdnz
12-11-2011, 10:44
virajı döndükten sonra sağa sinyal veriyor bmw belki geçmesini söylemiştir :D
Yolu şaşırmış gibi birşey oldu orda düz gitçek sanıyodu heralde bi acayip olmuş anlam vermek zor :D ama megane rahatça girip cıkıyo virajlara
Street Driver
12-11-2011, 11:57
megane nin üstüne yol tutuş olan bir araç sanırım daha yok yani buradaki olay gayet normal.. buradada renault mühendislerinin başarısını tebrik etmek düşüyor bize
kelalper
12-11-2011, 14:44
Alper doğruya doğru M3 daha hızlıdır Nurburgring de. CSL 7:50 de dönüyor Nurburgring i.
mechanic
12-11-2011, 16:10
megane nin üstüne yol tutuş olan bir araç sanırım daha yok yani buradaki olay gayet normal.. buradada renault mühendislerinin başarısını tebrik etmek düşüyor bize
:D iyi denk geldi renault mühendislerinin kafasına edem ben, baskı balata için aşşağıyı komple , triger için yukarıyı komple sökmek gerekiyor.. aceleye gelmiş sanki.. rs için.
aligoldenstone
12-11-2011, 19:16
Tamamen plotaj farkı olmuş arada M3 gaza yüklendiğinde fark ortaya çıkıyor sonuçta M3 :)
salcan oraya bi 106 gtı :D
mstfcn28
12-11-2011, 20:20
2.33 de olan şey normal değil kim ne derse desin:D
m3 rahatca 8.05 yapti burada, esit pilotla sansin olmadigi belli:D pilotajjj:P
:D iyi denk geldi renault mühendislerinin kafasına edem ben, baskı balata için aşşağıyı komple , triger için yukarıyı komple sökmek gerekiyor.. aceleye gelmiş sanki.. rs için.
Tek omu passatada triger icin on komple asagida nerde eski sahinler elle degistir:D
kelalper
13-11-2011, 09:29
arkadaşlar Nurburgring taxi dediğiniz aletle pilotaj falan demeyin o adamların işi orada M3 ya da M5 ile gelenlere para karşılığı hızlı tur attırmak. Adamlar pisti evlerinin arka bahçelerinden daha iyi tanıyordur. Orada yolcuları korkutup eğlendirmek için action yapmış olabilir. Oturanlarda çok tırsıyorlarsa dip gas gitmemiştir. Herkese o arabaları vermiyorlar al pistte taxi yap diye. O işi yapanlar genelde Almanyadaki marka cuplarında pilotluk yapıyorlar.
bol bol video izliyoruzda toplasıp gezmeye gitsek nordschleife ye en cok 500 euro filan tutar hele birde arac kiralayıp pistte atılacak 2-3 tur omurluk bir anı olur diyorum ..