Orijinalini görmek için tıklayınız : Biraz Sitem ve Teşekkür.
İlk önce herkese merhaba diyerek girmek istiyorum konuya ;
Son 2 haftadır yeni aldığım arabayı adam etmeye çalışıyorum birkaç ufak tefek sıkıntı vardı.
Aldığım araç Opel Omega 2.0GL SW biraz aile tipi bir araç,hoşuma gittiği için aldım , neyse konuyu fazla uzatmıyorum ,
En önemli isteğim Maf Sensörü idi,ve bilimum kasa ile ilgili parçalardı,sis farı vb.
İzmitli birkaç arkadaşa söylememe rağmen kimse cevap bile vermedi,
Hallederiz diyen adamlar,ertesi gün telefonumuzu bile açmadı çok kırgınım açıkçası.
İlla VTI,106GTI veya SI mı almamız lazım o telefonlarımızın cevaplanması için.
Neyse bizde CaNeR54 adlı kardeşimize facebook ve telefon aracılığı ile ulaştık
O kadar yorgun olmasına rağmen bugün seferber oldu benim arabam ile ilgili,
Yardımcıda oldu ve bu saatte aradı,yarın geliyormusun ona göre plan yapalım diye.
Adapazarında olmasına rağmen yaptı bunu,
Bu forumun sayesinde oldu ama hem kırgınlık kendi şehrinde ki adamlar umursamadığı için,
Ama uzaktaki bir ADAM'ın kendi arabasıymış gibi ilgilenmesi çok hoşuma gitti.
Teşekkür ederim CaNeR54 :)
Kusura bakmayın sadece içimi dökmek istedim. :rolleyes:
CooLeqenD
12-11-2011, 00:25
Boşver serdar abi sen devam et omegan ile hallet herşeyini elinde kalsın ilerde bir gün Vtec alırsam içinden geçmek kolay olsun zorlama beni boşu boşuna :p
Sende biliyorsun abi bu işler birazcıkta çevre işi biraz arkadaşlık işi araban varsa arkadaşın var araban yoksa kalıcı arkadaşların diğerleri yok. Elimizden ne geliyorsa hertürlü abim. Adamsın! :icon_tup:
bende elimden geldiği kadarıyla, şehir dışındaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Gerçi çok az kişinin Kütahya'ya düşüyor orası ayrı :D
bende elimden geldiği kadarıyla, şehir dışındaki arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Gerçi çok az kişinin Kütahya'ya düşüyor orası ayrı :D
sen yardımcı olmuyosun kardesım masallah utanmasan deposuna benzınını koyup evınde yatırıp ertesı gun yollıcaksın.ADAM'sın ibo.
sen yardımcı olmuyosun kardesım masallah utanmasan deposuna benzınını koyup evınde yatırıp ertesı gun yollıcaksın.ADAM'sın ibo.
:) Kanka sen daha bişi görmedin yahu, şöle uğramaya değilde kalmaya gelsen daha iyi olur :)
geçeriz bigün gene yavuzla ınsallah o zaman dıyelım,tesekkurler davet için :)
Serdar sana da ettıgın sıtem ıcn ufak bıse soylıyım ısteyen ustune alınsın ısteyen alınmasın(genel konusuyorum kısı yada kısılere degıl).
İnsanlar artık o kadar yuzsuz olmus kı,2gun sonra sana gerı donus yapıp nabtın kardesım hallettınmı de derler,vay kardesım nası gıdıyo dıye msndende yazarlar türevi vsvsv..3-5 tektük iyi insanlar kaldı artık herkesin cevresınde.Sende onlardan bırını bulmussun masallah :)
ensoztrk
12-11-2011, 01:02
Abi bu sitede gördüğüm en kral ADAMsın!
3, 4 Ay önce Kütahyaya güzel sanatlar sınavı için gittim. Gitmeden önce bur da konu açmıştım. Sınava gidicektim bi kaç soru sordum kimseden ses seda yok. Sonra msnden ulaştı bana o zamandan bu zaman manevi olarak hiç desteğini eksik etmedi sağ olsun:) ki maddi sıkıntın var mı diye kaç kere sordu:)
Valla bitanesin Abi yardımların için bur da da sana çok çok teşekkür ediyorum:)
:) Öncelikle Serdar düşüncelerin için çok teşekkür ederim.. Aslında + birşey yapmadık sadece olması gerekeni yaptık. Onur unda dediği gibi ortalık yüzsüz kişiler dolduğu için biz olması gerekeni yapınca böyle oluyor :)
Bi faydam olduysa ne mutlu , elimizden geldiğince herkese yardımcı oluruz. Büyüklerimizden 2 yüzlülük görmedik istesekte onlar gibi olamayiz biz :)
Talih abide sağolsun ben bakınırken oda yardımcı oldu. İnş halllolur işin..
Adam gibi adam olsun karşimizdaki sorun yok her türlü yardımcı oluruz.
Boşver millet arabana göre değer biçsin sorun yok her çıkışın bi inişi vardır adam olan her zaman kazanır takma kafana;)
Abi bu sitede gördüğüm en kral ADAMsın!
3, 4 Ay önce Kütahyaya güzel sanatlar sınavı için gittim. Gitmeden önce bur da konu açmıştım. Sınava gidicektim bi kaç soru sordum kimseden ses seda yok. Sonra msnden ulaştı bana o zamandan bu zaman manevi olarak hiç desteğini eksik etmedi sağ olsun:) ki maddi sıkıntın var mı diye kaç kere sordu:)
Valla bitanesin Abi yardımların için bur da da sana çok çok teşekkür ediyorum:)
Daha sana bi faydamız olmadı Enes :) Çok yoğunum bu sıra ilgilenemiyorum, yoğunluğumu bi atayım ondan sonra asıl faydamız dokunacak sana :)
63owen63
12-11-2011, 01:22
Konuda ismi geçen hem Caner hemde feberge bey'e helal olsun, ara sırada olsa böyle konular görmek gülümsetiyor..
ensoztrk
12-11-2011, 01:38
Daha sana bi faydamız olmadı Enes :) Çok yoğunum bu sıra ilgilenemiyorum, yoğunluğumu bi atayım ondan sonra asıl faydamız dokunacak sana :)
Maneviyatın yeter abi Çok sağolasın:)
131mirafiori
12-11-2011, 01:46
Bulunmayan parça varsa Bursa'dayım bakalım bizde buralardan ağalar...
Bu arada Sakarya'da işin içine Talih abi de girmişse o iş olur :)
Fırtına_siR
12-11-2011, 01:46
İbo Abimizin Hiç Bi Desteği Olmasada İnsanlığı,Dostluğu,Sohbeti,olgunluğu Herşeyi Bitirir ''Abi'' dediğim o kadar çok kişi varki muhabbetim olan ama onların içinde bi elin parmaklarını geçmicek Abilerimden Biridir İbo Abi ;)
Valla ne diyeceğimi bilemedim,
Onur dediklerin bir bir çıktı bugün itibariyle.Boşver gene de birşey demiyorum ama işleri düşer.
Caner dediklerinde haklısın teşekkür ederim,İkiyüzlü olamadık hiçbir zaman kusura bakmasınlar.
Faberge , Sanırım İbrahim'di adın tanışmışlığımız yok ama seninde nasıl birisi olduğunu anladım.
Ayinesi iştir kişinin hesabı :)
Hala sitemliyim o bahsettiğim arkadaşlara.
onursumer
12-11-2011, 11:45
arabadan anlamam ama pc konusunda yardımcı olabilirm :D
arabadan anlamam ama pc konusunda yardımcı olabilirm :D
Bende yardımcı olurum her ikisinde elimden geldiğince :)
ensoztrk
12-11-2011, 21:56
Speedman
ben de karamürseldeyim okul zamanı kütahyada olsamda karamürsel tarafına yolun düşeres bi çayımı içmeden bırakmam:)
Haftaiçi adapazarı, haftasonu istanbuldayım, ithiyacı olan olursa seve seve yardımcı oluruz. :)
:) Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Allahın izni ile bir çıksın da aracım ziyaret etmeye geliriz :)
Haftaiçi adapazarı, haftasonu istanbuldayım, ithiyacı olan olursa seve seve yardımcı oluruz. :)
+1 (1o Krktr )
Vtec-SEDAN
12-11-2011, 23:21
gün gelir devran döner.. keser döner, sap döner demişler.. ;)