Orijinalini görmek için tıklayınız : Ev tavsiyesi ??
arkadaşlar yeni eve taşınmak istiyorum ataşehir çevresinde yeni yapılmış düzgün bir yer kira olarak düşünüyorum 1+1 mümkünse olmasın 1+1 de yaşıyodum zaten sıkıldım ağaoğlu andromedada oturuyorum buraya taşındığımdan beri uğursuzluk var başımda değişiklik istiyorum bu çevrede düzgün site olarak 2+1 3+1 tavsiye edebilceğiniz yerler varmı fiyat olarak 1200 2000 aralığı
sana tavsiye olarak şunu söyliyim sen o kiraya verecegin parayla bursada ev alırsın kardeşim topla pılını pırtını gel buraya ben yardımcı olurum :)
sana tavsiye olarak şunu söyliyim sen o kiraya verecegin parayla bursada ev alırsın kardeşim topla pılını pırtını gel buraya ben yardımcı olurum :)
aslen görükleliyim :) bursada bademlide, mudanyada, yıldız tepede, görüklede, çekirgede var ev :D
Duyduğuma göre ataşehirdeki sitelerde kiraya yakın bir miktar da aylık aidat isteniyormuş. Bu yüzden ablam ataşehirden çok istemesine rağmen daire almamıştı. :)
Duyduğuma göre ataşehirdeki sitelerde kiraya yakın bir miktar da aylık aidat isteniyormuş. Bu yüzden ablam ataşehirden çok istemesine rağmen daire almamıştı. :)
oturduğum yerde aylık aidat 226 tl böyle bi yer için bence az ama 4 bina 990 daire düşününce fazla bile residence diye geçiyo bi olayını göremedim yok herseyinizi biz hallediyoruz falan -bsg- bi yerin telefonunu istedim tavsiye sundu telefonunuzda int varsa girip bakın diye
edit: ataşehirde kira gibi aidat isteme lüksleri yok her yer bina bi yeşillik bile yok bahcesine havuz koyan 1000 lira aidatmı isticek ataşehirde
aslen görükleliyim :) bursada bademlide, mudanyada, yıldız tepede, görüklede, çekirgede var ev :D
hala aklım verecegin kira parasında kaldı topragım :)
63owen63
12-11-2011, 10:50
2000 kira verebilecek durumdaysanız, aslında satıp alıp kredi olarak da ödeyebilirsiniz
2000 kira verebilecek durumdaysanız, aslında satıp alıp kredi olarak da ödeyebilirsiniz
işte söylemek istedigim şey buydu 2 binlira yahuu sansen istanbulda otursam sana evi barkı komple verirdim bi düşünsene 2 bin lira ne demek yaa ciddi diyorum
ben şuan oturduğum yeri tuttuğumda 1800 dedi daire sahibi 1000 dedim yok mok ırm kırm bi sene peşin verdim öyle tuttum yoksa şuan oturduğum daireden çıksam 1800 rahat alır daire sahibi birini kiraya 22. kat tavsiye beklediğim yerler ataşehir civarları mümkünse yolda çevirmeden kurtulcak yerler olsun :D :p öneri bekliyorum sadece atasehir çevresi yada kurtkoy millenum park
22. kat en iyi tip dairede oturuyorum 1180 tl suan kiram dusunen varsa irtibata geçsin çıkarsam kazık yemesinler
Çekmeköy civarı olmaz mı ?
çevresinde güzel lux siteler var
Yenisehir soyak sitesi var atasehirin az assagisi orda istedigin tarzda ev olabilir zamaninda gidiyodum arkadasima :)
daire falan almam krediye girmem sadece şartlarımı sundum burda ole yaşarsın şurda bole yaşarsın yorumu lütfen yapmayn tavsiyesi olan yazsın 2000 veriyosan şunuda verirsin onu yapıyosan bunuda yaparsın muhabbeti olmasın
Yenisehir soyak sitesi var atasehirin az assagisi orda istedigin tarzda ev olabilir zamaninda gidiyodum arkadasima :)
soyak altta kalıyo yer olarak bi arkadaş yazmış çekmeköy diyede orda villada otururum ama evli cocuklu deilim:)
fastchild
12-11-2011, 11:21
o kşraya fındıklıda dublex tutarsın abi ama site istiyormuşsun yoksa oy yarısına 3+1 bulurum sana ama site değil
suan oturduğum ev çok güzel ama çok uğursuzluk getirdi aynı kalem bi yer arıyorum biraz daha büyük olsun yeter olay bu
erhanarici18
13-11-2011, 10:43
2000 tl kira vereceğine ataşehir dışında bi ev sahibi olunabilir
onursumer
13-11-2011, 10:47
avrupa yakası olsa bu çevrede yer bol yeşilkoy florya fln sahil kesimi güzel
2000 tl kira vereceğine ataşehir dışında bi ev sahibi olunabilir
2000 vericem şartı yok 2000de zor esasen 1200 2000 arası dedim ataşehir ve çevresi düşünüyorum ev mümkünse yeni olması gerek birde site olması varyap bitse orayı düşünüyorum ama daha var mümkünse residence olması lazım çünkü genelde eşyaları buzdolabı çamaşır makinesi falan oluyor içinde residence ta oturuyorum demek için değil yani.
avrupa yakası olsa bu çevrede yer bol yeşilkoy florya fln sahil kesimi güzel
florya çok uzak ve çok alakasız iş okul çevre bakımından bana :)