Orijinalini görmek için tıklayınız : Passport
Arkadaslar selam,
Yurtdisindan aldigim yeni telefonumu kayit ettirmek icin pasaport ihtiyacim var. Pasaportunda kayit hakki olan varsa bana yardimci olabilir mi? Kafamda bu is icin 100 TL butce ayirmis durumdayim.
eren havaalanına gıdıp herhangı ınen 3ucaktan gozune kestırdıgın 3kısıyle bu ısı kolayca halledebılırsın :)
bende var ama uzgunum geldıgımde telefon kayıtettırıcem 2senem daha yenı doldu :D
edit 250ye fitim :p
05069806244
Bu numarayı arayın, önce kayıt ondan sonra ücret şeklinde çalışıyorlar.
Ayrıca pasaporttan kayıt silinip farklı kayıt yapılıyor yalanlarına aldanmayın, öyle bir şey yok.
Fiyat bilmiyorum, farklı bir forumda arkadaş konu açmış. Güvenilir gibi.
eren havaalanına gıdıp herhangı ınen 3ucaktan gozune kestırdıgın 3kısıyle bu ısı kolayca halledebılırsın :)
bende var ama uzgunum geldıgımde telefon kayıtettırıcem 2senem daha yenı doldu :D
edit 250ye fitim :p
250 dolar mi tl mi:D
05069806244
Bu numarayı arayın, önce kayıt ondan sonra ücret şeklinde çalışıyorlar.
Ayrıca pasaporttan kayıt silinip farklı kayıt yapılıyor yalanlarına aldanmayın, öyle bir şey yok.
Fiyat bilmiyorum, farklı bir forumda arkadaş konu açmış. Güvenilir gibi.
Ya telefoncu arkadaslara dedim var kayot yapiliyor ama kapanmama garantisi yok dediler. O nedenle bu isin ticaretini yapana vermek istemiyorum.
Artık benim telefonumda kayıtlı:)
Teşekkürler Soner abi.
Konu kapanabilir
hayırlı olsun... emaili aldın mı?
Eyvallah abi. Bakmadim maillerime dur bakayim hemen
Eyvallah abi. Bakmadim maillerime dur bakayim hemen
Abi gelmis. Allah razi olsun