Orijinalini görmek için tıklayınız : 206 rc için peugeot sport ta egzantirik varmıdır ?
http://www.boutiquepeugeotsport.com/Contenu/PNO005_01.aspx
ben bu siteden hiçbişi anlamıorum fransızcası olan biri bakabilirmi allah aşkına :)
abi baktım ama ne Grup N ne de Grup A için bulamadım.
www.catcams.be
bu sirket üretiyor arkadasim...
sabahtan beri bakıyorum catcams dan başka üreten yok. :(:(:( boşa bakıyoruz cem :)
anladığım aşırı besleme şart.
bir de Schumi demişti catcams daki listede rc için olan egzantiriğin yanında without vvt yazıyor bunu çözen var mı?
bir de Schumi demişti catcams daki listede rc için olan egzantiriğin yanında without vvt yazıyor bunu çözen var mı?
egzantirik değil ayarlı kasnağın. onuda ben bulduk. o kasnak ile timing yapılınca vvt özelliği devre dışı kalıyomuş.
tamam şimdi hatırladım kasnakdı.
lıft değerlerı fılan kaç bu egzantrıklerın yuksek bişiy olsunkı değsin dimi.. orjlerı yuksektır ztn;)
VVT iptali olayina girmeyin uzulursunuz :) standalone isletim sistemi gerekir o seviyelerde
2 kasnak deişince vvt iptal oluomuş tekini deiştirince problem yokmuş
anladığım aşırı besleme şart.
aşırı besleme olmadan bişiler olabilir ama zahmetli biraz
www.catcams.be
bu sirket üretiyor arkadasim...
evet onu bilioruz ztnde başkada yerde yokmuş anlamış olduk
saolsın yinede
tekini değiştirelim o zaman
getirtmek isteyen varsa ben de varım
ben hallettim o işide takması nasip olmadı takınca sölerim nasıl olduğunu
nasil olduğunu söylerken, bir de nasıl hallettin onu söylesen, nerden buldun mesela?
edo typer
20-12-2007, 02:35
vvt kasnagını degıstırmenız gerekıyor.oburunu degıstırınce bısey olmaz...catcams cok ıı bır markadır...egzantrık yapılmıs rc ornegı bulabıldınız mı?fransız sıtelerınden daha cok ıngılız sıtelerıne bakmanızı onerırım...saygılar