Orijinalini görmek için tıklayınız : Mmorpg severler ve oynayanlar
Otomobil forumu ama ister istemez internet ve forumlar hayatımızın bir parçası olmuşken elbette oyun oynayanlarda vardır.
bu kadar edebi bir girişten sonra :) aramızda mmorpg oynayanlar varmı?
wow hastalığına hiç bulaşmadım ama 6 yıl önce knight online a sarmıştım hatta üniversitede 1 sene ve sosyal hayatımın sıfırlanmasına neden olmuştu. Şuan öyle keyfine yine oynamaya başladım arada takılıyorum.
Silkroad online oynuyordum 2 hafta önce bıraktım
Thracian
13-11-2011, 01:18
Otomobil forumu ama ister istemez internet ve forumlar hayatımızın bir parçası olmuşken elbette oyun oynayanlarda vardır.
bu kadar edebi bir girişten sonra :) aramızda mmorpg oynayanlar varmı?
wow hastalığına hiç bulaşmadım ama 6 yıl önce knight online a sarmıştım hatta üniversitede 1 sene ve sosyal hayatımın sıfırlanmasına neden olmuştu. Şuan öyle keyfine yine oynamaya başladım arada takılıyorum.
Ayni donemleri ve olaylari yasamisim, bir an tereddut ettim basligi ben mi actim diye.
Suanda web browser tabanli 'Battlestar Galaktica Online' oynuyorum. Oyun 3D ve gercekten 6 yonu kullanabiliyorsun ve kaccis manevrasi yaparken bazen basim donuyor. Oyuna baslama nedenim siki bir Battlestar Galaktica fanatigiyim.
Oyunu ve konuyu anlatmak gerekirse;
Dizi; İnsan irki toplam 13 koloni gezegenden olusuyor. 12 gezegen birbirine yakin ve irtiat halindeler ( bu koloni gezegenler burclarin adi verilmis) ve CYLON (kendi urettikleri robotlarin bilinclenmesi ile insanlara bas kalirmislardir.) istilasndan sonra kurtulan BATTLESTAR sinifi 'Galactica' isimli askeri geminin yanindaki birkac sivil geminin 13. Gezegene (bu bizim gezegenimiz) ulasmasi anlatiliyor.
Oyun; 2 irk İNSAN ve CYLON larin arasinda uzayda ki mucadeleri yer aliyor. Her 2 tarafta Saldiri ( ufak ve hizli) eskort (orta hiz yuksek saldiri) ve hat ( en agir hiza ve silah gucune sahip sinf)
Star wars old republic cıkacak amazon.comdan aldıgım 260 dolarlık paket var hayırlı olsun diyemedi arkadaşlar collector edition oldugundan pahalı :D
İlk çıktığından beridir aralıksız world of warcraft oynuyorum.6 seneye yakın oldu.Başlandımı bırakılmıyor.Bıraksanızda aklınızın bi ucunda sürekli kalıyor. :D
Dunemaul - EU serverındayım nickler Istnbull - Raruk yardımcı olabilirim :D
ilkerotti
13-11-2011, 08:22
Knight Online yıllardır devam :(
emirzukak
13-11-2011, 08:52
Knight Online hastalığı var bendede item almaya balıkesir dursunbeye gidecek kadar:) şu an team fortess 2 takılıyorum oda güzel
ultima online hala oynuorum
cyhper da başladım sonra bi ara iotada oynadım bıraktım şuan kronostayım :)
nakayama
13-11-2011, 22:44
euko açıldı 1 hafta önce ona başladım koxpsuz vs uskonun aynısı fakat europe serverı cok aşırı yogun turklerin girişi yasak ama proxy ile giriliyor :D
silkroad-knight-metin2 wolfteam oyunlarını oynadım/oynuyorum.. şuanda bence en iyisi silkroad.
15 yildir filampn, masaustu oynuyorum, oynatiyorum. Aptal saptal mmorpg leri nirakin adam gibi rpg oynayin. Her ayda wizardsofistanbul.com etkinligine katilabilirsiniz.
Yada 26 ekimde kontakt var (alt kultur org. )
Her turlu rpg, larp, hatta cosplay aktivitesi olacak
böyle bi konu açmayı düşünürken siteye girdim konu açılmış :)
1 aydır falan iş güçten fırsat buldukça world of warcraft oynuyorum.
var mı başka wow cu ? :)
uo->swg->eve->fallen earth-> simdilik bf 3 teyim ama duzgun bir oyun bulamadim. swg den sonra the old republic oyuncak gibi geliyor.
Emre Ekrem
14-11-2011, 08:30
World of Warcraft, EU Executus server
WOW dan kurtulmustum ama yenıden baslasammı dıyorum :D:D:D bı grup yapsakımı ;)
Bulut Y.
14-11-2011, 08:33
silkroad online ftw :)
h.guroglu
14-11-2011, 10:30
hiç ultimacı yok mu ya?
en son oynıyalı rahat 10 sene olmuştur :D
beyler lvl 20ye kadar ucretsız oynayabılıyoruz acalımmı bı grup wow :D:D:D
Dunemaulda başlayın başımın üzerinde yeriniz var :D
Dunemaulda başlayın başımın üzerinde yeriniz var :D
çok fazla Türk var bazen sıkıcı olabiliyor duygusal insanlar olduğumuz için :)
dentarg ta oynuyorum ben 10 tane Türk yoktur.aslında böyle biyerde toplansak daha iyi olmaz mı.Türk gücü hesabı guild falan :)
gençlik wowda açalım techturkey guild :D
gençlik wowda açalım techturkey guild :D
oluur :D dentarga beklerim :D
oluur :D dentarga beklerim :D
yalnız en bastan baslıycaz :D:D:D konu acsana ;)
yalnız en bastan baslıycaz :D:D:D konu acsana ;)
abi 54 lvl warrior var şimdi zaten yeni başladım 0dan başlatma beni :D konu açalım evet.
abi 54 lvl warrior var şimdi zaten yeni başladım 0dan başlatma beni :D konu açalım evet.
artık cok gec :D tankımız sensın bellı oldu ahahah
Bende oynamak isterim ama WoW'dan hiç anlamam :D
Bende oynamak isterim ama WoW'dan hiç anlamam :D
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/101536-wow-techturkey-guild.html
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
arkadaşlar oynadığınız oyunlarda epin, gold, bot vs ye ihtiyacınız olursa pmden gönderin. yardımcı olurum.