Orijinalini görmek için tıklayınız : I ♥ My Corsa...43 AL 062
http://img221.imageshack.us/img221/3908/dsc1464bit.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/3386/dsc1475h.jpg
http://img33.imageshack.us/img33/494/dsc1496z.jpg
http://img543.imageshack.us/img543/6415/dsc1526m.jpg
http://img508.imageshack.us/img508/8263/dsc1446w.jpg
http://img21.imageshack.us/img21/1289/dsc1585v.jpg
Buda Böyle Stock Corsam :))
berkay_aydin
13-11-2011, 02:32
Maşallah.. corsa candır :) Sadece renk tonu farkı dikkat çekiyor :(
Maşallah.. corsa candır :) Sadece renk tonu farkı dikkat çekiyor :(
Teşekkür ederim aynen corsa candır :) ya renk tonu sıkıntım war kapılarımın 4ünüde boyatdım bi tarafı kaldırıma sürtmeden diğer tarafıda park halindeyken donerken adamın biri çizmiş o yuzden dolayı bel altı boyandı ama servis iyi boyamayınca ***** bu şekilde oldu ona rağmen mutlym ama arabamla ya :) :D
S.Özeren
13-11-2011, 02:44
maşallah güzel bi corsa içteki parkları çıkartırsan daha güzel olur bence kazasız belasız sürüşler :)
Fırtına_siR
13-11-2011, 03:16
Maşallah Kardeşim AL 062'yi Ve Seni Seviyoruz ;)
golfcu0101
13-11-2011, 07:06
maşallah çok tatlı duruyor
m. ali öz
13-11-2011, 10:17
kilometresi bi hayli fazlaydı yanlış hatırlamıyosam ilan yada bi forumda okumuştum. maşallah stoplardaki işlem yakışmış.
maşallah allah kaza bela vermesin
fatihcakin
13-11-2011, 10:25
Rengi gerçekten değişik farklılık var araçta :)
28 EE 106
13-11-2011, 10:37
maşALLAH:)
maşallah, kazasız belasız sürüşler
by serçe
13-11-2011, 10:52
maşallah...
maşallah güzel bi corsa içteki parkları çıkartırsan daha güzel olur bence kazasız belasız sürüşler :)
teşekkürler :) ya işin aslı bnm farlarımdaki xenonlarımı sokmek zorunda kaldım zırt pırt arıza yapıyor diye o yuzden yeniden xenonları takana kdr da park sis takılıyorum :D
Maşallah Kardeşim AL 062'yi Ve Seni Seviyoruz ;)
teşekkürler kanka seviyorum seni :)
maşallah çok tatlı duruyor
teşekkürler :)
maşallah...
kilometresi bi hayli fazlaydı yanlış hatırlamıyosam ilan yada bi forumda okumuştum. maşallah stoplardaki işlem yakışmış.
evet kmsi şu anda 215 binde :) aracın ilk sahibi oldugumdan dolayı şu ana kadar herhangi bi sıkıntı yada sorun yaşamadım tabi buna bakımlarını servisde yaptıgım ve zamanında yaptıgım da hesaba katılırsa şu an için gayet duzgun bi aracım var kmsine gore :) henuz hiç baskı balata bile değiştrmedim yani :) teşekkürler :)
maşallah allah kaza bela vermesin
Rengi gerçekten değişik farklılık var araçta :)
maşALLAH:)
maşallah, kazasız belasız sürüşler
maşallah...
darkmann
13-11-2011, 12:11
maşallah rengi dikkat çekiciymiş km sine göre canlı duruyor :)
maşallah rengi dikkat çekiciymiş km sine göre canlı duruyor :)
teşekkür ederim :)
ErenErdem
13-11-2011, 12:27
maşallah km sini göstermiyor :)
maşallah km sini göstermiyor :)
ensoztrk
13-11-2011, 14:29
Maşallah ton farkı biraz göze batıyor onun dışında hafif de bi basılsa tadından yenmez:) Gerçi kütahyanın kasislerinde bi dünya uğraşırsın sonra:D
Maşallah ton farkı biraz göze batıyor onun dışında hafif de bi basılsa tadından yenmez:) Gerçi kütahyanın kasislerinde bi dünya uğraşırsın sonra:D
aynen ya kapılardaki ton farkı çok goze batıyor dediğin gibi oda hep servisin hatası işte.. yok ya kutahya yollarında hayatda basmam bu şekilde iyi ya ufak tefek şeyler yeterli basmaya fln girmem bu arabayı 15 gun sonra askere gidcem hem hemde stock kalsın bu ya geldiğimde artık nasipse bişiler yaparız :)) faber bastı 307yi işde her kasis sıkıntı ona :D :D
berkayGLRN
13-11-2011, 15:25
maşallah kazasız belasız..
Maşallah kardeşim aracını biliyorum Kütahyada. Tamponlar kapılar boyalı galiba gerçekten sırıtyor.Metalik renklerde özellikle bej,gümüş gri gibi renklerde çok bariz belli oluyor ya komple sağı falan boyatıcan öyle önüne geçicen.Servis boyadıysa itiraz et tekrar boyuyorlar Eskişehir Alpata mı boyadı?
git gel askere yapalım başka bişeyler Ahmetcim maşallah kazasız belasız...fotolar da iyiymiş :D
MR.TurboALİ
13-11-2011, 17:45
maşallah Allah kaza bela vermesin...
Maşallah kardeşim araç soyadına çekmiş ok gibi duruyor Allah kaza bela vermesin tepe tepe kullan .)
Maşallah Ahmet, sen gelene kadar 400bin olur bu :)
teşekkür ederim
Maşallah kardeşim aracını biliyorum Kütahyada. Tamponlar kapılar boyalı galiba gerçekten sırıtyor.Metalik renklerde özellikle bej,gümüş gri gibi renklerde çok bariz belli oluyor ya komple sağı falan boyatıcan öyle önüne geçicen.Servis boyadıysa itiraz et tekrar boyuyorlar Eskişehir Alpata mı boyadı?
yok sadece kapılarım boyandı eskişehir alpatada boyatdım ama bin pişman oldum bidaha mı aman aman gtmem alpataya özel servis en iyisi wallahi
git gel askere yapalım başka bişeyler Ahmetcim maşallah kazasız belasız...fotolar da iyiymiş :D
amin erhan abim allah razı olsun askerden gelym inş başka bişilerin fotosunu çekeriz artık eline koluna emegine sağlık fotolar için :)
maşallah Allah kaza bela vermesin...
Maşallah kardeşim araç soyadına çekmiş ok gibi duruyor Allah kaza bela vermesin tepe tepe kullan .)
çok tşkr ederim ilker abicim amin inş :)
Maşallah Ahmet, sen gelene kadar 400bin olur bu :)
abi hedef 1 milyon :D :D ozaman opelden odul isticem aracınıza nekadar sadık kaldık diye :D :D ben gelene kdr 0 hatasız bu araba 400 bini geçer bence abi gibime gelio babam binici ya :D :D
bLackModeL
14-11-2011, 07:44
cok cok güzel kasa olarak basarılı buluyorum degısıklıkler yapılcakmı ?
cok cok güzel kasa olarak basarılı buluyorum degısıklıkler yapılcakmı ?
şu an için çok bişi dusunmuyorum ya ufak tefek yeterli bana 10 gun sonra askere gidiyorum o yuzden :)
tombişim askere gitmeden arabayla son anlarınımı cektin :D :D ahahah olum herzaman diyorum gene diyim maşallah allah kaza bela vermesin..
tombişim askere gitmeden arabayla son anlarınımı cektin :D :D ahahah olum herzaman diyorum gene diyim maşallah allah kaza bela vermesin..
Aynen abi askere gtmeden once son kez arabayla hatıra kalsın diye çekim yaptık ya :) amin abim bnm allah cemi cumlemize vermesin kaza bela siR i sabırsızlıkla bekliyodum ama goremicem izine geldiğimde ilk işim onu gormek olucak :) :D
rahat ol tosunum gelsinde sir ben gelirim kütahyaya :D :D
bora1311
15-11-2011, 03:07
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
teşekkür ederim
rahat ol tosunum gelsinde sir ben gelirim kütahyaya :D :D
gelsinde ztn ilk gorenlerden olamasamda artık nabalım :D
Alper DEMİR
15-11-2011, 12:15
Maşallah o km ye rağmen baya diri duruyor..Son foto harika olmuş katolog aracı gibi :)
Maşallah... Kazasız Belasız
Kazasız belasız abicim :)
Maşallah o km ye rağmen baya diri duruyor..Son foto harika olmuş katolog aracı gibi :)
teşekkür ederim :) evet ya son foto tam istediğim gibi oldu boyle hep ozeniyordum saolsun bizim erhan alpsar çok guzel çekti :)
Maşallah... Kazasız Belasız
teşekkür ederim
Kazasız belasız abicim :)
çok tşkr ederim erdemcim allah razı olsun :)
Maşallah ; Rengi çok güzelmiş.
Maşallah ; Rengi çok güzelmiş.
teşekkür ederim rengini bende beğenerek aldım seviyorum bu rengi ama işde bazı nazarlıkları var kapıları :)
http://img528.imageshack.us/img528/6263/dsc1550f.jpg
Buda BONUS Fotom :) :) :D
ahmet yaşarın fotosunuda koy le buraya :D :d hsahsahsaha
ahmet yaşarın fotosunuda koy le buraya :D :d hsahsahsaha
abi wallahi aklıma geldi ona ayrı bi konu açym die de wallahi askere gider ayak beni eller o şerefsz gorur fln sonra :D koymuem ya :D