Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka kapı hoparlörleri
Arkadaşlar arabamın arka kapılarında hoparlör yokmuş uzun yolda annem farketti :) arkaya ses gelmiyo diye diye söylenip durdu benzinlikte baktım ve orda yer olupta içinin boş oluşuna gerçekten şaşırdım. Ses sistemi konusunda hiç bilgim yok acaba ne marka ne ebatta bi hoparlor taktırmalıyım fikir verirseniz sevinirim.
Yuvasi kac cm likse en basitinden bi mid takim alyeterli cnku onler orjinal midler orjinal teyple bile fena ses vermiyor marka olarak ben jbl kullanmistim sende fiyatina gore pioneer kenwood jbl sony aklima bunlargelior ztn asiri kaliteliye ihtiyacin olmaz sanirim.mid almiyosanda normal hoparlorde alabilirsin yine bu markalardan
hakanbalkaya
13-11-2011, 10:55
orjinal araçlarda pioneer çok daha iyi çaldığını biliyorum.. jbl jvs sony kicker gibi hoparlörler amfi istiyor genelde...
Kicler sony bilmemde jbl mid pioneer 3150 usb teypte kullandim normal hoparlorden biraz daha iyiydi bozma yapmiyordu seste
63owen63
13-11-2011, 11:10
arka da kicker mid kullanıyorum, ama amfisiz çok da farkettigini söyleyemem.
Arkadaslar ilginiz için cok tesekur ederim sizce bu linkteki ürün işimi görürmü
Pioneer TS-G1311i 13cm Tek Yollu (Mid) , 130 W Hoparlörler - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/pioneer-ts-g1311i-13cm-tek-yollu-mid-130-w-hoparlorler/productDetails.aspx?productId=otaytts-g1311i&categoryId=26090)
Teyp kac watlik nominal degeri 25 wattan daha yuksek bulsan daga saglikli olur cnku dah once boyle 13 cmlik sony yada pioneer yakmistik teyple hemde:D
13 cm düşünürsen bende kenarda yatanları 50 TL'ye verebilirim sana. Nominal power 28watt. Yani pioneer 4*50 teypler dahil çoğu teybin standart hoparlör çıkışına bağlanıp son ses açılsada yanmaz. En fazla ses bozulur
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-tertemiz-4-aylik-57143977/detay/
bLackModeL
13-11-2011, 22:13
pololarda 16 cm oluyoo kapılar guzel bı anfı ve mıd baslar olbılır ıyı bırses ıcınn daha ılerı bır ses ıcın guzel bır ana unıte olabılırr .. genelde coaxial hoparlor kullanıyolar yanı mıd ve tiz ıcın ama mid bas daha saglıklı kalıtelı bır araba ıcınn ...
mk1 leonumda 4 kapıda macustiq msq ve msx serileri vardi ana unitem alpine 9855r dı cok guzel sesler alıyodum fluence 3d ses sistemı var dınledıysenızz :D aynı onun gıbı butun sesle cok net gelıyodu kulagımıma ...
burak_skry
13-11-2011, 23:25
onler 16 arkalar 13tur muhtemelen genelde butun arabalarda oyle oluyor ama ufak bi islemle 16cmlik hoparlor kullanabilirsiniz.amfi kullanma gibi bi niyet yoksa guzel bu coaxiel hoparlor dusunulebilir jbl veya pioneer marka daha prof biseyler alirsan on kapilar zayif kalabilir bu sefer.