Orijinalini görmek için tıklayınız : dogum gunu suprizi???
burak_skry
13-11-2011, 20:35
her derde deva olan techturkey banada derman bulur illaki:)carsamba gunu nisanlimin dogum gunu kendisi bana 100 km uzakta bir koyde ogretmenlik yapiyor.o gun icin yanina gidicegim biliyor ama buna ekstra olarak supriz biseylerde yapmak istiyorum soyle ucan balonlarla falan gideyim dedim ama koy yerinde tuhaf tuhaf bakabilirler bana ondan biraz cekindim birde teche danisayim dedim illaki parlak fikirler cikicaktir:)
nişanlın oldugu surece(olmasa da farketmez ya :D) kaba tabır ıle yemısım koyun bakısını.Icınden ne gelıyosa oyle yap;)
madem yanına gidicegini biliyor en basıt akla gelen;
onun bıldıgı gun degıl eger ımkan varsa 1gun onceden gıt :)
suprız okulda yapılabılır(hatta mudur odasında bıle olur muduru ayartırsan eger:) )
odaya gırer mudur koltugu sırt donuk sekıldedır :) vsvsvs turevı sonrası gelır tabi :)
benım aklıma suan bu geldı ıllakı yaratıcı fıkırler gelcektır daha :) mutluluklar..
okulu ayarla gir öğrenci gibi otur sınıfına derse gir
BlackEmperor
13-11-2011, 20:39
bence çok kasma özel bişe yapacam diye yanına gitmen onun için gayet önemli süprizi başka zaman beklemediği bir an yaaprsın ;) ama çok sevdiği bir ev yemeğini yanında götürebilirsin zeytinyağlı sarma gibi :)
bence öğrencileri ayarlayarak bişeyler yap ;)
SekoLive
13-11-2011, 20:41
köy nerenin köyü bilmiyormda süprizi cok abartma sen dönersn nişanlın orda kalıcağından köy halkı böyle şeyleri sevmeyip ters davranabilr bunuda göz önüne al :)
öğrenci kılıgında derse girmek güzel olur :D
Serkan06
13-11-2011, 20:41
bence öğrencileri ayarlayarak bişeyler yap ;)
:icon_tup:
Eğer sınıf öğretmeni ise nişanlınız öğrencileri ayarlayıp güzel bir sürpriz yapılabilir.
Mesela tam öğrencileri öğretmenlerinin doğum gününü kutlarken o anda sizde içeri girebilirsiniz :)
ögrencı kılıgında derse gırmek cok basit bence :D daha extreme hem korkutan hem sevıncten aglatan seyler yap :)
derse gırsen sonrasıda var o ders kaynıcak ama ara oglen tatılı yada yemek tatılı hatta okul cıkısında bıseyler yapman 1gun oncesınden bana cok daha mantıklı gelıyo
ögrencı kılıgında derse gırmek cok basit bence :D daha extreme hem korkutan hem sevıncten aglatan seyler yap :)
derse gırsen sonrasıda var o ders kaynıcak ama ara oglen tatılı yada yemek tatılı hatta okul cıkısında bıseyler yapman 1gun oncesınden bana cok daha mantıklı gelıyo
illaki çürüteceksin fikrimi:D derse girip öğrencilerin ağzını burnunu kırabilir :D
öğrencilerle bişi yapılabilir aslında denildiği gibi
M_PROJECT
13-11-2011, 20:45
koyu yak koyu , askimizin atesi
SekoLive
13-11-2011, 20:46
köy okullarında hizmetli personel olurmu bilmemde öyle birisini ayarlayıp koridorada güzel bi pasta koyup süsleyip onu dışarı çağırtabilrsn :D
mert_leon
13-11-2011, 20:47
abi yengemiz öğretmenmiş madem eğer ilkokul öğretmeni filansa hangi derslikte dersi var filan öğren müdürlede telefonda konuş o dersteyken yak pastanın mumlarını dier elindede uçan balonlar gir sınıfa hem o çok sevinir hemde öğrencileri sevinir. madem öğretmenlik yapıo çocuklarıda seviyodur kanımca onların mutlu olmasıda hoşuna gidebilir die düşünüorum :)
burak_skry
13-11-2011, 20:49
sinifta bir supriz aklimda yok degil aslinda ama cocuklar civitirmi yada siniftaki otaritesi tehlikeye girermi oda var aklimda.kusadasina yemege gitme fikrivar aklimda suanda
SekoLive
13-11-2011, 20:50
sinifta bir supriz aklimda yok degil aslinda ama cocuklar civitirmi yada siniftaki otaritesi tehlikeye girermi oda var aklimda.kusadasina yemege gitme fikrivar aklimda suanda
ilk cümleni aklmdan geçirdim sınıfda cıvıtmaya meilli cocuklar varsa ve yüz bulunca dağılan elemanlar varsa sınıfı araya katma en güzeli kuşadasına gitmek olur orayıda gitmeden ayarlayabilrsn
Serkan06
13-11-2011, 20:51
şimdi aklıma geldide kızlar erkekler için bu kadar atraksiyon düşünüyomudur acaba?
dersteyken bişekilde dışarıya çağırt, bahçeye güllerle seni seviyorum yazdır çiçekçiye, tabi rüzgar olmaması lazım. yada sınıftan çıkarken sınıf kapısının üstünden gül yaprakları dökülebilir. yada dersteyken ararsın cama bak diye seni seviyorum yazan balon uçurulabilir. bir sürü şey var aslında, vay be hala yaşlanmamışım ben :D
bir gün önce git öğrencileri ayarla ellerine birer karton ver her bir kartonda bir harf olacak sekilde iyiki doğdun xxxxx seklinde öğrenciler kartonları kaldırır bir anda sende pat diye sınıfa girersin o sekilde olabilir
illaki çürüteceksin fikrimi:D derse girip öğrencilerin ağzını burnunu kırabilir :D
öğrencilerle bişi yapılabilir aslında denildiği gibi
şerefsizim aklıma gelmıstı(bazı kavşaklar oylesın demıs bıle olabılırler hatta ıclerınden yada dısa vurarak seslı) hahaha cokta FAFA havalı korna :D
:hehe: :D huauhahuuha oyle demedık bee verdıgım fıkırde mudur cagırıyo ya o bakımdan şettiydim:D
bu suprız degıl ki :D ztn yemek vs ıllakı yenır dguunu vs :D
Serkan06
13-11-2011, 20:54
ev de kalıyosa ve ev arkadaşı varsa o okuldayken eve girilip koridor falan gül yapraklarıyla süslenebilir. okuldaki müdür arıza olabilir o yüzden bunuda göz ününe al.okul harici bişeyler düşün. genelde müdürler tırlatmış olabiliyo, ne bu zibidilik diyebilir. sonra yenge sıkıntıya düşmesin.
yok ya okulu falan karıştırma bence ders çıkışı al nişanlını bas kuşadasına yeter zaten :)
tayin kagıdı hazırla gidecegı yerıde kusadasında tatıl yapıcagınız yer yaz en altınada Not: dogum gunun kutlu olsun filan :D ver ogrencının bırıne sarı zarfa koyup ortmenım mudur yolladı meb den gelmiş dıye versın :D
acaip yorgunum anca bu kadar :D
şerefsizim aklıma gelmıstı(bazı kavşaklar oylesın demıs bıle olabılırler hatta ıclerınden yada dısa vurarak seslı) hahaha cokta FAFA havalı korna :D
:hehe: :D huauhahuuha oyle demedık bee verdıgım fıkırde mudur cagırıyo ya o bakımdan şettiydim:D
bu suprız degıl ki :D ztn yemek vs ıllakı yenır dguunu vs :D
garajdayim audini çiziyorum :D
fafamıydı o falafalamıydı?
Kutluhan
13-11-2011, 20:58
şimdikkk :D abicim ilk önce 1 gün önceden mekana gitmek şart sonra sınıfa erkenden gidip ögrencileri ayarlıyorsunuz güzel bir pasta ufak tefek süsler ve ögrencilerle birlikte doğum gününü kutluyorsunuz sizde tabi ögrenci olmanız lazım biraz şok etmek için sonra aksam da güzel bir yemek birazcık gül falan tamamdır bence daha abartmaya gerek yok ilerde yapılcak çokk şey var bence arkadaşlarında bazıları benimle aynı fikirde olabilir en mantıksı budur bence haydi boll şans... saygılar
burak_skry
13-11-2011, 20:58
koy ogretmeni dedim ama cokta kucuk bir koy degil nisanlim ingilizce ogretmeni ve koyde arkamdan cokta laf donmesini istemiyorum zaten sekli gizli kaliyorum yanliz yasadigi bilindigi icin daha once ayni durumda bi ogretmenin basi baya agrimis dedikodulardan dolayi:(
koy ogretmeni dedim ama cokta kucuk bir koy degil nisanlim ingilizce ogretmeni ve koyde arkamdan cokta laf donmesini istemiyorum zaten sekli gizli kaliyorum yanliz yasadigi bilindigi icin daha once ayni durumda bi ogretmenin basi baya agrimis dedikodulardan dolayi:(
yok abi kesinlikle karıştırma o zaman sen köyü,okulu falan sessiz sedasız al arabanla gidin :)
BlackEmperor
13-11-2011, 21:06
dediğimi yap kardeşim al zeytın yağlı sarmanı kısırını hamur işi vs anneye yaptır bişeler yemek gotur daha makbule geçer bırak suprizi felan ;)
Serkan06
13-11-2011, 21:07
dediğimi yap kardeşim al zeytın yağlı sarmanı kısırını hamur işi vs anneye yaptır bişeler yemek gotur daha makbule geçer bırak suprizi felan ;)
gece gece canımı istettin:D
burak_skry
13-11-2011, 21:09
fikirler cok guzel ama iste imkanlar dahilinde yapilabilicek cok bisey yok evi suslemek balonlar guller falan guzel bir secenek bunun yaninda yemegide ben yapabilirim arti olarak bir sampanya ile gece noktalanabilir.ama yinede fikirleri aliyorum herturlu.
Serkan06
13-11-2011, 21:11
fikirler cok guzel ama iste imkanlar dahilinde yapilabilicek cok bisey yok evi suslemek balonlar guller falan guzel bir secenek bunun yaninda yemegide ben yapabilirim arti olarak bir sampanya ile gece noktalanabilir.ama yinede fikirleri aliyorum herturlu.
kardeş sende sarma ve kısır becerisi varsa yenge daha istesinki :D
BlackEmperor
13-11-2011, 21:11
gece gece canımı istettin:D
+1 :D karnım biraz acıktıda
hahahahahaa koptum bu yoruma yaaa...
Bence sınıfa nişanlından önce gir...masasının altına saklan..ders başladıktan 10 dk sonra heyyt diye çıkarsın....
Serkan06
13-11-2011, 21:14
+1 :D karnım biraz acıktıda
işin kötüsü bi kaç saat önce ankaraya döndüm anneyi babayı bırakıp memlekette, tencereyle sarma yapmıştı, son günde kısır yapmıştı, gözlerimi yaşarttın yaw:(
BlackEmperor
13-11-2011, 21:33
işin kötüsü bi kaç saat önce ankaraya döndüm anneyi babayı bırakıp memlekette, tencereyle sarma yapmıştı, son günde kısır yapmıştı, gözlerimi yaşarttın yaw:(
erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye boşuan dememişler , gurbet hasreti ayrı üstat ceken bilir ...
neyse köyü yakıyormuyuz şimdi :D
Serkan06
13-11-2011, 21:35
yok köyü yakmıyoruz, uslu uslu yengeyi alıp bi yemek olayına giriyo kardeşimiz. köy tehlikeli :D
fastchild
13-11-2011, 22:15
bencede öğrenci girsin derse tayin(h deil y kaymasın aklınız pekmeze :D) ile ilgili bir zarf versin müdür gönderdi şöyle böyle diyerek (kağıt hazırla xyz okul müdürlüğüne diye başlasın adı soyadı felan dan sonra kuşadasında tatil diye bitsin birde doğum günü mesajı yazsın , zarfta pullu beyaz yada krem)
okuduktan sonra zaten bi tepki gelir büyük ihtimal çığlıktı a harfini uzatmaktı gibi bi tepkinin ardından dal sınıfa ama son ders yapki hem ablayı rahatça alabilesin hemde çocuklara (onlara göre) faydan dokunur
(çok parantez içi yaptım sanırsam )
bu iş tutarsa bi kova kısır yap abi kargo adresi PM'lerim sana
Thracian
13-11-2011, 22:25
sınıftaki cocukların gözünde otoritesini kırmadan, üstlerinin tepkisini almadan bir şeyler yap bence. Sonuçta resmi kurum tatsızlık olmasın. Hafta sonuysa sabah erkenden alıp bir yere götürüp ufakk bir tekne tutup güzel bir yemek yiyebilirsin
uluckaban
13-11-2011, 22:36
Okulda öğrencilerle birlikte birşey yapmak güzel olur aslında ama muhtemelen cıvıtırlar abi :) Ama gireceği sınıfın camı serbest bir alana bakıyorsa uçan balonlar falan mantıklı :)
burak_skry
13-11-2011, 22:51
tayin konusun pek inandirici olmaz oyle bir durum soz konusun degil cunku atamalar agustos ayinda yapiliyor oyle bir talebide olmadi nisanlimin:)okul muduru mudur yardimcisi ve bilimum ogrenciler biraz ariza ondan okulda bisey yapma fikri cok guzel olsada mevcut imkanlar dahilinda cok sakatlik cikabilir ondan ben evde biseyler yapicam sanirim bu aksam agzini aradim hafif biyerlere gitme niyetide yok yemek icin evde olmak istiyor kusadasida yalan olur bu yuzden:(boyle olunca eve gul yapraklari ki kapidan girince basindan asagiya dokulucek yapraklar cok guzel fikir mutlaka degerlendiricem arti olarak kalpli ucan balonlarla ismini yazdiricam eve gelme saati erken olucagi icin sofra kurup yemek yapamiycam malesef simdilik bunlar var ekstra biseyler olabilir daha ama okulda bisey yapma imkanim yok malesef.haftasonlarida rahatlikla evine ailesinin yanina geldigi icin sarma kisir gibi ev yemekleride cok cazip gelmez :)
Bu durumda en azından o gün için başka bir işinizin çıktığını gelemeyeceğinizi vs vs bişeyler uydurun:) Eve geldiğinde sizi görmesi yeterli bir sürpriz olur:)
onn_dear
13-11-2011, 23:12
tayinini şehir merkezinde bir okula aldır ömürlük sürpriz olur