Orijinalini görmek için tıklayınız : jetta 170 - geçer miyim acaba diyenler
Arasts61
13-11-2011, 21:45
istanbulda çok güzel denemeler yaptık, her şeyden önemlisi muhabbet çok güzel oldu. şimdi ankaradayım önümüzdeki c.tesi musait olan olursa toplanıp bir kaç deneme yapmak isterim. ama dur şu adama 5 boy da ben atayım diye düşünen olursa gelmesin:D, ya da sadece muhabbete gelsin:). geçerim mi acaba, o mu gecer ben mi gecerim:beuj: diyenleri beklerim. aracım stok. öğleden önce düşünüyorum. gelmek isteyen haber etsin.
kürşat umarım gerlirsin:)...
Seni kıracağıma 4,5 boy atarım yine gelirim ne demek :)
İstanbul'da olsaydın denemek isterdim. Revo select cihazı ile aracı stock moda alabiliyorum.
İntercooler+cai ile keyifli deneme olurdu, araç manuel...
yusufcan_k
14-11-2011, 10:27
biz geçermiyiz ki :D
Arasts61
14-11-2011, 23:17
biz geçermiyiz ki :D
sesin çıkmıyodu uzun zamandır.:D.naaptın canlandın mı? hazırlayın olm aracınızı daha demin bi 5 boy daha yedim golf gt den. :D. adım 5 boy jetta oldu:D
Arasts61
14-11-2011, 23:37
İstanbul'da olsaydın denemek isterdim. Revo select cihazı ile aracı stock moda alabiliyorum.
İntercooler+cai ile keyifli deneme olurdu, araç manuel...
gecen hafta istanbulda idik ve toplandık.
istanbula geldiğimde haber ederim. aracınız160 lık mı ?
sesin çıkmıyodu uzun zamandır.:D.naaptın canlandın mı? hazırlayın olm aracınızı daha demin bi 5 boy daha yedim golf gt den. :D. adım 5 boy jetta oldu:D
Abi ne edip yapıp senin arabayı hızlandıracağız. Launch control efsaneydi yine kardeş. :icon_tup:
Arasts61
15-11-2011, 00:11
Abi ne edip yapıp senin arabayı hızlandıracağız. Launch control efsaneydi yine kardeş. :icon_tup:
sorma kürşat, moralim bozulunca iki launch control yapıyorum çiçek gibi oluyo moralim:D. gecen hatunla tartıştık, kafam dumanlıydı, indim iki launch:D, hafif lastik kokusu derken rahatlamışım:D. geldim yattım deliksiz uyudum.:D
gecen hafta istanbulda idik ve toplandık.
istanbula geldiğimde haber ederim. aracınız160 lık mı ?
160'lık. Kısmet olursa bir sonra geldiğinizde haberleşiriz :)
audilover
15-11-2011, 12:58
el birligiyle bir seyler yapmak sart artik bu durum artik icinden cikilamaz hale geldi :)
Once su fazla basinci duzeltip sonra aracin bastan asagi her parcasinin logunu alicaz taki durumu duzeltene kadar.
el birligiyle bir seyler yapmak sart artik bu durum artik icinden cikilamaz hale geldi :)
Once su fazla basinci duzeltip sonra aracin bastan asagi her parcasinin logunu alicaz taki durumu duzeltene kadar.
Benimkini de hızlandıracağız ama :hahaha:
audilover
15-11-2011, 13:45
Benimkini de hızlandıracağız ama :hahaha:
Abi seninkinin bu stok halinin hizi beni korkutuyorken birde ekstra hizlandirirsak ne olur tahmin edemiyorum :):)
İBRAHİM_MEY_GTİ
15-11-2011, 17:49
160'lık. Kısmet olursa bir sonra geldiğinizde haberleşiriz :)roccoyla denemek isterimm:D:D
ChtArdARSL
15-11-2011, 18:11
roccoyla denemek isterimm:D:D
stock rocco benım rakıbım senın degıl :D
İBRAHİM_MEY_GTİ
15-11-2011, 18:58
stock rocco benım rakıbım senın degıl :D:D:Dgüldürme beni bu arada 1.4 206 hdi sana bilenmiş haberin ola kanka...
eger cumartesı saat uygun olursa bende kesın gelmek ıstıyorum
denemek ıstedgım araclar
jetta
ecoboost focus
mazda 121
omer_yildir
15-11-2011, 19:21
Son denemeden sonra debraj tamamen bitti. Bronzu çaktırdıktan sonra geleceğim.
Ama o gün beklemiştik. Sana ulaşamadık.
Bılıyorum soylemıslerdı
ama bır tane vtec ın beyın ayarını yapıyordum bıraz uzun surdu..
Musayıt bır zaman olursa deneyelım
gıdısını merak ettgım bır araç
Arasts61
15-11-2011, 19:49
O şimdi stock.
yapma bee:(
peki missfire ne durumda?
Arasts61
15-11-2011, 20:01
abi dünkü denemelerde gt ile 90-220 bastık. 3 de bastıgımızda benim aracın ilk tepkisi zayıf oluyor ve bariz geri kalıyor. 4 e atınca bir yarım boy daha açıyorlar. 4 un ortalarından itibaren aramızdaki mesafe aynı gt ile. 220 ye kadar sabit farkla devam ediyoruz. ilk tepkisi zayıf benim aracın. ya dsg den ya da başka bişey. şüphelendiğim bişey var. wikide okudugum kadarıyla D de bastıgın zaman ile S de bastıgın zaman aracın gaz tepkileri farklı oluyor. S de daha duyarlı diye yazıyor. halbuki rollda S de basmak mumkun olmuyor çünkü S modda da olsan vites olması gereken viteste değil bir ust viteste oluyor. yani mesela 60 la gidiyosun ve 2 de basman gerekiyor ama araç S modda ise 3 e aıyor. dolayısyla ya manuel mod a alıp aracı 2 ye çekiyorum. (tum denemelerde boyle yapıyorum) ya da bazen S de basıyourum (genelde unuttugum zamanlar) o zamanda araç önce 2 ye çekiyor ve zaman kaybediyor ( senle yaptıgımız 2. denemede oldugu gibi.)
kısacası benim aracın ilk tepkisinde problem var. bugune kadar yaptıgım tum denemelerde ilk gazla beraber hep geri kalmamın nedeni bu. 120 lik tjet te de oyle, 206 gti da da, gt de de, senle de..
tdipower
15-11-2011, 20:03
121 mazda ile nasıl yürüdünüz denemiştiniz sanıyorum?
Arasts61
15-11-2011, 20:04
eger cumartesı saat uygun olursa bende kesın gelmek ıstıyorum
denemek ıstedgım araclar
jetta
ecoboost focus
mazda 121
senle denememize gerek var mı?:) ya da şöyle söyleyeyim, "beni geçmek konusunda şüphen var mı?"
Arasts61
15-11-2011, 20:05
121 mazda ile nasıl yürüdünüz denemiştiniz sanıyorum?
çok basmadık, 4-5 boy attı..
Arasts61
15-11-2011, 20:06
camlarıda elektrikli yap, zor oluyor sol taraftan basmam:D
senle denememize gerek var mı?:) ya da şöyle söyleyeyim, "beni geçmek konusunda şüphen var mı?"
valla bilmiyorumki abi
dener goruruz işte :)
filtre headers eksozlu vtec benımkı :)
Arasts61
15-11-2011, 20:12
valla bilmiyorumki abi
dener goruruz işte :)
filtre headers eksozlu vtec benımkı :)
senle tanışmak isterim, zaten deneyecek başka araç da çıkar heralde ama benle denemene gerek yok, çok gecersin beni..
ama mutlaka geçmem lazım diyorsan deneriz..
senle tanışmak isterim, zaten deneyecek başka araç da çıkar heralde ama benle denemene gerek yok, çok gecersin beni..
ama mutlaka geçmem lazım diyorsan deneriz..
Yok abi illa geçmek gecılmek benım ıcın pek onemlı bır sey degıl
Yolun duserse Servısımıze ugrayabılırsın
Erciyes İş yerlerinde
A city nin orada
Çay kahve ıcer sohbet ederız
tdipower
15-11-2011, 20:19
Erciyes İş yerlerinde
A city nin orada
ayrıca ısı kalkanı sayesinde sıcacık sohbet ortamıda var :D
Arasts61
15-11-2011, 20:24
Erciyes İş yerlerinde
A city nin orada
oraları pek bilmiyorum, hafta içi de çok musait olamıyorum güzdüzleri. senle muhtemelen bir buluşma da tanışacağız. içime öyle doğuyor.:) termosla gelirsen de çayını da içerim. :D
ayrıca ısı kalkanı sayesinde sıcacık sohbet ortamıda var :D
Benim icadim :D
guzel bir ısı kalkanı ama :D
roccoyla denemek isterimm:D:D
p.m. atıldı :D
yapma bee:(
peki missfire ne durumda?Bugün öğlen gittim zaten 30 sn sürüyor işlem akşam çok trafik vardı deneyemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim. Olacağını zannetmiyorum. Revo TR distribütorü Powershop roccolarda sevis update den sonra revo yeni yazılım geliştirdi onlarda olmuyor felan dedi bizim araçlar artık eskidiği için servis update felan yok tabi. Gitti 40 beygir. Kürşat Revo yu listenden çıkar bence, en mantıklısı sağlam biyerde custom yapmak başka çaresi yok. Stock ilk izlenimim gaz tepkisi bariz zayıf. Araç kendini doğal olarak eskisi gibi fırlatmıyor :(((
Kafayı bozdum satarım ben bunu golf R gözüme kestirdim.
Arasts61
15-11-2011, 21:49
Bugün öğlen gittim zaten 30 sn sürüyor işlem akşam çok trafik vardı deneyemedim ama en kısa zamanda deneyeceğim. Olacağını zannetmiyorum. Revo TR distribütorü Powershop roccolarda sevis update den sonra revo yeni yazılım geliştirdi onlarda olmuyor felan dedi bizim araçlar artık eskidiği için servis update felan yok tabi. Gitti 40 beygir. Kürşat Revo yu listenden çıkar bence, en mantıklısı sağlam biyerde custom yapmak başka çaresi yok. Stock ilk izlenimim gaz tepkisi bariz zayıf. Araç kendini doğal olarak eskisi gibi fırlatmıyor :(((
Kafayı bozdum satarım ben bunu golf R gözüme kestirdim.
revoya gerçekten bravo:bravo:. adamlar gerçekten çok profesyonel.:bravo: hatalı yazılımı yapıyorlar, arabayı sapıttırıyorlar ama gidince 30 sn de eski yazılımını yuklemişler. hiç sorun çıkarmamışlar. bence 500 euro da eski yazılımı tekrar yükeldikleri için almaları lazım. hatta değerli vakitlerini çaldıgın için 1500 euro da ceza kesmeliler sana.
bu ne pişkinlik anlamadım...:fire:
audilover
15-11-2011, 21:54
abi dünkü denemelerde gt ile 90-220 bastık. 3 de bastıgımızda benim aracın ilk tepkisi zayıf oluyor ve bariz geri kalıyor. 4 e atınca bir yarım boy daha açıyorlar. 4 un ortalarından itibaren aramızdaki mesafe aynı gt ile. 220 ye kadar sabit farkla devam ediyoruz. ilk tepkisi zayıf benim aracın. ya dsg den ya da başka bişey. şüphelendiğim bişey var. wikide okudugum kadarıyla D de bastıgın zaman ile S de bastıgın zaman aracın gaz tepkileri farklı oluyor. S de daha duyarlı diye yazıyor. halbuki rollda S de basmak mumkun olmuyor çünkü S modda da olsan vites olması gereken viteste değil bir ust viteste oluyor. yani mesela 60 la gidiyosun ve 2 de basman gerekiyor ama araç S modda ise 3 e aıyor. dolayısyla ya manuel mod a alıp aracı 2 ye çekiyorum. (tum denemelerde boyle yapıyorum) ya da bazen S de basıyourum (genelde unuttugum zamanlar) o zamanda araç önce 2 ye çekiyor ve zaman kaybediyor ( senle yaptıgımız 2. denemede oldugu gibi.)
kısacası benim aracın ilk tepkisinde problem var. bugune kadar yaptıgım tum denemelerde ilk gazla beraber hep geri kalmamın nedeni bu. 120 lik tjet te de oyle, 206 gti da da, gt de de, senle de..
Halledicez sakin ol sampiyon:):)
Arasts61
15-11-2011, 21:59
Halledicez sakin ol sampiyon:):)
s3 ler neden hızlı gitmiyor:)
audilover
15-11-2011, 23:22
s3 ler neden hızlı gitmiyor:)
Afr yi duzelttim bak ona gore :):)
Arasts61
17-11-2011, 22:16
Kar yagdi diye panik yapmistim ama hava kuru olacak heralde. C.tesi once tanisip , muhabbetten sonra isteyen istedigi ile deneyecek. Gelmek isteyenlerden haber bekliyorum.
Bi aksilik cikmazsa golf gt, jetta 170, 206 gti gelecek.
Ayarlayabilirse focus ecoboost 180 de gelebilir belki. Mertcan da gelmek istiyordu, son karari nedir bilmiorum.
haydi 206 yüzümüzü kara çıkarma :D almanlara ölüüüüümmm:D
Arasts61
18-11-2011, 11:44
haydi 206 yüzümüzü kara çıkarma :D almanlara ölüüüüümmm:D
arabalar alman da biz Türk'üz:D
flexamin
18-11-2011, 12:03
bende mi denesem acaba :D:D
Arasts61
18-11-2011, 12:05
bende mi denesem acaba :D:D
bizim araçlar yan yan gidemiyor ama:)
flexamin
18-11-2011, 12:08
:) ahah müsait olursam deneyeceğiniz zaman gelip izlerim bende yada bizim 5.30 la gelirim :D
arabalar alman da biz Türk'üz:D
şimdi basmak istersen bulvara çıkalım hemen 1 saat vaktim var
Arasts61
18-11-2011, 13:47
kardeşim biz evli adamız.:D bakkala gider gibi gazlamaya çıkamıyoruz:D
kardeşim biz evli adamız.:D bakkala gider gibi gazlamaya çıkamıyoruz:D
sıkıldım ya napak:D bu arada yazılım yaptırdım bende merak ediyorum ne olacak ona göre yazılıma ayara gidecem
Kardeş akşam telefonlaşalım. Benim c.tesi ekemeyeceğim bir durumum var ve bizim oğlana benim bakmam gerekiyor :D
Arasts61
18-11-2011, 14:57
sıkıldım ya napak:D bu arada yazılım yaptırdım bende merak ediyorum ne olacak ona göre yazılıma ayara gidecem
Daha önce denemedik ki. Yazilimin düzgün oldugunu nasil anlayacaksin? :)
Arasts61
18-11-2011, 16:48
buluşma yarın geceye sarkacak gibi..
buluşma yarın geceye sarkacak gibi..
talep yok gibi bu buluşma nerde olacak saat kacta olacak kım gelecek
Arasts61
19-11-2011, 00:39
talep yok gibi bu buluşma nerde olacak saat kacta olacak kım gelecek
yarın gece 11 gibi..
pm atılamıyo sana biliyosun dimi?
yarın gece 11 gibi..
pm atılamıyo sana biliyosun dimi?
neden pm atılamıyor nasl çözecz bunu ya
tekrar denermisin pm atmayı ?
Arasts61
19-11-2011, 01:18
neden pm atılamıyor nasl çözecz bunu ya
control panelinde
seçenekleri düzenle den galiba..
İlhan, yazdıklarını okudum ve sadece yuh demek istiyorum. Problemi biliyorlar ancak bunun ile ilgili yamayı nasılsa motor eskidi diye yapmıyorlar. Maşallah bu kadar övülen bir firma bunu yapıyorsa bir şey demiyorum. Bu tarz şeyleri tecrübe ederek öğrenmek 2011 yılında hiç yakışık almıyor. Gaz tepkisi yavaşlamış mı yoksa acaba sana mı öyle geliyor.
Özgür, kardeş senle bir gün launch kontrol yaparak kalkalım. Böyle DSG zedeyi oynuyorsun :) Şaka bir yana inşallah problemi çözeceğiz.
Raşit, S3'ler çok yalnız :D
huzur stockta :)
Arasts61
19-11-2011, 16:47
biz bu gece bir kaç iyi adam toplancagız.:D
arzu eden olursa bekleriz efendim:D
%80 muhabbet , %20 gaz açma (aletler uçak gibi oldugu için "gaz açma" ifadesini kullanıyoruz,:D yanlışlık olmasın:D)
olcay_bora
19-11-2011, 16:52
benide yaz ++
sen kıçına don al kanka 206yı çok büyüttün gözünde dedim sana 106 satıyım die :D
192hp lik CLK200 var denerseniz :D
Arasts61
19-11-2011, 16:59
192hp lik CLK200 var denerseniz :D
o ne yaw:D.
Arasts61
19-11-2011, 17:09
merco yauw :)
onu deler gecerim ben bu "5 boy jetta" namımla:D
Ne güzel dumanlı dumanlı gidiyodu arabam 210 beygir bi aktiviteye katıldık gitti 40 tanesi. Bişey dikkatimi çekti evotech sitesinde 170 lik 190 oluyor ama 140 lık için spec yok yani yazılım yok. Bunlar 140 lık arabalara kimin yazılımını yüklüyor acaba ?
Arasts61
20-11-2011, 01:17
Gelenlere tesekkurler.
video cekılmıstı leon içinden ama bılmıyrm noldu
bizde video var ama pek te bişey belli olmuyor karanlık olduğu için.bilgisayara da atmadık daha ,ilkerin leonla benim a3 ünki var sadece
istanbulada beklerizzz...:D
63owen63
20-11-2011, 21:58
Nedir durumlar ?
Ne güzel dumanlı dumanlı gidiyodu arabam 210 beygir bi aktiviteye katıldık gitti 40 tanesi. Bişey dikkatimi çekti evotech sitesinde 170 lik 190 oluyor ama 140 lık için spec yok yani yazılım yok. Bunlar 140 lık arabalara kimin yazılımını yüklüyor acaba ?
aynı motor olduğundan ayrıca bi girdi yok alınan güçler aynı gt ile
biz kendi aramızda takıldık leonla ,onun dısındakilere yavas bizim araclar :) , megane coupe 1.6 vardı specleri bilmiyorum onu gectik sanırım,f7r vardı arkamdan basıyordu aynımı bastık benden erken yada gecmi bastı bilmiyorum 220 de yanıma geldi bıraktı,yazılımlı egzozlu 206 gti bizden hızlı,jetta da bizden hızlı.
yazilimli 206 nasil oldu acaba ne marka yapildi
jettayla nasil oldu:)
jetta gecti diye biliyorum ben,barbaros yazılım
audilover
20-11-2011, 22:29
jetta gecti diye biliyorum ben,barbaros yazılım
Inanmiyorum ozgur arabami gecti yok artik :):):)
Inanmiyorum ozgur arabami gecti yok artik :):):)Bende tam onu diycektim jettanın geçtiği araba varmı diye.
valla jetta ile 150ye kadar yanyana sonra jetta ufak ufak gidiyor anlamadım stock cruel in 206sı nasıl geçti jettayı öyle
özgür abi hayırlı olsun :D
valla jetta ile 150ye kadar yanyana sonra jetta ufak ufak gidiyor anlamadım stock cruel in 206sı nasıl geçti jettayı öyle
yazılımdan önce sonra denediğiniz araç oldumu? yazılım kötüye götürmüş olabilirmi? aslında bizim araçlarda yazılım şart gibi 6500de vites atıyorum devir istiyo resmen araç 7200dönsem çok daha iyi olcakmış gibi geliyor.Gerçi benimkinin olağan dışı gittiğini herkes söylüyo o yüzden böyle kalsın diyorum:) ama bence yazılımlı 206 daha iyi gitmeliydi.
yazılımdan önce sonra denediğiniz araç oldumu? yazılım kötüye götürmüş olabilirmi? aslında bizim araçlarda yazılım şart gibi 6500de vites atıyorum devir istiyo resmen araç 7200dönsem çok daha iyi olcakmış gibi geliyor.Gerçi benimkinin olağan dışı gittiğini herkes söylüyo o yüzden böyle kalsın diyorum:) ama bence yazılımlı 206 daha iyi gitmeliydi.
valla benım araba sökük değildi birde set falan vardı tesisat bide 63lük boru var galiba oda geniş geliyor olabilir benımkı şimdi 7200 ceviriyor ama 6600ü gectıkten sonra sanki sıkılıyormus gibi oluyor anlamadm.
benım aracı bayandan aldm 70binde hiç hata yok ve hiç basılmamış bugune kadar bunun etkisi vardır belkıde:soru:
valla benım araba sökük değildi birde set falan vardı tesisat bide 63lük boru var galiba oda geniş geliyor olabilir benımkı şimdi 7200 ceviriyor ama 6600ü gectıkten sonra sanki sıkılıyormus gibi oluyor anlamadm.
benım aracı bayandan aldm 70binde hiç hata yok ve hiç basılmamış bugune kadar bunun etkisi vardır belkıde:soru:
benim sadece arka koltuk sökükdü kaç kg geldiğini biliyosundur:) 63lük boru bence fazla olmuş bide düzse eyvah diyorum:) bende amcadan aldım 61bin de:)
yalnız jettanın sorunlu olmadığı ortaya çıkmış oldu buna sevindim denediğim her araç sorunluyduda:D
benim sadece arka koltuk sökükdü kaç kg geldiğini biliyosundur:) 63lük boru bence fazla olmuş bide düzse eyvah diyorum:) bende amcadan aldım 61bin de:)
yalnız jettanın sorunlu olmadığı ortaya çıkmış oldu buna sevindim denediğim her araç sorunluyduda:D
valla jetta da sorun yol herkezi geçti :D:D:D ama benm arabada set var 30kg gelse bide koltuklar 40*50 gelir:D
yanlız biz jetta ile 60-230 bastık yanı 5. viteste kesiciye kadar bastık
Arasts61
21-11-2011, 10:44
istanbulada beklerizzz...:D
Biz ta burdan kalktik geldik ama sen b.cekmeceden kalkip gelemedin:)
Arasts61
21-11-2011, 10:46
sonuçlar, video yok mu?
Video yok malesef.
Arasts61
21-11-2011, 10:48
Inanmiyorum ozgur arabami gecti yok artik :):):)
Deplasmanda ufalamıştınız beni:D delikanli olan olan angaraya gelsin:D:hahaha:
Arasts61
21-11-2011, 10:51
Cruel ilk basmada cok aciyor, sende olmadi. Bende sasirdim. Gerci ben 240'a yaklastim, ondan acildi biraz. 200 e kadar oyle anormal bir fark yok zaten.
jettayıda özgür abiyide tebrik ederim gti avcısı oldu memlekete gidince araba :D
yusufcan_k
21-11-2011, 11:04
adamın arabası yürüyo ya :D kim tutar Özgür abi artık seni :D :D
Arasts61
21-11-2011, 11:09
Sağol janım.:D Walla ben cok eglendim burda. İn cin roll yapiyor bu ankara otobanlarinda.:D Bomboş.Zaten geldim geleli anlamadim bu otobanlar neden var . Kimsenin kullandigi yok.:) Ankaraya ugramadan bypass etmek isteyenler icin yapilmis galiba. Neyse.
Gti in yazilimi kotuye mi göturdu bilmiyorum ama iyiye götürmediği kesin. Daha once denedigi bir arac varmis onla tekrar deneyecek, ben de merak ettim dogrusu.
Arasts61
21-11-2011, 11:14
jettayıda özgür abiyide tebrik ederim gti avcısı oldu memlekete gidince araba :D
Emre sunu ogrendim, gti gorunce bulasma. Şamarı yeme ihtimalin çok yuksek:)
Gti in yazilimi kotuye mi göturdu bilmiyorum ama iyiye götürmediği kesin. Daha once denedigi bir arac varmis onla tekrar deneyecek, ben de merak ettim dogrusu.
Hayır hersey iyi guzel.. Daha onceki halini biliyormusunuz da aracın iyiye gitmedigi kesin diyebiliyosunuz? Önceden denediniz mi? Hatta kendiniz diyosunuz önceden denedigi arabayla tekrar deniycek merak ediyorum diye? Aracın önceki ve sonraki halini kullansaydınız ne demek istedigimi anlardınız.. Öyle havadan konuşmak yakışmıyor. Her araba aynı değildir, her arac aynı gitmez. bu deneme camiasında yenisiniz zamanla bunu sizde kavrarsınız.. ayrıyetten istanbulda yapılan denemeyle ankaranın cok karsılastırılmaması gerektigini biz yıllar önce ogrendik.. Sizde zamanla ogrenirsiniz.
audilover
21-11-2011, 12:05
Deplasmanda ufalamıştınız beni:D delikanli olan olan angaraya gelsin:D:hahaha:
ahahah valla ben korkdum arkadas tadinda birakayim namim yurusun :):):)
ahahah valla ben korkdum arkadas tadinda birakayim namim yurusun :):):)Selamlar, hafta sonu log organizasyonu ve verdiğiniz bilgiler için çoook teşekkür ederim. Şu bilgileri ne yetkili servisten nede başka biyerden alabilmiş değildim. Elinize sağlık.
bencede istanbuldaki bir denemeyle hele heleki turbo bi araçla atmosferiğin denemesini,,,ankaraya uyarlamak büyük bi hata olur ,,,,turbo araba 2 şehir de de yaklaşık aynı giderken ,,,o istanbulda uçan atmosferiğin ankara da ne hale gelceğini görmek hayal kırıklığı olabilir :) ,,,ben burdaki araçlar için demiyorum tabiki ,,genelleme yaparak çıkarılan sonuç budur kesinlikle aksini söleyende olmaz ;) ...........
Arasts61
21-11-2011, 12:54
Hayır hersey iyi guzel.. Daha onceki halini biliyormusunuz da aracın iyiye gitmedigi kesin diyebiliyosunuz? Önceden denediniz mi? Hatta kendiniz diyosunuz önceden denedigi arabayla tekrar deniycek merak ediyorum diye? Aracın önceki ve sonraki halini kullansaydınız ne demek istedigimi anlardınız.. Öyle havadan konuşmak yakışmıyor. Her araba aynı değildir, her arac aynı gitmez. bu deneme camiasında yenisiniz zamanla bunu sizde kavrarsınız.. ayrıyetten istanbulda yapılan denemeyle ankaranın cok karsılastırılmaması gerektigini biz yıllar önce ogrendik.. Sizde zamanla ogrenirsiniz.
Erhan ,aracin daha onceki halini bilmiyorum dedigin gibi. İyiye goturmedigi ifadesinin onune "stok olana gore" deseydim daha duzgun olurmus haklisin. Her aracin ayni gitmeyecegini tabiki biliyorum. Ankaranin istanbuldan yuksek rakimli oldugunu da:)
Yuksek rakimli oldugunu cografya dersinde, basinc olayinida fizik dersinde ogrenmistim galiba:) Denemelerimizde baska faktorlerde vardi ama hepsine deginmek de mumkun olmuyor.
Bu is sizin mesleginiz, sizin kadar bilgi ve tecrubemiz yok ama sandigin kadar da uzak degilim bu islere. 90 li yillarda bu kadar imkan yoktu, onno ustaya mektup yazardin o da kafasina gore cevaplardi, simdi sizler varsiniz, kafamiza takilan olunca size soruyoruz
Arasts61
21-11-2011, 12:57
Selamlar, hafta sonu log organizasyonu ve verdiğiniz bilgiler için çoook teşekkür ederim. Şu bilgileri ne yetkili servisten nede başka biyerden alabilmiş değildim. Elinize sağlık.
Abi şu adamla sizli bizli konusma lutfen:D. Aynisini bana da yapiyordu " yeter dedim" normale dondu. Ne cikti loglarda. Kaç gram hava sokuyormussun?:)
Arasts61
21-11-2011, 12:59
adamın arabası yürüyo ya :D kim tutar Özgür abi artık seni :D :D
Şu çocugu ziyarete gidelim, gerekirse çarşiya çikaralim.:D İcimde kaldi bi daha deneyememek:D
yusufcan_k
21-11-2011, 13:02
Şu çocugu ziyarete gidelim, gerekirse çarşiya çikaralim.:D İcimde kaldi bi daha deneyememek:D
ahuhaha :D az kaldı yakında katliama geliyorum :D :heyoo:
audilover
21-11-2011, 13:48
Selamlar, hafta sonu log organizasyonu ve verdiğiniz bilgiler için çoook teşekkür ederim. Şu bilgileri ne yetkili servisten nede başka biyerden alabilmiş değildim. Elinize sağlık.
Abi rica ederim bir sey yapmadik ki tevazu gosteriyorsunuz bence gorusmek uzere.
audilover
21-11-2011, 13:49
Abi şu adamla sizli bizli konusma lutfen:D. Aynisini bana da yapiyordu " yeter dedim" normale dondu. Ne cikti loglarda. Kaç gram hava sokuyormussun?:)
Hahaha bakiyorum keyfin yerinde ohh bak afr mi duzelttim gelirim oraya sonrasi ***** 200 e kadar sansin yok 200 den sonra basamam kar lastigim var :):):)
Arasts61
21-11-2011, 14:07
Hahaha bakiyorum keyfin yerinde ohh bak afr mi duzelttim gelirim oraya sonrasi ***** 200 e kadar sansin yok 200 den sonra basamam kar lastigim var :):):)
Burda Onurla denedik. Senin arabanin aynisi var onda. O araci sen kullaniyormussun gibi hayal edip, oyle gazladim. 5 boy attim, geldim huzur icinde yattim:D:D
sende de 5 boy standart yani :) ya atıyorsun ya yiyorsun :D
yusufcan_k
21-11-2011, 14:24
sende de 5 boy standart yani :) ya atıyorsun ya yiyorsun :D
ahuhahaha :D kürşat abi :D araba giderli işte ya 5 lik yiyo ya atıyo :D
Abi şu adamla sizli bizli konusma lutfen:D. Aynisini bana da yapiyordu " yeter dedim" normale dondu. Ne cikti loglarda. Kaç gram hava sokuyormussun?:)Max 150 gr civarı çıktı. Yakaşık olarak Peak 4500 rpm gibi 1 bar, redline da 0.6 civarı basıyor. Eskiden peak 1.35 , redline'a da 1 bar giriyordu. (Girmeye çalışıyordu diyelim) Araba kendine geldi sıfır misfire-vuruntu ile 3 tur gazladık. Üstat Raşit buralarda o daha iyisini söyler gerçi. Ha bide seni hala geçebileceğimi söyledi :)
audilover
21-11-2011, 15:27
Burda Onurla denedik. Senin arabanin aynisi var onda. O araci sen kullaniyormussun gibi hayal edip, oyle gazladim. 5 boy attim, geldim huzur icinde yattim:D:D
Puahaha onuruma yapilan yanlis bana yapilmistir en kisa zamanda telafi ederiz :)
Valla saka bir yana arabanda sorun olmadigini gormen icin iyi oldu demekki denedigin araclar senden hizliymis :)
Gelenlere tesekkurler.
Teşekkürler...
biz kendi aramızda takıldık leonla ,onun dısındakilere yavas bizim araclar :) , megane coupe 1.6 vardı specleri bilmiyorum onu gectik sanırım,f7r vardı arkamdan basıyordu aynımı bastık benden erken yada gecmi bastı bilmiyorum 220 de yanıma geldi bıraktı,yazılımlı egzozlu 206 gti bizden hızlı,jetta da bizden hızlı.
Kendi açımdan düzenli denemeler olmadı.Enka ya yaklaşmışken orda planlı denemeler yapılabilirdi.Birdaha ki sefere diyelim.
220 gibi buraktığımda,arkanızdan geç bastım.Yanınıza geldiğimde viraj ve zemine güvenmediğim için buraktım.
Teşekkürler...
audilover
21-11-2011, 17:20
Max 150 gr civarı çıktı. Yakaşık olarak Peak 4500 rpm gibi 1 bar, redline da 0.6 civarı basıyor. Eskiden peak 1.35 , redline'a da 1 bar giriyordu. (Girmeye çalışıyordu diyelim) Araba kendine geldi sıfır misfire-vuruntu ile 3 tur gazladık. Üstat Raşit buralarda o daha iyisini söyler gerçi. Ha bide seni hala geçebileceğimi söyledi :)
Abi her turlu gecersin ozgure bakma hava civa:):)
Puahaha onuruma yapilan yanlis bana yapilmistir en kisa zamanda telafi ederiz :)
Valla saka bir yana arabanda sorun olmadigini gormen icin iyi oldu demekki denedigin araclar senden hizliymis :)
bu turboyla karizmayı toplayabilirsek toplayalım abi vcds de uçtu artık log işine bi süre ara verdik,mail attım sana bir iki tane ama
audilover
21-11-2011, 18:03
Mail gelmedi ama kablo gittiyse gecmis olsun :(
Internette yaziyor bir sekilde yapiyorlarmis ama hic denemedim.
farkeder aynen deniz seviyesinde farka bakmak lazim asil,
206 yazilimli vslide olsa 6500 sorasi cevirmez bosuna kasmamak lazim:D2 boy en az kayberdersiniz 7000e gelirken..
60 kotu deil gtidA en azindan bnde kotu olmadi hatta azcik iyilesti 51den sonra..
Arasts61
21-11-2011, 22:04
Max 150 gr civarı çıktı. Yakaşık olarak Peak 4500 rpm gibi 1 bar, redline da 0.6 civarı basıyor. Eskiden peak 1.35 , redline'a da 1 bar giriyordu. (Girmeye çalışıyordu diyelim) Araba kendine geldi sıfır misfire-vuruntu ile 3 tur gazladık. Üstat Raşit buralarda o daha iyisini söyler gerçi. Ha bide seni hala geçebileceğimi söyledi :)
Onun sözüne güvenme:D benim arabaya binince " seninki cok iyi ivmeleniyor, benimkini parcalar" demisti. Sonra ne hallere dustugumu biliyosun:D
Arasts61
21-11-2011, 22:07
Teşekkürler...
Kendi açımdan düzenli denemeler olmadı.Enka ya yaklaşmışken orda planlı denemeler yapılabilirdi.Birdaha ki sefere diyelim.
220 gibi buraktığımda,arkanızdan geç bastım.Yanınıza geldiğimde viraj ve zemine güvenmediğim için buraktım.
Teşekkürler...
Hocam sizle derin muhabbete giremedik. Bir dahaki sefere ayrintili göruselim.:icon_tup: jetta 170 le baslayan baslik gorursen hemen müdehale et:D
Arasts61
21-11-2011, 22:11
Abi her turlu gecersin ozgure bakma hava civa:):)
Benim civa basinci kac mmhg cikmisti yaw:soru::D
Onun sözüne güvenme:D benim arabaya binince " seninki cok iyi ivmeleniyor, benimkini parcalar" demisti. Sonra ne hallere dustugumu biliyosun:Dİst. a gelde deneyelim . Basınca direk açamıyacağım için bu sefer gaz kesmem Şileye kadar basarız. :o
audilover
21-11-2011, 22:21
Onun sözüne güvenme:D benim arabaya binince " seninki cok iyi ivmeleniyor, benimkini parcalar" demisti. Sonra ne hallere dustugumu biliyosun:D
puahahah ya aksam aksam kirildim gulmekden hahahah gorende 20 boy gectim sanar alti ustu bir iki boy belki 200 u gecsek gecerdin onu bile bilmiyoz:)
Ben hala diyorum senin araba cigerli mudur:):)
audilover
21-11-2011, 22:23
Benim civa basinci kac mmhg cikmisti yaw:soru::D
Benzer degerler ama Ilhan abininki biraz daha cigerli yani havada karada denizde yer seni :):)
Benzer degerler ama Ilhan abininki biraz daha cigerli yani havada karada denizde yer seni :):)Benim speclere yazıyodu arkadaş kn filtre diye kesin ondandır o. 100küsür lira bi filtre taksın onunda ciğerleri açılır;)
audilover
21-11-2011, 22:29
Benim speclere yazıyodu arkadaş kn filtre diye kesin ondandır o. 100küsür lira bi filtre taksın onunda ciğerleri açılır;)
Abi o filtre varya inan bana hic bir faydasi yok ya aksine zamanla mafi bozabiliyor baska bir ise yaradigi yok temiz orijinal filtresini taksan belki daha bile fazla hava sokarsin her 10000 de bir filtre degissen daha saglikli olur...
Arasts61
21-11-2011, 22:42
206 yazilimli vslide olsa 6500 sorasi cevirmez bosuna kasmamak lazim:D2 boy en az kayberdersiniz 7000e gelirken..
60 kotu deil gtidA en azindan bnde kotu olmadi hatta azcik iyilesti 51den sonra..
Kardes senin öngörün nedir? Bu basimin belasi:D 206 gti lar normalde beni gecebilir mi? Burdaki arkadasi zor da olsa gectim. Cruel ise ufalamisti beni.
Benim aabayi biliyosundur. 1400 gram agirlik, 240 cm tork, 170 lt beygir:D
Şaka bi yana nedir senin fikrin. Sen gordugum kadariyla obşa yazmiyosun hiç. Gerci bir ara bana iliştiydin jetta ile 260 basan senmiydin diye ama sonra uzatmadiydin:)
Abi o filtre varya inan bana hic bir faydasi yok ya aksine zamanla mafi bozabiliyor baska bir ise yaradigi yok temiz orijinal filtresini taksan belki daha bile fazla hava sokarsin her 10000 de bir filtre degissen daha saglikli olur...Sökcem zaten yağlı falan iyi değil. Aldık bi heves geçmiş zaman kaldı arabanın üstünde üşengeçlik bizimkisi. Yanlız bizim bunlarda maf yok map var diye biliyorum yanlışmıyım ?
Arasts61
21-11-2011, 22:44
Benzer degerler ama Ilhan abininki biraz daha cigerli yani havada karada denizde yer seni :):)
Onuda Kürsat yer o zaman:D:D. Allaha şükür sahip çikacak sevenlerimiz var:D:D
Onuda Kürsat yer o zaman:D:D. Allaha şükür sahip çikacak sevenlerimiz var:D:Dbasıç açar gelirim ehi ehi :D
audilover
21-11-2011, 22:53
Sökcem zaten yağlı falan iyi değil. Aldık bi heves geçmiş zaman kaldı arabanın üstünde üşengeçlik bizimkisi. Yanlız bizim bunlarda maf yok map var diye biliyorum yanlışmıyım ?
evet dogru abi maf map sensor bozuluyor malesef
Benim araç manuel o yüzden affetmem basıncı felan :D
bu arada abicim o forge dv yerine N249 u tak bence daha iyi emin ol.
maf yoktu yaw bizde Raşit :)
Arasts61
21-11-2011, 22:57
vay anasını sayın seyirciler,
alman sempatizanı:D tsi'cılar birbirine girdi:D:D
audilover
21-11-2011, 23:00
Yaw arkadas maf yok maf yok anladik biliyoz ne oldugunu herhalde:):)
Bendede yok maf ne yapam yani oturup aglayimmi o isi goren bir sensor var hem basinci hemde iat yi olcuyu adina map diyorlar ama aslinda yaptigi is mafin isi...
maf yoktu yaw bizde Raşit :)Forge dv 1.35 basarken iyiydi. Stock diverter dv 1 bar üzerinde tutamıyor basıncı. Özellikle vites değişimlerinde çok fark ediyor-DU. Şu an bi esprisi kalmadı tabi. Komple söktürdünüz bana arabayı alla alla. Araba yazılımla düzgün yürüdüğünde manuel felan dinlemez yalnız stock anca plaka okursun :D (tabi yürürse orası şansa kalmış artık) Neyse huzur stock muydu ondan olsun.
benm arabanın egsoz sistemı biraz değişik sadece kat ve orta susturucu olan kısım komple sökülüp oraya 1 metre kadar 63luk boru kaynatıldı sonada acık egsoz takıldı belkı altları cok dusurdugu için olabilir bu.
yazılımdan öncekı aracla deneme şansım olmadı hergun arıyorum ama gelmıyor yapacak birşey yok denedkten sonra tekrar gidecem artık ayara.
erhan ustadan yana sıkıntı yok :)
birde 6500den sonra çevirmez derken yüzde yüz emin olarakmı konustunz yoksa öylemi tahmın edyorsunuz?
bencede istanbuldaki bir denemeyle hele heleki turbo bi araçla atmosferiğin denemesini,,,ankaraya uyarlamak büyük bi hata olur ,,,,turbo araba 2 şehir de de yaklaşık aynı giderken ,,,o istanbulda uçan atmosferiğin ankara da ne hale gelceğini görmek hayal kırıklığı olabilir :) ,,,ben burdaki araçlar için demiyorum tabiki ,,genelleme yaparak çıkarılan sonuç budur kesinlikle aksini söleyende olmaz ;) ...........
valla benım kafamda iyice karstı:D
onur abinin f7r ile bastık aynı gün 170e kadar 5 boy rahat oluyor aramızda
chipli leon ile denedık onuda gectim
:
Özellikle vites değişimlerinde çok fark ediyor-DU.
sana yazılım şart. Sen rahat uyuyamayacaksın belli :D
sana yazılım şart. Sen rahat uyuyamayacaksın belli :DAlışmışla kudurmuşun hikayesi böyle oluyor işte :)
Arasts61
21-11-2011, 23:36
Alışmışla kudurmuşun hikayesi böyle oluyor işte :)
sen 2.0 tfsi a geç abi. audi al. kürşat dediydi bana çok yattı kafama..
Alışmışla kudurmuşun hikayesi böyle oluyor işte :)
estağfurullah. Ama o virüsü aldın bi kere abicim seni harbiden 2,0 TFSI paklayacak gibi :)
estağfurullah. Ama o virüsü aldın bi kere abicim seni harbiden 2,0 TFSI paklayacak gibi :)Vergisi çok onlarında. Bizimkide iş işte hem çok gidecek hem az yakacak vergisi kaskosu üzmeyecek cek cak.
Arasts61
22-11-2011, 00:03
abi bu ayki kredi kartı ekstresine baktım 800 tl yakıt gözüküyor:D.
yanlış anlama doğalgaz vs değil, bildiğin 97 oktan:D
vay aku abi ayda kac km yapıon??*
istanbul a gidiş gelişi düş :)
Arasts61
22-11-2011, 00:15
vay aku abi ayda kac km yapıon??*
cem yılmazın filminde antalyalı vardıya hani şu "insan gibi değil hayvan gibi ..... istiyorum" diyodu ona. benim de arabayla olan durumum oyle cem. bak c.tesi gecesi 100 tl'lik attım gittim denemeye, bugun p.tesi lamba yine yandı, biraz once yine 100 tl lik aldım. ha yanlış anlama c. tesi gece kapattım kontagı bu akşam açtım. pazar günü hiç ellemedim arabayı..
cem yılmazın filminde antalyalı vardıya hani şu "insan gibi değil hayvan gibi ..... istiyorum" diyodu ona. benim de arabayla olan durumum oyle cem. bak c.tesi gecesi 100 tl'lik attım gittim denemeye, bugun p.tesi lamba yine yandı, biraz once yine 100 tl lik aldım. ha yanlış anlama c. tesi gece kapattım kontagı bu akşam açtım. pazar günü hiç ellemedim arabayı..
pm kutun dolu usta.....
:icon_tup:deneme artı ist. gidis donus varsa az bile yakmıs
Arasts61
22-11-2011, 00:18
istanbul a gidiş gelişi düş :)
doğru.
ama yarım depo civarı gittim .5.7lt gibi yaktı.
gelirken 6 küsürle geldim yarımdan biraz daha fazla...
doğru.
ama yarım depo civarı gittim .5.7lt gibi yaktı.
gelirken 6 küsürle geldim yarımdan biraz daha fazla...
Sehir icinde ortalaman nedir? Uzun yolda benimde 6litre
Arasts61
22-11-2011, 19:13
Sehir icinde ortalaman nedir? Uzun yolda benimde 6litre
İstanbulda 9-10 civari
Arasts61
02-12-2011, 21:03
cumartesi gecesi bulusup bi kaç deneme yapacagız. her zamanki gibi önce muhabbet(% 80), sonrada 2. vites 60-210+:)
gelmek isteyen haber etsin.
murat çelik
02-12-2011, 21:19
mrb beyler bende gelip denemek isterim saat kacta bulusuyorsunuz nerde olcaksınız
Arasts61
02-12-2011, 21:20
Ben seni ararim. Aksam 10 gibi mesa taraflarinda
murat çelik
02-12-2011, 21:25
ben seni gecmek istıyorum formu okudum hoş giden bir aracın var bırde 206 cı arkadas gelcekmıkı
Arasts61
02-12-2011, 21:27
Arabanda emek varsa gecersin:)
Ama stok geliyim geceyim diyosan 4 e atinca sorun cikaririm:D
murat çelik
02-12-2011, 21:30
Arabanda emek varsa gecersin:)
Ama stok geliyim geceyim diyosan 4 e atinca sorun cikaririm:D
180km den sonrasına bakmadım hiç gidermi denemem sadece ayberkle oldu cupra 2 ile
murat çelik
02-12-2011, 21:31
jettada ne varr acaba beygır tork vs tanıyalım
arabası olmayanları evden servis alıyormusunuz :D izleme maksatlı çekirdekler benden ...
Arasts61
02-12-2011, 21:37
jettada ne varr acaba beygır tork vs tanıyalım
Stok.
Dsg 6
170 litre beygir, 240 kilo tork. :D
5 +1 cocuk koltugu,:D
Stepne yerinde:)
Depo 1/3
Yakit 97 oktan:)
murat çelik
02-12-2011, 21:42
Stok.
Dsg 6
170 litre beygir, 240 kilo tork. :D
5 +1 cocuk koltugu,:D
Stepne yerinde:)
Depo 1/3
Yakit 97 oktan:)araç tsi 140 lık bende volkswagen servisiyim sasmazda
Arasts61
02-12-2011, 21:43
araç tsi 140 lık bende volkswagen servisiyim sasmazda
Hangi arac?
murat çelik
02-12-2011, 21:45
Hangi arac?senınkı yanlışmı anladım tsi deyılmı
Arasts61
02-12-2011, 21:50
Benimki 170 lik olandan. Seninki ?
murat çelik
02-12-2011, 21:52
Benimki 170 lik olandan. Seninki ?benimki 130luk olan sport ankara da tek bir araç
Arasts61
02-12-2011, 21:54
Benle denersin.Onur gelecekti. Yazilimli a3 u var onun. Seninki stoksa onla da denenebilir.
murat çelik
02-12-2011, 21:56
yazılım var bende stok sayılmaz
audilover
02-12-2011, 21:57
Benimki 170 lik olandan. Seninki ?
Ya bilader hic 170 lik gibi gitmiyor ama bir arizasi sikintisi olmasin :)
murat çelik
02-12-2011, 21:57
Benle denersin.Onur gelecekti. Yazilimli a3 u var onun. Seninki stoksa onla da denenebilir.a3 derken 1.8T mi kaç model
murat çelik
02-12-2011, 21:59
Ya bilader hic 170 lik gibi gitmiyor ama bir arizasi sikintisi olmasin :)dahada hızlı oldugunu duydum ben ama arızalı gıdıyor derler:D
audilover
02-12-2011, 22:00
dahada hızlı oldugunu duydum ben ama arızalı gıdıyor derler:d
:):):):):d
murat çelik
02-12-2011, 22:02
ya dişime göre araç lazım yarın için yokmu kımseler daha
Arasts61
02-12-2011, 22:06
ya dişime göre araç lazım yarın için yokmu kımseler daha
Kac ps tahminen senin arac?
Arasts61
02-12-2011, 22:07
dahada hızlı oldugunu duydum ben ama arızalı gıdıyor derler:D
Stok golf gt rahat geciyor beni.
murat çelik
02-12-2011, 22:11
Kac ps tahminen senin arac?
160 ps tahmını 380 tork sanırım tam bır olcum yok ama
Arasts61
02-12-2011, 22:13
Ya bilader hic 170 lik gibi gitmiyor ama bir arizasi sikintisi olmasin :)
11 aralik pazar gunu aracin hazir olsun canim. :)
İstanbul rolling day yapcaz.:D
murat çelik
02-12-2011, 22:16
yarin kesindemi buluşma
audilover
02-12-2011, 22:19
160 ps tahmını 380 tork sanırım tam bır olcum yok ama
Kesin gecersin bu 170 lik tsi o zaman yani hemde kac boy olur araba boyu olmayacagi kesin tir boyundan desek ben diyim 3 sen de 5 boy yani...:D:D
Arasts61
02-12-2011, 22:20
Evet kesin.
audilover
02-12-2011, 22:20
11 aralik pazar gunu aracin hazir olsun canim. :)
İstanbul rolling day yapcaz.:D
Ben her zaman hazirim bilader sen iste tum gece roll yapabilirim bebegi uyuttukdan sonra gelir uyanana kadar denerim abi....::D:D
Arasts61
02-12-2011, 22:22
Kesin gecersin bu 170 lik tsi o zaman yani hemde kac boy olur araba boyu olmayacagi kesin tir boyundan desek ben diyim 3 sen de 5 boy yani...:D:D
Siz ilhanla denediniz mi?
murat çelik
02-12-2011, 22:23
Evet kesin.
yok ya ben abartmısımdır ama benım arac bana göre ıyı gıdıyor bir cordoba deyıl sanki baskasıyla denemedıgımız ıçın plotaş önemlı ama burda
murat çelik
02-12-2011, 22:24
benmi ilhan kim
Arasts61
yok ya ben abartmısımdır ama benım arac bana göre ıyı gıdıyor bir cordoba deyıl sanki baskasıyla denemedıgımız ıçın plotaş önemlı ama burda
Senin arac kac kilo?
audilover
Siz ilhanla denediniz mi?
Ilhan abiye saygim sonsuz ben bastan kaybederim diyorum denemeye gerek yok hatiri sayilir bir fark yerim bence..
Arasts61
02-12-2011, 22:25
benmi ilhan kim
Sana soylemedim. Audilovera soyledim.
murat çelik
02-12-2011, 22:26
Senin arac kac kilo?1270 kg sanırım sızınkı
Arasts61
02-12-2011, 22:26
Ilhan abiye saygim sonsuz ben bastan kaybederim diyorum denemeye gerek yok hatiri sayilir bir fark yerim bence..
Hayir sorun degil de benim ne yamugum oldu sana onu anlamadim:D:D
murat çelik
02-12-2011, 22:27
audi dinin durumu nedır bg vs
Arasts61
02-12-2011, 22:28
1270 kg sanırım sızınkı
1390+10 kg cocuk koltugu:)
Arasts61
02-12-2011, 22:29
Normalde 122 lik tsi.
Ama Kendi bile bilmiyor araci ne hale getirdigini:)
murat çelik
02-12-2011, 22:30
1390+10 kg cocuk koltugu:) fazla deyılmış ya o kadar 130kg lık bi adma alıyım yanıma olmamı
audilover
02-12-2011, 22:30
Hayir sorun degil de benim ne yamugum oldu sana onu anlamadim:D:D
:D:D:D
Sen basimizin tacisin bilader :):)
Sen gel 5 boy yemezsem senden arabayi yakarim....:):)
audilover
02-12-2011, 22:31
122 lik audi ile araniza sehirler alirsiniz bence bosa deneme olur yani speclerinize gore bir arac degil.
murat çelik
02-12-2011, 22:33
122 lik audi ile araniza sehirler alirsiniz bence bosa deneme olur yani speclerinize gore bir arac degil.evt sanırım oyle olur gıbı:)
Siz ilhanla denediniz mi?Ben gazlamıyorum artık. Arabamda yürümüyor zaten :D
122 lik audi ile araniza sehirler alirsiniz bence bosa deneme olur yani speclerinize gore bir arac degil.Fabrika çıkıçı olandan stock ecu işi tamamdır sevgili Raşit.
audilover
02-12-2011, 22:38
Ben gazlamıyorum artık. Arabamda yürümüyor zaten :D
Abi bu pazar gunu ozgurle bulusucaz (fangio)Ogleden sonra kahve icicez sende gelirsen seviriniriz..
Abi bu pazar gunu ozgurle bulusucaz (fangio)Ogleden sonra kahve icicez sende gelirsen seviriniriz..Nerde buluşuyorsunuz gelmeye çalışırım.
audilover
02-12-2011, 22:42
Ozgur ankaradan geliyor kuzeninde kalicak sanirim uskudardaydi biz avrupa yakasinda bulusmayi kahve icmeyi laflamayi dusunuyoruz Starbucsda otururuz..
Ozgur ankaradan geliyor kuzeninde kalicak sanirim uskudardaydi biz avrupa yakasinda bulusmayi kahve icmeyi laflamayi dusunuyoruz Starbucsda otururuz..Bir aksilik çıkmazsa bana uyar. Hem Kürşat ilede tanışmış olurum iyi olur.Saat kaç gibi ? Yer ?
murat çelik
02-12-2011, 22:46
iyi geceler beyler
Arasts61
02-12-2011, 22:52
iyi geceler beyler
iyi geceler. yanına adam almana gerek yok. geçilince mazeretim kalmaz:D
audilover
02-12-2011, 23:04
Bir aksilik çıkmazsa bana uyar. Hem Kürşat ilede tanışmış olurum iyi olur.Saat kaç gibi ? Yer ?
Ya ozgur nerden cikti Kursat ya :):)
Bebek omuzda olunca bir yandanda laf yetistirme gayesi ee birde ozgurun konusu olmasi dagilmisim:):)
Kursatla ogleden sonra 2 gibi bulusmayi dusunuyoruz yer olarakda herhangi bir starbucks diye dusunduk :)
Gokturk starbucks nasil olur ?Kursatta karsidan beraber gelebilirmisiniz oda uskudardan geliyor ?
Arasts61
02-12-2011, 23:33
konu dağıldı, toparlayayım
c.tesi gece 10 dan sonra mesa tarflarında buluşma.
jetta tsi 170 dsg
yazılımlı a3 122
cordoba tdi yazılım vs..
bir kaç kişi dah var ama haber bekliyorum..
accord 2.4 190, astra-insignia turbo 180, focus ecoboost 180, bmw 3.20 d (163,177,184)
bu araçlardan herhangi birini getiren çay -kahve parası ödemez:D:D
murat çelik
03-12-2011, 11:54
iyi geceler. yanına adam almana gerek yok. geçilince mazeretim kalmaz:D
gecmek gecılmek önemlı deyıl tanısmıs oluruz
murat çelik
03-12-2011, 13:33
dene bakalım dene :)
napaılım erhan ya canım sıkılıyor basmak istiyorum sende gel ama aksam
Arasts61
03-12-2011, 14:20
Güncel liste..
Megane coupe 147
jetta tsi 170 dsg
a3 122+yazilim
cordoba tdi +yazılım
leon tsi 122+yazilim
Mertcan vti ( f/h/e)
Not: Gece 12 ye kadar bir yerde oturup, daha sonra cikacagiz.
Arasts61
03-12-2011, 16:17
Liste guncellendi..
Gokhan43
03-12-2011, 16:32
Buluşma İstanbul'da mı Ankara'da mı onu anlamadım ben :D
Arasts61
03-12-2011, 16:36
Bugun ankarada. Haftaya pazar istanbulda olacak.
Gokhan43
03-12-2011, 16:39
Hmm peki :)
murat çelik
03-12-2011, 18:54
şöyle sahlam bir kamerası olan varsa getırsın yaa
:D:D lazımm olur:icon_tup:
Gücel bir gece ve güzel denemeler oldu
3 araba çıktık
cordoba pd130
jetta 170
civic vti
jettan beni geçti
cordoba ile bi ben geçtım bı murat abı gecı
zevklı denemeler oldu vıdeoları arkadaşlar eklerler herhalde :)
yürümez yürümez diyorsun jettaya valla helal olsun :D demekkı benım arabada sorun yok:D
yürümez yürümez diyorsun jettaya valla helal olsun :D demekkı benım arabada sorun yok:D
banamı diyorsun ?
banamı diyorsun ?
özgür abiye diyorum yürümez yürümüyor diyordu jettasına
audilover
04-12-2011, 01:05
Jetta dizel cordobayi gectimi??Aman allahim jetta valla korkutmaya basladi beni yaw:)
özgür abiye diyorum yürümez yürümüyor diyordu jettasına
oke;)
10krkrter
oke;)
10krkrter
senın specler nelerdi aranız nasıl oldu ilk basmada falan öndemıydın?
ben bastıgımda 3.vitesin sonuna kadar yan yana ondan sonra jetta :)
Araçlari 2 şer kişi denedik
ben teke tek denemeleri kendime baz alırım !
4.vitesin sonlarında Jetta beni geçmeye başlıyor
arabam full toplu
filtre headers eksoz spec
jetta 170 iyi bildigim bir araba
1 sene önce abimde vardi ama bizimki bu kadar iyi gitmiyordu(duz vitesti) :)
murat çelik
04-12-2011, 01:48
arkadaşlar benim cordaba ya basmaya kıyamadım neden dersenıiz 180 km sonuna gelince turbo korumaya alıyor 180 e kadar jetda arkamda 4 den 5 atdıgım an benım turbo eks oluyor tabi şöyle bir sey daha vardı 4 bın devırı hiç geçmedim desem yerıdir gaz pedalına korkarak gıdıklayarak bastım ayagım tabanı hiç görmedi180 den sonra jetda benı gecıyor yapacak bir sey yokmalum masallah jetdaya mertcan ın araba yada masallah ıyı yuruyor gercekten en kısa zamanda ayarlarımı yapıp tetrarını isterim bu sefer gectı gecıldı muhabbetıne girerim ona gore hazırlanın derım:D:D
Arasts61
04-12-2011, 02:18
gelenlere teşekkurler. güzel zevkli denemeler oldu. görkem sana launch yapacaktım yaw:D
Arasts61
04-12-2011, 02:23
Gücel bir gece ve güzel denemeler oldu
3 araba çıktık
cordoba pd130
jetta 170
civic vti
jettan beni geçti
cordoba ile bi ben geçtım bı murat abı gecı
zevklı denemeler oldu vıdeoları arkadaşlar eklerler herhalde :)
mertcan son anda haberin olmasına rağmen kalkıp geldiğin için teşekkurler..
Arasts61
04-12-2011, 02:29
arkadaşlar benim cordaba ya basmaya kıyamadım neden dersenıiz 180 km sonuna gelince turbo korumaya alıyor 180 e kadar jetda arkamda 4 den 5 atdıgım an benım turbo eks oluyor tabi şöyle bir sey daha vardı 4 bın devırı hiç geçmedim desem yerıdir gaz pedalına korkarak gıdıklayarak bastım ayagım tabanı hiç görmedi180 den sonra jetda benı gecıyor yapacak bir sey yokmalum masallah jetdaya mertcan ın araba yada masallah ıyı yuruyor gercekten en kısa zamanda ayarlarımı yapıp tetrarını isterim bu sefer gectı gecıldı muhabbetıne girerim ona gore hazırlanın derım:D:D
50 gibi basınca çok fena bir patlama oluyor senin araçta yaw:).
390nm :eek:
istanbula geldiğinizde bende sizle denemek isterim jetta 2.0 tdi aracımla .
Arasts61
04-12-2011, 02:58
istanbula geldiğinizde bende sizle denemek isterim jetta 2.0 tdi aracımla .
11 araılık pazar gunu buuşma ayarlayacağım. ben dahil istediğinizle deneyebiirsiniz:icon_tup:
gelenlere teşekkurler. güzel zevkli denemeler oldu. görkem sana launch yapacaktım yaw:D
:D canın saolsun abi gene buluşur görüşürüz nası olsa ,,,dün gecenin kameramanı olarak bencede güzel bi geceydi,,,denemeler birbirine yakın ve çekişmeli olduğundan keyifliydi,,,jetta nın uzunu üzücü oldu :) mertcanında dsg yi aratmayan vites atışları keyifliydi :p :D
Arasts61
04-12-2011, 14:39
videoları ekledim.
diğer araçlardaki durumları bildiğim kadarıyla yazdım.
gelenlere tekrar teşekkurler.
murat usta ile asıl denememizi 2 hafta sonra yapacagız. bu sefer aracında bazı sıkıntılar oldu..
11 araılık pazar gunu buuşma ayarlayacağım. ben dahil istediğinizle deneyebiirsiniz:icon_tup:
Dostum konuyu takip ediyorum. Buluşmayı gündüz mü gece mi düşünüyosunuz?
Arasts61
04-12-2011, 16:26
Dostum konuyu takip ediyorum. Buluşmayı gündüz mü gece mi düşünüyosunuz?
5. Vitese atacagimiz bir yer bulmam lazim. Kafamda 2 yer var. Eger gunduz mumkun olursa gunduz bulusalim diyorum.hem cekimler guzel oluyor, hem muhabbete zaman cok oluyor.
5. Vitese atacagimiz bir yer bulmam lazim. Kafamda 2 yer var. Eger gunduz mumkun olursa gunduz bulusalim diyorum.hem cekimler guzel oluyor, hem muhabbete zaman cok oluyor.
killer jetta :D:D:D
Haftaya pazar çalışıyorum anca 22.00 suları katılabilirim size gece buluşursanız. Pazartesi-salı günüde komple boşum. Denk gelirse süper olur, denk gelmezse sağlık olsun bir sonraki buluşmaya kısmet :)
özgür abi naptn araca yaf vti geçmeler fln:D geldiğinde bence tekrar deneyelim biz:D
Arasts61
04-12-2011, 22:43
Haftaya pazar çalışıyorum anca 22.00 suları katılabilirim size gece buluşursanız. Pazartesi-salı günüde komple boşum. Denk gelirse süper olur, denk gelmezse sağlık olsun bir sonraki buluşmaya kısmet :)
o zaman sizle sabah erken deneriz. salı sabah çok erken saat uyar mı size?
kargalar kahvaltı yaparken:D
yalnız şunu söyleyeyim sabah erken saatte muhabbetim çok iyi değildir. 12 gibi hafif açılırım öğleden sonra 3 gibi maks. yapar muhabbetim:D:D
Arasts61
04-12-2011, 22:45
özgür abi naptn araca yaf vti geçmeler fln:D geldiğinde bence tekrar deneyelim biz:D
vti için farklı dezavantajlar vardı, gelince anlatırım. videolar şaşırtmasın.
ancak şu da var tabi, o vti da her an farklı bişeyler olabilir, yine 5 boy yersem şaşırmayın:)