Orijinalini görmek için tıklayınız : catcams nasıl bi markadır bilen,duyan,kullanan ?
çoğu kişi dandik bi firma olduğunu belirtio ama kulaktan dolmada olabilir varmıdır bilen kullanan
cat cams ın egzzantrıklerını NOT 36 da kullanmıslardı yanı yarıstıgı zamankı egzantrıklerı cat cams dı.
TRdeki kopya egzantriklerde kötü olamaz eminim :D
ayrica neden kötü onuda anlamadim lifti derecesi yaziyor, kafana göre secebilenzi, pt52 gral diye gezenlerin verdigi referanslar kafani karistirmasin...
TRdeki kopya egzantriklerde kötü olamaz eminim :D
ayrica neden kötü onuda anlamadim lifti derecesi yaziyor, kafana göre secebilenzi, pt52 gral diye gezenlerin verdigi referanslar kafani karistirmasin...
mesela normalde kentcams ile pipercam arasında bile direk kentcams al derler ya pipercams gibi bi marka bile ikinci sırada kalır o yüzden catcams die bırak yaaa moduna girilir :)
sonuç olarak rc için başka yok fiatıda denenmicek kdar pahalı olmaza heralde belkide güzel verim alınır :) ben bi fiyatını sorim şunlara sitesinde göremedim sanki
fiyatınıda bulduk :) sen bi alda dene cem :)
Rockford
17-11-2007, 20:32
civic si için egzantrik araştırırken ögrenmiştim bende böle firma olduunu ama kullanan biri bilmiorum tr de. bide işine yararmı bilmem o dönem izmirde best servis gibi bi firma bunun türkiye distribitoruydu onlar getirtiodu telefonunu bilen var ise onlara ulaşmayı dene.
caT CAM s güzeldir *** atmanın manasıyok :)