Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Boya tabancası hakkında

CinAli_06
14-11-2011, 18:50
konunun yeri burasımıdır bilmiyorum ama bu elektrikli boya tabancalarından kullanan varmıdır? Kullanışlı oluyor mu? paint zoom harici BOSCH da var bir kaç model. Çok fazla bişey değil bir oda boyayacağım.

tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar yarın yada öbür gün almam lazım.

mmustu
14-11-2011, 19:01
niye paint zoom harici ?

ben geçenlerde aldım paint zoom u motorunun gürültülü çalışması haricinde bi sıkıntısı yok koca ev boyadım hemde ahşap köy evi :D

CinAli_06
14-11-2011, 19:19
harbimi diyosun abi kaç paraya nerden aldın =) paint zoom bi kaç kişi kullanmış hiç memnun kalmamış soruşturdum bi ondan öyle dedim.

PimPCaR
14-11-2011, 21:22
internette 59 liraya fırsatlı indirimli ürün olarak satılıyor paint zoom :)

dn4859
14-11-2011, 21:39
Aslında almak lazım bi köşede dursun elbet lazım olurda kendı sitesinde 84 lira ya gözüküyor. 59 fena fiyat değil

mmustu
14-11-2011, 21:47
ben 104 liraya aldım daha bu yaz dediğim gibi bildiğin ahşap köy evi yarım günde tamamını boyadım :D

tek sıkıntı dediğim gibi o motorun gürültüsü :D

ceskin
14-11-2011, 21:53
pm attım..

YavuzNaz
15-11-2011, 09:56
CİNO bosch a okadar para vermene gerek yok yavrum, ben dandik bi çin malı aldım onunla baya işimi gördüm jant bile boyadım düşün :D

Germanian
15-11-2011, 10:03
paint zoom u kesinlikle tavsiye etmiyorum 3 senedir bosch un elden kompresörlü olan tabancasını kullanıyorum hemde çok hor kullanırım yani gık demedi daha çok dayanıklıdır paint zoom un plasti k aksamları çok dayanıksız selülozik boya uzun vadede baya zedeler diye düşünüyorum kesinlikle ucuz alıcak kadar zengin olmayın bence pişman olmayın isteyen izmirde gelip deneyebilir dükkanımda ondan sonra karar werebilirsiniz :)

CinAli_06
15-11-2011, 11:46
pm attım..

abi sana cepten ulaştım.

CİNO bosch a okadar para vermene gerek yok yavrum, ben dandik bi çin malı aldım onunla baya işimi gördüm jant bile boyadım düşün :D

abi valla paint zoom ile bi markda daha vardı 60liramı ne ikiside kullanan arkadaşlar hiç önermedi senin makinenin adı neki?

paint zoom u kesinlikle tavsiye etmiyorum 3 senedir bosch un elden kompresörlü olan tabancasını kullanıyorum hemde çok hor kullanırım yani gık demedi daha çok dayanıklıdır paint zoom un plasti k aksamları çok dayanıksız selülozik boya uzun vadede baya zedeler diye düşünüyorum kesinlikle ucuz alıcak kadar zengin olmayın bence pişman olmayın isteyen izmirde gelip deneyebilir dükkanımda ondan sonra karar werebilirsiniz :)

aynen kardeşim bende ondan düşünüyorum tipi akülü vidalama gibi =)

aslan
15-11-2011, 11:57
geçen hafta sonu bende kullandım bin pişman oldum televizyonlarda gösterdiği gibi kolay değil

YavuzNaz
15-11-2011, 12:44
işin püf noktası el yatkınlığı, yoksa hiç kullanışlı olmuyor :) tetiğe bastığın an sabit bir yerde tutmamak gerek :)

Cino benimkinin markası bile yok uyduruk bişey perpadan aldım 60 lirada para vermiştim :)
en güzeli alacaksın ufak bi kompresör pistole ile boyayacaksın :D

CinAli_06
15-11-2011, 16:21
işin püf noktası el yatkınlığı, yoksa hiç kullanışlı olmuyor :) tetiğe bastığın an sabit bir yerde tutmamak gerek :)

Cino benimkinin markası bile yok uyduruk bişey perpadan aldım 60 lirada para vermiştim :)
en güzeli alacaksın ufak bi kompresör pistole ile boyayacaksın :D

abi valla kompresörlü bi sistem kurayım dedim maliyet çok yükseliyo :D 400 liranın altında çıkmadı tabacası osu busu :/