Orijinalini görmek için tıklayınız : WOW TechTurkey Guild
Evet gençlik sıfırdan varmı katılacaklar sağlam bi guild yapalım geceleri uyku haram olsun :D:D:D
evet genclık lısteyı yazıyorum ısteyenı ekleyelım ;)
1-s2k
2-Barbo
3-Aliozel
4-Almas
5-By_Hannibal
6-ilkerotti
7-
Listeye eklenmek isteyen yarı yolda bırakmıyacak olanlar +1 olarak konuyu post atsın ;)
ben varım da 0dan zor geliyor bana ya :)
Hanım kafama sıkar neredeyse evlilik sözleşmesi yapacaktı mmo yüzünden :D ama parayla char alalım bence daha iyi ayni serverdan :)
ben varım da 0dan zor geliyor bana ya :)
yapacak bısey yok kasıcaz hep beraber sıfırdan :D:D:D
Hanım kafama sıkar neredeyse evlilik sözleşmesi yapacaktı mmo yüzünden :D ama parayla char alalım bence daha iyi ayni serverdan :)
etti 2 dıyelımmı :icon_tup:
kendimi düşünüyor gibi olmasında bulunduğum realm de karakter yaratırsanız kasma konusunda yardımcı olurum.zatem 20-30 lvl en fazla 1 haftada tamam.geriye kalanlarda zindanlarla falan halledilir.54 lvlim zaten beklerim bende sizi :D
kendimi düşünüyor gibi olmasında bulunduğum realm de karakter yaratırsanız kasma konusunda yardımcı olurum.zatem 20-30 lvl en fazla 1 haftada tamam.geriye kalanlarda zindanlarla falan halledilir.54 lvlim zaten beklerim bende sizi :D
50 tane lvl 85 arkadasım var zaten yardım lazım olursa onları cagırırdım maksat hep beraber bastan baslamak ;)
yaw ben hiç oynamadım ama hep merak etmişimdir :D
ücretsiz 1 ayımı kullandım yazık olcak :D
ücretsiz 1 ayımı kullandım yazık olcak :D
yazık olmaz merak etme :D:D:D
Murat Özcan
14-11-2011, 23:08
ne demek bu guild yaw :)
yazık olmaz merak etme :D:D:D
bak şunu yaparım abi talentleri sıfırlarım arms oynuyorm tank olurum sırf sizin içn hazırda tankınız olur :D
yaw ben hiç oynamadım ama hep merak etmişimdir :D
gır sıteden yukle 20 lvl ucretsız oyna bakalım begenıcekmısın ;)
Thracian
14-11-2011, 23:09
WOW hakkında genel bilgi alabilirmiyim, MMO olduğunu biliyorum gerisi hakkında bilgim yok. 8 ay bomboş takılacağım o yüzden hiç farkmez bana :D
bak şunu yaparım abi talentleri sıfırlarım arms oynuyorm tank olurum sırf sizin içn hazırda tankınız olur :D
lan exp azaltırsın bızım yanımızda kasmaya baslarsan maksat kalabalık oynamak :D
Ama şu var s2k Star Wars old republic i bekliyelim 5 milyon pre order var :D yada cod modern warfare 3 yada yeni cikan battle feild i dada gecebilirz :)
gır sıteden yukle 20 lvl ucretsız oyna bakalım begenıcekmısın ;)
Zehirleneceğimden çok eminsin gibi algıladım :D Riski alıp downloada bastım :icon_tup:
lan exp azaltırsın bızım yanımızda kasmaya baslarsan maksat kalabalık oynamak :D
ya karakterimden vazgeçemiyorum işte wow oynayan biri olarak anlaman lazım halimden seviyorum onu :D
WOW hakkında genel bilgi alabilirmiyim, MMO olduğunu biliyorum gerisi hakkında bilgim yok. 8 ay bomboş takılacağım o yüzden hiç farkmez bana :D
https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/index.xml :icon_tup:
ne demek bu guild yaw :)
guild takım yanı ;)
Ama şu var s2k Star Wars old republic i bekliyelim 5 milyon pre order var :D yada cod modern warfare 3 yada yeni cikan battle feild i dada gecebilirz :)
ya karıstırma sımdı wow ıyıdır :D:D:D
ya karakterimden vazgeçemiyorum işte wow oynayan biri olarak anlaman lazım halimden seviyorum onu :D
bos zamanlarında kendı adamını kasarsın dıger zamanlarda bızımsın :D:D:D
Nece konusuyosunuz yaw :)
Doktor usteki postu okudumda tobe Bismillah
:D iyi tamam hadi 5-6 kişi olalım da başlıyalım
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:17
nabicaz şimdi anlatinda oynayak :D
knight gibi bir oyun mu bu ilk defa duydum cahilliği mazur görün :)
Nece konusuyosunuz yaw :)
sen nası kacırdın lan bu olayı nerde bela genelde bulasırsın hayret :D:D:D
10.4 GB download ediyor :) Neyse ki 1mb/s ile indiriyor :D
dunemaul serverında başlayın abi.ismini türkmaul bile sayabilirsiniz o kadar çok türk var.her türlü yardımcı olurum her konuda :) 0 dan başlayacaksanız bende başlayabilirim sıkıntı değil :) Gold yardımıda yapılır :D
wow ne lan ?
bi ara travian vardı :D bitimine yakın wow falan kuruluyodu o mu bu :D
Benide ekle s2k bende char alır gelirim :D
sen nası kacırdın lan bu olayı nerde bela genelde bulasırsın hayret :D:D:D
Yok cevremde mala baglayanlari gorup bulasmamayi sectim hayrola nobetlerde olen falan yok bu ara caninmi sikildi la
nabicaz şimdi anlatinda oynayak :D
knight gibi bir oyun mu bu ilk defa duydum cahilliği mazur görün :)
oyun su sekılde bı dunyada karakter yaratıyorsun ırk ve ozellık secerek baslıyorsun her ırkın ve karakterın kendıne aıt ozellıklerı var gorev yaprak ve mılletı keserek experıence alarak lvl atlıyorsun lvl atladıkca ozellıklerın ve guclerın artıyor ;)
ha tabı bırde taraf secıyorsun ıyı ve kotu taraf var bırını secıyorsun ve o dunyada ıkı taraf karsılastıgında bırınını kesebılıyor hatta saglam bı grupla gıdıp sehırlerını yada gorev yaptıgı mekanları basıp ıskence yapabılıyorsun degısık fantezıler var yanı :D:D:D
canm benm bu canm :D az davada bulunmadık :D
http://c1111.hizliresim.com/r/h/jx1n.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
oyun su sekılde bı dunyada karakter yaratıyorsun ırk ve ozellık secerek baslıyorsun her ırkın ve karakterın kendıne aıt ozellıklerı var gorev yaprak ve mılletı keserek experıence alarak lvl atlıyorsun lvl atladıkca ozellıklerın ve guclerın artıyor ;)
ha tabı bırde taraf secıyorsun ıyı ve kotu taraf var bırını secıyorsun ve o dunyada ıkı taraf karsılastıgında bırınını kesebılıyor hatta saglam bı grupla gıdıp sehırlerını yada gorev yaptıgı mekanları basıp ıskence yapabılıyorsun degısık fantezıler var yanı :D:D:D
Ooo tam senlik mado sado falan aboww
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:22
üyeliği nerden alicaz ve hangi grupta olucaz kısa bi bilgi verirseniz ona göre adam yapip başliyalim
dunemaul serverında başlayın abi.ismini türkmaul bile sayabilirsiniz o kadar çok türk var.her türlü yardımcı olurum her konuda :) 0 dan başlayacaksanız bende başlayabilirim sıkıntı değil :) Gold yardımıda yapılır :D
ekledım :D
wow ne lan ?
bi ara travian vardı :D bitimine yakın wow falan kuruluyodu o mu bu :D
travıan ne lan ırgatmıyız olum bız farklı bu :D:D:D
Benide ekle s2k bende char alır gelirim :D
eklıyorum hemen :D
Yok cevremde mala baglayanlari gorup bulasmamayi sectim hayrola nobetlerde olen falan yok bu ara caninmi sikildi la
olen varda kalan saglar bızımdır canı :D
iyi kötü değil abi lütfen horde herzaman doğal denge için savaşır.alliance herzaman ortalığa eder :D savaş baltalarımı hiçbir zaman toprağa gömmeyeceğiz.
for the horde :cool:
canm benm bu canm :D az davada bulunmadık :D
http://c1111.hizliresim.com/r/h/jx1n.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Tauren miydi bu öküz Undead oynamayi özledim /sleep modu özellikle :D
üyeliği nerden alicaz ve hangi grupta olucaz kısa bi bilgi verirseniz ona göre adam yapip başliyalim
once lısteyı belırleyelım server ve taraf secımını beraber yaparız
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:25
Tamam benide yazin o zman bende oynarim
iyi kötü değil abi lütfen horde herzaman doğal denge için savaşır.alliance herzaman ortalığa eder :D savaş baltalarımı hiçbir zaman toprağa gömmeyeceğiz.
for the horde :cool:
Aha ruh hastaları dökülmeye başladı ahahaha :D:D:D
tauren taurendir öküz değildir ! :mad: :D en barışçıl ırktır taurenler lütfen :)
Katılmak için ücretli sürüme mi geçmek gerekiyor yoksa guild deneme versiyonunda oluyo mu :D Birde ücretlisi kaç gayme :)
tauren taurendir öküz değildir ! :mad: :D en barışçıl ırktır taurenler lütfen :)
boynuzlu olmak hep bana ters gelıyor :D:D:D
Katılmak için ücretli sürüme mi geçmek gerekiyor yoksa guild deneme versiyonunda oluyo mu :D
guild kurulamıyor diye biliyorum bu 20lvla kadar ücretsiz olanda.
en fazla 1 hafta dayanırsınız bişi olmaz :)
Katılmak için ücretli sürüme mi geçmek gerekiyor yoksa guild deneme versiyonunda oluyo mu :D
İlk Guild açmıycaz zaten belli bi lvldan sonra acabılıyorsun onu o yuzden sımdılık grup kurarak lvl kasıcaz ;)
guild kurulamıyor diye biliyorum bu 20lvla kadar ücretsiz olanda.
en fazla 1 hafta dayanırsınız bişi olmaz :)
İnsanların hayatıyla oynuyoruz yalnız şu anda :D:D:D
boynuzlu olmak hep bana ters gelıyor :D:D:D
boynuza göre birşey yok abi :D
Aha ruh hastaları dökülmeye başladı ahahaha :D:D:D
The spirits are restless en sevdigim söz :D ama ardından sleep basardım :D
(Ruhlar dinlenmez)
yaşadığımız hayat hayat mı be abi :D godsmack eşliğinde dwarf köyü basalım bak nasıl hoşlarına gidiyor :D
İlk Guild açmıycaz zaten belli bi lvldan sonra acabılıyorsun onu o yuzden sımdılık grup kurarak lvl kasıcaz ;)
Hmm iyi madem katılabilicez sonra sararsa ztn guild açılırken basarız parayı alırız :p :hahaha:
Priest olayım yada Rogue yeter hem öperim hem severim :) bi ara agır priest oynardım :D
Öncelikle ufak bir bilgi verelim.Wow ilk ay bedavadır 20lvl a kadar sonra 60 - 70 - 80 - 85 olarak paralı paket alıcaksınız.Ayrıca aylık 25tl gibi bir ücreti vardır. Ama online oyun olarak oyunların kralıdır.Hiçbir ortamı bu oyundaki gibi bulamazsınız.Sanırım bayanlarında en çok oynadığı oyundur.Misal benim guildimde 7adet bayanla oynuyoruz ki bunlar türk.Birde yabancı faktörü var.
Ayrıca wowun bağımlılık yaptığı doğrulanmıştır.Bağımlılık yapar ama haklıda adamlar güzel oyun yapmıslar.
Dediğim gibi dunemaul serverında her türlü yardımcı olabilirim. Nicklerim "Istnbull - Raruk - Ardenia"
Her türlü yardıma ve soruya açığım.
Öncelikle ufak bir bilgi verelim.Wow ilk ay bedavadır 20lvl a kadar sonra 60 - 70 - 80 - 85 olarak paralı paket alıcaksınız.Ayrıca aylık 25tl gibi bir ücreti vardır. Ama online oyun olarak oyunların kralıdır.Hiçbir ortamı bu oyundaki gibi bulamazsınız.Sanırım bayanlarında en çok oynadığı oyundur.Misal benim guildimde 7adet bayanla oynuyoruz ki bunlar türk.Birde yabancı faktörü var.
Ayrıca wowun bağımlılık yaptığı doğrulanmıştır.Bağımlılık yapar ama haklıda adamlar güzel oyun yapmıslar.
Dediğim gibi dunemaul serverında her türlü yardımcı olabilirim. Nicklerim "Istnbull - Raruk - Ardenia"
Account varmı account satılık söyle güzel priest yada rogue :D
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:33
her ay 25 tl mi ödeyecez ?
Konunuz forumun sagligini olumsuz yonde etkilediginden techturkey saglik baskanligi olarak konunuzu 4hafta sureyle uretimi durdurma karai ile muhurluyor gidip normal insanlarin ugrastigi seylerle ugrasmanizi tavsiye ediyoruz .
yaşadığımız hayat hayat mı be abi :D godsmack eşliğinde dwarf köyü basalım bak nasıl hoşlarına gidiyor :D
fena bulasıcaklar fena :D:D:D
Priest olayım yada Rogue yeter hem öperim hem severim :) bi ara agır priest oynardım :D
Bu kadar yenı baslayanla aramızda ıyı bı prı kesın lazım :D:D:D
Konunuz forumun sagligini olumsuz yonde etkilediginden techturkey saglik baskanligi olarak konunuzu 4hafta sureyle uretimi durdurma karai ile muhurluyor gidip normal insanlarin ugrastigi seylerle ugrasmanizi tavsiye ediyoruz .
Sende haklısın be agbi normal insanları korumak zor bu devirde s2k ula yaktin hayatimi :D hatun kafama zıkar wow yazısı görürse en son kupa vardı wow orjinal almıstım hollandadan duvara patlattı kendini warior saniyor :D
fena bulasıcaklar fena :D:D:D
Bu kadar yenı baslayanla aramızda ıyı bı prı kesın lazım :D:D:D
Bu sözü yıllar öncesinden hatırlar gibiyim :D rift var istersen o da güzeldir :D wow dan daha farklı =)
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:35
Ben sürekli önce olurum elimde kılıçlar falan alayina gider :d :D
işimiz gücümüz var geleceğimiz var yapmayın yazıktırr.Yetimin aklına girmeyin yaa
eger begenırsenız lvl 20den sonrası ıcın paket ve aylık uyelık bedelı odemeye karar verenlerle devam edıcez :D:D:D
Cevaplarınızı vereyim.
Account satımı alımına karşıyım ben çünkü dolandırıcılar çok fazla.Callback yiyebiliyorsunuz.En temizi 0 dan kasmak.Fakat illaki alıcam derseniz wow-turk ten bakabilirsiniz.
Evet her ay 25tl ödüyorsunuz.Birde paket şeklinde var 2 aylık - 6 aylık - 12 aylık gibi.Bu paketlerinde aylığı 20tl gibi düşüyor.
PriestK diye acacam priest i =)
Arada kaldim kapasakmı konuyu olm doktor siegit hasta bak milleti niye hasta ediyosun kapatak bu konuyu yaw ...
VTec_king
14-11-2011, 23:38
sarmayın şimdi beni bir daha yaw hala mailleri geliyor zor tutuyorum kendimi
evet ama şöyle birşey var mesela 20lvla kadar ücretsiz.daha sonra oyunu upgrade etmen gerekiyor devam etmek için.koleksiyon yapıcam dersen kutulu olarak alabilirsin.ama gerek yok dersen kart olarakta satıyorlar.upgrade edince classic ve tbc açılıyor.60 lvla kadar ve 1 ay bedava oynuyorsun.diyelim 1 ayda 60 oldun 70 için wotlk paketini alıcaksın yine 1 ay bedavan var. onun gibi.ama diğer türlü evet 25 lira ödiceksiniz.
yanlışım varsa düzeltebilirsiniz
Sende haklısın be agbi normal insanları korumak zor bu devirde s2k ula yaktin hayatimi :D hatun kafama zıkar wow yazısı görürse en son kupa vardı wow orjinal almıstım hollandadan duvara patlattı kendini warior saniyor :D
kanka sen bufflarını eksık etme sıkıntı olmaz :D:D:D
Ben sürekli önce olurum elimde kılıçlar falan alayina gider :d :D
tankta hazır , bende mage yada warlock acıcam range takılırım :D:D:D
işimiz gücümüz var geleceğimiz var yapmayın yazıktırr.Yetimin aklına girmeyin yaa
gel gel bosver wow ıyıdır :D:D:D
Arada kaldim kapasakmı konuyu olm doktor siegit hasta bak milleti niye hasta ediyosun kapatak bu konuyu yaw ...
lan bı rahat dur serefsızlık yapma :D
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:39
öğrenciyim ben :D alkol paramdan kestireceksiniz bana 25 tl aylik ya o sıkıntı olacak
öğrenciyim ben :D alkol paramdan kestireceksiniz bana 25 tl aylik ya o sıkıntı olacak
2 biradan fazlasını içemezsin zaten oyuna daldığın için :D denenmiştir :D
Cevaplarınızı vereyim.
Account satımı alımına karşıyım ben çünkü dolandırıcılar çok fazla.Callback yiyebiliyorsunuz.En temizi 0 dan kasmak.Fakat illaki alıcam derseniz wow-turk ten bakabilirsiniz.
Evet her ay 25tl ödüyorsunuz.Birde paket şeklinde var 2 aylık - 6 aylık - 12 aylık gibi.Bu paketlerinde aylığı 20tl gibi düşüyor.
tanıdık fln vardır :) ondan yani neyse patiye bakam ben :D
Vallahi oynamayı planlayan varsa,eğer geyik bi guild bulabilirseniz sadece sohbete girmek için can atacağınıza eminim.Çok eğlenceli oluyor. :D
Bufflarız kolay iyi güzelde alt tab yaparken kavgaya dönüşen ortamlar oldu :D en iyisi 85 priest bulayım sizin olacagınız server da
kanka sen bufflarını eksık etme sıkıntı olmaz :D:D:D
tankta hazır , bende mage yada warlock acıcam range takılırım :D:D:D
gel gel bosver wow ıyıdır :D:D:D
lan bı rahat dur serefsızlık yapma :D
Olm bak sarma ogrencisi var coluk cocuklu aile babasi var vebal alirsin cakma doktor gel kapatalim bu konuyu git cs oyna :)
sarmayın şimdi beni bir daha yaw hala mailleri geliyor zor tutuyorum kendimi
Egemen gel kardesım gel :D:D:D
alkol paracıgere zararlı bosver :D
Olm bak sarma ogrencisi var coluk cocuklu aile babasi var vebal alirsin cakma doktor gel kapatalim bu konuyu git cs oyna :)
lan ellesme sız lfs kasarken ıyıdı amk :D:D:D
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:43
Buğra abi sen ne diyon bu işe :D :D
evet beyler lıstede adı olmayanlar bende gırmek ıstıyorum varım dıyenler +1 yapsın ;) persembe baslıyoruz ona gore o zamana kadar downloadlar bıtmıs olsun
lan ellesme sız lfs kasarken ıyıdı amk :D:D:D
Lfs ayri bu ayri konseyde bi tartisalim kaldirabiliriz ona gore bu is farkli milleti bagimli ediceksin olm sonra git sokaktaki tinercilerle oyna sen top mop ne isin var wow mow :)
Lfs ayri bu ayri konseyde bi tartisalim kaldirabiliriz ona gore bu is farkli milleti bagimli ediceksin olm sonra git sokaktaki tinercilerle oyna sen top mop ne isin var wow mow :)
lan sıdıgıt amk konseymıs ıbneye bak kurtlar vadısımı la bura :D:D:D
Buğra abi sen ne diyon bu işe :D :D
Behzatç reçetesi derim .
Sabah 1
Oglen 1
Aksam 3
Hic bulasmamak lazim bole oyunlara sen takil birana :)
Behzatç reçetesi derim .
Sabah 1
Oglen 1
Aksam 3
bugra baltama macbookunu kırarım :D:D:D
lan sıdıgıt amk konseymıs ıbneye bak kurtlar vadısımı la bura :D:D:D
Konsey kararina gore kiciniza 31 ceza puani kacmasina 1 kelime kaldi ole diolar :D
Dittiridittiridittiridit :D
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:46
Behzatç reçetesi derim .
Sabah 1
Oglen 1
Aksam 3
Valla doğru diyonda kanimda kayniyo valla saat 4 - 5 arasi 2 tane içiyom akşam okuldan sonra 8 - 10 :D
bugra baltama macbookunu kırarım :D:D:D
Bu ipadi ihalnden cikartirim kullanimina sunarim :D
Olm milleti bulastirmaa :)
+1 ekleyin benide her türlü yardım a.ş.
:D:D:D
Konsey kararina gore kiciniza 31 ceza puani kacmasina 1 kelime kaldi ole diolar :D
Dittiridittiridittiridit :D
senın ceza puanını sımdı :ofk: doktor kımlıgı gostersek yırtamıyomuyuz hanı polıste gecıyo da ondan :D:D:D
Valla doğru diyonda kanimda kayniyo valla saat 4 - 5 arasi 2 tane içiyom akşam okuldan sonra 8 - 10 :D
senın ıcın artık cok gec :D
tamaaam sen olmazsa olmazdın zaten :D zindanların efendileri geliyor :D
sen lısteye bakmadın galıba :D:D:D
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:49
o zaman nerden üye olacaz nerden indircez bi atraksiyon yapalim :D
https://eu.battle.net/account/creation/wow/signup/index.xml
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
senın ceza puanını sımdı :ofk: doktor kımlıgı gostersek yırtamıyomuyuz hanı polıste gecıyo da ondan :D:D:D
senın ıcın artık cok gec :D
Olm allah eline dusurmesin :) hahahahhaha kimliksel doktor seniii :D
Olm allah eline dusurmesin :) hahahahhaha kimliksel doktor seniii :D
prostatını alırım sakallı :D:D:D
çok yavassın cok :D:D:D sana bi Aspect of the Pack buff çakayım dur :D:D:D
Ohhooo çoktan bağlanmışımda haberim yokmuş :D
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:55
Biri bana online msnden yardim etsin yada telefondan falan :D :D
Biri bana online msnden yardim etsin yada telefondan falan :D :D
ne yardımı ıstıyosun ekle bahadircuneyt@hotmail.com
WoW-Turk - Türkiye'nin En Büyük World Of Warcraft (WoW) Portalı (http://www.wow-turk.com)
Burdan herseyı ogrenebılırsınız oynadıkca zaten kafanızda belırecek ;)
By_HaNNibaLL
14-11-2011, 23:57
ne yardımı ıstıyosun ekle bahadircuneyt@hotmail.com
ekledim abi gunay_270
ekledim abi gunay_270
bende eklisin offline görünüyosun.sildin mi la :D
ilkerotti
14-11-2011, 23:59
knight online oynuyorum uzun aradan sonra wow a sardıralım bakalım birazda
ilkerotti +1
knight online oynuyorum uzun aradan sonra wow a sardıralım bakalım birazda
ilkerotti +1
ekledım ;)
6 kişi olduk bile.
ne yapalım realm olayını ?
6 kişi olduk bile.
ne yapalım realm olayını ?
kac kısı var su anda 6 kısı ıcınde oyun yuklu olan ?
Dune Dune dune ! :D
kıvırma sıfırdan kasıcan sende :D
kac kısı var su anda 6 kısı ıcınde oyun yuklu olan ?
doğru :) 10krkt
topic i baştan sona okumadım kusura bakmayın,
hangi serwer da oynayacaksınız, burning legionda charınız varmı ?
Tamam bende kasıcamda dune kolay ortam var mis :D
Ek olarak burning legion da alliance oynuyorum :)
ilkerotti
15-11-2011, 00:06
25 tl de iyiymiş knightonline her ay 60tl yada biraz daha fazlasını sömürüyordu.
kıvırma sıfırdan kasıcan sende :D
alıcak 85i gelicek hava atıcak :D
Tamam bende kasıcamda dune kolay ortam var mis :D
Ek olarak burning legion da alliance oynuyorum :)
nick nedir ?
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 00:08
bende eklisin offline görünüyosun.sildin mi la :D
yok la nie engelliyim gunay_270@hotmail.com acik
8 85 varda 0 dan kasarım sizinle :D
Burning legion nick i : Thoigan 55lvl olması lazım :D
topic i baştan sona okumadım kusura bakmayın,
hangi serwer da oynayacaksınız, burning legionda charınız varmı ?
vay eskılerden gelmeye basladı :D burning legion
starcraft yok mu :o
malesef wow ıyıdır ıyı :D:D:D
ilkerotti
15-11-2011, 00:11
client linki verebilecek kimse var mı download a başlayalım ayrıca premium prepaid. vs. nerden temin edebilirz nasıl yükleriz yardımcı olursanız..
Anlaşıldıııı doctor uzun süre gece çalışıyor :)
client linki verebilecek kimse var mı download a başlayalım ayrıca premium prepaid. vs. nerden temin edebilirz nasıl yükleriz yardımcı olursanız..
https://eu.battle.net/account/download/
ilkerotti
15-11-2011, 00:17
https://eu.battle.net/account/download/
teşekkürler.
benim bi hayatım var .))
bizde de var bizde de var bu daha iyi bir hayat :D
doktor drifte araba bulamadı wow'a sardı :D mac'de oynanıyor mu aga bu :D sordum oynicağımdan değil :p
Anlaşıldıııı doctor uzun süre gece çalışıyor :)
çokmu belı oluyo kanka :D
doktor drifte araba bulamadı wow'a sardı :D mac'de oynanıyor mu aga bu :D sordum oynicağımdan değil :p
mac e gore bısey yok :D:D:D
Var var wow mac dede oynanıyo ben mac ten oynuyorum :D
Var var wow mac dede oynanıyo ben mac ten oynuyorum :D
vay anasını mace bak kendını asmıs :D:D:D
s2k ya m3 bulalım wow dan kurtulalım :D
s2k ya m3 bulalım wow dan kurtulalım :D
yok bi s2000 bi s14 koparamadı zamanında M3 zor :D:D:D
s14 ii dir yaw at rb25 det motor koparır mı koparmazmı görek :) irak ta r33 fln var kurşunlanmış molotof atilmiş kaput içi ve tesisat saglam :D bi ara gidip işi hal ediiim diom :)
s14 ii dir yaw at rb25 det motor koparır mı koparmazmı görek :) irak ta r33 fln var kurşunlanmış molotof atilmiş kaput içi ve tesisat saglam :D bi ara gidip işi hal ediiim diom :)
sana bi intellect buff lazım yedın kafayı :D:D:D
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 01:48
3 lwlim ayik olun :D :D ya görev aliyoruzda keseceğim hayvanlari bulmakta zorluk cekiyorum ben
Hangi serverdasın ? Ne açtın? Horde musun alliance mı ?
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 02:25
Hangi serverdasın ? Ne açtın? Horde musun alliance mı ?
msn gelsene sen bi özelden anlatayim derdimi sana :D
Evet gençlik listeyi güncelleyelim bakalım :D
OnurÖzden
15-11-2011, 08:20
Lisede 2 sene kalmamın sebebi knight online oyunuydu:D
Şimdi wow başlayıp üniversite hayatımı bitirmek istemiyorum:D Ama Allah var yukarda acayip merak ettim şimdi oyunu :D
Lisede 2 sene kalmamın sebebi knight online oyunuydu:D
Şimdi wow başlayıp üniversite hayatımı bitirmek istemiyorum:D Ama Allah var yukarda acayip merak ettim şimdi oyunu :D
toprak et et hem bişi olmuyo bu daha zeka gerektiren bir oyun olduğu için zihin açıyo :D
OnurÖzden
15-11-2011, 08:26
toprak et et hem bişi olmuyo bu daha zeka gerektiren bir oyun olduğu için zihin açıyo :D
Knight başlarken de bu sözü duydum ben ya, bişi olmuyo :D
Bu seneki sınavlara girip çıkayım başlarım buna ben :D
Size başarılar:D:allaalla:
tamamen insanı rahatlatıcı zihin geliştirici bir oyun kesinlikle bak ben oynadım doktor oldum hesabını sen yap :D:D:D
Knight başlarken de bu sözü duydum ben ya, bişi olmuyo :D
Bu seneki sınavlara girip çıkayım başlarım buna ben :D
Size başarılar:D:allaalla:
işte once oyuna baslarsan daha basarılı olursun sınavlarda :D bu arada laptopta acık su an oyun muzıgıde bır gaza getırıyor bır gaza getırıyor anlatamam :D:D:D
flexamin
15-11-2011, 08:38
bende yüklicem lvl20 den sonra paralı :D yapcak bişe yok kk ya gircek :)
tamamen insanı rahatlatıcı zihin geliştirici bir oyun kesinlikle bak ben oynadım doktor oldum hesabını sen yap :D:D:D
yok beeee :D
bende yüklicem lvl20 den sonra paralı :D yapcak bişe yok kk ya gircek :)
abi listeye ekleyelim mi ?
yok beeee :D
oyundayım server sööle bakıyım ac cabuk sende :D:D:D
blood elf mage ;) aklım warlockda kalıyo ama :p
listeye girmek isteyen +1 post atsın ;)
flexamin
15-11-2011, 08:52
duruma göre pm atarım sana
5 Sene DPS warrior olarak WoW oynadım Server Firstler ve bir sürü title aldım ama bu oyun cidden insanın hayatını bitiren bir oyun , hep ilk başta casual olarak oynarım ne olacak diye başlanır ondan sonra hardcore raider yada PvP ci olarak bir bakmışsınki sabahlara kadar abartısız sabah 4-5 e kadar oyun oynarken bulursunuz kendinizi , öyleki bu oyun yüzüden benim iki el bileğimdede fıtık var arada şişer dururlar saat falan takamam :D bu yüzden bırakanlar birdaha bulaşmasın , hiç bulaşmamış olanlarda yanına uğramasın. Sosyal hayat vs. hiç birşey bırakmıyor insanda uyuşturucu gibi ruyanda bile WoW oynar duruma geliyorsun. Tamam inanılmaz zevkli fakat oyundan kafayı kaldıramıyorsun ne yazıkki çünkü hem real time gidiyor oyun hemde yapıcak şeyler hiç bir zaman bitmiyor. Başlayanlar için artık çok geç ama başlamayanlar uzak durmalı bence.
5 Sene DPS warrior olarak WoW oynadım Server Firstler ve bir sürü title aldım ama bu oyun cidden insanın hayatını bitiren bir oyun , hep ilk başta casual olarak oynarım ne olacak diye başlanır ondan sonra hardcore raider yada PvP ci olarak bir bakmışsınki sabahlara kadar abartısız sabah 4-5 e kadar oyun oynarken bulursunuz kendinizi , öyleki bu oyun yüzüden benim iki el bileğimdede fıtık var arada şişer dururlar saat falan takamam :D bu yüzden bırakanlar birdaha bulaşmasın , hiç bulaşmamış olanlarda yanına uğramasın. Sosyal hayat vs. hiç birşey bırakmıyor insanda uyuşturucu gibi ruyanda bile WoW oynar duruma geliyorsun. Tamam inanılmaz zevkli fakat oyundan kafayı kaldıramıyorsun ne yazıkki çünkü hem real time gidiyor oyun hemde yapıcak şeyler hiç bir zaman bitmiyor. Başlayanlar için artık çok geç ama başlamayanlar uzak durmalı bence.
arkadasım edıtlermısın mesajını :D:D:D tas koyma hazır baslıyorken mıllet :p
Evet server seçtinizmi ? :D
Evet server seçtinizmi ? :D
yok daha degıl persembe aksam 20:00 start verıyoruz o saate kadar herkes eksıklerını tamamlasın ;)
arkadasım edıtlermısın mesajını :D:D:D tas koyma hazır baslıyorken mıllet :p
Herkesi baştan uyarmak lazım :D ondan sonra nerdeyim ben diye açmasınlar gözlerini :D ama inanılmaz zevkli bir oyundur. Bazen arkadaşlarla eve kapanır hergün sabah ezanıyla yatar öğlen 12 ye saat kurup kalkar oynamaya devam ederdik.
Herkesi baştan uyarmak lazım :D ondan sonra nerdeyim ben diye açmasınlar gözlerini :D ama inanılmaz zevkli bir oyundur. Bazen arkadaşlarla eve kapanır hergün sabah ezanıyla yatar öğlen 12 ye saat kurup kalkar oynamaya devam ederdik.
bize sen lazımsın :D
yok daha degıl persembe aksam 20:00 start verıyoruz o saate kadar herkes eksıklerını tamamlasın ;)
mikrofonlu kulaklık alalım yazmayla uğraşılmaz şimdi :D
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 11:42
go go go :D bu 20 lwl ne kadar zamanda kasilir ya
mikrofonlu kulaklık alalım yazmayla uğraşılmaz şimdi :D
bende var hazır şu an :D:D:D
bu gazla 1 hafta surmez 4 gune max 20sın sen :D:D:D kac oldun dun bıraktıgımda lvl3 oldum dıye esıyordun burda :p
millet 3 haftada 85 oluyomuş :D sen hesapla :D günde 4,047619047619048 lvl alabilirsin :D
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 11:50
Dc verip duruyo oyun cok sinir oldum dün gece kapattim 4 lwl:D
MAX 3 haftada 85 olunabiliyor ya zor değil :)
Tamam ya millet dünden hazırmış :)
Emre Ekrem
15-11-2011, 11:55
iyide hangi server, ben executusta oynuyorum artı son patch le birlikte büyük ihtimal bırakabilirim zira panda ile oynamak istemiyorum, mmorpg direk 6-12 yaş eylencesine döndü.
artı hangi faction?
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 12:02
http://img338.imageshack.us/img338/2882/wowscrnshot111511125952.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/338/wowscrnshot111511125952.jpg/)
Server restart falan diyo res mi geldi serverlere oynuyodum atti giremiyorum simdi
iyide hangi server, ben executusta oynuyorum artı son patch le birlikte büyük ihtimal bırakabilirim zira panda ile oynamak istemiyorum, mmorpg direk 6-12 yaş eylencesine döndü.
artı hangi faction?
server onemlı degıl ona en gec persembe karar verıcez gırmek ısteyen herkez en bastan kasıcak kendı charlarınızı kullanamıyorsunuz yanı belkı yardım ıcın olabılır ama bana farketmez server cok dolu olmasın kapıda kalmayalım yeter :D:D:D
http://img338.imageshack.us/img338/2882/wowscrnshot111511125952.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/338/wowscrnshot111511125952.jpg/)
Server restart falan diyo res mi geldi serverlere oynuyodum atti giremiyorum simdi
işte bu ya aldı zehiri :D:D:D dur gelıyorum yanına bıraz oynayalım ;)
işte bu ya aldı zehiri :D:D:D dur gelıyorum yanına bıraz oynayalım ;)
hangi realmdesiniz ki
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 12:06
Giremiyorum ki abi servere
hangi realmdesiniz ki
hannıbalınkıne bak ıste oraya gır saurfang
Emre Ekrem
15-11-2011, 12:06
iyide server belirlemeden lvl atlayınca ya migrate etmek gerekecek yada yeniden başlamak artı faction olayıda var, ben eu server açılmadan önce us serverlardan beri oynuyorum, bir server ve faction belirleseniz başlarım şimdi.
hannıbalınkıne bak ıste oraya gır saurfang
iyide pvp değil ki o ya :S
hangi realmdesiniz ki
yazdım y hannıbalınkıne gel sımdılık yanı :p
Giremiyorum ki abi servere
ben gırdım kalabalık ama burası ondandır dene dureklı bu arada hordesun dımı orcmu acmıstın sen ?
http://i.imgur.com/NW3S7.jpg
Buda benim katil :D
iyide server belirlemeden lvl atlayınca ya migrate etmek gerekecek yada yeniden başlamak artı faction olayıda var, ben eu server açılmadan önce us serverlardan beri oynuyorum, bir server ve faction belirleseniz başlarım şimdi.
haklısın zaten persembe secıcez onları herkes aynı anda baslıycak ;) sımdı geyık olsun dıye oynuyoruz :icon_tup:
iyide pvp değil ki o ya :S
dıkkat etmemısım ya :D
Emre Ekrem
15-11-2011, 12:15
Bende 3 char var, migrate ederim yada server artı faction söylersiniz açar lvl atlamaya başlarım direk.
http://img507.imageshack.us/img507/5041/asdfk.jpg
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 12:22
Hani gelmiyonuz mu ya :D
Bende 3 char var, migrate ederim yada server artı faction söylersiniz açar lvl atlamaya başlarım direk.
http://img507.imageshack.us/img507/5041/asdfk.jpg
Bana hıc farketmez zaten cogumuz cook mukemmel oyuncular degılız zamanında oyanyıp bırakmısız dıger yarımızda yenı baslıyor o yuzden su anda halen lvl85 oynayıp oyunu bırakmamıs olanların secımlerıne uyabılırız mesela gold yardımı falan 10 numara olur :D:D:D
gırmıyo servera cok yogun zaten pvp degıl senın sectıgın :D:D:D
Dunemaula gelin diyorum mis gibi her türlü yardım edicem diyorum.0dan başlıycaz diyorum dinleyen yok :D
Dunemaula gelin diyorum mis gibi her türlü yardım edicem diyorum.0dan başlıycaz diyorum dinleyen yok :D
yav gelmıycez demedık ıste hangı server ısımıze gelırse sakın bos hızlı yardımsever arkadas cok olan falan oraya gırıcez :D:D:D
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 12:37
Abi sordum ya sana ona göre işaretledim ne olacak şimdi
Emre Ekrem
15-11-2011, 12:37
blindfella, troll priest açtım horde
biri beni msn e eklesin yönlendirin yardım edin bişeler yapın.madem aklıma girdiniz siz kaşındınız :D
mixercempl@hotmail.com
Abi sordum ya sana ona göre işaretledim ne olacak şimdi
blindfella, troll priest açtım horde
gelıyorum docself acıyorum bldelf mage
biri beni msn e eklesin yönlendirin yardım edin bişeler yapın.madem aklıma girdiniz siz kaşındınız :D
mixercempl@hotmail.com
bahadircuneyt@hotmail.com
oyundayım kımseyı bulamıyorum ne ıs ?
Ara sayfaları okumadım ama server faction belli ise bende katılabilirim
Ara sayfaları okumadım ama server faction belli ise bende katılabilirim
persembe baslıyoruz ;) yarın secerız şlısteyı tamamladıktan sonra
Eray Yümsel
15-11-2011, 13:03
doktor baktın driftçi olamıyon bunlaramı sardın :D
ilkerotti
15-11-2011, 13:04
bahadircuneyt@hotmail.com
ekledim ilkerotti@msn.com
ilkerotti
15-11-2011, 13:08
realm style ne secmemiz gerekiyor ? normal, pvp, rp, rpvp?
realm style ne secmemiz gerekiyor ? normal, pvp, rp, rpvp?
pvp secıyoruz
ilkerotti
15-11-2011, 13:15
alliance horde?
pvp dunemaul eu ya gelin horde ile her türlü yardım + 100g benden size hediye bak böylede kampanya yok :D Ayrıca boostta var :D
alliance horde?
horde
pvp dunemaul eu ya gelin horde ile her türlü yardım + 100g benden size hediye bak böylede kampanya yok :D Ayrıca boostta var :D
charların screenshotını gorıyıjm :D:D:D
1 sayfa önceye resto shamanı koymuştum. 374 itemlevel su an.Deathknigh ım da 372 item level :)
ilkerotti
15-11-2011, 13:21
Loading.....
Emre Ekrem
15-11-2011, 13:23
dunemaul da horde troll priest açtım nick blindfella
güzel güzel toplanın dunemaula buyruun buyruun :D
dunemaul da horde troll priest açtım nick blindfella
geliyorum
güzel güzel toplanın dunemaula buyruun buyruun :D
dunemaul
horde bloodelf mage ;) nick Docselfy
Giriyimde pm atıyım size:D
Edit: EE kimse yok iyimi ? :D
Emre Ekrem
15-11-2011, 13:44
nick ne senin ?
Emre Ekrem
15-11-2011, 13:54
geldim işte, lvl atlıyorum, nick blindfella
Raruk benim isim.Giricem birazdan whisp atarım.
bende ordayım kımse yok ?
Emre Ekrem
15-11-2011, 13:57
bende ordayım kımse yok ?
/whisper Docselfy yada who çekiyorum, yok diyor.
/whisper Docselfy yada who çekiyorum, yok diyor.
aynen kımseyı goremıyorum bende ne ıs free oldugu ıcınmı acaba ?
Emre Ekrem
15-11-2011, 14:02
çok ilginç, etrafında oynayan yok mu?
çok ilginç, etrafında oynayan yok mu?
yok valla bı kısı vardı gercı ama bızden kımse yok anlamadım ya
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 14:08
Abi sizle ayni yerde oynayamiyormuyuz ?
Emre Ekrem
15-11-2011, 14:10
hangi serverdasınız şuan?
Emre Ekrem
15-11-2011, 14:15
dunemaul pvp server name blindfella undead priest açtım bekliyorum whisperları
real id kullanan varsa oda olur, oyun içinde mesajlaşır daha kolay buluruz birbirimizi
beyler şu olayı cozmemız lazım ucretsız deneme oldugu ıcın mı goremıyoruz kımseyı ? yanında baska oynayan kımse goren varmı ?
hacı bırakın bunları bak yine diyorum TRAVİAN oynayalım :D köy kuralım çökelim birbirimizin köyüne :D
Bildiğim kadarıyla konusma konusunda sıkıntı olmaması lazım.Sadece trade falan atılamıyor.
aynen kımseyı goremıyorum bende ne ıs free oldugu ıcınmı acaba ?
sanırım trade fısıldama yada genelden konuşma yoktu biraz zor buluşucaz :D
dunemaul'a geliyorum bu akşam Tauren Warrior tank olarak :)
Herkes bu aksam gelsin dunemaula .Firelands tan sonra size katılır oyunu bilmeyen arkadaşlara anlatabilirim.
saat kaçta ?
8-8.30 uygun olabilir.
flexamin
15-11-2011, 17:38
lvl 20 olduktan sonra her ay 14.99 euro ödeme yapacakmısınız ?
ok gencler su anda onlıne olan varmı gırıcem :D
lvl 20 olduktan sonra her ay 14.99 euro ödeme yapacakmısınız ?
12,99 olması lazım
flexamin
15-11-2011, 18:05
nasıl indircez ben önceden battle net e üye idim login oldum ama download unu bulamadım
https://eu.battle.net/account/management/upgrade-wow.html burda 14,99 olarak gösterio
flexamin
15-11-2011, 18:11
indiriyorum ay başıda upgrade ederim artık ulen şeytan gibisiniz he :)
Beyler bugun 20:30 da bu topıcte bulusalım bı deneme yapalım gırıp :D:D:D
Beyler bugun 20:30 da bu topıcte bulusalım bı deneme yapalım gırıp :D:D:D
Koskoca doktor,oyun oynuyor ya olacak iş değil :D:D:D
Koskoca doktor,oyun oynuyor ya olacak iş değil :D:D:D
aahhahahahaha lan koltuktan dustum allah cezanı vermesın :D:D:D
sanctuary35
15-11-2011, 20:46
hangi serverdasınız? bedava servermi paralı servermi? paralıysa ne kadar oldu fiyatları :D çok pis rouge kasarım ambushlarım
flexamin
15-11-2011, 20:51
oyundayım nickim flexamin
flexamin
15-11-2011, 20:56
bende deanamaul die bir server gözükmüyor saurfang dayım
Râruk ismim oyundayım whisp atabilirsiniz. Dunemaul serverındayım ayrıca.
az önce ilk kez wow a ve dunemaula giriş yapmış bulunuyorum :) sadece bakıp çıkmam lazım yalnız yapacak işlerim var :D
flexamin
15-11-2011, 21:25
tamam buldum :) İsmim Flexamin msj atın :D dunemauldayım
Kaa scirocco
15-11-2011, 21:28
az önce ilk kez wow a ve dunemaula giriş yapmış bulunuyorum :) sadece bakıp çıkmam lazım yalnız yapacak işlerim var :D
bağlanırsan zor kurtulursun 3 senemi aldı gencliğimden en guzel yaşlarımı
wow denen merete verdim :)
flexamin
15-11-2011, 21:29
trial versionlarda pm atamıoz oyunda
By_HaNNibaLL
15-11-2011, 21:32
ben 6 lwlde kaldim ya :D bu görevlerin ta amk
ben 6 lwlde kaldim ya :D bu görevlerin ta amk
ahahaha :D
flexamin
15-11-2011, 22:50
iide trial version da özel msj laşma olmadan birbirimizi nasıl bulcaz?
Emre Ekrem
16-11-2011, 08:03
müdür, dunemaul da undead priest im, name blindfella whisper atamayan arkadaşlar nerede ise gelirim yardım ederim lvl atlarız.
universitede başımın belasıydı buradada buldu etmeyin gitmeyin açmayın böyle konular
undeath ftw:D
flexamin
16-11-2011, 08:32
dunemaul da bloodelf rouge um :) ay başı olsaydı da trıal versıonda kurtulsaydım
Emre Ekrem
16-11-2011, 09:35
dunemaul da bloodelf rouge um :) ay başı olsaydı da trıal versıonda kurtulsaydım
nick ne ve neredesin şuan, ben oyundayım gelirim yanına. Trial başka serverda değil ise görebilirim seni.
flexamin
16-11-2011, 11:03
dunemaul da nickim flexamin. oyuna girince pm atarım burdan
arkadslar soyle yapalım msn yada whtsup bbm uzerınden gorusup oyunda bı yerde bulusalım delırecem yoksa ay sonu kesın alıyorum ben bu mesajımdan sonra trıal degıl orjınal alıp devam ederım dıyenler parmak kaldırsın ;) bu arada bloodelf mage lvl12yım :D:D:D dun bı oynadım 2 saat cok hızlandırmıslar exp alma olayını 2 prı 2 tankımız var benım yanıma saglam 1-2 dps daha olursak super ekıp kurarız :D:D:D ankaradan bı arkadasım gelıyor oda hunter acıcak ;)
Emre Ekrem
16-11-2011, 11:43
arkadslar soyle yapalım msn yada whtsup bbm uzerınden gorusup oyunda bı yerde bulusalım delırecem yoksa ay sonu kesın alıyorum ben bu mesajımdan sonra trıal degıl orjınal alıp devam ederım dıyenler parmak kaldırsın ;) bu arada bloodelf mage lvl12yım :D:D:D dun bı oynadım 2 saat cok hızlandırmıslar exp alma olayını 2 prı 2 tankımız var benım yanıma saglam 1-2 dps daha olursak super ekıp kurarız :D:D:D ankaradan bı arkadasım gelıyor oda hunter acıcak ;)
ben orijinal oynuyorum 6 senedir.
Server ve faction da hemfikir olunduğunda, migrate de edebilirim şuan oynadığım server pek iyi değil artık, sıfırdan açıp yeni karakter ile de oynayabilirim.
Şuan Dunemaul da undead priest açtım ve lvl 9 oldum bile. :eek:
ben orijinal oynuyorum 6 senedir.
Server ve faction da hemfikir olunduğunda, migrate de edebilirim şuan oynadığım server pek iyi değil artık, sıfırdan açıp yeni karakter ile de oynayabilirim.
Şuan Dunemaul da undead priest açtım ve lvl 9 oldum bile. :eek:
Şaka gibi dimi eskiden 1 haftada ancak lvl 10 olurduk :D:D:D
Emre Ekrem
16-11-2011, 12:16
aynen, lvl 6o a gelene kadar üstüne üstük yer yol bilmeden ne questlerin yerini biliriz ne map, çok zordu çoook :D
aynen, lvl 6o a gelene kadar üstüne üstük yer yol bilmeden ne questlerin yerini biliriz ne map, çok zordu çoook :D
QUEST HELPER INDIR YAMA YAP IKI HELPER USTUSTE BINER KOORDONAT BUL PEHHH :d:d:d
Emre Ekrem
16-11-2011, 12:55
QUEST HELPER INDIR YAMA YAP IKI HELPER USTUSTE BINER KOORDONAT BUL PEHHH :d:d:d
o günlerde güzeldi de işte adamlar asıl parayı 9-12 yaş arasından aldıkları için oyunu mmorpg den, çizgi filim karakterlerine çevirdiler ve mekanikleri bir hayli kolaylaştırdılar, pandaren çıktıktan sonra bende tamamen bırakabilirim.
Bu arada millet gelene kadar ben 13 oldum bile
flexamin
16-11-2011, 19:40
serdarisgor@hotmail.com
ben ay başı upgrade edicem acc yi. şimdi oyuna giriom lvl 6 blood elf rouge :D
doktor contayi yakmis sonunda..
Suan doktora ilk mudaheleyi yapiyorum,klavye ye yapismis bir sekilde bulduk ayirmak icin cerrahi müdahele gerekmekte kendisini hastaneye sevk ediyoruz :D
By_HaNNibaLL
16-11-2011, 21:34
ya ben bu görev yerlerini bulamiyorum görev yapmadan sürekli kessem lwl kassam öyle olmaz mi deli etti beni bu görev yerleri
flexamin
16-11-2011, 22:14
öle de olur ama item ve para sıkıntısı yaşarsın