Orijinalini görmek için tıklayınız : mitsubishi colt sorgulama
bir abimizi kredi borcunu ödeyemediği için kendi aracı olan mitsubishi cold arabasını satıyor arac 2010 model full versiyonu imiş fakat ben bu araç hakkında hiç bir bilgim yok sizlerin yardimina ihtiyacım fiyat olarakda tahmini sıkışdığı için 21000 tl gibi bir fiyata bana vere biliceni belirtti sizce yararmı alım satım için
ErenErdem
15-11-2011, 10:58
Sanırım Elegance modeli, sıfırı 35.000 liranın üstünde 2010 ağustos ayında 29.000 civarına satılmıştı bu araçlar diye hatırlıyorum.
Fiyat olarak çok uygun diyebilirim, eğer birkaç parçadan fazla boya yok ve km abartılacak kadar yüksek değilse.
kaza değişeni yok bilinsiz şekilde yapılan alışverişler ve kredi kard kullanımı üsdüne birde çekilen 30000 tl araç kredisini ödiyemediğini belirtmiş babama bende alına bilir diye düşündüm alım satım için
rebeldeath
17-11-2011, 09:16
araçta kayda değer bir kaza yoksa hemen alınabilir bir araç...amt yani yarı otomatik vites se elinizden daha kolay çıkartırsınız...elegance donanımların tek eksiği 2 hava yastığı olması invite donanımlarda 4 hava yastığı mevcut....