PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : izmirde bosch

lnd_samet
15-11-2011, 13:16
evet varmı izmirde bu işi yapan,
bosch bayiisi olan varsa-yada cidden iyi tanıdığı olan.

ev düzüyorum komple beyaz eşya alıcam.
internetteki fiyatlar *****-sağlam fiyat verecek bayii lazım:D

omR35
15-11-2011, 13:38
Ankastre, oda kapısı, kapı kolu, çelik kapı, hazır kapakta yardımcı olurum eğer ihtiyacınız varsa tabi. :)

ido
15-11-2011, 13:42
Beko verelim :)

lnd_samet
15-11-2011, 14:25
Ankastre, oda kapısı, kapı kolu, çelik kapı, hazır kapakta yardımcı olurum eğer ihtiyacınız varsa tabi. :)

hehe saol kardeşim,yapı market işletiyorum zaten,cogu bendede var:D,
hayırlı işler..

cagri-35
15-11-2011, 18:31
Sametim sadece beyaz eşyamı ankastre vs. varmı?

lnd_samet
15-11-2011, 19:04
bilader görüşemiyoz:D,
beyaz eşya Çağrıcım ya.
işin aslı netten fiyatları araştırıyorum-uygunlar gercekten fiyat listesine göre ama depoya indir-sonra eve cıkart filan istemiyorum-alacağım yerin deposunda dursun-mart gibi direk eve nakliyat yapıyım diyorum.

cagri-35
15-11-2011, 19:47
Aynen kardeşim çok özledim, tükkana uğramadık mı göremiyoruz :) Şaka bir yana en kısa zamanda görüşelim...

Beyaz eşya işine gelince valla media markt tekno sa falan bazen bazı ürünlerde çok çok güzel indirim yapıyor. Arkadaşım aldı mesela bir çamaşır makinesi teknosadan turuncu indirimde baya baya indirimli... Bazen mediamarkt dada stok fazlası falan oluyor tabi direk istediğin model varsa bulabilmen kolay olurmu bilemem tabiide eğer sadece marka olarak bosch diyorsan dediğim gibi bir süre takip et derim. Yılbaşına doğru güzel fırsatlar çıkabilir + ille de bosch olcak diye birşey yok mesela atıyorum siemens olur samsung olur güzel fiyat denk geldimi alırsın kardeşim.

OnurD.
15-11-2011, 22:08
Samet Kanka Bosch ta takılı kalma Siemens te aynı zaten onada bakabilirsin. Ankastre Dünyası var Gıda da Yeni Franke set düzdüm acayip güzel fiyata. Götüriim seni biara ;)
Siemenscide var tanıdık Boschcuda Sana ne lazım onu söyle :)

cagri-35
15-11-2011, 22:26
Aynen aynen bende sana orayı önericektim.

Bende ankastre seti aldım komple frankeden ve fırın olsun ocak olsun öyle böyle değil. Ve inanırmısın bilmem başka franke bayilerine inanamayıp sordum en uygun tüm set için istanbuldan aldıgım fiyat 2500 nakitti. Normalde indirimsiz 3000 üzeri ben tüm seti 1750 ye aldım ve gerçekten çok memnun kaldım cok kaliteli ürünler. Esasında onlar beyaz esyada satıyorlardı gıdadakı actıkları yerde vardı ust katta olmadı bıgun kopup gıdek hep beraber ahahaha

lnd_samet
16-11-2011, 08:22
ahahah :D,
beyaz eşya bakma buluşmasımı düzenlicez:D,
arada sırada gıdaya cıkıyorum,bakarım orayada,

ben marketleri takip etmeye devam.