Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vogtland Coilover hakkında ?

Semii
15-11-2011, 13:28
yeni aracım için Vogtland coilover almayı düşünüyorum arkadaşlar.

markayı kullanan varmı bilgi vs. adına bana yardımcı olacak birileri varmıdır ?

yusufcan_k
15-11-2011, 13:30
hangi araçta kullanacağınızı belirtmemişsiniz otomobil kısmında yazan mercedes E serisi için mi ?

Semii
15-11-2011, 13:33
yok E için diil.

scirocco siparişi geçtim ocak ayında geliyor aracım kısmetse

coilover scirocco için yani :)

Spook
15-11-2011, 13:33
TR satıcısı ile görüşmüştüm bir ara. Vogtland a TR için özel ürettirdiklerini söylemişti.Vogtland yay bilstein suspansiyon kullanarak hazırlatıyorlardı.Sadece yükseklik ayarı mevcut.Sertlik yoktu.

Semii
15-11-2011, 13:34
TR satıcısı ile görüşmüştüm bir ara. Vogtland a TR için özel ürettirdiklerini söylemişti.Vogtland yay bilstein suspansiyon kullanarak hazırlatıyorlardı.Sadece yükseklik ayarı mevcut.Sertlik yoktu.

evet sertlik yok sadece yükseklik ayarı var.

Spook
15-11-2011, 13:41
Zaten extreme tuning de bursada.. birkaç araçta deneyin sertlik çok önemli yoksa hiç keyfi kalmıyor araç kullanmanın. O sertlikle devamlı kullanabilirseniz satın alın.(Bastıkca dahada sertleşiyor)

Semii
15-11-2011, 13:45
bikaç araçta deneyin derken ? :)

e36 cabrioda kullanan arkadaşım var hatta Xtreme kendi araçlarında kullanıyor gayet memnunlar

burda da kullanan varsa bilgi almak için açtım konuyu zaten.

yusufcan_k
15-11-2011, 13:50
bikaç araçta deneyin derken ? :)

e36 cabrioda kullanan arkadaşım var hatta Xtreme kendi araçlarında kullanıyor gayet memnunlar

burda da kullanan varsa bilgi almak için açtım konuyu zaten.

alan memnun satan memnunsa sıkıntı yoktur bence :) :rolleyes:

Spook
15-11-2011, 13:51
Takılmış birkaç müşteri araçları vardır. Rica ederseniz çağırırlar en azından yan koltukta sertliğini anlarsınız. o e36 da sanırım 3-4 yıldır kullanılıyor :) kw den sonra çok yumuşak geldi denmişti...Sonucta bu göreceli bir kavram kme göre neye göre sert olduğunu burdan anlamanız mümkün değil.

Durango
21-12-2016, 12:18
Konuya bir hort çekip, yeni konu açmiyim.

Vogtland coilover kullananlardan yorum alabilirmiyiz ?