Orijinalini görmek için tıklayınız : Vogtland Coilover hakkında ?
yeni aracım için Vogtland coilover almayı düşünüyorum arkadaşlar.
markayı kullanan varmı bilgi vs. adına bana yardımcı olacak birileri varmıdır ?
yusufcan_k
15-11-2011, 13:30
hangi araçta kullanacağınızı belirtmemişsiniz otomobil kısmında yazan mercedes E serisi için mi ?
yok E için diil.
scirocco siparişi geçtim ocak ayında geliyor aracım kısmetse
coilover scirocco için yani :)
TR satıcısı ile görüşmüştüm bir ara. Vogtland a TR için özel ürettirdiklerini söylemişti.Vogtland yay bilstein suspansiyon kullanarak hazırlatıyorlardı.Sadece yükseklik ayarı mevcut.Sertlik yoktu.
TR satıcısı ile görüşmüştüm bir ara. Vogtland a TR için özel ürettirdiklerini söylemişti.Vogtland yay bilstein suspansiyon kullanarak hazırlatıyorlardı.Sadece yükseklik ayarı mevcut.Sertlik yoktu.
evet sertlik yok sadece yükseklik ayarı var.
Zaten extreme tuning de bursada.. birkaç araçta deneyin sertlik çok önemli yoksa hiç keyfi kalmıyor araç kullanmanın. O sertlikle devamlı kullanabilirseniz satın alın.(Bastıkca dahada sertleşiyor)
bikaç araçta deneyin derken ? :)
e36 cabrioda kullanan arkadaşım var hatta Xtreme kendi araçlarında kullanıyor gayet memnunlar
burda da kullanan varsa bilgi almak için açtım konuyu zaten.
yusufcan_k
15-11-2011, 13:50
bikaç araçta deneyin derken ? :)
e36 cabrioda kullanan arkadaşım var hatta Xtreme kendi araçlarında kullanıyor gayet memnunlar
burda da kullanan varsa bilgi almak için açtım konuyu zaten.
alan memnun satan memnunsa sıkıntı yoktur bence :) :rolleyes:
Takılmış birkaç müşteri araçları vardır. Rica ederseniz çağırırlar en azından yan koltukta sertliğini anlarsınız. o e36 da sanırım 3-4 yıldır kullanılıyor :) kw den sonra çok yumuşak geldi denmişti...Sonucta bu göreceli bir kavram kme göre neye göre sert olduğunu burdan anlamanız mümkün değil.
Konuya bir hort çekip, yeni konu açmiyim.
Vogtland coilover kullananlardan yorum alabilirmiyiz ?