Orijinalini görmek için tıklayınız : Anadolu Kartalları..
uluckaban
15-11-2011, 22:47
Anadolu Kartalları, pilot olma hayaliyle yaşayan beş gencin hayatını anlatıyor: Onur, Ayşe, Mustafa, Tunç ve Fatih. Uçuş eğitiminde yaşadıkları zorluklar… Aileleri… Aşkları… Ayrılıkları… Rekabetleri… Dostlukları… Uçabilmek için yaptıkları fedakârlıklar… Beş arkadaş, hayatlarının bu kutsal ama bir o kadar da zor ve stresli döneminde birbirlerine destek olurlar. Bu dönemde deneyimli eğitmenlerinin destekleri ve hayat tecrübeleri de onlara yol gösterir. Uluslararası Anadolu Kartalı Tatbikatı, bu beş gencin hayatını değiştiren bir deneyim olacaktır.
Geç kalsamda bugün izledim kesinlikle izlemelisiniz diye düşünüyorum..
ben filmi izledim üzülerek gördüm ki uçak tamircisi olmakla gurur duyuyormuşuz..
İnşallah yakın bir gelecekte kendi savaş uçağımızı yapabilir duruma geliriz..
ben filmi izledim üzülerek gördüm ki uçak tamircisi olmakla gurur duyuyormuşuz..
İnşallah yakın bir gelecekte kendi savaş uçağımızı yapabilir duruma geliriz..yapabılecek durumdayız laakin izin alamıyoruz
savaş uçağını geç ben kendı otomobılımızı yapmaya bıle razıyım
Thracian
15-11-2011, 23:11
İnşallah yakın bir gelecekte kendi savaş uçağımızı yapabilir duruma geliriz..
Kendimize daha ait bir otomobil motoru üretemedik, bir piyade tüfeği üretemedik savaş uçağı hayal,
Haaa diyeceksin(iz) ki sen Vecihi Hürkuş, Nuri Demirağı duymadın mı? Duydum, zaten o yüzden diyorum, birileri yaptıkça onları, yüzleri binleri bunları imha etmek için hazırda bekliyecekler (devrim arabalarıda bir örenektir)
Kötü dahi olsa destek amaçla gideceğim sinemaya, en azından verilen bir emek var.
Kendimize daha ait bir otomobil motoru üretemedik, bir piyade tüfeği üretemedik savaş uçağı hayal,
Haaa diyeceksin(iz) ki sen Vecihi Hürkuş, Nuri Demirağı duymadın mı? Duydum, zaten o yüzden diyorum, birileri yaptıkça onları, yüzleri binleri bunları imha etmek için hazırda bekliyecekler (devrim arabalarıda bir örenektir)
Kötü dahi olsa destek amaçla gideceğim sinemaya, en azından verilen bir emek var.
otomobil motoru üretemedik ama endüstriyel motor, traktörlerde kullanılan motor üretiliyor, tamamen türk tasarımı..
ama uçak heleki savaş uçağı bambaşka bir dünya bambaşka teknolojiler..
inşallah "muasır medeniyetler seviyesine" ulaşırız..
maxpower
15-11-2011, 23:23
insansız hava aracı ANKA tamamen bizim üretimimiz mi acaba??
EmrahERKAN
15-11-2011, 23:35
Film Gerçekten Çok güzeldi Ben çok beğendim
anka tamamen Türk yapımı bosuna uzulmussunuz orda kendını ovuyo herkez ugrastı yapamadı bız yaptık dıyo tabıkı kendı ucagmızı yapsak ıyı de o kadar olumsuz olmayın
Harika degildi senaryo bastan sona belli ama turk filmi olması o kadar maliyetin harcanip bişeyler yapılması Cook hoşuma gitti ebru yapan amca ölmeseydi iyisi o onu aldatıyor o bunu aldattigini sanıyor turk filminde olmazsa olmaz zaten
Top Gun mı yapmaya çalışmışlar konu ne :D
insansız hava aracı ANKA tamamen bizim üretimimiz mi acaba??
evet sadece kamerası güney kore malı malesef :( yanlış bılmıyorsam tabi
Top Gun mı yapmaya çalışmışlar konu ne :D
hahahhahaha göki reiz yardın beni gece gece sandalyeden düştüm gülerken :D
mhmtsrtp
16-11-2011, 02:30
çekimler süper türk pilotunu çok ii anlatmışlar ama konuyu pek beğenmedim
kelalper
16-11-2011, 08:01
Amatör olarak havacılıkla uğraşan biri olarak senaryo ve yönetmen tamamen havacılıktan anlamayan kişiler tarafından kurgulanmış. En büyük teknik hata eğitimlerden sonra jetle ilk uçuşunu solo F5 ile yapması. O sahneden sonra kalkıp gidesim geldi.
nitrosystem
16-11-2011, 08:55
film aşk filmi olmuş.hergün dizilerde gördüğümüz şeyler.fakat bu tarz (tam bu taz değil ama)film lerin yapılması adına destek olmak için gidilebilir.