Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayıp çocuk !!!
RottingChrist
16-11-2011, 10:47
bu yaşlarda bir çocuk babası olarak paylaşmak istedim. bir yakınımdan gelen bilgi aşağıdaki gibidir. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın.
LÜTFEN BU RESMİ HERKES PAYLAŞSIN VE MÜMKÜNSE ARKADAŞLARINIZIN DA PAYLAŞMASINI RİCA EDİN DUYARLI OLAN HERKESE TŞKLER
KAYIP OLAN
-''FIRAT ÇELİK''-
...İSİMLİ 5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU GÖREN VARSA LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN İNSANLIK NAMINA EN YAKIN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE yada
0534-643-25-05
0554-843-18-60
NUMARAYA BİLDİRSİN LÜTFEN...
http://b1111.hizliresim.com/r/j/km3z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Dün eminonunde bir firmadan yuklu miktarda ihracat icin bir mal pazarligindayken yukardan aglayarak bi hanimefendi indi cocugumu kacirmislar diye icim parcalandi annane okuldan aliyo cocugu kadini itip arabaya atip gotrlmusler cocugu hala kadinin feryadi kulagimda isi gucu brakip ciktim bu ara sanirim var bole bise umarim en kisa zamanda bulunur insallah bulunur
RottingChrist
16-11-2011, 10:57
Yazacak kelime bulmakta zorlandığım bir durum.
Dün eminonunde bir firmadan yuklu miktarda ihracat icin bir mal pazarligindayken yukardan aglayarak bi hanimefendi indi cocugumu kacirmislar diye icim parcalandi annane okuldan aliyo cocugu kadini itip arabaya atip gotrlmusler cocugu hala kadinin feryadi kulagimda isi gucu brakip ciktim bu ara sanirim var bole bise umarim en kisa zamanda bulunur insallah bulunur
searock///
16-11-2011, 10:57
insallah sag salim bulunur
ALLAH kimseye çocugunun acısını yaşatmasın umarım en kısa zamanda bulunur,resim hafızamıza yer etse yeter mutlaka bulunur inşallah .
Farklı durumlarda olabiliyor bazen babası,annesi veya akrabası kaçırmış olabiliyor,en iyi sonuç bile çok acı verir yakınlarına :( tekraradan sabır diliyorum .
RottingChrist
16-11-2011, 11:01
güncel tutup mümkünse mail ortamında da paylaşmaya çalışalım arkadaşlar.
kaybolduğu il/ilçe yide söylerseniz daha iyi olur.İnşallah en kısa zamanda ailesine kavuşur allah yardımcısı olsun ailenin.
güncel olsun konuyu görmeyenler görsün
Arkadaşlar çocuk bulunmuş...Babası kaçırmış dediler...
AhmetYılmaz
16-11-2011, 12:35
Allahım ne belirsiz adamlar var ya...
bir babanın cocugunu kacırması icin cesitli sebepler olabilegi kanaatindeyim
allah kimseyi yavrusundan ayırmasın
HondatugraL
16-11-2011, 14:08
zarar gelmese bari ya mafya falan değilse iyi gene bi umut var :( pekte tatlı çocukmuş
RottingChrist
16-11-2011, 14:19
bilgiyi iletişim numarasından mı aldınız. umarım öyledir.
Boost Up
16-11-2011, 14:22
Alemdağda 1-2 hafta çnceormana giren 2 genç görmüşler ellerindede kutu. çıktıklarında ise kutu yok. görenler polise haber vermiş ve acı sonuç, organ mafyası ve 3 yaşındaki bir çocuk. daha da yazmak istemiyorum
emre yeşil
16-11-2011, 14:27
2 tane kızım var ALLAH korusun çok kötü bir acı ALLAH düşmanıma bile nasip etmesin böyle bir acıyı.
en küçük bir şeyimiz kaybolduğu zaman bile o kadar üzülüyoruz, kim bilir o aileler nasıl üzülüyordur. Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şey inşallah.
allah kımseye evlat acısı yaşatmasın zor bı durum....
ÖmerF.Bayar
16-11-2011, 15:44
Alemdağda 1-2 hafta çnceormana giren 2 genç görmüşler ellerindede kutu. çıktıklarında ise kutu yok. görenler polise haber vermiş ve acı sonuç, organ mafyası ve 3 yaşındaki bir çocuk. daha da yazmak istemiyorum
Bu nasil bir serefsizlik,itlikdir
Nasil kiyar insan 3 yasindaki cocuga para icin Allah islah etsin bunlari.
Kayip cocukda insallah bulunmustur,Allah kimsenin basina vermesin
bilgiyi iletişim numarasından mı aldınız. umarım öyledir.
Hayır arkadaşım ben bankada çalışıyorum, aynı mail bankamızdada dolaşıyordu, tarafımıza gelen son bilgide babası kaçırmış deniliyordu...bende sizinle paylaşmak istedim...
Yiğit G.
16-11-2011, 17:15
Alemdağda 1-2 hafta önce ormana giren 2 genç görmüşler ellerinde de kutu. çıktıklarında ise kutu yok.
Kutuyla ormana girip kutusuz çıkmıslar , ormandamı operasyon yapmıslar anlamadım ? Kutuyu nie ormanda bırakmıslar ? Banada geçen bi polis arkadas böyle emniyetten geliyor gibi cok hikaye anlatıyorlar yok bişey koklamıs kadın kartvizit koklamıs bayılmıs , yok işte başkası uyanmıs buz küvetinde üstü dikişli falan böyle seyler efsane dedi :) İnşallah da gerçek değildir.
Maşallah ya çok tatlı çocukmuş inşallah kısa sürede bulunur. :( memlekette bi ton sapık ruhlu insanlar var. Aslında çok klişe olacak ama doğru, bu tarz insanlar için idam geri getirilmeli. tedavisi olmayan hastalıklardan biri sapıklık.
oguzhan999
16-11-2011, 17:30
Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın , :(
Umarım 3-5 yıldır maillerde dönen haberlerden değildir..
Öyle bir şey ise çok sıkıcı telefon sahipleri için..
Güncel bir haber ise de tez zamanda bulunur inşallah
Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.. İnşallah bulunur..
RottingChrist
16-11-2011, 17:34
bulunmuş olmasına sevindim.
Hayır arkadaşım ben bankada çalışıyorum, aynı mail bankamızdada dolaşıyordu, tarafımıza gelen son bilgide babası kaçırmış deniliyordu...bende sizinle paylaşmak istedim...
berkayGLRN
16-11-2011, 17:38
Allah kimseyi böyle bir acıyla sınamasın ..cok kötü bi durum
ulasoztas1
16-11-2011, 19:42
Allah düşmanımın başına vermesin çok kötü bir durum kayıp olan üm çocuklar insanlar bulunur inş.
Boost Up
16-11-2011, 19:48
Kutuyla ormana girip kutusuz çıkmıslar , ormandamı operasyon yapmıslar anlamadım ? Kutuyu nie ormanda bırakmıslar ? Banada geçen bi polis arkadas böyle emniyetten geliyor gibi cok hikaye anlatıyorlar yok bişey koklamıs kadın kartvizit koklamıs bayılmıs , yok işte başkası uyanmıs buz küvetinde üstü dikişli falan böyle seyler efsane dedi :) İnşallah da gerçek değildir.
bizim buralar köy havasında yerler. ormana kutuyla giriyorlar içinde bebek ceseti, bırakıp çıkıyorlar. daha açık anlatma şekli varsa söyleyin bende anlatayım. kaldı ki burası ufak yer bu tarz şeyler hemen duyulur bildirilir. sanmıyorum ki hikaye olsun
umarım denıldıgı gıbı sağ salım bulunmuştur
BUlunmasına sevindim eger bulunmadıysa tez zamanda bulunur insallah Allah vermesin
inşallah bulunur Allah anasına babasına yardım etsin
63owen63
16-11-2011, 23:50
İnşallah sag salim bulunur.