Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu nedir , ben bir anlam veremedim ?
Saçma bir başlık oldu ama...
Bugün ön lastiği söktük jantların takıldığı göbekte bir sürü delik vardı , nedir bunlar ben bir anlam veremedim , ne işe yarar ne için koymuşlar acaba ?
İçleri kapalı , bijonların girdiği yerler açık ?
http://ressim.net/8/upload/b400b683.jpg
jant sogutma kanalları kanka :D
jant sogutma kanalları kanka :D
İlk defa gördüm ya , Polo'da falan hiç yoktu böyle birşey ?
Çok mu cahil kalmışım , gereksiz bir konu mu oldu şimdi :D
Porya 5x100 ve 5x112 destekli olabilir :))) polo golf olayi.
Porya 5x100 ve 5x112 destekli olabilir :))) polo golf olayi.
Bende o yüzden sevindim işte ama bir deliğe vida denk geliyor , 4 delik kalıyor yani dışarda vida haricinde :D
Bende o yüzden sevindim işte ama bir deliğe vida denk geliyor , 4 delik kalıyor yani dışarda vida haricinde :D
5x100 culer deli gibi 5x112 ye cevirmeye calisiyor jant bulmadiklari icin sen neden 5x100 yapacaksin ki:)) zaten jantinda buldun canim :p
4 ü de öylemi çift aplikasyon desen böyle bi bijon aralığı yoktur yani :D 5x100 ve 4x99999 :D
Ağır olmasın diye yapılmış ;) :D :D
Benim araçta da benzer şekilde var, benim bildigim;
bijonlarin girmedigi kısımda da saplamalar olmali, bu da saplama tipi bijonlu araclarda bijonlari takarken -daha rahat montaj icin- jantin göbek üzerinde sabit durmasini sağlıyor.
Sac jant ile kullaniliyor ancak sonradan satin alinan jantlar buna uygun degilse sökülüyor.
ayni fren diskini bijon araliklari farkli bi araca da kullanabilmek icin olabilir. örneyin , ayni disk 5*112 yede 5*100 bijon araligi olan araclara da uyabilir gibi.