Orijinalini görmek için tıklayınız : Mert Hakan - Black Life parçasına çektiğimiz klip
Yaklaşık 5 haftadır çekimleri ve kurgusuyla uğraştığımız Number 1 TV Yayın yönetmeni Dj Mert Hakan'ın klibi sonunda Number 1 TV de yayına girdi.
Gece cekimi gercekten zorladı bizi. Gündüz cekimlerinden daha cok hata cıktı haliyle ancak ilk video klip denememiz için iyi sanırım. Türkiye'de kliplerde şarkıcı ve solist olayından sıkılmıştır. Umarım kliplere bizim yapmaya çalıştığımız gibi daha çok uğraşırlar artık.
Klip 2 saatte bir Number1 Tv de dönüyor ancak Tv'de denk gelemeyenler MERT HAKAN - BLACK LIFE (HD VIDEO CLIP) on Vimeo (http://vimeo.com/32069561) adresinden izleyebilir.
Çok güzel olmuş elinize sağlık devamını dilerim.
başarılı tebrikler ritimde hoş
VteC_MaNiaC
16-11-2011, 23:21
tekrar tekrar heryerde belirtiyorm mükemmel olmuş inşallah başka klipleride beklioruz ... artık farklı şeylere ihtiyacımız var :)
bu arada mert hakanın başka parçası var mı düzenlenmiş yeni olarak
63owen63
16-11-2011, 23:26
Tebrikler, bende beğendim.
mhmtsrtp
17-11-2011, 00:15
emeğinize sağlık sapma sapan sallanıp şarkı söylenen klipler fazlasıyla baydı... umarız devamı gelir
erkin006
17-11-2011, 00:25
tv de denk gelmiştim...
emeğinize sağlık bu sektörde yolunuz açık olsun:)
Arabadaki favori parçalarımdan klipte çok güzel olmuş elinize sağlık :)
Yiğit G.
17-11-2011, 00:37
ilk klip için basarılı.Sanırım hep arkadaş cevresinden kullanılmış erkekler-bayanlar.(bizde ilk klipde öyle yapmıstık hep kuzenim - aile dostumuz vs oynattık.. Keremcem - Yutkunamıyorum) Hani biraz daha güzel bayanlar olsa cok daha sık olurdu gibi.Şarkıda nanana diyen erkegin seside hoş değil ama sizi baglamıyo o tabi.Ama klip çekim olarak effect olarak tam sevdiğim tarz böyle who's your daddy veya daha dogrusu steve angelo - Show Me Love gibi olmuş o tadda.Valla 4-5 tane klip çektik ama ne yazikki sanatçılara anlatamıyorsun.Diyorlarki illa ben olayım , söliyeyim kameranın önünde.. ne zaman kurtulurlar bu kafadan bilemicem.Benim hayalim hep show me love tadında bi klip çekmek.İşte ama öylede muzik yapanda yok sayılır
ritim gayet hoş parcanın bass ıda gayet iyi basarılarınızın devamını dilerim
deeperblack
17-11-2011, 01:00
Başarılı olmuş üstad. Emeğinize sağlık. :) Daha keskin çalışmalar bekliyoruz :)
redbaron
17-11-2011, 01:52
sarkı harika ,klipte cok güzel olmus ,dans sahneleri biraz daha fazla olabilirmis. Basarılar...
1.8 turbo
17-11-2011, 07:21
tv ızleme fırsatım olmuyor ama cok basarılı buldum max payne canlandı gozumde :)
Day Walker
17-11-2011, 07:31
Parçayı zaten numberone fm de dinliyoduk klibin olmasıda güzel olmuş.ellerinize sağlık :)
öğğğğhhh böğhğhğğğğ. iğrenç olmuş :D
Emre İlbi
17-11-2011, 12:40
ben çok beğendim, tebrik ederim :)
ErenErdem
17-11-2011, 12:53
klip de çok güzel olmuş elinize sağlık
StyleALP
17-11-2011, 15:26
Müzik zaten çok hoş, klipte güzel olmuş. Emeğinize sağlık.
Ozellikle cekimler cok basarili . Tebrikler ellerinize saglik :)
Öncelikle herkese tek tek teşekkür ederim. Serdar Ortaç vb tiplerin yanına danscıları alıp çektiği kliplerden gına gelmişti. Teklif gelince bizde böyle birşeyler yapalım dedik.
tekrar tekrar heryerde belirtiyorm mükemmel olmuş inşallah başka klipleride beklioruz ... artık farklı şeylere ihtiyacımız var :)
bu arada mert hakanın başka parçası var mı düzenlenmiş yeni olarak
Şuan son parçası bu, başka yok bildiğim kadarıyla.
ilk klip için basarılı.Sanırım hep arkadaş cevresinden kullanılmış erkekler-bayanlar.(bizde ilk klipde öyle yapmıstık hep kuzenim - aile dostumuz vs oynattık.. Keremcem - Yutkunamıyorum) Hani biraz daha güzel bayanlar olsa cok daha sık olurdu gibi.Şarkıda nanana diyen erkegin seside hoş değil ama sizi baglamıyo o tabi.Ama klip çekim olarak effect olarak tam sevdiğim tarz böyle who's your daddy veya daha dogrusu steve angelo - Show Me Love gibi olmuş o tadda.Valla 4-5 tane klip çektik ama ne yazikki sanatçılara anlatamıyorsun.Diyorlarki illa ben olayım , söliyeyim kameranın önünde.. ne zaman kurtulurlar bu kafadan bilemicem.Benim hayalim hep show me love tadında bi klip çekmek.İşte ama öylede muzik yapanda yok sayılır
Sağol Yiğit. Evet erkek oyuncular hep arkadaşım. Danscılar profesyonel. Vokali okuyanda danscılardan birisi :) Rica ettim, yaparım dedi. Normalde klip çekmiyorduk biliyorsundur daha çok kısa filmlerle uğraşıyoruz ama Mert Hakan ulaşıp, kısa filmlerimizde olduğu gibi efektli bir klip yapabilirmisiniz diye sordu. O yüzden rahattık.
sarkı harika ,klipte cok güzel olmus ,dans sahneleri biraz daha fazla olabilirmis. Basarılar...
Dans sahnesi aslında klibin orjinal hikayesinden fazla. Danscıları parayla aldık ve ben klipte kullanmak üzere bir sürü çekim yaptım. Ama Mert Hakan gündüz kuşağında onları yayınlarsak ceza gelebilir dedi :) İlk nedenimiz buydu, ikincisi de klibin süresine hikaye anca sıgdı, danscıları da az tuttuk haliyle.
öğğğğhhh böğhğhğğğğ. iğrenç olmuş :D
:D
Yiğit G.
18-11-2011, 09:31
Sağol Yiğit. Evet erkek oyuncular hep arkadaşım. Danscılar profesyonel. Vokali okuyanda danscılardan birisi :) Rica ettim, yaparım dedi. Normalde klip çekmiyorduk biliyorsundur daha çok kısa filmlerle uğraşıyoruz ama Mert Hakan ulaşıp, kısa filmlerimizde olduğu gibi efektli bir klip yapabilirmisiniz diye sordu. O yüzden rahattık.
demekki bundan sonra sizden daha çok klip görmek isticez.Benim hep görmek istediğim tarzda klipler bunlar.Başarılar
Sağol teşekkür ederim. İnşallah yeni işler gelirse klip sektörünün beklentilerini arttıracagız :)
senarist tanıdık geldi :)